ροή ειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΡΟΔΟΥ - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ!

ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
ΠΟΤΕ; ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΎ
ΤΙ ΩΡΑ; ΏΡΑ 6 μμ

ΠΟΥ; ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΑΚΙ!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!


Σηκωθείτε από τις καρέκλες

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους. Ποτέ δεν είναι αργά!

Φέρτε μαζί σας κιθάρες, τουμπερλέκια, σείστρα, βιολιά, φλάουτα! Φέρτε τα παιδιά σας, το αυριανό μέλλον της χώρας!

Ανάλογες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σχεδόν σε όλη τη χώρα, ας τους ταρακουνίσουμε λίγο!!!!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Αγανακτισμένοι στη Ρόδο

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/5/11 15:06

    Έλα, να ξυπνάμε. Φτάνει ο ύπνος. Στο δρόμο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Με τις γυναίκες και τα παιδιά μας. Αυτή η χώρα μας ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/5/11 15:12

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ..ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ? ΟΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΑΠΟ ΧΤΕΣ! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/5/11 15:23

    Συμπολίτη μου στο 15:12 Δεν πειράζει πότε το σκέφτηκαν. Αυτοί που θέλουν και πιστεύουν πως οφείλουν να πάνε θα πάνε. Και δεν έχει σημασία ποιος το οργανώνει. Δεν υπάρχει διοργανωτής. Δεν καπελώνει κανείς την διαμαρτυρία μας. Διοργανωτής είναι η σωφροσύνη και η συνείδηση του καθενός μας. Εδώ και 2 ώρες που το έμαθα παίρνω τηλέφωνα, στέλνω sms και mail. ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ σήμερα στις 18:00.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/5/11 15:33

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!!!! ΛΕΥΤΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/5/11 15:43

    ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΤΕΙΡΩ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΕΝΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΜΗΝ ΞΕΣΥΚΟΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΔΙΑΔΙΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/5/11 15:56

    15:43. Η λογική, η ηθική και η αξιοπρέπειά σου είναι ανάλογη της ορθογραφίας σου. Εδώ μιλάμε για το μέλλον όλων μας. Νομίζεις πως θα έχεις καφετέρια και εννέα υπαλλήλους σε έναν χρόνο; Δεν βλέπεις, δεν ακούς τι γίνεται; Και εγώ έχω κατάστημα και το κλείνω για να πάω κάτω σήμερα. Μαζί με την οικογένειά μου. Πολύ πιθανόν να πιω και έναν καφέ ίσως και στην καφετέρια σου όσο θα είμαι εκεί. Δεν πάμε να σπάσουμε, ούτε να διώξουμε τον κόσμο και τους τουρίστες. Πάμε να δείξουμε πως ζούμε, πως υπάρχουμε. Ως άνθρωποι και όχι ως αριθμοί. Δεν σου είπε κανείς, ούτε σε απείλησε να το κλείσεις το μαγαζί σου. ΞΥΠΝΑ κύριε μεγαλοκαφετεριάρχη και όσοι σκέπτεσθε μόνο την σπιθαμιαία σας ύπαρξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/5/11 16:00

    Εγω προσωπικα θα κλεισω το εστιατοριο μου και θα παω στο μαντρακι.Δεν μπορω να κανω επανασταση απο τον καναπε μου...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/5/11 16:06

    ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ Η ΣΙΩΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. stis 2 ores pou apomenoun as mazepsoume oso pio poloi kosmo mporoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/5/11 16:29

    BΑΛΤΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ...ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟ ΓΙΓΑΝΤΑ:ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/5/11 16:31

    Ως πρώην ψηφοφόρος τού ΛΑΟΣ, προειδοποιώ τόν κάθε Πολίτη της Ελλάδος πού σκεφτεται να ψηφίσει αυτό το κόμμα της ψευτιάς αυτούς τούς υπαλλήλους του κατεστημένου, αυτούς τούς αλητήριους ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΔΕΣ, να μήν το κάνει διότι θα μετανοιώσει πικρά, οταν θα καταλάβει τί είδους ψεύτες και πατριδοκάπηλοι είναι!!! Ακόμη οι ξενδιάτροποι επιμένουν ότι αν δεν πηγαίναμε στό μνημόνιο θα γινόταν οι γυναίκες μας πουτάνες και εμείς θα ψάχναμε στά σκουπίδια για καμιά λεμονόκουπα να φάμε!!! Σημερα φυσικά είναι πλέον γνωστή η πλεκτάνη Παπανδέα με ΔΝΤ και με την υποστήριξη Καρατζαφέρη,Γεωργιάδη Και λοιπό σκυλολόϊ για την υποταγή μας σ'αυτούς τούς τοκογλύφους και την καταστροφή μας!!! Αυτοί όλοι θέλουν κρέμασμα και όχι ψήφο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/5/11 16:41

    Παρτε τηλεφωνα και ξεσηκωστε απο τους καναπεδες οσους κοιμουνται ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/5/11 19:28

    O ΡΟΔΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΘΥΡΙΚΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ .

    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΓΑΛΑΧΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/5/11 21:47

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ !

    ΑΛΛΥΛΕΓΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/5/11 23:47

    φώτη εσύ εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/5/11 05:19

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    Το απόγευμα της Τετάρτης, αφού φρόντισα να πάρω τηλέφωνα για την συγκέντρωση, να στείλω βιαστικά τα σχετικά mail κλπ, έφτασα τελικά στο Μαντράκι κατά τις 18:20. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά από άγαλμα του Αλεξάνδρου Διάκου. Έφυγα μάλλον τελευταίος με τη γυναίκα και το παιδί μου στο καρότσι κατά τις 21:00. Η προσέλευση μέτρια σχετικά αλλά σίγουρα ικανοποιητική για το τόσο ξαφνικό της. Μπήκα πριν λίγες ώρες στα site για να διαβάσω σχόλια και εντυπώσεις από τους παρευρισκόμενους. Η περιήγηση με έφερε στην σελίδα "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΡΟΔΟΥ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ" Εκεί συνειδητοποίησα με λύπη μου πως κάτι που ξεκίνησε αυθόρμητα και επώνυμα από μία συμπολίτισσά μας, οι αυτόχριστες προοδευτικές δυνάμεις σπεύδουν να το καπελώσουν και να το καπηλευθούν (Παλιά τους τέχνη κόσκινο).
    Έτσι, ενώ στη σελίδα τους αναφέρονται σε ακομμάτιστες, αχρωμάτιστες κλπ συγκεντρώσεις, σπεύδουν να linκάρουν τον χαιρετισμό του Τσίπρα! Τόοοοσο ακομμάτιστοι και ανεξάρτητοι πολίτες (Θέλει η... Μαγδάλω να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει) .
    Ενημερώνουν μάλιστα πως στην επικείμενη συγκέντρωση της Κυριακής στις 19:00, εκτός των κομματικών σημαιών δεν θα επιτρέπονται ΟΥΤΕ οι Ελληνικές σημαίες (γιατί λέει πως μαζί δεν τα φάγαμε!). Αν κάποιοι πάντως επιμείνουν να σκεφτούν απλά, ελληνικά πατριωτικά ρε παιδί μου «ας πάρω συμβολικά μια ελληνική σημαιούλα για το παιδί, για την Ελλάδα ρε γαμώτο» μην το πράξουν γιατί μαύρο φίδι που τους έφαγε καθώς μας ενημερώνουν παρακάτω (άκρως Δημοκρατικά προς συμμόρφωσιν και παραδειγματισμόν) πως: «έφαγε κράξιμο και μία κυρία που σήκωσε ελληνική σημαία». Μάλιστα… Πάλι καλά που δεν την διαπόμπευσαν οι Δημοκράτες του άπλυτου κώλου. Γνωστοί οι πάσχοντες από ελληνοφοβία σε τούτον τον τόπο. Υποθέτω πως οι διοργανωτές με τις ροζ παρωπίδες δεν θα έχουν πρόβλημα αν κυματίζουν σημαίες της Τουρκίας, του Ισραήλ, του Ψευδοκράτους, της Γερμανίας, ή των ΗΠΑ και της Ισπανίας (τιμής ένεκεν)στις επόμενες συγκεντρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/5/11 05:20

    συνέχεια από 16/5/11 05:19
    Είναι απορίας άξιο πάντως πως η κυρία που πήρε την αρχική πρωτοβουλία έδωσε συνέντευξη στα τοπικά κανάλια με την ελληνική σημαία στο χέρι. (Υπάρχουν και σχετικές φωτογραφίες) Μήπως λοιπόν λένε και χονδροειδή ψέματα ώστε να προκαταβάλλουν τον κοσμάκη στο θέμα αυτό την Κυριακή;
    Επίσης παρουσιάζουν ως επίτευγμα πως "κλείστηκε ο δρόμος παρά τις αντιρρήσεις ενός κομματιού». Προσωπικά δεν αντιλήφθηκα καμία σχετική διένεξη ή δημοκρατική διαβούλευση περί του θέματος παρά το ότι ήμουν κοντά τη στιγμή του «ηρωικού κλεισίματος». Από τέτοιες λεπτομέρειες διαφαίνεται βέβαια και το επίπεδο της Δημοκρατίας που μας επιφυλάσσουν. Οι «κάποιοι» που αναφέρουν εκτιμώ πως μάλλον ήταν πλειοψηφία. Οι περισσότεροι πάντως παρέμειναν στο πεζοδρόμιο. Αν μάλιστα παραμέναμε τελικά στο πεζοδρόμιο και επιτρεπόταν η διέλευση των οχημάτων από το σημείο μας θα γινόταν αντιληπτή η αδέσμευτη αυτή κινητοποίηση σε χιλιάδες συμπολίτες μας που θα διέρχονταν του σημείου με τα οχήματά τους για τις επόμενες 2 ώρες. Οι οδηγοί απλώς έστριβαν χωρίς να ξέρουν το σκοπό της παρουσίας μας σε κόμβους μακριά από εμάς ενώ ενδεχομένως αρκετοί από αυτούς να έρχονταν να ενωθούν μαζί μας αν επιτρεπόταν η ροή μπροστά από το δρόμο μας. Άρα, τί εξυπηρέτησε το κλείσιμο της οδού για την οποία κομπάζουν κιόλας; Όταν όμως έχεις ενστικτοποιήσει τον ανέξοδο, ατιμώρητο ετσιθελισμό και τραμπουκισμό αυτά είναι ψιλά γράμματα.
    Η καπηλεία και το διχαστικό έργο των παραπάνω κυρίων συνεχίζεται με τη συγκέντρωση της Κυριακής καθώς στην σελίδα τους στο facebook αναφέρουν ως ώρα προσέλευσης τις 19:00 στην Πλατεία Κύπρου ενώ οι "Αγανακτισμένοι Ροδίτες" στους οποίους και μάλλον θα πρέπει να χρεώσουμε τη χθεσινή αυτή πρωτοβουλία, στις 19:30. Ήδη το σκέπτομαι πάρα πολύ σοβαρά αν πρέπει να ξανασυμμετάσχω. Αν πρέπει να ενημερώσω και να ξανακινητοποιήσω φίλους και γνωστούς μόνο και μόνο για να μας «καπελώσουν». Σκεφτόμουν μάλιστα να κουβαλήσω φίλους, εκλεκτούς μουσικούς, για να προσφέρουμε λίγη αισιοδοξία και θάρρος και εμείς στον κοσμάκη. Κατέβηκα εχθές γιατί ζητώ την αξιοπρέπεια που μου πήραν οι εξουσιαστές πίσω, δεν καταβαίνω για να την εκχωρήσω σε εσάς. Κι η σημαία μου είναι αναπόσπαστο μέρος αυτής. Αν πάντως θεωρείτε ανεπιθύμητη την παρουσία της γαλανόλευκης, καλώς επιλέγετε την επόμενη συγκέντρωσή σας στην πλατεία Κύπρου και όχι μπροστά από το άγαλμα του Αλεξάνδρου Διάκου. Με τέτοιο ανθελληνικό μένος που σας διακατέχει μπορεί το μαρμαρωμένο του χέρι να πετάξει την άσκαστη χειροβομβίδα στα κεφάλια σας καθώς για αυτήν την σημαία που η διεστραμμένη σας ιδεολογία και η νοσηρή σας αντίληψη θεωρεί σύμβολο «μάσας» - και μίσους ενίοτε- ο ήρωάς μας όπως και χιλιάδες άλλα Ελληνόπουλα σκοτώθηκαν πολεμώντας φασίστες. Για να έχουμε και να έχετε το δικαίωμα να ζούμε ως Έλληνες Ανθρωποι.
    Σ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/5/11 09:01

    Ειμαστε σχεδον 50.000 χιλ. κατοικοι στην πολη της Ροδου και αλλοι 60.000 στα χωρια! Χτες λοιπον στις 6 επρεπε να παω στην εργασια μου...στο ακουσμα του καλεσματος για να παμε να διμαρτυρηθουμε για τα δεινα που τραβαμε το εσκασα πηρα την συζηγο μου και τα 2 μου παιδια και πηγαμε στο Ματρακι...Η απογοητευση μου ηταν μεγαλη...και λεω 110.000 χιλ. κατοικοι και ηρθαν ΜΟΝΟ 150-200 και πολλα λεω..κοσμος? Προφανως σας αρεσει αυτη η κατασταση που ζουμε? η ειπατε ασε μωρε θα πανε οι αλλοι μην γινουμε ρεζιλι εμεις! Οταν ερθει η ωρα κυριοι που θα τρωει ο ενας τον αλλον τοτε θα ειναι αργα για κλαματα! Και τις επομενες μερες θα γινουν διαμαρτυριες ειστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ απεναντι στα παιδια σας στην οκογενεια σας και απεναντι στη κοινωνια μας να ειστε εκει! Αφηστε τους κομματισμους τα χρωματα και τις σημαιες και επιτελους να σταματησουμε ολους αυτους που μας εχουν θαψει ζωντανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/5/11 11:08

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/5/11 11:15

    η συγκέντρωση δεν καλέστηκε από "Αγανακτισμένους Ροδίτες" αλλά από τους Αγανακτισμένους στη Ρόδο: ΟΛΟΙ μαζί ΝΤΟΠΙΟΙ και ΞΕΝΟΙ διαμαρτυρόμαστε από κοινού, μην βάζουμε μεταξύ μας διαχωριστικές γραμμές! ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος26/5/11 11:48

    11:15 Σωστος... εγω ειμαι Ροδιτης αλλα Ελληνας Ροδιτης! Αγανακτισμενοι Ελληνες ειμαστε! ουτε χρωματα ουτε σημαιες ουτε τιποτα! Η κοροιδια να σταματησει σημαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/5/11 14:35

    26/5/2011 11:15 "μην βάζουμε μεταξύ μας διαχωριστικές γραμμές! ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ!"
    Τις διαχωριστικές γραμμές τις βάζεις ΕΣΥ απορρίπτοντας τους Έλληνες. Αυτούς δηλαδή που τόσα χρόνια πληρώνουν τις μαλακίες των κομμάτων.
    Βέβαια αν έρθουν Πακιστανοί και Αλβανοί με τις σημαίες τους δεν θα σας πειράξει έτσι τσογλάνια Συριζαίοι; Θα το θεωρήσετε και τιμή. Η Ελληνική σημαία σας φταίει κατά τα άλλα. Τσούζει ε; Τσούζει. Ούστ Ανθέλληνες.
    Όσο για τον 11:48 ωραίος Έλληνας Ροδίτης είσαι που απαρνείσαι τη σημαία σου. Με τέτοιες μαλακίες που πάτε κάνετε ο κόσμος θα σας πάρει γρήγορα χαμπάρι, θα σας σιχαθεί και θα καταντήσετε τις αυθόρμητες συναθροίσεις παρέα για μπύρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος26/5/11 21:37

    26/5/11 14:35 ρε συ? δεν είναι ντροπή να παραδεχθείς ότι τον ψιλοπαίρνεις. όλα τα πουστ..κια έχουν τέτοιες μπερδεγουέι απόψεις. συνέχισε. καλά πας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος27/5/11 02:19

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΚΑΠΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ. ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΡΕ ΚΑΦΡΟΙ!!!!!!!!!! ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΛΕΝΗ ΛΕΜΟΝΗ29/5/11 15:22

    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΛΟΓΟΜΑΧΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΟΝ "ΞΥΠΝΗΤΟ" ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ? ΤΙ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ? ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΡΙΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΣΤΕ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΗΤΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΘΑ ΤΑ ΣΤΡΕΨΕΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΝΤΡΟΠΗ!
    ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΑΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ , ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΝΤΡΟΠΗ............ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ 'ΕΦΙΑΛΤΗΣ'...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χωρίς σημαίες και πλακάτ, χωρίς κόμματα και οργανώσεις. Αυθόρμητα.

    το γράφει καθαρά στο φεισμπουκ.

    και εγώ είμαι κύπρια.. γιατί να μην φέρω την σημαία της Κύπρου?
    Στην Ρόδο συγκεκριμένα ζουν πολλοί ξένοι.. Αυτοί δηλαδή δεν πρέπει να έρθουν (και ας είναι όλη τους η ζωή στην Ελλάδα) γιατι έχουν άλλη καταγωγή.. ε? Αυτο υποστηρίζεις όταν σε μια συγκέντρωση σαν και αυτή φέρνεις την σημαία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος29/5/11 18:17

    egw thelw na katevw alla eimai apo thn Portogalia. Mporw na ferw thn Portogalikh shmaia mazi moy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος30/5/11 03:53

    Αν δεν καταλάβατε η χώρα που ξεπουλιέται ονομάζεται Ελλάδα, οι δε κάτοικοί της Έλληνες. Και αυτή τη στιγμή βρίσκεται κυριολεκτικά υπό κατοχή. Τόσο απλό. Αν νομίζετε πως οι κάτοικοι ή οι κυβερνήσεις της Πορτογαλίας, της Ισπανίας, του Πακιστάν, του Αφγανιστάν των νησιών του Σολομώντα ή της Κύπρου και της Αλβανίας θα αγωνιστούν χύνοντας ακόμη και το αίμα τους αν χρειαστεί για τα δίκαια αυτά του λαού και της πατρίδας του που ξεπουλιέται σαν φτηνή πόρνη από τους εντεταλμένους νταβατζήδες χρεοκώπους της, να κρατάτε και τις σημαίες αυτές. Για όσους έχουν ασθενή μνήμη ή έχουν τυφλωθεί από ιδεολογικές παρωπίδες οι Αργεντίνοι οι οποίοι είναι και παράδειγμα για όλους μας, κατέβηκαν στις διαδηλώσεις, πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν φορώντας μέχρι σώβρακα και φανελλάκια της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου τους κρατώντας βέβαια- τί άλλο-; Σημαίες της Αργεντινής και όχι βέβαια της Ελλάδας ή της Λιβύης. Τον αγώνα για την οικονομική δικτατορία που μας επιβάλεται υποχρεούται και οφείλει να τον δώσει ο Ελληνικός λαός. Μόνοι μας σφάλαμε και μπήκαμε στα σκατά μόνοι μας να βγούμε. Ουδεμία υποχρέωση μας έχει κάποιος άλλος λαός. Αν πάλι κάποιους τους προσβάλλει και τους θίγει η Ελληνική σημαία στα χέρια Ελλήνων και μάλιστα μέσα ΣΤΗΝ ίδια τη χώρα τους την ΕΛΛΑΔΑ, προφανώς είναι ανθέλληνες και άρα άχρηστοι στον αγώνα τους. Εκτός αν πιστεύετε πως οι Έλληνες δεν δικαιούνται να έχουν χώρα και πατρίδα. Εκτός αν πιστεύετε πως μόνο οι Έλληνες δεν δικαιούνται να κρατάνε τη σημαία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος30/5/11 04:03

    Και εσύ αγαπητή Dina μάλλον δεν πήρες χαμπάρι πως πρόκειται για έναρξη αγώνα και όχι για πάρτι με τουρίστες. Και δεν σε τιμάει διόλου να μιλάς ως Κύπρια με τέτοια απαξίωση για την Ελληνική σημαία. Έλληνόπουλα 20χρονα (και αυτά προδομένα) ήρθαν και σκοτώθηκαν, κομματιάστηκαν για να προστατέψουν το νησί σου από τους εισβολείς. Και όσο για το face book που μας αναφέρεις δεν δικαιούνται οι λίγοι για το τι θα φορέσουν και το τι θα πράξουν οι πολλοί. Την τελική απόφαση την παίρνει η καρδιά μας. Η Ελληνική καρδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν μίλησα με απαξίωση για την Ελληνική σημαία φίλε μου... εσύ μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα.. Ναι στην Ελλάδα ζούμε, και αφού εδώ ζούμε εδώ πρέπει να αγωνιστούμε... Ολοι μαζί όμως.. Όλοι οι κάτοικοι που αγαπάνε αυτον τον τόπο. Εγώ προσωπικά και μετανάστρια να ήμουν σε κάποια ξένη χώρα εννοείτε (αφού εκεί θα έμενα) πως θα αγώνιζόμουν με τον λαό για το συμφέρον του.. Απλά έτυχε να μένω και να μεγαλώσω εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος30/5/11 19:19

    Είμαι ο 04:03
    Αγαπητή Dina , τι δεν κατάλαβα;
    Σε τι διαφωνείς από ό,τι έγραψα; Λέω κάτι παράλογο; Γράφω κάποιο ψεύδος; Προσβάλλω ή Θίγω κάποιον; Αν ναι, πες μου σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *