ροή ειδήσεων

Για τους χώρους στάθμευσης των φαρμακείων

Ποιος πανέξυπνος νους έβγαλε τέτοιο φιρμάνι? να παραχωρηθεί σε όλα τα φαρμακεία χώρος στάθμευσης!!! άντε και καλά να το φάμε...
πρέπει λένε να μπορεί ένας που χρειάζεται να αγοράσει φάρμακα να σταθμεύει εύκολα και να αγοράζει!!! 1. φαρμακειο εχουμε καθε 100 μετρα , κανενας μας δεν χρειαζετε αυτοκινητο για να παει στο φαρμακειο. 2 οι κυριοι φαρμακοπειοι βαζουν κατι διαφημιστικες πινακιδες για να δείξουν οτι εκει ειναι φαρμακειο και σχεδον παντα το συγκεκριμενο ! παρκινκ δεν χρησιμοποιειται γιατι κανενας δεν μπορει να παρκαρει. ειναι ντροπη για την πολη μας τετοιος επιλεκτικος νομος για μια ομαδα επαγγελματιων που εχουν ηδη προνομια αυλικων!!! ελπιζω καποιος δημαρχος να καταλαβει οτι οι κυριοι εριζουν και να σταματισει αυτο το αισχος!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/6/11 20:05

    φιλε μου στα φαρμακεια εχεις μινει εσυ;εγω εφαγα προστιμο 80 ευρω επειδη τολμησα και παρκαρα το βραδυ στις 10 που επεστρεψα απο την εργασια μου επανω στην κιτρινη γραμμη που εχουν βαψει σε φροντηστηριο ξενων γλωσσων στην πλατεια της αναληψης στο αγρινο,της τρυανταφυλλου,επειδη αυτη δεν προλαβε να παρκαρει το δικο της τελικα!!!ετσι εμαθα οτι στην κληση παρκαρα σε εισοδο σχολειου!!!!απο ποτε τα φροντηστηρια εγιναν σχολεια και δεν το ξερουμε;και δεν παρκαρα στην εισοδο οπως ανεφερα αλλα διπλα στην κιτρινη γραμμη!πορνη τρυανταφυλλου και ο καθε μαλακας δημαρχος που τους δινει αδεια για σχολειο και γι παρκινγκ το βραδυ κιολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/6/11 20:06

    Η θέση πάρκινγκ σε φαρμακείο δεν είναι για τους πελάτες που πάνε να πάρουν ένα κουτί ασπιρίνες, αλλά για έναν πελάτη που χρειάζεται άμεσα τα φάρμακα και δεν μπορεί να γυρνάει την περιοχή για να βρει μία θέση πάρκινγκ! Τώρα εσένα γιατί σε χαλάει... Μάλλον έχεις κατάστημα ακριβώς δίπλα στο φαρμακείο και δεν έχεις χώρο στάθμευσης για τους πελάτες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/6/11 20:10

    και για να μην το ξεχασω,επειδη καθε ωρα αλλαζουνε ταξεις τα τσογλανακια,ερχονται οι καργιολες οι μαναδες τους και τα περνουν,αλλες τα φηνουν για την αλλη ωρα και κανεις μιση ωρα να περασεις απο μια μικρη πλατεια στην αναληψη σε κατοικησιμη περιοχη.φρακαρουν τα παντα.εκει η τροχαια δεν ερχετε να ριξει κανενα προστιμο για παρακολληση κυκλοφοριας,εμποδισμα σταθμευσης κατοικων ηχορυπανση και καυσαεριων που περιμενουν στην αναμονη με το κλιματιστικο και βγαινουν τα αερια ναααα.πορνη τρυανταφυλλου ποιον πηδας και εχει παραλυσει η πλατεια απο τα τσογλανομανο αυτοκινητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/6/11 22:19

    Ε εσυ ο απο πανω. Πρεπει να της την επεσες και δεν σου εκατσε η χοντροκολα ε? Δεν εξηγειται τοσο κραξιμο και μπινελικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/6/11 22:38

    τοτε πανε να παρκαρεις κ εσυ να δεις το 80αρι στο παρπριζ σου για να διαβασεις οτι μολις παρκαρες σε σχολειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/6/11 23:50

    καλά τα λέει το κοπέλι για τα φροντιστήρια! έχει παραγίνει με την παραπαιδεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/6/11 09:22

    Μάλιστα..... δηλαδή ας πούμε ένας που έχει αναπηρικό αυτοκίνητο η ένας ηλικιωμένος που δεν μένει εκεί κοντά η το συγκεκριμένο διημερεύει η διανυκτερεύει να μην έχει το δικαίωμα να παρκάρει στο φαρμακείο να πάρει τα φάρμακα του επειδή ένας σκατοπουστρας ενοχλήθηκε που δεν μπορεί να παρκάρει έξω από το σπίτι του η έξω από το μαγαζί του!!!!! ρε άντε και γαμηθείτε λέω εγώ μαλακες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/6/11 09:57

    10 χρονια στην ελλαδα και συγκεκριμενα στην ροδο ακομη δεν ετυχε να δω ενα,επαναλαμβανω εναν αναπηρο να βγαινει απο αυτοκινητο ,και το χειροτερο;αυτοκινητα με δηθεν αναπηρηκα σηματα εχουν οδηγους που τρεχουν και περπατανε μια χαρα στο δρομο.μαιμουδες αναπηροι.γεμησε ολη η ελλαδα αναπηρους και συνταξεις αναπηρων.σε καμια μεγαλουπολη δεν γινετε αυτο.ουτε στη νεα υορκη ουτε στο λος αντζελες ουτε στο αμστερνταμ.στη ροδο που ημαστε μια γειτονια,καθε δρομος εχει σημα για φαρμακειο και για φροντηστηρια.09,22 εγω λεω να πας να γαμηθεις ο ιδιος παπαρα και ασε εμας να ψαχνουμε να βρουμε καμια γωνια να παρκαρουμε.ηλιθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/6/11 10:04

    +1 ston 12/6/11 09:22

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος12/6/11 12:59

    +1 kai apo mena ston 12/6/11 09:22

    Diladi ti theleis re megale pou to kaneis kai thema? Afto einai to provlima sou, na mporeis na parkareis eksw apo farmakeia? Hmarton re paidia, ti mizeria einai afth!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος12/6/11 20:07

    ελα ρε μαλακα , σπαστηκες με τις μαλακιες που ακους απο τους μαλακες γυρω σου;
    τι να πω και εγω ο μαλακας που κανω παρεα με μαλακες και με εχουν ταραξει στις μαλακιες τους;
    κανω τον μαλακα....αυτο κανω.

    σημερα που λες, ηρθε ραβασακι απο την τραπεζα στον γειτονα που μενει απο κατω μου...ειδοποιητηριο λεει για τις δοσεις του στεγαστικου που δεν πληρωσαν , και κατι διαβασα στα γρηγορα για εξωδικα , πλειστηριασμους κτλ......
    εχει που λες 2 παιδακια.... στα 12 πρεπει να ειναι....η δουλεια του δεν πηγαινε καλα και εκλεισε....εχει 2 εγκεφαλικα επεισοδια μεσα στο 2010....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *