ροή ειδήσεων

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Για να μην λέμε μόνο τα στραβά και τα ανάποδα αυτού του τόπου, θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό Μιχαήλ Σκούλουκα για την...
βοήθεια του στο πρόβλημά που αντιμετώπιζα, καθώς επίσης τον γιατρό και χειρούργο του Νοσοκομείου Ρόδου Αναστάσιο Πέττα και όλο το προσωπικό της ουρολογικής κλινικής για την βοήθεια και την προσοχή τους. Χωρίς αυτούς, ίσως τώρα δεν χαιρόμουν την υπέροχη οικογένεια που έχω. Παρά τις συνθήκες που επικρατούν ειδικά στο Νοσοκομείο της Ρόδου, έδειξαν άψογο επαγγελματισμό και πάνω απ'όλα ανθρωπιά. Τους ευχαριστώ και πάλι.

Τριπολίτης Χρήστος.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/5/11 15:11

    σπανια περιπτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/5/11 15:52

    Den einai spania periptosi. Oi Giatroi mas kai oi Nosokomes oi Nosokomous stin Rodo, ekteloune sosta kai apsocha , para tois diskolies pou antimetopizoune, tois ipochreoseis tous.
    Ena megalo Bravo se aftous kai kouragio , kai ego opote echo paei sto Nosokomio den antimetopisa kanena prowlima. Oti mporoune kanoune ME TO PARAPANO , se singrisi me kapioi alloi dimosoi ypaliloi se alo tomea. O Theos na tous dinei kouragio kai na tous ewlogi kai na xeronte tois oikogeneies tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/5/11 15:55

    Συγχαρητήρια σε αυτούς τους γιατρούς που πρέπει να γίνουν παράδειγμα προς μίμιση !!! Όπως τον κύριο Τριπόλιτη θα πρέπει να αισθάνονται όλοι οι πολίτες που εξέρχονται του νοσοκομείου μας αλλα δυστυχώς δεν συμβαίνει αυτό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/5/11 17:39

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΕΙ ΣΕ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ 2 ΦΟΡΕΣ. ΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΨΟΓΟΙ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΘΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ...
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/5/11 17:51

    nai phgene te sta epeigonta meta ths 12 th nyxta na deite ti kanoun.an eisai tyxeros na mhn koimounte oi giatroi k oi nosokomoi ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/5/11 19:34

    Wre ASCHETAI 17:51 Ti theleis na kanounene meta apo ena 12 oro kai ware choris chsekourasi ?

    Tin Nichta wre asxetai kai MALAKA tis kinonias tis perimeneis? Kai tetia ora na pas PANTA kapios einai ekei kai exsiperiti OLOUS .n Makari OLOI oi dimosioi yperisies na doulwane san tous ergazomenous tous Nosokomiou tis Rodou, kai min chsechname oti tous chrostane kai chrimata, alla ekei kanoune tin ipochreosi tous kai ta lefta pou pairnoune ean ta pairnoune einai LIGA me afta pou doulewoune kai prosferoune.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/5/11 20:18

    ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 24 ΩΡΕΣ ΕΚΕΙ.ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ?ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΧΑΛΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ.ΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΒΡΑΔΥΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΣΕΡΙ ΣΚΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ.
    ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/5/11 22:43

    πραγματι οι περισσοτεροι απο αυτοι τρεχουν και ειναι διπλα μας συνεχεια
    Ευχαριστουμε το προσωπικο
    ασε που δουλευουν με λιγοστο υλικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/5/11 22:53

    RE POY KATANTHSAME...NA EYXARISTOYME TO NOSOKOMEIO POY MAS PERI8ALPTEI GIA TA AYTONOHTA...SAN KATI AFRIKANOYS POY LENE SYNEXEIA *THANK YOU MISTER* STOYS GIATROYS XORIS SYNORA POY PERNANE MIA FORA TO XRONO KAI STOYS IERAPOSTOLOYS...THS UGANDA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/5/11 00:33

    Ως πρώην γιατρός των επειγόντων του νοσοκομείου σας θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής.
    1. Είναι μεγάλη υπόθεση κάποιοι να αναγνωρίζουν την προσπάθεια του προσωπικού εκείνου που πραγματικά εργάζεται και αυτό είναι η πλειονότητα. Τα συγχαρητήρια πάνε από σπόντα και σε λίγους τεμπέληδες (και που δεν υπάρχουν αυτοί) αλλά δεν πειράζει, τουλάχιστον οι καλοί λαμβάνουν την ηθική ικανοποίηση.
    2. Απορώ με τους λίγους κακεντρεχείς οι οποίοι το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να υπονομεύουν και να βρίζουν αυτό το προσωπικό. Δεν έχουν στοιχεία, δεν έχουν αποδείξεις απλά γράφουν για να καταγγείλουν. Αυτό όμως είναι που οδηγεί στην ψυχική κόπωση του προσωπικού που πραγματικά εργάζεται και τελικά οδηγείται στο σιχτίρισμα και τη διέξοδο προς τον ιδιωτικό τομέα ή άλλα μέρη της Ελλάδας. Αν η τοπική κοινωνία δεν στηρίξει, έστω ψυχικά, το προσωπικό, σε λίγο θα τους βρείτε όλους στη Euromedica ή κάπου εκεί τριγύρω. Είναι τυχαίο που μερικοί από τους καλύτερους γιατρούς του νοσοκομείου έφυγαν τα τελευταία χρόνια?
    3. Πολύ σωστά κάποιος ανέφερε ότι η έλλειψη προσωπικού και η ανάγκη για κάλυψη της λειτουργίας οδηγούν σε εξοντωτικά ωράρια και αριθμό εφημεριών. Οπότε το να κοιμάται ή να έχει ξαπλώσει ο γιατρός σε δωμάτιο, δίπλα στα ιατρεία των επειγόντων για λίγα λεπτά, με το ένα μάτι στην κυριολεξία ανοικτό για το χρονικό διάστημα που δεν θα υπάρχει κανένας ασθενής στα επέιγοντα, και αυτό συμβαίνει κυρίως στις 4-6 τα ξημερώματα, δεν είναι κακό. Εξάλλου το πραγματικά επείγον περιστατικό έρχεται με το ΕΚΑΒ το οποίο έχει ειδοποιήσει από πριν τα επέιγοντα και είναι όλοι στο πόδι. Κανείς δεν κοιμάται όταν το ΕΚΑΒ φέρνει επείγον περιστατικό. Οπότε πριν κάποιος μιλήσει για ύπνους κλπ καλό θα είναι να πάει να δει ποιοι και πότε κοιμούνται και μετά να αρχίσει να ρίχνει λάσπη.
    4. Όσο για το THANK YOU MISTER του προηγούμενου, μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να πληρώνει τα ασφάλιστρα που πληρώνουν στις ΗΠΑ, να έχει καλύτερη περίθαλψη από ότι εδώ και όταν θα μείνει άνεργος, δεν θα μπορεί ούτε να πλησιάσει την πόρτα του νοσοκομείου. Εδώ υπάρχει ακόμη κοινωνική πολιτική- στραβή αλλά υπάρχει- δεν πεθαίνεις σαν το σκυλί.
    5. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε το ΕΣΥ, υλικά-ψυχικά-πνευματικά. Όταν το χάσουμε θα είναι αργά.

    Ένας γιατρός που επί δύο χρόνια έφαγε με το κουτάλι το ΤΕΠ. Ηθική ικανοποίηση οι συνάδελφοι που με εκτίμησαν και εκτιμώ αλλά και ο κόσμος που μας στήριξε και πρέπει να συνεχίζει να στηρίζει τους λίγους, για μένα γενναίους, γιατρούς και λοιπό προσωπικό, που συνεχίζουν και εργάζονται στο νοσοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος5/5/11 00:59

    pantos autos o 4/5/11 19:34
    einai o gnostos bomoloxos germanotsolias pou ta xerei ola... re file ,ante na kaneis kammia douleia kai ma8e na milas xwris brizeis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος5/5/11 01:07

    μήπως εννοείς τον 4/5/11 17:51 ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/5/11 10:40

    Για τον 4/5/11 22:53 και το Thank you mister. Φίλε μου πίστεψέ με, είμαι απο τους ανθρώπους που κυνηγώ το αυτονόητο όπως το να έχω την περίθαλψη που πρέπει εφόσον πληρώνω ασφάλεια κτλ. Βλέπεις τις συνθήκες που δουλεύουν κάποιοι άνθρωποι και παρόλα αυτά δεν ξεσπάνε πάνω σου, ούτε βγάζουν το άχτι τους και χίλια δύο πράγματα σε εσένα.Είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΙ, τότε ΝΑΙ θα τους πώ 1.000.000 ευχαριστώ! Εσύ δεν έχεις νιώσει ποτέ την ανάγκη να πείς ένα ευχαριστώ ποτέ σου; Έστω και για το αυτονόητο όπως λές; Τέλος πάντων. Δικαίωμά σου και άποψή σου.

    Τριπολίτης Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/5/11 11:38

    ενταξει θεους τους κανατε που κανουν τη δουλεια τους ,ελεος δηλαδη.Μου θυμιζει το επιδομα εγκαιρης προσελευσης στον εργασιακο χωρο....Εχει δυστυχως το νοσοκομειο Ροδου πολλες δικαστικες εκκρεμοτητες με περιπτωσεις ιατρικων λαθων (οχι επιπεδου χειρουργειου αλλα για ευκολες σχετικα που τελικα κατεληξαν μοιραιες).Ο αλλος ειχε καρκινο και του ελεγαν οτι ειχε πετρα στο νεφρο.Η αλλη επαθε εγκεφαλικο και της ειπαν οτι ειχε παθει συγχηση...και οι δυο τωρα νεκροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος5/5/11 13:04

    Άντε πάλι...μιλάμε δεν παίζεστε εσείς που κάνετε τέτοια σχόλια...Εγώ, στους συγκεκριμένους γιατρούς και για τους δικούς μου λόγους τους είπα ευχαριστώ. Ούτε θεοί ούτε εικονίσματα...ακόμα και σε ένα ευχαριστήριο, θα βρείτε κάτι να το υποβαθνίσετε! Αμάν πια! Και πες μου ρε άνθρωπε, την ώρα που είσαι στο χειρουργικό τραπέζι, λίγο πολύ με την ζωή σου δεν έχουν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; και αν δεν σας αρέσει αυτό που έγραψα...μην το διαβάζετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος5/5/11 14:28

    5/5/11 13:04 fasismos...gnwmes leme edw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος6/5/11 16:04

    POLLA SYGXARYTHRIA SE NOSHKEYTES TOU GNR
    KAI TOYS DIASOSTES TOY EKAB.EYTYXWS POY YPARXOYN KIAYTOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/6/11 11:58

    Πηγαινε να νοσηλευτεις σε νοσοκομειο της Αθηνας και ελα ξαναπες μου για το Νοσοκομειο Ροδου...εκει σε κοιτανε στη τσεπη και οχι στα ματια...και αν δεν κουνησεις πορτοφολι δεν κουνανε δακτυλο...οσο για τις νοσηλευτριες? Τουπε 800 καρδηναλιων... ας το! Οσο για το αν κοιμουνται οι γιατροι... μετα απο 52 ωρες αυπνος και να πρεπει να δινεις το 100% σου για να μην κανεις καμια ζημια ελα πες μου αν εσυ θα αντεχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *