ροή ειδήσεων

Πανελλαδικές: Μέχρι τη Δευτέρα οι βαθμολογίες.

Την Παρασκευή ή τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων όπως ανακοίνωσε...
στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος.

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας τονίζεται ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα την Παρασκευή 17 Ιουνίου. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20 Ιουνίου.

Για τα ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α), λόγω του ότι οι εξετάσεις αυτών πραγματοποιήθηκαν μεταγενέστερα των Γενικών Λυκείων, η ολοκλήρωση της βαθμολογίας αναμένεται λίγες μέρες αργότερα και θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

Όσον αφορά στην ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων που θα διαρκέσει από τις 17 έως τις 28 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα πρέπει πρώτα να προμηθευτούν από τα Λύκεια τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας (password).

Οι υποψήφιοι, μπορούν να αντλήσουν αναλυτικές οδηγίες κατά την επεξεργασία του μηχανογραφικού τους δελτίου είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr είτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr. είτε από τις οδηγίες που αποστέλλονται σε όλα τα Λύκεια.

Για την διευκόλυνσή τους θα λειτουργεί επίσης στο Υπουργείο Παιδείας κέντρο τηλεφωνικής υποστήριξης, καθ’ όλη τη διάρκεια επεξεργασίας και οριστικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου, στο τηλέφωνο 210.3443993 καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή) 10:00 με 20:00, καθώς και κέντρο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και εξυπηρέτησης στο e-mail: examshd@minedu.gov.gr.

Οι υποψήφιοι με το 10% θα αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας, σε οποιοδήποτε ημερήσιο ΓΕΛ και θα οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό μέσα στις ίδιες προθεσμίες.

Επισημαίνεται, ότι οι προθεσμίες είναι αποκλειστικές και δεσμευτικές και μετά την παρέλευσή τους δεν γίνεται δεκτή καμία υποβολή ή τροποποίηση μηχανογραφικού δελτίου.
skai.ge

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *