ροή ειδήσεων

Στη φυλακή ο Μπέος

Προφυλακιστέος κρίθηκε από τον Ανακριτή ο Αχιλλέας Μπέος και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας πήρε το δρόμο για τη φυλακή, όπου θα συναντήσει τον Γιώργο Τσακογιάννη και τον Βασίλη Καρακούλια.......

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αχιλλέας Μπέος για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Είναι ο τρίτος κατηγορούμενος που θα κρατηθεί μέχρι τη δίκη, μετά τους Γιώργο Τσακογιάννη και Βασίλη Καρακούλια οι οποίοι είχαν νωρίτερα τη Δευτέραψ κριθεί αναλόγως. Σημειώνουμε ότι το ανώτατο χρονικό διάστημα προφυλάκισης κατηγορουμένων μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης είναι το 18μηνο.
Μπέος και Τσακογιάννης αντιμετωπίζουν, με βάση τη δικογραφία, τις κακουργηματικές κατηγορίες της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, της απάτης κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα με ζημία άνω των 15.000 ευρώ, της εκβίασης με απειλή βλάβης του εκβιαζόμενου κατά συνήθεια, κατ΄ εξακολούθηση και κατ' επανάληψη, της δωροδοκίας και δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα από κοινού και κατ΄εξακολούθηση και, τέλος, της συμμετοχής σε παράνομο στοίχημα.
Περίπου τρεις ώρες διήρκεσε η απολογία του Μπέου ενώπιον του Ανακριτή. Μετά την ολοκλήρωσή της ο συνήγορός του Νίκος Κακκαβάς αρκέστηκε να πει ότι η "Δικαιοσύνη μίλησε...".
Εκείνοι που απομένει να απολογηθούν είναι πλέον ο Νικόλας Χάλκος, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ηλιούπολη, και ο bookmaker Βασίλης Γεωρτσιάκος, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι προσωρινά κρατούμενοι στη ΓΑΔΑ. Αμφότεροι θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή την Τρίτη.
contra.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/6/11 10:45

    telika dn yparxei dikaiosini............profylakisan ton pio agno paragonta .ton pio ithiko ,ton aftodimiourgito axxilea mpeo!!!!etsi tha paei mprosta to podosfero???me to na vazeis fulaki paidia san ton mpeo??? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *