ροή ειδήσεων

Νέες βολές Πάγκαλου κατά του ΣΥΡΙΖΑ... Σκληρή απάντηση ΣΥΝ στον Θ. Πάγκαλο

«Κόμμα τραμπούκων» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση...


Ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες και τους προπηλακισμούς πολιτικών, έκανε λόγο για πράξεις βίας και αθλιότητας.

Είπε παράλληλα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να καταγγείλει τους τραμπούκους, αλλά αντιθέτως ενισχύει την τραμπούκικη λογική της πολιτικής.

Ο κ. Πάγκαλος προανήγγειλε το κλείσιμο 40 οργανισμών που μέχρι τώρα δεν κατέθεσαν στοιχεία για τα οικονομικά τους, ενώ τάχθηκε υπέρ της μερικής άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο.

Δήλωσε υπέρ της συνεργασίας και είπε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση η συναίνεση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ δεν επετεύχθη επειδή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημοσιοποίησε με «θριαμβευτικό τρόπο» τη συζήτηση που είχε με τον κ. Παπανδρέου.

Σχολιάζοντας τον αναβρασμό στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ είπε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι σύσσωμη η ΚΟ στήριξε τον πρωθυπουργό και ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο.

Μάλιστα, σημείωσε ότι η πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ έδωσε άλλη πνοή στην κυβέρνηση.

Είπε ακόμα ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην οικονομία.

Για την κατάσταση στην Αθήνα, είπε ότι οι λύσεις δε βρίσκονται δια της μαγικής ράβδου και τόνισε ότι είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί η πολιτική του επαναπατρισμού.
Απαντώντας στους χαρακτηρισμούς περί «κόμματος τραμπούκων», που απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος στον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ Δημήτρης Βίτσας, έκανε λόγο για «ακατάσχετο υβρεολόγιο, εν είδει προγραμματικών δηλώσεων».

Όπως είπε, «δεν πρόκειται περί εμμονής ή γραφικότητας του ιδίου, αλλά περί επικίνδυνης αντιδημοκρατικής τακτικής», και πρόσθεσε ότι «ο κ. Πάγκαλος, καθισμένος πάνω στη βουλευτική του ασυλία, θεωρεί δικαίωμά του να βρίζει και να συκοφαντεί. Ίσως πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο μπορεί να κρύψει τη βία που ασκεί η κυβέρνηση ενάντια στους εργαζόμενους και την τεράστια πλειοψηφία της κοινωνίας, ενάντια στην αξιοπρέπεια και την ιστορία του λαού μας».

Ο κ. Βίτσας επισημαίνει ότι ο κ. Πάγκαλος κάνει άδικο κόπο, καθώς «η αξιοπιστία της κυβέρνησης έχει χαθεί ανεπιστρεπτί και το καράβι της κυβέρνησης μπάζει νερά από παντού».

Καταλήγοντας στην απάντησή του αναφέρει ότι «θα τους πνίξουν η οργή και ο πόνος των ανέργων και της κοινωνίας που γεννά η ανάλγητη πολιτική τους. Ο λαός μας, με πείσμα και υπερηφάνεια, θα ρίξει την κυβέρνηση με ειρηνικούς, μαζικούς, μαχητικούς αγώνες».
 skai.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/6/11 11:30

    ΤΟ ΑΚΡΟ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ..ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/11 11:40

    ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ ΡΕ ΖΩΩΝ ΠΑΠΑΡΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !

    τουτέστιν @@

    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΚΑΘΕ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΩΡΑ ΩΣ ΜΕΓΑΣ ΚΟΜΠΕΞΙΚΟ-ΕΥΤΡΑΦΗΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.. ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ?

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝΕ ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/11 11:57

    Το αδελφατο τoυ σιρυζα.. Ειναι η ντροπη της πατριδας μας. Μια ειναι η ελπιδα μας.Το τιμημενο .Κ.Κ.Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/6/11 13:29

    χέσε μας ρε Πάγκαλε !!!!!!!!

    και ο ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ στη Κρήτη που πήρε το μικρόφωνο του βουλετή σας και πρώην υπουργού μήπως ήταν και αυτός του ΣΥΡΙΖΑ ????

    Η είδηση

    Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια τέλεσης του μνημοσύνου για τους 62 μάρτυρες στο Γαζί, όταν την στιγμή που κατέθετε στεφάνι στο Μνημειο ο βουλευτής Ηρακλείου και πρώην Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ένας ηλικιωμένος αντιστασιακός πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να φωνάζει "Έξω οι κλέφτες" ...

    Το γεγονός φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα τον Ηρακλειώτη βουλευτή, ο οποίος σύμφωνα με το cretalive αφού κατέθεσε άρον άρον το στεφάνι, στράφηκε με άγριες διαθέσεις εναντίον του ηλικιωμένου.

    Χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμοτέρων που έσπευσαν να ηρεμήσουν τον κ. Κεγκέρογλου και να απομακρύνουν τον ηλικιωμένο άνδρα προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

    Οι εκδηλώσεις μνήμης πραγματοποιούνται στην μνήμη των 62 Ηρακλειωτών που εκτελέσθηκαν την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής.

    http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=83350&catid=6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/6/11 16:33

    αν το τιμημένο κκε είναι η ελπίδα μας, να κατέβει στις πλατείες και να αντιδράσει μαζί με τους αγανακτισμένους και να αφήσει τα σάπια λόγια! ο λαός είναι στους δρόμους σύντροφοι! εσείς? που κάνετε επαναστατικές ασκήσεις γυμναστικής? η αντίληψη ή με το κκε ή με το σύστημα, είναι θεοκρατική! ένα είναι το κόμμα, μία η άποψη, ένας ο θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/6/11 21:59

    το ΚΚΕ με την Αλέκα ήταν και είναι διαχρονικά στον κόσμο του και αρκείται στο να του λένε οι άλλοι ότι απλα έχει σταθερές απόψεις .

    ρο ΚΚΕ είναι σαν ένα γατάτι πολυτελούς βίλλας σε βουνοκορφή όπου το χαιδεύει στοργικά το υπηρετικό προσωπικό .

    αν ηταν πραγματικοί Κομουνιστές μετά τη πτώση της Σοβιετικής Ένωσης θα είχαν κατανοήσει τα λάθη του παρελθόντος και θα ανασυντάσσονταν προοδευτικά, αντ αφτού σαν τους φανατισμένους πρωτοχριστιανούς οι Περισσιότες ακόμα πιστεύουν και υμνούν τον "πατερούλλλλλλλη" Στάλιν .

    Για τον Μάρξ όμως ..σπανιώς γίνεται κουβέντα ενώ για τον Τρότσκυ, απλά κάνουν σαν να μην υπήρξε.

    ..αν ήταν original δεν θα κατηγορούσε η Αλέκα απ το βήμα της Βουλής τον απλό κόσμο των Αγαναχτησμένων της πλατείας Συντάγματος !

    ..αλλά πονάει Αλέκα να κατεβάζουν περισσότερο κόσμο στις πλατείες οι Αγαναχτισμένοι απο το ΠΑΜΕ σωστά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *