ροή ειδήσεων

Το Τ.Ε.Β.Ε μήπως το λένε Κ.Λ.Ε.Β.Ε;

Είμαι ασφαλισμένη στο Τ.Ε.Β.Ε (Κ.Λ.Ε.Β.Ε) σαν ελέυθερος επαγγελματίας και πληρώνω 600 ευρώ κάθε 2 μήνες. Αυτές τις μέρες λοιπόν χρειάστηκε να νοσηλευτώ στο ΠΑΓΝΗ...

για να κάνω αφαίρεση χολής αφού ειχα σοβαρό πρόβλημα και έπρεπε να γίνει επέμβαση, ολα πήγαν μια χαρά και προχθές πήρα εξιτήριο και επίσης μια γνωμάτευση απο τον γιατρο,οτι για 20 μέρες πρέπει να απέχω απο την δουλειά μου και το οποιο θα πρέπει να καταθέσω στο Κ.Λ.Ε.Β.Ε μαζι με τα αλλα χαρτιά, μέχρι εδώ ολα καλά!!

Σήμερα λοιπόν πήγα στο Κ.Λ.Ε.Β.Ε να φτιάξω τα χαρτιά μου και εκεί μου είπαν οτι δεν δικαιούμε να πληρωθώ τις μέρες που θα κάθομαι γιατι οπως λεει η κυρία προισταμένη του Κ.Λ.Ε.Β.Ε ηρακλείου, δεν ειναι εργατικό ατύχημα. Αρχίζει λοιπόν το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι, και να ρωτάω να μου το εξηγήσουν το κλέψιμο που πάνε να μου κάνουν. ΔΗΛΑΔΗ?? Τι σημαίνει εργατικό ατύχημα?Εγώ πως μπορώ να πάθω εργατικό ατύχημα στο γραφείο μου? να πέσουν οι υπολογιστές στο κεφάλι μου η να σπάσει η καρέκλα που κάθομαι?Εσείς κυρία προισταμένη όταν αρρωστήσεις δεν θα πάρεις αναρωτίκη άδεια και θα πληρώνεσε? Εγώ γιατί οχι? Εγώ γιατι θα πρέπει κάθε 2 μήνες να σπάω το κεφάλι μου να βρώ λεφτά για να σας πληρώνω?? Μέχρι τώρα ακούγα διαφόρα στο inernet για το τ.ε.β.ε, οτι ειναι κλέφτες, οτι είναι το χειρότερο ταμείο, και δεν τα πολυ πιστευα, αλλα τώρα το πίστεψα απο πρώτο χέρι...ΟΧΙ ρε ....δεν πρόκειτε να σας ξαναπληρώσω μπας και φαληρίσετε και ησυχάσουμε, μπάς και βάλετε μυαλό επιτέλους!! και μέχρι τώρα που σας πληρώναμε,τι καταλάβαμε δηλαδη?Αφού εσεις τα τρώτε ρε λαμόγια τώρα ήρθε η ωρα να τα λουστήτε!!Δυστυχώς ετσι ειναι το αθάνατο ελληνικό κράτος.....οταν είναι να στα πάρουν εισαι καλός αλλα οταν πρέπει να σε πληρώσουν δεν εισαι ε?

Ελπίζω αυτό το post να το διαβάσουν οι απο πάνω που κάθονται στις γραφειάρες τους και παίρνουν τα λεφτά μας και να δώσουν κάποιες απαντήσεις,ναι ναι για εσάς το λέω κύριε πρωθυπουργέ και τους υπουργούς σας, ηθελα και να ήξερα τι διαολο δεν σας τα λένε κάθε μέρα οι υπουργοί και οι βουλευτές σας,για την κατάσταση που επικρατεί σε ολη την ελλάδα?? Καταλαβετέ το.....ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, δεν μπορούμε αλλό να πληρώνουμε!!!ΕΛΕΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος24/5/11 18:48

    Mια χαρά τα λέει η συμπατριώτισσα! Αλλά δυστυχώς δεν την ακούει κανείς... Μόνο να τρώνε ξέρουν οι καρεκλοκένταυροι, με ειδίκευση στο να ξεπουλήσουν όλη την χώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/5/11 19:05

    Εργατικό Ατύχημα

    Σε περίπτωση ατυχήματος το οποίο οφείλεται σε βίαιο συμβάν, που επήλθε μετά την εγγραφή του ασφαλισμένου στην ασφάλιση του ΟΑΕΕ κατά την άσκηση του επαγγέλματος του εξ' αφορμής αυτού, ο Οργανισμός χορηγεί επίδομα ανεξάρτητα εάν η επιχείρηση του ασφαλισμένου εξακολουθεί να λειτουργεί.

    Για τη θεμελίωση του δικαιώματος επιδόματος εργατικού ατυχήματος θα πρέπει το ατύχημα ν' αναγγελθεί στην αρμόδια υπηρεσία του Ο.Α.Ε.Ε μέσα σ' ένα (1) μήνα από την ημέρα που έλαβε χώρα.

    Για τη λήψη του επιδόματος η διάρκεια της ανικανότητας πρέπει να υπερβαίνει τις τριάντα (30) ημέρες σύμφωνα με απόφαση της οικείας Υγειονομικής Επιτροπής.

    Το ποσόν του μηνιαίου επιδόματος ανέρχεται στο τριπλάσιο της μηνιαίας εισφοράς του Κλάδου ή των Κλάδων στους οποίους είναι ασφαλισμένος αυτός που υπέστη το ατύχημα κατά την ημέρα του ατυχήματος.

    Η αναγγελία του ατυχήματος γίνεται γραπτά και πρέπει να περιέχει όλα τα στοιχεία του ασφαλισμένου το ασκούμενο επάγγελμα καθώς και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε τούτο. Το επίδομα εργατικού ατυχήματος καταβάλλεται για όσο χρόνο ο παθών κρίνεται ανίκανος από την υγειονομική επιτροπή να ασκήσει το επάγγελμα & μέχρι (4) τέσσερις μήνες κατ' ανώτατο όριο.

    Πηγή : http://www.oaee.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/5/11 20:56

    Μορέ τι μα λένε ? Εαν εχεις ατυχημα εισαι μονος στο σπιτι και δεν μπορεις να πας να το αναγγειλεις χανει το δικαιωμα. Μα ειναι τρελοι εκει στο οαεε δεν μπορει να το βρουν απο αλλες πηγες;Οταν δεν θελουν να πληρώσουν δεκα μερες κασκινιζουν.Εμενα μου συνεβη το εξεις περιστατικω επιδει πρωτα υπογραψε υφισταμενη και μετα η προισταμενη αποριψανε την αιτηση για τυπικους λογους.ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑ πρωτα η προισταμενη και μετα η υφισταμενη δεν ειναι για γελια . Ενω δεν κοιταξανε αν επι της ουσιας η αιτηση ήταν σωστη ΨΑΧΝΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
    Τωρα ελευθερη επιλογη ασφαλιστηκου οργανισμου οχι στα μονοπολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/5/11 22:38

    Εγώ πληρώνω στο Κ.Λ.Ε.Β.Ε 937 ε το δίμηνο. Οταν χρειάστηκα Οδοντίατρο μου είπαν πως δεν έχουν Οδοντίατρο στο Κ.Λ.Ε.Β.Ε. Οι Ελ Επαγγελματίες δεν πρέπει να έχουν δόντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/5/11 14:52

    ΜΕΙΩΣΤΕ τις ΕΙΣΟΦΡΕΣ !

    τα

    400 ευρώ τα 600 ευτώ τα 800 ευρώ τα 1000 ευρώ + >

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ !

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ!

    Κάντε νέες κατηγορίες των 200 ή 300 ευρώ !!!!

    Κάντε νέες κατηγορίες των 200 ή 300 ευρώ !!!!

    Κάντε νέες κατηγορίες των 200 ή 300 ευρώ !!!!

    Κάντε νέες κατηγορίες των 200 ή 300 ευρώ !!!!

    Κάντε νέες κατηγορίες των 200 ή 300 ευρώ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *