ροή ειδήσεων

«Ιστορίες για αγρίους» σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Υπό την απειλή απόλυσης ή δυσμενούς μετάθεσης η διεύθυνση αλυσίδας σούπερ μάρκετ υποχρέωνε τους υπαλλήλους της να αγοράσουν... από ένα αρνί, επειδή είχαν περισσέψει πολλά από το Πάσχα! Την καταγγελία έκαναν οι ίδιοι οι υπάλληλοι και τη διαβίβασαν σε στελέχη του ΠΑΜΕ.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» μία υπάλληλος και μέλος του συνδικάτου, στην ίδια αλυσίδα καταστημάτων έχει καθιερωθεί παράνομη παράταση του ωραρίου κατά μισή ώρα κάθε βράδι, αλλά και εξαναγκασμός των υπαλλήλων σε εργασία την ημέρα του ρεπό τους. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι καλούνται να προσέρχονται στη δουλειά τους χωρίς στολή, αλλά με τα δικά τους ρούχα, ώστε να μην αποκαλυφθεί η παρανομία σε τυχόν έλεγχο της αγορανομίας.

newsbeast.gr

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/5/11 11:12

    ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ.ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΕΥΓΑΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/5/11 13:40

    Ποια αλυσιδα ειναι αυτη?Ντρεπεσαι να γραψεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/11 15:29

    Παιδια το εγραψε η Εφημεριδα Real News...Ο Βεροπουλος ειναι! Υποχρεωνει το προσωπικο να αγοραζει και τα υπολοιπα ειδη αναγκης απο το καταστημα του! Και οποια η οποιος τολμησει να φερει αντιρηση τον στελνουν για να μαζευει χορτα!!
    αγορασαν ολα τα αρνια Αλβανιας και τα κατσικια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/5/11 16:10

    ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΕΚΕΙ!! ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ!! ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!! ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΙΑΛΥΣΣΟΥ...ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!! ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/5/11 18:52

    Α..καλα απαραδεκτες οι κοπελες στον Βεροπουλο στην Ιαλυσο! Εγω εχω σταματησει να πηγαινω εκει και παω στου Παππου!! εχει φυγει πολυς κοσμος απο του βεροπουλου επειδη η συμπεριφορα των υπαλληλων ειαι απαραδεκτη!!! τσαμπα της πληρωνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/5/11 22:58

    Αυτο το site πρεπει να μετονομαστει σε parapona-lasph-rodou.
    Eγω πηγαινω χρονια στο Βεροπουλο στην Ιαλυσο,και δεν εχω κανενα παραπονο.Ειδικα στα ταμια οταν υπαρχει ουρα,ερχονται ολες οι κοπελες και εξυπηρετουν τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/5/11 22:59

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ....ΜΑΘΑΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!!ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ....ΜΗΠΩΣ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ;ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ....ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/5/11 23:40

    ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΦΟΥΡ ΘΑ ΛΕΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΕ ΡΕΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/5/11 13:40

    22:58 ..Esy mallon pidas kamia gkomena ekei kai gia afto to ypostirizeis..katse na soy dvsei ton poulo kai ua les alla! kopriti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/5/11 13:45

    22:59 ...Εσυ προφανως εργαζεσαι εκει..Μηπως σε εθιξε το παλικαρι που εκανε το σχολιο? Κι εγω εχω ερθει εκει..Και απο ευγενεια τι να πω...Λες και σας χρωσταμε!! Εχετε κατι μουρες και αγριοκοιτατε τον κοσμο λες και σας εκαναν κατι!! Ασε που περιμενα ωρα στο ταμειο αφου η μια ταμιας εξηγουσε τι εγινε στο εργο τα Μυστικα της Εδεμ!!! Εχετε και θρασος αγραμματες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/5/11 13:52

    ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΙΑΛΥΣΟΥ!ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΕΚΕΙ...ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΙΤΟΝΟΙ ΜΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!! ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ...ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΥΤΕΣ...ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΜΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ ΟΠΟΙΑ "ΟΜΟΡΦΗ" ΚΟΠΕΛΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ..ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!
    ΕΓΩ ΓΛΥΤΩΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ..ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/5/11 13:58

    Den kserw ti lete eseis..egw pantws tha parakalesw tis kopeles ekei na kanoun banio giati prin to Pasxa pou hrtha h Idrwtila kai h masxalitida myrize mexri ton dromo! Na kanete banio koritsia..alliws den tha ksanampei kaneis ekei mesa!!

    kostas e.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/5/11 14:23

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ..ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΟΥΣΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΞΥΝΙΛΑ ΤΟΥΣ!
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ Η ΤΑΜΙΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ..28.48 ΤΙΣ ΔΙΝΩ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ...ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΥΦΟΣ ΕΔΩ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!! ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΟΜΕΝΗ....Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/5/11 16:52

    pws fainetai poso kompleksikoi k malakes einai autoi pou grafoun ola auta...?k mono oti thewroun oti oloi asxolountai mazi tous...auto leei polla....ante na asxolitheite me tipota pio sovaro k afiste tous allous na kanoun tin douleia tous....toulaxiston autes oi kopeles douleuoun k den kwlovarane oli mera apo dw k apo kei.....akous ekei...oli tou i ennoia itan ta takounia sou kura mou....ante na pluneis kanena piato...pou emathes k to internet....sourgelo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/5/11 17:20

    ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΡΧΗ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ...ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ...ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠ ΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ..ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/5/11 18:31

    17:20...Αν θελεις πες το Αντιθετο για τον Βεροπουλο που σε ταιζει!! Τι θα ελεγες οτι σε υποχρεωνει να αγοραζεις? οχι βεβαια!! Οσο για το επιπεδο του πελατη που λες..να ξερεις οτι τον μισθο σου τον πληρωνουν γριουλες αγραμματοι μορφωμενοι αμορφωτοι και ακομα αυτοι που δεν εχουν επιπεδο!!!Αντι να δειτε γιατι ο κοσμος κανει ολα αυτα τα παραπονα και να γινετε καλυτερες εσεις κανετε ακριβως αυτα που λενε τα παραπανω σχολια...δειχνετε το επιπεδο σας αλλα διωχνετε με την σταση σας και τους πελατες! Με λαθος αρχες μεγαλωσες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/5/11 18:40

    2/5/11 16:52
    ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΙΣΟΓΥΝΗ? Η ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ? ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ ΡΟΔΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/5/11 18:56

    2/5/11 17:20 DEN SOU KANOUN OI PELATES POU DEN EXOUN EPIPEDO NA TOUS TO LETE OMWS OTAN ERXONTAI E?
    SAN DEN DREPESE KYRA MOU!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/5/11 20:40

    ΚΑΛΑ Ο ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ? ΡΕ ΒΕΡΟΠΟΥΛΕ ΑΔΙΚΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ! ΔΕΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΟΥ ΠΟΣΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΩΡΑ...ΟΙ ΚΑΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/5/11 21:16

    Ενώ εδώ μέσα!
    Το επίπεδο δίνει και παίρνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος2/5/11 21:37

    21:16...ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ! ΑΥΤΕΣ ΜΙΛΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος2/5/11 21:54

    ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΓΑΒΛΗ..ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΩΝ!! ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!! ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ!! ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ? ΕΔΩ ΒΡΗΚΑΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ? ΑΙΣΧΟΣ! ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος2/5/11 22:29

    mallon exete ksefugei oloi.....asxolitheite me tipota allo re.........autos pou to ksekinise auto den prokeitai na kerdisei tipota......kai kseroume oloi polu kala poios einai eee?
    pantws oti tha to travages toso polu re file...den to perimena....na valeis tous upallilous tis idias etaireias na erthoun se antiparathesi....ela omws pou den ta upologises kala....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος2/5/11 22:54

    2/5/11 22:29 gia pes mas kai emas re file pios einai? giati ego vlepo na plakononte 2 market!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος2/5/11 23:34

    Αυτος που εκανε την αναρτηση μαλλον ειναι και υπαλληλος του Βεροπουλου!! Αρα ξερει και πολλα!!
    Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος2/5/11 23:44

    ΠΡΟΣ 1/5/11 15:29.ΡΕ ΨΕΥΤΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΟΝΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος2/5/11 23:52

    23:44 φιλε μου ολοι το διαβασαμε ειναι αληθεια στου Βεροπουλου εγινε! δυστυχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος3/5/11 00:30

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ....
    Α ΡΕ ΠΑΛΙΟΑΡΧΙΔΙΑ
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΛΙΓΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
    Ο ΚΑΘΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ,ΑΝΩΜΑΛΟΣ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....
    ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΡΕΜΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος3/5/11 00:38

    ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΥ ΜΕ ΤΑ 28.58 ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ 1.42 ΑΚΟΜΑ?
    30 ΕΥΡΩ ΠΑΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ Η ΜΗΠΩΣ ΑΚΡΙΒΗΝΕ Η ΤΑΡΙΦΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΟ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΟ?
    ΟΥΟΥΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος3/5/11 00:42

    3/5/11 00:38 Ρε φιλε πως μιλας ετσι? Η κοπελα ειπε την γνωμη της μπορεις να της απαντησεις ομορφα και οχι να βριζεις χυδαια! ντροπη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος3/5/11 00:44

    EGO XERO TI GINETE EDO I YALILI TU VEROPULU TA VAZUN ME TUS IPALILUS TU MARINOPULU GIATI OTAN ANIXE TO LIDL PIRAN TON PULO KE O PIO MAGAS O PAPU ANIXE TOSA KATASTIMATA KE DULEVI O KOSMOS ALA ME TO CAREFOUR 8A HASI TIN PELATIA TU KE I KOPELES PU DULEVOUN STA ALA SUPERMARKET 8A PANE STA SPITA TUS. KE KANENAS DEN IPOSTIRIXE TO NISI ALA OLI PIGAN NA CONISUN APO TUS XENUS ENO SE KA8E GITONIA IPIRHE ENA BAKALIKO PU ANAGASTIKE NA KLISI GIATI DEN EHETE MIALO. KE SE LIGO PU 8A ANIXUN ALVANIKA SUPERMARKET KE 8A PREPI NA CONIZETE APO KI 8A DITE TI OREA PU INE. DROPI SAS. 8A JIPNISETE KAMIA ORA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος3/5/11 00:45

    3/5/11 00:30
    ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ? ΠΗΔΑΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΗ? ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΣΙΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!! ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος3/5/11 00:55

    Μολις διαβασα ολα τα σχολια...και πραγματικα δεν το πιστευω οτι εχει ξεσπασει πολεμος μεταξυ δυο ιδιων καταστηματων και τωρα μπαινει και στη μαχη και του Μαρινοπουλου!! Με χυδαιες εκφρασεις οι υπαλληλοι των δυο ιδιων καταστηματων ριχνουν λασπη η μια στη αλλη αντιπαλη κοπελα....Τετοιο ρεζιλικι δεν εχει ξαναγινει!! Θα πρεπει ο κοσμος να διαβασει τι γραφετε και να μην ξαναπατησει εκει που δουλευετε!
    Οσο για εσας..Θα πρεπει ο κ.Βεροπουλος οταν σας προσλαμβανει..να σας κανει πρωτα τεστ μορφωσεως και γενικα καλης επαγγελματικης συμπεριφορας!! Ειναι ντροπη να ρεζιλευετε ενα τοσο μεγαλο ονομα οπως ειναι ο Βεροπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος3/5/11 01:01

    Με συγκινείτε με τα καλά σας λόγια! Τι ήθος! τι αξιοπρέπεια! Τι ευγένεια! Με το σεις και με το σας! Στάζετε μέλι! Τι τυχεροί οι φίλοι σας! Τι ευτυχία οι οικογένειές σας! Τι όμορφα που είναι να ζεις στην Ρόδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος3/5/11 01:08

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΝΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ!! ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ....Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος3/5/11 01:16

    Εγω λεω παλι οτι το εκαναν επιτηδες καποιοι που δουλευουν εκει για να ακουστει το ονομα του Βεροπουλου..Γιατι μετα τα Καφουρ κανεις δεν παει πια εκει...εχει πεσει πολυ πεινα και οι απολυσεις γινοντε η μια πισω απο την αλλη!! Τα καφουρ εχουν παρει ολο τον κοσμο και οχι αδικα αφου ειναι πιο φτηνα με πολυ καλη εξυπηρετηση και εχει και τα παντα!! Ο Βεροπουλος καποτε ηταν..τωρα εχει πιασει πατο και αυτος!! Πρωτο σε τιμες ερχεται το Καφουρ μετα το Μετρο το Λιντ ακολουθει ο Μαρινοπουλος και ο Σπανος!!
    Ολοι οι αλλοι ειναι πανακριβοι...και δεν το λεμε ετσι εχει γινει ερευνα αγορας!!
    Παντως πολυ ασχημος τροπος να διαφημισετε ετσι τον Βεροπουλο..Στην ουσια τον δυσφημειτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος3/5/11 09:13

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ..ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΣΑΚΩΝΩΝΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ...ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΣΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΛΥΣΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος3/5/11 09:29

    ti kai na lete o Veropoulos tha einai teleftaios!! O kosmos paei pia sta kafour..Einai pio fthna kai eksyphrethsh poly kalh sevontai ton pelath!!

    Antonis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος3/5/11 10:19

    ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ ΤΡΙΑΝΤΩΝ!! ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!! ΔΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ..ΤΗΝ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΡΓΑ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ!! ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος3/5/11 10:57

    Να και ο λογος που το καταστημα των τριαντων εχει πιασει τον πατο του βαρελιου!
    Βεβαια δεν το καταλαβαινουν οι κοπελες εκει οτι.. αν κλεισει αυτες θα μεινουν χωρις δουλεια!!
    Κριμα γιατι ξεφτιλησατε τον ιδιο τον Βεροπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος3/5/11 13:55

    Ειμαι 57 ετων και ημουν πελατης στο καταστημα του Βεροπουλου στα Τριαντα! Εδω και 5 μηνες εχω σταματησει να κανω τα ψωνια μου εκει διοτι η συμπεριφορα των υπαλληλων ηταν επιεικως απαραδεκτη!
    Εχω ενα προβλημα στο δεξι μου ποδι και δεν μπορω να στεκομαι στην ουρα για να πληρωσω...λογω του προβληματος μου! Οταν λοιπον ειπα στην Ταμια να περασω διοτι εχω προβλημα..εξαλλου με ειδε και με το μπαστουνι μου...η κυρια που ειναι στο ταμειο δεν μιλησε αντιθετως ακριβως απο πισω μια αλλη κυρια μου ειπε να περιμενετε κυριε την σειρα σας..τις εξηγησα το προβλημα μου και μου απαντησε εδω δεν ειμαστε γηροκομειο!Δεν μιλησα και ντραπηκα που ειμαι αναπηρος...Δεν ζητησα να μου πληρωσουν κατι...δεν ζητησα να με κουβαλησουν καπου! Ζητω συγνωμη απο τις κοπελες αν τις ταλαιπωρησα!

    Ευχαριστω για την φιλοξενια Ιωαννης Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος3/5/11 17:28

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ?ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ??? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ Η ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ....
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος3/5/11 17:42

    File moy alakse den alakse i dief8insi to idio kanei! to katinario kai to koutsompolio poy peftei sto veropoulo sta trianta den legete!
    den 8a ksanapatisei an8ropos me oles aytes tis koutsompoles! aisxos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. τακης3/5/11 18:14

    2/5/11 14:23 τι τακουνια φωρας κουκλαρα μου;ΛΕΜΠΟΥΤΟΝ;μονο πες μου που πας για ψωνια τωρα να ερθω να σε χαζεψω λιγο!!θα σου πληρωσω και τα ψωνια!τα ρεστα δικα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος3/5/11 20:02

    Και γω ειμουν πελατης του Βεροπουλου.Την τελευταια φορα που πηγα,μπηκα μεσα και οπως εσκυψα να πιασω το καλαθακι,μου σκιστηκε απο πισω το παντελονι.
    Γιατι πρεπει να σκυβω για να πιασω το καλαθι?Επρεπε να το ειχαν καπου ψηλα κρεμασμενο.
    Απο τοτε δεν ξαναπηγα.Αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος3/5/11 20:10

    2/5/11 14:23 Εσυ πρεπει να εχεις πολυυυυυυ καιρο να πηδηξεις ε?.....φαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος3/5/11 20:27

    3/5/11 20:02 Την ωρα που εσκισε το παντελονι σου απορω πως δεν στο εκατσε ο κρεωπολης? Σιγουρα παντως οταν το ειδαν οι κοπελες θα χασκογελουσαν!! Τουλαχιστον ηταν το σωβρακο σου καθαρο? η ειχε "καφε" αποχρωσεις!!??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος3/5/11 20:49

    πω πω με "ταπωσες" τωρα...Ποσο χρονων εισαι?12?Τα μαθηματα σου κανε και ασε το internet,εχεις σχολειο αυριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος4/5/11 05:21

    Eγω παντως ημουν υπαλληλος στον ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ ΤΡΙΑΝΤΩΝ...και τωρα δουλευω στα Καφουρ! Οντως μας υποχρεωναν να αγοραζουμε ολα τα πραγματα πρωτης αναγκης και μη!!Ειχαμε 10% εκπτωση και φαινοταν απο την καρτα αν δεν ψωνιζες και ποσο λογαριασμο εκανες καθε μηνα!Δεν το θεωρω κακο που επερνα τα πραγματα μου απο εκει...Αλλα το εκαναν ετσι ωστε θελεις δεν θελεις να τα παρεις αλλιως θα ειχες αλλη μεταχειριση!Τωρα ο λογος που εφυγα απο εκει ηταν αυτος που λετε..το προσωπικο!! Απαραδεκτες Ειδικα αυτες στα πανω γραφεια το κουτσομπολιο και το θαψιμο που επεφτε ηταν το κατι αλλο! κοροιδευαν σχεδον ολους τους πελατες..Απο μπροστα σου γελουσαν και οταν ο πελατης εφευγε κοροιδευαν τα ρουχα του ειδικα αν ηταν χοντρη η χοντρος!!
    Οσο για καποια περιστατικα που αναφερουν καποιες κυριες και κυριοι σε παραπανω σχολια ολα ειναι αληθεια..εχουν γινει και χειροτερα!!
    Κριμα παντως Για τον Βεροπουλο που τις εχει ακομη εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος4/5/11 09:33

    TO KATHE NOUMERO DOULEIA DEN EXEI KAI MALAKIESSSS GRAFH!!!!!!!!PANTOY YPARXOYN NOYMERA DEN TO KSERETE KAI STON VEROPOYLO KAI STON PAPOU KAI STON MARINOPOYLOOOOO KAI SE KATHE MAGAZIIII!!!!!!EMEIS H PELATES NOMIZETE POS EIMASTE KALYTERHHH DILADH POU PAME O KATHENAS ME TIN KATHE PARAKSENIA TOY KAI ARXIZOUME OXI ETSI ALLA ETSI OXI GIOYVETSI ALLA ALLIOSSSS POU ENO KSEROUME POS TA SOYPER MARKET KLEINOUN 9 SIKONOMASTE AP TO SPITI MAS PAME NA PSONISOUME 8:50........KAI ENO DOYLEYOUN 8 KAI 9 ORESSS PERIMENOUN KAI EMAS ME TO PASO MASSSS!!!!!!!KAI DEN EIMAI OYTE YPALILOS TOY VEROPOYLOU OUTE KANENOSSSSS ALLA VLLEPO TO KATHE NOUMEROOOO KAI MOY THN DINEIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος4/5/11 11:58

    kopelies arxika ta kalathakia tha prepei na ta exete psilaaaa gt forane paliatsourika pantelonia kai skizonte!!!2on o kathe enas edw mesa grafei oti skeftei alla k alla.. opoios den einai euxaristimenos apo ena magazi den ksanapataei polu apla!!!kai emena piastike to kaltson mou kai skistike mesa stou veropoulou otan pernousa apo ena diadromo!aaaaxaaxaxaxa epiasa ton ipeuthino k tou eipa gt na exoun rafiaaa!!!!i perpatousa kai glistrisa oxx rezili egina epeidh eimai vodi kai den eftiaksa ta takounia epiasa ton dieuthinti kai tou eipa oti glistra katww!!!reeee ksipniste ti allo tha akousoume!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος4/5/11 13:41

    4/5/11 09:33 Πως φαινεται οτι δουλευεις στου Βεροπουλου!! Καρφωθηκες κοπριτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος4/5/11 13:43

    4/5/11 11:58 Ελα πες μας ποια γουσταρεις εκει μεσα?
    Φαγωθηκες με τα σκισιματα!! Βεβαια η μια ειναι πιο ασχημη απο την αλλη!! Γυναικες τριτης κατηγοριας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος4/5/11 14:41

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΝΤΩΝ...ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΑΥΤΟ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΙΛΑ!! Η ΑΠΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ! ΜΠΛΙΑΧ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος4/5/11 17:44

    ΡΕ ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΩΝ ΤΡΙΑΝΤΩΝ!! ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ? ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ? ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ! ΚΑΤΙΝΑΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος4/5/11 22:16

    KOPELIA CARFOUR LEGETE,OXI CAFOUR.ESENA MALLON DE SOY KANANE EKPAIDEYSH ALLA EBALES KANENA MESO.GLITOSES KAI TA PSONIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος4/5/11 23:09

    Ax, ontws vrwmane idrotila? Trexw na psonisw na travixw kamia tzoura. Trellainomai gia idrotila xontris koutsompolas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος4/5/11 23:32

    Δυστυχος το επιπεδο ολων..ειναι επιεικως απαραδεκτο!!
    Ας σταματησει αυτη η φαρσοκομωδια...Γιατι ειναι ντροπη Να διασυρεται ενα καταστημα! Επισης δεν ειναι επιπεδο αυτο απο τους υπαλληλους του καταστηματος γραφετε εδω και η συμπεριφορα σας και τα λογια σας ειναι χειροτερα και απο αυτα που ακους στα γηπεδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος5/5/11 00:53

    ola ta super market sta trianta myrizoun... alla den peirazei... sthn rodo einai..
    paidia synexiste exei poly plaka... xaxaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος5/5/11 01:04

    copy paste η σελίδα και έφυγε για τα κεντρικά. θα πέσει πολύ γέλιο.
    Αρτέμης Μάτσας
    ΥΓ: Λέω να το κάνουμε κωλόμπαρο. Καλύτερο μου φαίνεται. Θα ταιριάζει με το επίπεδο.

    Τα παιδιά στο κρεοπωλείο ή στα τυριά ξύνονται πριν πιάσουν το κρέας ή το τυρί του τοστ? Δοκιμάστε και πείτε μας αν μύριζε πουρίλα.

    Άσε που μπορεί να πηδιούνται και να εκτονώνονται πάνω στη μαναβική. Βίντεο έχουμε? προτείνω κρυφές κάμερες και ανέβασμα youtube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος5/5/11 05:20

    61 σχολια..καλα παμε! αντε και στα 100!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος5/5/11 13:35

    ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟ ΤΡΙΑΝΤΩΝ! ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!Ε..ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ..ΠΑΩ ΕΚΕΙ! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ..ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος5/5/11 17:46

    Γι'αυτο λενε την Ροδο οτι ειναι ενα μεγαλο χωριο.Παλιοκουτσομπολες του κερατα ολοι που με την μιζερη ζωη που εχετε δεν ξερετε με τι να ασχοληθειτε και βριζετε ανωνυμα αχρηστα κορμια.Μια βομβα θελει εδω να εξαφανιστειτε ολοι ΠΑΡΑΣΙΤΑ Ε ΠΑΡΑΣΙΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος5/5/11 18:04

    17:46 ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ!! ΟΛΟ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΝΙΑ ΕΙΣΑΙ! ΒΑΛΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΕΝΕΚΕ!
    ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΩΡΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ...ΠΟΡΔΗ Ε ΠΟΡΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος6/5/11 16:06

    Θα παρακαλεσω τον κ.Βεροπουλο να ενημερωθει για το καταστημα των Τριαντων διοτι η κατασταση εκει ειναι απελπιστικη και γενικα εχει ξεφυγει! Οι υπαλληλοι σας διωχνουν τον κοσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ανώνυμος7/5/11 10:50

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ανώνυμος8/5/11 12:28

    Σταματησατε? Ας ειναι!! Ξεφτυλισατε τον Βεροπουλο νουμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ανώνυμος8/5/11 16:47

    telika pio kefatos apo ton veropoulo einai opoios diabazei auti tin selida... poly gelio...
    xaxaxaxaxaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ανώνυμος11/7/11 04:03

    ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜςΤΑ ΤΟ
    ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.ΑΝ ΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ.ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος19/8/11 04:04

    ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΛΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΔΗ ΨΥΓΕΙΟΥ ΑΚΡΙΒΑ
    ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ
    ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανώνυμος30/12/11 23:32

    εχω μια απορια καλοι μου καταναλωτες κ νυν συναδελφοι το ερωτημα που θετω ειναι μπορει ο καθε υπευθυνος του καθε μαγαζιου να απαιτει με τρεις επιπλεον ωρες καθημερινα εκτος της συμβασης μου χωρις πληρωμη και ποιος ειναι αυτος τελικα που το αποφασιζει , και εχει εντολες ανωθεν η αποφασιζει μονος του για δικο του οφελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *