ροή ειδήσεων

Λοβέρδος: Στον εισαγγελέα οι σπατάλες στο ΕΣΥ!

Τουλάχιστον 2 φακέλους με περιπτώσεις διασπάθισης δημόσιου χρήματος...
σε νοσοκομεία του ΕΣΥ, καταθέτει το πρωί της Τετάρτης στον αρμόδιο εισαγγελέα ο υπουργός Υγείας.

Όπως εξήγησε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, πρόκειται για περιπτώσεις υπερβάσεων στις τιμές με τις οποίες τα νοσοκομεία προμηθεύονταν υλικό. Ο κ. Λοβέρδος είπε χαρακτηριστικά ότι αν δεν πετύχουν οι οικονομικοί στόχοι που έχουν τεθεί , ‘ο λαός θα πληρώσει τις συνέπειες της αδεξιότητάς μας’.

Ανέφερε χαρακτηριστικά τις καταγγελίες του καθηγητή κ. Μάρδα, ο οποίος είχε επισημάνει μεταξύ άλλων ότι οι τιμές στο Παρατηρητήριο ήταν υψηλότερες από εκείνες της αγοράς : ‘το υπουργείο προχώρησε στη μείωση τιμών σε 5 υλικά από το Παρατηρητήριο’, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

ΕΟΠΥΥ

Ο υπουργός Υγείας και ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης ανακοίνωσαν επίσης ότι από την 1η Ιουνίου εντάσσονται στο ΕΣΥ 5 νοσοκομεία του ΙΚΑ:

Το 1ο νοσοκομείο εντάσσεται στο ‘Σισμανόγλειο’, το Ογκολογικό στον ‘Άγιο Σάββα’, το Νοσοκομείο ‘Παναγία’ Θεσσαλονίκης στο ‘’Αγιος Παύλος,’ το 3ο νοσοκομείο του ΙΚΑ στην Πολυκλινική και το 7ο στο ‘Αγία Όλγα’.

Διευκρίνισαν ότι για το πρώτο διάστημα τα νοσοκομεία του ΙΚΑ θα εφημερεύουν με τον ίδιο τρόπο που εφημέρευαν και σήμερα και οι γιατροί τους θα συνταγογραφούν σε συνταγολόγια του ΙΚΑ.

iatronet.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *