ροή ειδήσεων

Επιμηκύνει το πρόγραμμά της η Thomas Cook για Ρόδο

Ενημέρωση για τις αδειοδοτήσεις, την πυρασφάλεια των ξενοδοχείων αλλά και τις ποιοτικές προδιαγραφές των καταλυμάτων όλων των κατηγοριών... πραγματοποίησε ο νέος Διευθυντής του ΕΟΤ Δωδεκανήσου, κ. Αγαπητός Ξάνθης στη διάρκεια της δεύτερης καλοκαιρινής συνάντησης του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στην Ιξιά.

Κατά τη συνάντηση, το ΔΣ του Συλλόγου ενημέρωσε τα μέλη για τις ενέργειες που έχουν γίνει στην κατεύθυνση της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου και για την ημερίδα που αφορά στο ζήτημα, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στις 18 Ιουνίου.

Οι πρώτες θετικές εξελίξεις όσον αφορά στην επιμήκυνση ήρθαν από τον κ. Joachim Seip, αντιπρόεδρο του 2ου μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού στην Ευρώπη Thomas Cook. Ο κ. Seip ενημέρωσε τον πρόεδρο του συλλόγου ότι το 2012 η εταιρεία του θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της για την Ρόδο από την 1η Απριλίου ενώ τα τελευταία χρόνια ξεκινούσε προς τα τέλη Απριλίου με αρχές Μάιου.

Ενδιαφέρον έδειξε και ο κ. Günter Ihlau , Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων της TUI, ειδικά στο κομμάτι που αφορά την Αγγλική αγορά.

Τα μέλη συλλόγου εξέφρασαν μάλιστα τις προσδοκίες τους για την καλύτερη τουριστική σεζόν των τριών τελευταίων ετών, φέτος.

heraklion-hotels.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *