ροή ειδήσεων

ΤΟ 'ΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο κ. Α.ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ;

Είπε σε ημερίδα ο πρόεδρος Ξενοδόχων Ρόδου κ. Α. Καμπουράκης: θα πρέπει να δοθεί οικονομικό κίνητρο, από πλευράς δήμου, σε όσες επιχειρήσεις...
(ξενοδοχειακές και εστίασης) δεσμευτούν ότι θα λειτουργούν σε 12μηνη βάση, σε ό,τι έχει να κάνει με τις χρεώσεις που τους επιβάλλει.
Ρε πάτε καλά ???
Να σας δώσει κίνητρα για να κερδίσετε ?
Τι κίνητρα να σας δώσει αφού έτσι κι αλλιώς δεν πληρώνετε (χρωστάτε) δημοτικό φόρο, ΔΕΥΑΡ κ.λ.π.
Εάν θέλετε να δουλεύετε και το χειμώνα κ.Καμπουράκη θα πρέπει να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη και να διοργανώσετε σε συνεργασία με το Δήμο με άλλους επιχειρηματίες και αρκετούς χορηγούς διάφορα events και συνέδρια προκειμένου να προσελκύσετε κόσμο.
Άμα θέλετε κέρδη πρέπει να ξοδέψετε κιόλας και όχι να περιμένετε τις κρατικές και δημοτικές "επιδοτήσεις".
Τίποτα προσωπικό κ.Καμπουράκη και δεν αναφέρομαι σε εσάς αποκλειστικά άλλα στο σύνολο των συναδέλφων σας και στο σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου στη Ρόδο εν γένει.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/6/11 21:06

    Πάλι λεφτά θέλετε??? Πια οικονομικά κίνητρα είναι αυτά που ζητάτε?? Να μην πληρώνετε τίποτα δηλαδή? Φόρους, μισθούς, ΙΚΑ, νερά, Ρεύμα, τίποτα!!! Αθάνατε Έλλην επιχειρηματία….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/6/11 21:26

    Ε..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ? ΡΕ ΦΤΩΧΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΑ? ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ..ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΑ..ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ...ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟ ΑΒΑΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/6/11 22:50

    Τι να πει κανεις να μιλανε ολοι να μιλαει και ο ανθρωπος που δεν ξερει τι εχει αυτο ειναι καταντια! ντροπη σου φιλε μου ο μοναδικος που δεν εχεις το δικαιωμα να μιλαει εισαι εσυ!Ρε φιλε αν σου πω ποσα λεφτα εχεις δεν θα ξερεις νεοπλουτε ψιλομυτη!!Ας ειναι καλα ο Πατερας σου που χρονια τωρα μαζευε λεφτα για να τα τρως εσυ τεμπελακο νεοπλουτε! Πληρωσε πρωτα τους υπαλληλους αλβανους και οτι αλλη φαρα εχεις και μετα να μιλας!! Ντροπη σου ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/6/11 22:52

    Μαζι σας θα παρετε μονο τις αμαρτιες σας Καμπουρακη κ Σια Βασιλακη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/6/11 23:22

    Τα λεφτα αντωνακη μου εκει πανω ψιλα δεν μπορεις να τα εξαργυρωσεις...Ειναι αχριστα χαρτια! Οπως καταλαβαινεις μαζι σου δεν μπορεις να τα παρεις! Τουλαχιστον να πας να δωσεις αυτα που χρωστας στα μπαρακια και στα εστιατορια...οχι μονο να κανεις εφε να πληρωνεις κιολας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/6/11 23:37

    RE MALAKES EISTE OLOI SAS BLHMATA.OTAN EXEI KOSMO TON XEIMONA RE BLAKES THA DOULEUETE KAI ESEIS FTOXO MPINEDES,XORIATES.PALIO KOUMOUNIA
    RE XORIS TA XENODOXEIA THA BOSKATE AGGELADES BLHMATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/6/11 00:09

    Ok dld ektos apo ta straba matia pou kanei to IKA gia tis epixiriseis tou , me tosous alodapous mesa k ma8ites tora 8eli k extra kinitra ok loipon eas STISOUME OLOI KOLO NA MAS G@MISOUN!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/6/11 02:18

    Oraia na kleisoun tote ta ksenodoxeia tous o kampourakis kai o vasilakis 12 mines to xrono gia na dikaiothoun orismeni anegefali pou grafoun s auto to blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/6/11 07:56

    Παιδια μην κατηγορειτε τον καμπουρακη.Ο μαλακας του 23:37 εχει δικιο.Αν δεν ειχε τα ξενοδοχεια ολοι οι αλβανοπακιστανολαθρομεταναστες θα εβοσκαν αγελαδες(αν ειχαν βεβαια).Και δεν ειναι αναγκη να στησουμε κωλο εμεις.Το κανει ο ιδιος τρομπας.Πιπα κωλο .Αντε μεγαλε.Ηρθε η ωρα για το πρωινο σου.Πλυσου και τρεχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/6/11 13:53

    23:37 τι το ασχημο ρε δουλοπρεπη να βοσκεις αγελαδες? χηροτερα δεν ειναι να σε γαμανε ολη μερα για 510 ευρο χωρις ενσημα...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/6/11 19:35

    ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ..ΠΑΣΟΚΕ

    Λοιπόν τέρμα η πλάκα φίλε ΠΑΣΟΚΕ. Σε ξέρω και με ξέρεις 30 χρόνια. Φανατιζόμασταν πάντα πριν από τις εκλογές και με μικρά διαστήματα κατά την διάρκεια της εκάστοτε τετραετίας. Αλλά πάντοτε τα ξεχνάγαμε και πάντοτε λέγαμε ότι η φιλία μας θα είναι πάνω από κόμματα και ιδέες. Πίστευα ότι ήσουν ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ και ότι πίστευες στον σοσιαλισμό.
    Αυτά μέχρι τώρα.

    Από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι είσαι ένας κοινός παρτάκιας.
    Κατάλαβα ότι για σένα ο διορισμός σου στο δημόσιο ήταν ένα συμβόλαιο με το κόμμα σου που θα το τηρούσες με όρους ΜΑΦΙΑΣ.
    Όπου διορισμός δικός σου βάλε διορισμό γυναίκας,παιδιών,συγγενών.

    Να σου πω κάτι.Πάντοτε ζήλευα γιατί το ΚΟΜΜΑ σου σε πρόσεχε και σε βόλευε.Αλλά ένιωθα ότι το δικό μου κόμμα μου άφηνε περισσότερη ελευθερία σκέψης, πράγμα που με έκανε να νιώθω πιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.
    Δεν χρωστούσα και δεν χρωστάω σε κανένα κερατά. Όχι ότι δεν διόρισε και το δικό μου κόμμα,αλλά εκ των υστέρων ρε φίλε αυτό αποδείχθηκε ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ.

    Ανέχθηκα τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ σου,ανέχθηκα τα καταπράσινα παπαγαλάκια σου,ανέχθηκα τα ΛΑΜΟΓΙΑ τους συνδικαλιστές σου,ανέχθηκα το ότι με πήγες σε 3 απανωτές εκλογές το 1989 καταστρέφοντας την οικονομία,ανέχθηκα να ξεγυμνώνουν τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ οι ΣΤΑΜΟΥΛΟΚΟΛΛΑΔΕΣ, ανέχθηκα την ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2000 με τους ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ, ανέχθηκα τα κόλπα με τα δαχτυλίδια του ΣΗΜΙΤΗ και του ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ανέχθηκα τις πυρκαϊές του 2007,ανέχθηκα την καταστροφή της Αθήνας, ανέχθηκα τα ΨΕΥΤΟΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ,ανέχθηκα,
    ανέχθηκα..........

    Δεν θα ανεχθώ όμως παλιόφιλε,το ξεπούλημα της πατρίδος μου,
    δεν θα ανεχθώ το κόψιμο της σύνταξής μου, γιατί ρε φίλε όταν εσύ κοπροσκύλιαζες δεξιά και αριστερά,εγώ ξεστραβωνόμουν στο διάβασμα για κάτι καλύτερο στη ΖΩΗ.

    Δεν θα με αναγκάσεις να παίρνω σύνταξη ανειδίκευτου εργάτη.

    Δεν θα μου πάρεις το πατρικό μου σπίτι,με την επιβολή τεράστιων φόρων,για να το εκποιήσουν οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ για ένα πιάτο φαι.

    Δεν θα μου στείλεις το παιδί στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ για να βρει δουλειά,την στιγμή που το ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ ο υιός σου διορίστηκε από τον ξάδελφό σου τον ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ.

    Δεν θα με κάνεις να πουλήσω το 1600 κυβικών αμάξι μου βάζοντας μου τρελούς φόρους.

    Ως εδώ και μη παρέκει.Τέρμα οι πλακίτσες και οι αγκαλιές και τα φιλιά. Με πήρες τηλέφωνο χθες για να μου πεις να κάνω ΥΠΟΜΟΝΗ και ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ξέρει τι κάνει.

    Μετά από 30 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΙΛΕ γύρισα και σου είπα ΑΝΤΕ ΑΓΑΠΗΣΟΥ.
    Εκεί με έφτασες ρε παλιόφιλε.

    Το χειρότερο δε είναι πως ΣΕ ΜΙΣΩ.
    Πως θέλω ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ.
    Πως νιώθω όπως ένιωθαν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας στον ΕΜΦΥΛΙΟ.

    Γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει φίλε,εκεί μας οδηγεί το κόμμα σου. Αυτή την φορά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Από την στιγμή δε που χλευάζετε τους υπόλοιπους ΕΛΛΗΝΕΣ δείχνοντας μια συμπεριφορά ΚΑΤΑΚΤΗΤΟΥ τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο.

    Επειδή δε ένιωθα και τύψεις που σε έβρισα,στην τελευταία συγκέντρωση έξω από την βουλή,στις 15-6, δυστυχώς για σένα είδα για πρώτη φορά πολύ κόσμο σε χειρότερη κατάσταση από μένα.

    Δυστυχώς εκεί που φέρατε τα πράγματα ΦΙΛΕ,
    η εσύ θα επιβιώσεις, η, εγώ.

    Προκειμένου δε να πεινάσει η οικογένειά μου,ας πεινάσεις εσύ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ....ΦΙΛΕ ΠΑΣΟΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *