ροή ειδήσεων

Ομιλία με τίτλο «Ωφελήθηκε η Ελλάδα από το Ευρώ;»

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Π.M.Σ. ¨ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ¨...


To Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πολιτικές, Οικονομικές και Διεθνείς Σχέσεις στη Μεσόγειο» του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου συνδιοργανώνουν εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θωμά Μούτο με τίτλο:

«Ωφελήθηκε η Ελλάδα από το Ευρώ;».

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων του Επιμελητηρίου (Γρηγορίου Λαμπράκη 8, Ρόδος), την Τρίτη 24 Μαίου στις 8.00 μ.μ.

Η διάλεξη του Καθηγητή κ. Μούτου σε ένα ιδιαίτερα επίκαιρο και ενδιαφέρον θέμα εγκαινιάζει τον «Κύκλο Μεσογειακών Διαλέξεων» του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Πολιτικές, Οικονομικές και Διεθνείς Σχέσεις στη Μεσόγειο», στα πλαίσια του οποίου θα ακολουθήσουν και άλλες διαλέξεις από έλληνες και ξένους πανεπιστημιακούς, διπλωμάτες και δημοσιογράφους σε θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος τόσο για την Ελλάδα όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Τον προσκεκλημένο ομιλητή θα προσφωνήσουν ο Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Αν. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Παναγιώτης Τσάκωνας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης.

Ο κ. Θωμάς Μούτος είναι Καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών (ΔΕΟΣ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Εκπαίδευσης Στελεχών (Executive MSc Program) στις Ευρωπαϊκές Σπουδές του ΔΕΟΣ και Υπότροφος Ερευνητής στο CESifo (Κέντρο Προώθησης της Οικονομικής Έρευνας, στο Μόναχο). Διετέλεσε επισκέπτης καθηγητής σε πανεπιστήμια στην Ευρώπη, τον Καναδά, την Ιαπωνία και την Αυστραλία. Διαθέτει ένα εξαιρετικά πλούσιο δημοσιευμένο έργο σε ζητήματα μακροοικονομίας, διεθνούς οικονομίας, οικονομικών της εργασίας, και ευρωπαϊκής οικονομικής ολοκλήρωσης και σταθερότητας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.
Πληροφορίες στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. τηλ. 22410-99313

RodosEvents.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *