ροή ειδήσεων

ΗΣΥΧΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...

Είμαι μόνιμος κάτοικος στο Νιοχώρι, μένω στην οδό Κρήτης συγκεκριμένα. Καθημερινά η ίδια ιστορία, γίνεται τρελή φασαρία από τα ρημάδια τα μπάσα μουσικής στις 1,2,3,4,5!!! το πρωί!!!!! Οι τύποι έχουν ξεφύγει...
τελείως! Χαμός! Άντε να κοιμηθείς με αυτή την ηχορύπανση! Δεν σέβονται τίποτα! Και καλά κάνουν αφού όλοι (Εισαγγελέας, Δήμος, Περιφέρεια, Αστυνομία) τους ανέχονται και τους ευλογούν και από πάνω! Δηλαδή τι να πεις! Άντε να βρεις το δίκιο σου..σε ποιόν??? Αφου όλοι κάνουν τους Κινέζους! Αλλά αν πάω ένα βράδυ έξω από τα σπίτια τους και βάλω τέρμα μουσική στο αμάξι μου, στις 1,2,3 θα έρθει το περιπολικό να με μαζέψει για διατάραξη κοινής ησυχίας, κ.α.- Και ρωτάω: όσοι παίζουν τέρμα μουσική μέχρι το πρωί, αυτοί δεν διαταράζουν την κοινή ησυχία?Αυτοί εξαιρούνται από τους νόμους? Εμείς δηλαδή είμαστε άλλοι πολίτες? Πως τους ανέχονται όλες οι αρχές? Παίζει κανένα κέρδος απ' όλη αυτή την ιστορία? Δεν ξέρω, απλά ρωτάω!! Αλλά δεν περιμένω και καμιά απάντηση.. όπως πάντα όλες οι αρχές σιωπάνε!! Λυπάμαι που γεννήθηκα σε αυτή την χώρα που οι νόμοι πάνε περίπατο,που κυριαρχεί η αναρχία! Είμαστε ζούγκλα γιαυτό πάμε κάθε χρόνο προς τα πίσω, καλά να πάθουμε, είμαστε ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ!!!


Αφορμή για να δημοσιεύσω την αγανάκτηση μου ήταν ότι την προηγούμενη εβδομάδα πήρα 3 διαφορετικές μέρες το 100, ξημερώματα για την ριμάδα την ηχορύπανση, μου είπαν και καλά ότι θα περάσουν να το κοιτάξουν (ας πούμε ότι τελικά περάσανε), η μουσική πάντως δεν σταμάτησε, απλά συνεχίζουν και η αστυνομία όπως κάθε μέρα τα βρίσκει όλα φυσιολογικά!!! Καθόλου μπάσα,καθόλου μπαμ-μπουμ, ησυχία τάξη και ασφάλεια! Όλα καλά!Δεν ακούγεται το παραμικρό.. μόνο κάτι τριζόνια και βατράχια.- Δηλαδή ποιους κοροϊδεύουν? Η αστυνομία δεν θα έπρεπε να τους σταματήσει? Η αστυνομία με ποιανού συμφέροντα είναι? Με των 20-30 ιδιοκτήτων μπαρ ή με τους 5000 κατοίκους στο Νιοχώρι? Πως γίνεται να περνάει και καλά για έλεγχο το περιπολικό και να μην τους βρίσκει παράβαση? Θα μας τρελάνουν? Τι ντροπή είναι αυτή!!Μετά σου λέει πάντα στο πλευρό του πολίτη.. ΑΧ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ! ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ.. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!! ΖΗΤΩ Η ΟΥΓΚΑΝΤΑ!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/6/11 09:52

    signomi file mou ala piges kai tous vrikes ekei! 30 xronia exoun mpasa tora se pirakse! ora gia metakomisi! kai ase tis katagelies!
    na minoun diladi 100 oikogenies sto dromo gia na kimase esi lezada? ade pedaki mou stin efxi tis panagias!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/6/11 14:49

    TSTSTS TI ENOXLEITE TA PALIKARIA TIS EL.AS. AFOU OLOI KSEROUME OTI DOULEYOUN SKLHRA ME TIS PARADWSEIS AGATHWN KAI EKTOS AYTOU DEN TOUS FTANEI KAI TO KAYSIMO PIGENE ELA.....TI TA KRAZETE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/6/11 16:41

    Afou eiste eseis 500 Katikoi pou les, giati den tous mazeweis OLOUS tous 5000 kai na pate stin ASTINOMIA ? I mazepse 5000 Ipografes , kai pigene ston Dimarcho, i ama theleis kane tous mia MINISI , toso a[la einai kante tous eseis oi 5000 Mia MINISI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/6/11 17:04

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΣΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΗΧΟΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΥΤΩ ΣΟΙ ΑΛΛΩΣ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ .ΕΙΤΕ ΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΤΕ 5ΟΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ .ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΩΡΑ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΗΧΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΑΦΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/6/11 21:10

    re astous mpatsous stin isixia tous tomariiiii ka8ese k tous enoxlis tosi iroini kai mauro exoun na foumaroun stin bardia tous me esena 8a asxolountai ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *