ροή ειδήσεων

Νεκρές 3 Ρωσίδες από αλκοόλ στη Τουρκία!

Σάλο και πανικό έχει προκαλέσει στην Τουρκία η υπόθεση θανάτου τριών Ρωσίδων από νοθευμένα ποτά...
που κατανάλωσαν κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στα παράλια της Μ. Ασίας. Τρεις γυναίκες, τουριστικοί πράκτορες από τη Ρωσία πέθαναν από δηλητηρίαση, κατά την ξενάγησή τους στον πιο δημοφιλή προορισμό της Τουρκίας, το Blue Voyage.

Κατά τη διάρκεια περιήγησης 120 Ρώσων πρακτόρων με σκάφος στα Μικρασιατικά παράλια, κατανάλωσαν διαφόρων ειδών αλκοολούχα ποτά, τα οποία απεδείχθησαν εξαιρετικά επικίνδυνα. Από τα 120 άτομα, τα 30 δηλητηριάστηκαν από τα ποτά- «μπόμπες», από τα οποία δύο γυναίκες πέθαναν στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν στην Τουρκία και η μία όταν επέστρεψε στην πατρίδα της.

Οι τουρκικές Αρχές, αποδίδουν τη δηλητηρίαση στα νοθευμένα ποτά που κατανάλωσαν, τα οποία προέρχονται από τα Κατεχόμενα της Κύπρου. Οι Αρχές, αναφέρουν ότι η εισαγωγή των ποτών έγινε από εταιρεία που έχει έδρα το ψευδοκράτος, η δε διανομή τους από εταιρεία που εδρεύει στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές, δείγματα από όλα τα ποτά που βρέθηκαν στο σκάφος συγκεντρώθηκαν και στάλθηκαν σε εργαστήρια προκειμένου να εξετασθεί η σύστασή τους. Τα αποτελέσματα των αναλύσεων θα βγουν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σε μία εβδομάδα.

Από την άλλη, οι ρωσικές Αρχές καταλογίζουν στην Τουρκία ολιγωρία και ζητούν από τις τουρκικές Αρχές να λάβουν επειγόντως μέτρα. Ο υπουργός Υγείας τη Ρωσίας δήλωσε ότι θα μπορούσε να αποφευχθεί το κακό εάν χορηγούσαν άμεσα στα θύματα αντίδοτο. Το γεγονός προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στους επιχειρηματίες που ενασχολούνται με τον τουρισμό σε διάφορα τουριστικά θέρετρα στην Τουρκία. Μετά το θλιβερό αυτό συμβάν, πραγματοποιούνται εκτεταμένοι έλεγχοι γιατί υπάρχει η υποψία ότι παρόμοια δηλητηριώδη ποτά έχουν διανεμηθεί σε πάρα πολλές περιοχές.

enimerwsi.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/6/11 17:26

    Στο Φαληρακι να δεις Ατομικες Βομβες που βαζουν! Αν θελεις να πεθανεις πας στο Φαληρακι και στην Ορφανιδου! Το ευκολο κερδος δεν υπολογιζει την ζωη του καθενος μας! Λεφτα να βγαλουνκαι ας πεθανουν οι αλλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *