ροή ειδήσεων

Κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ (και) ο νέος προυπολογισμός...

Πήγε να περάσει λίγο στα «ψιλά γράμματα» των ενασχολούμενων με το τουριστικό γίγνεσθαι, γενικώς, αλλά η Γενική Συνέλευση του ΠΡΟΤΟΥΡ, του γνωστού στο τουριστικό κύκλωμα...
Οργανισμού Προώθησης Τουρισμού της Ρόδου είχε και αυτή το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της.
Ο ΠΡΟΤΟΥΡ είχε - και έχει - πάντα ενδιαφέρον ως περίπτωση ενός, τρόπον τινά, οργανισμού διαχείρισης προορισμού (DMO), με προϋπολογισμούς της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως και αρκετή ελευθερία κινήσεων ως προς τις επιλογές και τις δράσεις του στις αγορές ενδιαφέροντος όπου είχε παρουσία.
Δεν γνωρίζουμε αν η αλλαγή ηγεσία στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, θα επηρεάσει ή θα οδηγήσει σε αλλαγές και στο διοικητικό σχήμα του Οργανισμού. Ο νέος πρόεδρος της ΕΞΡ Αντώνης Καμπουράκης, πάντως, δεσμεύτηκε για προτ΄σεις βελτίωσης της λειτουργίας του Οργανισμού...
Σε κάθε περίπτωση, κάποιες πρώτες αποφάσεις για τη νέα περίοδο ελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή, μολονότι υπήρξαν κάποια θέματα με το Επιμελητήριο αλλά και τριβές σχετικά με τη χρηματοδότηση και την ανάγκη αύξηση των εσόδων.
Φαίνεται, ακόμη, ότι οι Καλλικράτειες αλλαγές δεν δημιουργούν προβλήματα τελικά στη χρηματοδότηση και τη λειτουργία του Οργανισμού.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *