ροή ειδήσεων

Κοροϊδία με τις ομπρέλες στην παραλία Τσαμπίκας

Σήμερα στις 5:30 το απόγευμα πήγα με την σύζυγο μου και τα 2 μικρά παιδιά μου στην παραλία της Τσαμπικα. Όταν έφτασα κατέβηκα τέρμα αριστερά. Όλες οι ομπρέλες ήταν κλειστές εκτός...
από 2 ομπρέλες που ήταν 2 τουρίστες. Όταν έφτασε ο υπεύθυνος ο όποιος φορούσε μια κίτρινη μπλούζα με ρώτησε εάν θέλω να ανοίξω την ομπρέλα και του είπα ναι. Άφησα λοιπόν τα πράγματα μου στην 1 καρεκλά. Μου ζήτησε 4 ευρώ του είπα ότι θα μείνω 1 ώρα και το έκανα έφυγα 6:30. Χωρίς να του πω τίποτα! του έδωσα 4 ευρώ. Μου είπε ότι μου έκανε ειδική τιμή αφού όλη την ημέρα είναι 5 ευρώ και για τους τουρίστες είναι 8 ευρώ. Τον ρώτησα που είναι η κυρία που ήταν πέρσι (Έκοβε πάντα αποδείξεις) και μου είπε ότι πλέον με τον Καλλικράτη δεν ανήκουν στον Δήμο αλλά σε ιδιώτες. Δεν είναι τα 4 ευρώ που πλήρωσα αλλά η κοροϊδία να μου λέει ότι μου έχει κάνει καλή τιμή και χωρίς να μου δώσει απόδειξη (Φοροδιαφυγή) που σημαίνει ότι δεν η κλέβει τον ιδιοκτήτη του ή είναι και αυτός στο κόλπο. Στο κατάστημα που έχω και τον καφέ και το νερό που πίνω μου το κτυπάνε! με κανονική τιμή οι υπάλληλοι μου! .


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/6/11 00:09

    na les kai eyxaristw!!!! se ligo kairo pou tha tin poulisei o giorgakis kai tha plironeis gia na mpeis tha deis ti orea pou tha einai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/11 00:57

    na zhtas apodeiksi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/11 01:17

    και εσύ ρε φίλε ΕΛΕΟΣ που ζείς να ούμε και παραπονασαι δια τον ομπρελά ;

    έτσι σκατά που τα λάμαν οι πολιτικοί και το Πασόκ εδώ οι άνθρωποι δεν έχουν πια για να φάνε πως να πληρώσουν το ΤΕΒΕ και θές και αποδείξεις...,,..

    για 4 ευρω πια κανείς δεν κόβει αποδείξεις γιατί απλά δεν θα αγοράζει κανείς με τόσο ΦΠΑ και τέτοιο πανάκριβο ΤΕΒΕ

    ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ :

    1. ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ Φ.Π.Α

    2. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/6/11 01:25

    re file 19/6/11 01:17, eisai ligo out. ti einai h obrela kai den koboume apodeiksi? tost?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/6/11 07:01

    ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ...ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 6 ΕΥΡΩ. ΥΣΤΕΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΑΝ...ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΙ ΚΑΝΤΙΝΕΣ...ΑΥΤΟΙ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ! Η ΚΛΕΨΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ.. ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ...ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΨΑΡΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/6/11 10:03

    paralia tsampikas:

    oi kantines exoun "prive parking" kai de se afinoun na parkareis ekei an den fas ekei i an den pas stis ompreles.de ftanei pou einai paranomes zitane kai ta resta!

    girnane sinexeia kapoii kai se prizoun me ntonatkafe kai anapsiktika. oute apodeikseis tipota. ola paranoma.

    vre a si xtir leo ego... paliokleftes tou kerata!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος19/6/11 10:08

    ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΣΗ; ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
    ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΥΤΟ.

    ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 10% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΩ 8 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΜΠΡΕΛΑ, ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΕΥΡΩ... ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 8 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΧΑΜΕΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/6/11 10:24

    ΦΙΛΕ ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ...ΟΤΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ! ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ..ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! Ο ΟΜΠΡΕΛΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 5.30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΟΜΠΡΕΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/6/11 11:14

    βάλτε τις ομπρέλες εκεί που πρέπει !!! οοοεεεεοοο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος19/6/11 11:46

    ρε μην είναι εντελώς ΜΑΛΑΚΕΣ

    πιάσατε τους ομπρελάδες τώρα που είναι όλη μέρα μες τον ήλιο για 4 ευρώ την ομπρέλα και τους ζητάτε απόδειξη ?

    Γιατι δεν ΛΕΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΕΜΕΝΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/6/11 11:57

    11:46 Ρε βλακα ολοι οι ομπρελαδες ειναι κοινοπραξια! Τα 4 ευρω δεν τα παιρνει αυτος αλλα τα μοιραζονται ολοι! και δεν υπαρχει αποδειξη αφου κοβει εισητηριο! Το εισητηριο ειναι θεωρημενο απο την εφορια! μιλαει ο καθε ασχετος και δεν ξερει τι λεει! Οι ομπρελες ειναι ιδοκτητες και τον χωρο τον νοικιαζουν στον Δημο αφου μερος των χρηματων απο το εισητηριο τα παιρνει ο δημος!Οι ανθρωποι δουλευουν απο τις 7 το πρωι εως και τις 6 μεσα στον ηλιο! λιγο σεβασμο σε αυτους τους ανθρωπους!Δεν κλεβουν βγαζουν το ψωμι τους με ιδρωτα! Να μου πειτε για τις καντινες θα σας πω οτι μεγαλυτεροι κλεφτες στο νησι δεν υπαρχει! Δεν δινουν αποδειξεις και τα λεφτα που βγαζουν καθε σεζον ειναι απο 150χιλ.ευρω ενα χαλια ποστο...και 400χιλ.ευρω ενα καλο ποστο οπως της τσαμπικας η οπως η καντινα στο Sunwing που ψηνει κοτοπουλα σουβλακια ψαρια!!! αυτοι ναι...Οι μεγαλυτεροι απατεωνες του νησιου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/6/11 13:23

    ela re tora pou tehlete kai apodeixei apo tus obrelades kai ta ftoxadakia ..

    oi eleutheroi epaggelaties stenazun me ta metra tou Pasok

    panakrivo TEBE !!!!!!!!! panakrivo FPA !!!!!

    ante syrte na piasete ton Aki ton Tsukato kai to Xristoforako kai meta na zitate apodeixeis !

    LAMOGIA OLOI SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/6/11 14:01

    οποιος τρωει στις καντινες ειναι και πολυ μαλακας...

    πλουτιζουν οι αλλοι εξυπνοι εις βαρος του....

    μακρια απο τις καντινες.... τωρα για τις ομπρελες απο τις 17:30 και μετα δεν εχει εισητηριο, πας και καθεσαι χωρις να πληρωσεις, βεβαια μπορει να τις εχει μαζεψει ο ομπρελας, αν οχι ομως δεν πληρωνεις τιποτα. Μην σας κοροιδευουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/6/11 14:10

    Όποιος έχει δυσκοιλιότητα, να παίρνει από τις καντίνες και να τρώει. Το βράδυ, θα του φύγει η δυσκοιλιότητα και θα τον πάει "τσιρλί"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/6/11 15:35

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ (ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ)ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ 33.000 ΕΥΡΩ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΣΤΟ Ο ΟΜΠΡΕΛΑΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/6/11 18:24

    πήγα στην Τσαμπίκα κατα τισ 11:30 και πάρκαρα μπροστα στην πρώτη καντίνα αριστερα δεν μου είπε κανενας τίποτα , έκατσα σε ομπρέλες πλήρωσα 8 ευρώ για 2 και μου έδωσαν απόδειξη για το ποσό .τυχαίο δεν νομίζω!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος19/6/11 19:19

    Ειπαμε οι Ομπρελαδες δουλευουν για το μεροκαματο τους! Οι καντινες ειναι το μεγαλο κακο! Δεν κοβουν αποδειξεις τα προιοντα τους ειναι τελευταιας ποιοτητας..και τις περισσοτερες φορες ειναι και ληγμενα!Καθαριζουν τα καλα ποστα 400 χιλ.ευρω την σεζον και κανουν φορολογικη δηλωση 10.000 ευρω! Μια Καντινα Sunwing ανοιγει στις 9 και κλεινει στις 8 το βραδυ..και δεν αδειαζει καθολου ψηνει Ψαρια Σουβλακια Κοτοπουλα εχει τραπεζια και σερβιτορους...Πρωτη φορα βλεπω Καντινα με σερβιτορους! υποψην βαση της αδειας του το Οχημα καθε 1 ωρα θα πρεπει να μετακινητε!
    αυτος ο κυριος λοιπον καθαριζει την σεζον 500.000 χιλ. ευρω!!! Η τροφοδοσια απο τα προιοντα που πουλαει γινετε εκει..ερχονται τα φορτηγα και ξεφορτωνουν το εμπορευμα στην παραλια λες και ειναι Καταστημα!!! Η ΣΔΟΕ απο εκει θα πρεπει να ξεκινησει...Αλλα ειπαμε ολοι κανουν τα στραβα τα ματια..ειδικα η σδοε Ροδου μπορει να χρηματιζεται κιολας!! αλλιως δεν εξηγητε τοση στραβομαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος19/6/11 19:36

    Σωστός...
    Πρέπει να τα παίρνουν. Δεν εξηγείται αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος19/6/11 20:28

    Σχεδον ολοι οι εφοριακοι της Ροδου κυκλοφορουν με πολυτελη αυτοκινητα εχουν λουξ σπιτια και πολλα ακινητα και μετρητα στην τραπεζα...Και με μισθο 1200 ευρω! Τωρα πως εγιναν ολα αυτα βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει...Εξαλλου το ποθεν εσχες το εφαρμοζουν αυτοι...και ισχυει μονο για εμας που δεν εχουμε στον ηλιο μοιρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος19/6/11 23:42

    ο δημος κάνει πληστηριασμό και καλά κάνει.τώρα αν οι ομπρελάδες σκοτώνονται και δίνουν τόσα λεφτά τοτε πρόβλημα τους! ας σοβαρευτούνε οι ομπρελάδες με τους μασέρ και τις προμήθειες που παίρνουν για το μασάζ και την προστασία που τους δίνουν και μετά να κλαίνε...γνωστά αυτά αλλά πάλι τη στρουθοκάμηλο κάνουμε σε αυτό το τόπο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος19/6/11 23:48

    Μην πιανετε ομπρελες,φερτε ταπερακια για φαγητο.Πολυ κοκομαθημενους σας βλεπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/6/11 00:25

    ομπρέλα από το jumbo με 10 ευρώ και να πάνε να πνιγούν όλοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/6/11 11:40

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ!!!!
    Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΔΙΤΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΛΑΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ....
    ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ...
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος16/7/11 13:09

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *