ροή ειδήσεων

ΣΥΡΙΖΑ: «Η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση από το 1974»

Την πολιτική και κοινωνική νομιμοποίηση της κυβέρνησης θέτει υπό αμφισβήτηση ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε εν όψει της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας στις 28 και 29 Ιούνη...

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι παρόλο που η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου ανασχηματίστηκε, «παραμένει η κυβέρνηση της Τρόικας, των μνημονίων, του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και της εκποίησης του δημόσιου πλούτου» και τονίζει ότι δεν έχει καμία πολιτική και κοινωνική νομιμοποίηση να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα.

Προσθέτει δε ότι αν η κυβερνητική πλειοψηφία υπερψηφίσει και εφαρμόσει το μεσοπρόθεσμο, «η χώρα μας θα μετατραπεί σε μπανανία των τοκογλύφων πιστωτών της, οι εργαζόμενοι σε σύγχρονους σκλάβους, οι συνταξιούχοι σε ζητιάνους και ο δημόσιος πλούτος θα εξαερωθεί».

Η ανακοίνωση καταλήγει καλώντας του εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία στις 28 και 29 Ιουνίου, ενάντια στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και το νέο μνημόνιο, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου είναι η πιο επικίνδυνη για τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους κυβέρνηση της χώρας μετά το 1974.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Τρίτη στις 10.30 στο Μουσείο και την Τετάρτη στο Σύνταγμα από το πρωί, στην περικύκλωση της Βουλής.



newsbomb

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *