ροή ειδήσεων

Εκδήλωση – Αφιέρωμα στην Άλκη Ζέη από τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» σας προσκαλούν σε μια βραδιά αφιερωμένη στη γνωστή συγγραφέα Άλκη Ζέη...
που πρόσφατα τιμήθηκε και με το βραβείο «Κώστα & Ελένης Ουράνη» της Ακαδημίας Αθηνών για το σύνολο του έργου της, την Τετάρτη 4 Μάιου στις 19:30.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα μιλήσουν, ο κ. Γιώργος Παπαντωνάκης, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, για το έργο της συγγραφέως, η κ. Τίτσα Πιπίνου, συγγραφέας, για το τελευταίο βιβλίο της «Τα σπανιόλικα παπούτσια» και ο κ. Πέτρος Σπανός, Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου για την συμβολή της τιμώμενης συγγραφέως στην εκπαίδευση.
Επιπλέον, ο μαθητής της Α’ τάξης του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» Μιχάλης Οικονόμου θα μιλήσει για την αγαπημένη του συγγραφέα.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, μαθητές του θεατρικού ομίλου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» θα παρουσιάσουν το διήγημα «Μια ανάμνηση από το Νίκο Καββαδία» από το τελευταίο βιβλίο της συγγραφέως. Επιπρόσθετα, μαθητές της Ε’ τάξης του δημοτικού σχολείου των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» καθώς και μαθητές που παρακολουθούν το πρόγραμμα «Θεατροπαιχνίδια» του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» θα παρουσιάσουν θεατρικά δρώμενα βασισμένα στα βιβλία της συγγραφέως, με την σκηνοθετική εμψύχωση της εκπαιδευτικού θεάτρου κ. Μυρσίνης Λενούδια.

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση με βιβλία της Άλκης Ζέη, η οποία και θα τα υπογράφει. Παράλληλα, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί της.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

RodosEvents.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *