ροή ειδήσεων

Ποινικές διώξεις για τους γάμους ομοφυλοφίλων στην Τήλο!!

Με αφορμή ερώτηση των βουλευτών...


του ΛΑΟΣ, Θανάση Πλεύρη και Άδωνη Γεωργιάδη, προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, διαβιβάστηκε στη Βουλή έγγραφο του Χάρη Καστανίδη με το οποίο...

οι δύο βουλευτές ενημερώνονται ότι σχηματίστηκε δικογραφία για την υπόθεση, η οποία διαβιβάστηκε για τη διενέργεια προανάκρισης. «Εις βάρος του δημάρχου κ. Αναστασίου Αλιφέρη ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος και εις βάρος των συμμετεχόντων στους πολιτικούς γάμους ποινική δίωξη για ηθική αυτουργία. Η εν λόγω δικογραφία έχει ήδη διαβιβαστεί για διενέργεια προανάκρισης», ενημερώνει ο κ. Καστανίδης.

Οι βουλευτές του ΛΑΟΣ είχαν απευθυνθεί στον υπουργό Δικαιοσύνης, επειδή το Εφετείο Δωδεκανήσου προ ημερών είχε κρίνει ότι οι πολιτικοί «γάμοι» μεταξύ ομοφυλοφίλων το 2008 είναι ανυπόστατοι. Η συγκεκριμένη απόφαση, σύμφωνα με τους κ.κ. Γεωργιάδη και Πλεύρη, «εγείρει πλέον ζήτημα της εξέτασης τυχόν πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών όσων προέβησαν σε αυτή την πράξη» και γι΄ αυτό είχαν ζητήσει από τον κ. Καστανίδη να τους ενημερώσει σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι ποινικές διώξεις κατά του δημάρχου Τήλου και των ηθικών αυτουργών.

enimerwsi.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/5/11 04:59

    ADERFES KAI PALIKARIA GINAN OLOI MALLIA KOYBARIA!
    MA EINAI DYNATON SE MIA XWRA POY EIMASTE OR8ODOKSOI NA TELOYN GAMOYS ME OMOFILOFILOUS? PROSOPIKA TO 8EWRW NTROPH GIA TIN ELLADA! SA PANTREYONTE STH OLANDIA KAI STHN AGGLIA...KAI OSES ADERFES EXOYME EDW NA PANE EKEI KAI NA KANOYN TOYS GAMOUS TOYS..EDW KALA KANOYN KAI TO APAGOREYOYN!ANTE KAI KALOYS APOGONOYS TIKITANGKES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/5/11 06:24

    Εγω θα πω ενταξει εκανε την ανοησια του ο Δημαρχος Τηλου! Εκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι οι κατοικοι της Τηλου! Καλα δεν εχει εναν νορμαλ να κανει παραπονο για αυτο το γεγονος?Εκτος και αν οι κατοικοι της Τηλου το "πανε το γραμμα"...Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω ζουμε σε ορθοδοξη χωρα και ειναι ντροπη για την κοινωνια μας να υπαρχουν τετοιοι Δημαρχοι και να αμαυρωνουν ολα τα νησια της Δωδεκανησου!Εμεις εδω δεν ειμαστε ετοιμοι για τετοια πραγματα...και ουτε θα ειμαστε ποτε γιατι εχουμε αξιες! Υπαρχουν ομως αλλες χωρες που καποιοι θα τις πειτε και μοντερνες επειδη κανουν ανωμαλους γαμους που μπορειτε να πατε εκει και να κανετε ομορφα και ωραια το μυστηριο σας! Και μονο που βλεπεις αυτη την εικονα..να κραταει το χερι ο ενας του αλλου..θελεις να κανεις εμετο! Ρεζιλευουν ενα ολοκληρο εθνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/5/11 06:50

    ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ (04:59 ΚΑΙ 06:24).MONO ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ ΕΙΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/5/11 07:17

    21/5/11 06:50...Σε ενόχλησε που είπαν οι παραπάνω... οτι είναι ντροπή για τον τόπο μας οι γάμοι μεταξύ Αντρών? Μάλλον είσαι πισωγλέντης και σε ενοχλεί ε? Μωρή λούγκρα δεν ντρέπεσε να βάζεις ανθρώπινα όργανα στο στόμα και στον πισινό σου? αν δεν σου αρέσει να πας στην Ολλανδία εκεί είναι η χώρα σου πισωγλέντη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/5/11 08:19

    ΕΣΥ 07:17 ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΤΟΥΒΛΟ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ. ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/5/11 08:57

    RE 08:19 KALA SOY TA LEEI O 07:17 ...KOUMPARAS EISAI KAI SE PEIRAKSE TOSO POLU? ANTE POUSTRELA STH OLLANDIA KAI STH AGGLIA! SIXAMENES LOULOUDES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/5/11 10:14

    fisa kai tha iparxoun polles gnomes diafonies diafores ktl! sosto!
    omws to nisi tis tilou pina!
    to nisi tis tilou exei ena mina sezon!
    tha tous xalage na plakonoun ta poustronia na padrevi o dimarxos kai na exoun fragakia na ginoun ependisis na erthi kosmos oxi mono gay k less... den nomizo i gemati tsepi na xala kanenan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/5/11 10:24

    ela k gay parade sthn tilo...gia na erxontai ta poustronia kai na konomane oi ntopioi..auti tin logiki exete kai gi'auto eiste etsi skata mexri ton laimo!!!
    pws gamioste etsi mwre?
    sapilaaaaaaa!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος21/5/11 10:32

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟ ΝΗΣΙ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ! ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος21/5/11 10:41

    ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!ΕΔΩ ΨΗΦΙΖΕΤΕ Κ ΕΚΛΕΓΕΤΕ ΔΑΝΤΕΛΩΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Κ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΙΟΛΑΣ?ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ? ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΚΑΚΙ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ!! ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΥΝΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος21/5/11 10:42

    Εγω ειμαι κατοικος Τηλου...Και οταν εμαθα για αυτο τον γαμο ετρεχα να κρυφτω! μαλιστα στο καφενειο που ειχαμε μια συζητηση εφερα πολλες αντιρρησεις...αλλα δεν το κρυβω οτι σχεδον 80% των κατοικων συμφωνησαν με αυτη την κινηση και μαλιστα ελεγαν οτι θα γινει μεγαλη διαφιμηση και θα γεμισει το νησι μας με κοσμο! Αυτο που πετυχαν τελικα ηταν να κανουν κακο στο νησι μας και τιποτα αλλο!Ο κοσμος δεν ερχεται πια στη Τηλο και ειναι πολυ λιγοτερος! Εγω θα ωτησω τον Δημαρχο γιατι ξερει ποιος ειμαι...Εμενα ποιος θα με αποζημιωσει τωρα? Εχω ενοικιαζομενα δωματια και ολα ειναι αδεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος21/5/11 10:52

    ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ!! ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ..ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΛΟΣ...ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΠΟΥΣΤΡΟΝΗΣΙ! ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΨΥΧΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/5/11 16:31

    Η ποινική δίωξη ίσως είναι υπερβολή .
    Ομως ο Δήμαρχος οφείλει να καταλάβει ότι αλλο οι προσωπικές του ιδέες και θέσεις ,ουδείς του στερεί το δικαίωμα να τις εκφράζει .Ομως αλλο πράγμα να φθάνει σε τέτοια όρια που εκθέτει την χώρα του .Οχι κύριοι δεν συνιστά γάμο η συνουσία μεταξύ ανδρών ή γυναικών .Μην το τραβάτε το πράγμα διότι υπάρχουν γνωστά καλα ανέκδοτα που σατυρίζουν ικανοποιητικά το πράγμα.Ας μην εκθέσουμε τώρα πράγματα και πρόσωπα .
    Παράκληση .Γιατι ύβρεις .; Δεν υπάρχει περίπτωση ανταλλαγής γνώμης χωρίς ύβρεις ; Αν όχι συνεχίστε.
    Αυτό είναι προτιμότερο απο την σιωπή .
    Ενας ανώνυμος σκεπτόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/5/11 18:41

    otan eginan io gamoi eixame kybernish karamaly o aliferhs einai pasok kai ton eixan taraksei giaayto gia na toys mpei sto mati egine kai telika meta apo ayto edwsan epidothsh sto sea star kai h kinhsh ayjithike toylaxiston meso rodoy ara htan ena kathara politiko gegonos poy xrisimopoihthike ws moxlos pieshs sto kratos
    aaaa kai toylaxiston oi misoi antrakles kai skeptwmenoi apo esas thn wra poy gragetai ta sxolia exetai apo dypla h mesa sas ena donhth ante na m xathite krifes toylaxiston paradextite to kai mhn brizetai aytoys poy to lene anoixta giati kai esy eiste ta idia kai xeiritera palio krifes
    oy oy oy !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/5/11 23:13

    pes ta kale xryse moy,ante kai mas kathgoroun oi saxloi kai oi komplexikoi!!!zitw oi trypokarydoi!!! xi xi... mh kale gargaliemai...
    tilos for ever!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/5/11 23:54

    ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
    666 666 666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος22/5/11 00:12

    21/5/11 23:54 ουξωωωωωω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος22/5/11 00:17

    22/5/11 00:12 o pateras ths annas eisai????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/5/11 00:23

    22/5/11 00:17 o antreas eimai (o sideras)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/5/11 00:23

    O ΠΑΠΑ-ΝΑΝΕΤΑΣ ΤΟΥς ΠΑΝΤΡΕΨΕ.Ο ΧΟΝΤΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το να εισαι ΑΝΩΜΑΛΟΣ...ειναι αναφαιρετο ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου. Το να το Διατυμπανιζεις και να το θεωρεις ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ειναι ΑΙΤΙΑ να Ξυπνησεις το ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ απο το ΛΗΘΑΡΓΟ και ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ....Δε θα σου βγει σε καλο...Για αυτο, συνεχισε να χαιρεσαι αυτο που κανεις...χωρις να με ΞΥΠΝΑΣ. ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ....

    XMZAKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/5/11 12:05

    Ελληνες ξυπνάτε!όλοι αδερφια είμαστε γκει ή μη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος23/5/11 13:09

    Όλοι βρίζουνε τους γκέϊ αλλά τρων'όλοι μιλφέϊ!
    Του αείμνηστου Εθνικού-Σταρ,Π.Ευαγγελόπουλου.
    Υ.Γ.:Μύκονοοοοοοοοος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος23/5/11 13:12

    tilos re!!!moutro!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος23/5/11 14:36

    ρε 13΄09 μήπως είσαι κρυφο λούγκρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *