ροή ειδήσεων

Τροχαίο με Πούλμαν...

Χθες κατά την επιστροφή μου από την Λίνδο έγινα μάρτυρας ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος. Πιο συγκεκριμένα μετά από την διασταύρωση που οδηγεί...
στην Παναγιά Τσαμπίκα (την ψιλή) πάνω στην στροφή όπου μπαίνουμε στους ελαιώνες των Κολυμπίων ένας οδηγός πούλμαν πραγματοποίησε προσπέραση σε ένα μεγάλο σκαπτικό μηχάνημα το καταλάμβανε όλη την λωρίδα του δρόμου με αποτέλεσμα το πούλμαν να εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και λόγο του όγκου του οδήγησε! όλα τα οχήματα της αντίθετης λωρίδας εκτός του δρόμου και πάνω στα αναχώματα. Από την πράξη αυτή τραυματίστηκε σοβαρά ένας μοτοσικλετιστής στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στα επείγοντα...


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/6/11 22:21

    Η εταιρεία δηλώνει αθώα, αλλά ο οδηγός είναι εξαφανισμένος! Μπράβο παιδιά! Εξαιρετικό ήθος και επαγγελματικότητα.

    V.V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/11 22:36

    Θα συμφωνησω στην ολη υποθεση οτι φταιει ο οδηγος σε καμμια περιπτωση ομως δεν φταινε ανθρωποι οι οποιοι απλα ειπαν κατι και πρεπει εμεις να ευχομαστε να παθουν τα ιδια καποιοι δικοι του. Απο την στιγμη που γνωριζετε που ειναι μισθωμενο το πουλμαν δεν εχετε παρα να πατε εκει, τωρα επειδη τυγχανω να ειμαι μεσα στο επαγγελμα οντως εχετε δικιο να λετε οτι ο οδηγος ειναι αντιεπαγγελματιας. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/6/11 22:46

    Ρε παιδια, τι γινεται με αυτα τα πουλμαν; Μηπως τους ζητανε παραλογους χρονους για τις διαδρομες; Παρατηρησα, οτι πολλοι απο αυτους βιαζονται παντα, και κινουνται επικινδυνα. Ελεος! Ναι κανετε την δουλεια σας, αλλα μην μας βαζετε σε κινδυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/6/11 22:52

    Μπορούν πολύ εύκολα να τον βρουν αν θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/6/11 23:01

    Οι χρονοι για τις διαδρομες ειναι αρκετοι απλα ορισμενοι οδηγοι και κυριως αυτοι που ερχονται απο την υπολοιπη Ελλαδα νομιζουν οτι οδηγουν στην Αθηνων-Θεσσαλονικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/6/11 23:26

    TO SKAPTIKO MIXANIMA DEN FEREI EFTHINI? AFOSON APAGOREVETE I KYKLOFORIA TOUS TIN KYRIAKI AFTO GIATI VRISKONTAN EN KINHSH? MIPOS TA SKAPTIKA MIXANIMATA LOGO HAMILIS TAXITIAS EINAI ARGA KINOUMENA EMPODIA STON DROMO KAI THA EPREPE NA METAFERONTAI ME TRAKTORES XORIS NA EMPODIZOUN TIN KYKLOFORIA. EFXOME TO PALIKARI NA ANAROSEI SINTOMA KAI FISIKA DEN EFXOMASTE NA SYMVEI TO IDIO OUTE STON EXTHRO MAS !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/6/11 23:56

    δεν πηρε κανεις τον αριθμο κυκλοφοριας του λεωφορειου? ετσι θα ηταν ευκολο να εντοπιστει ο οδηγος ! δυστυχως οι επαγγελματιες οδηγοι κανουν τις χειροτερες παραβασεις χωρις να σκεφτονται την ασφαλεια των αλλων οδηγων που κινηνται στους προβληματικους δρομους του νησιου ! ισως ο συλλογος ιδιοκτητων τουριστικων λεοφωρειων να φροντισει για την επιμορφωση των οδηγων τους ετσι ωστε να μαθουν να σεβονται του συνανθρωπους τους και να μην κανουν τετοια τραγικα λαθη που στοιχιζουν αθωες ζωες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/6/11 00:21

    εσενα το σκαπτικο σε πειραξε ή προσπεραση σε διπλη γραμμη και αν ειχε δικαιωμα να προσπερασει σε περιπτωση διακεκομενης γραμμης πως κανεις προσπεραση ενω υπαρχει κυκλοφορια στο αντιθετο ρευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/6/11 00:53

    τα ωραρια εργασιας στα πουλμαν ειναι 17/18 ωρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/6/11 01:16

    opote paranomos odigoun..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/6/11 09:10

    ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ . ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΟΥΤΕ ΜΑΛ...ΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/6/11 09:17

    esu pia exases to noima...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/6/11 09:48

    οι χειρότεροι οδηγοί είναι οι επαγγελματίες οδηγοί... φορτηγά, πούλμαν, ταξί... νομίζουν οτι ο δρόμος τούς ανήκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/6/11 10:34

    Καλημερα Ροδιτες
    δεν μας ανηκει κανενας δρομος, οπως δεν ανηκει σε κανεναν το δικαιωμα να λεει φονιαδες και χιλια μυρια αλλα πραγματα, δυστηχως φιλε μου αυτην την δουλεια μπορουμε να κανουμε, να ειμαστε οδηγοι ή σε ταξι ή σε φορτηγα ή σε πουλμαν, σιγουρα δεν ειμαστε Ιπποτες της Ασφαλτου αλλα προσπαθουμε να βγαλουμε και μεις το ψωμι μας. Τωρα εαν θες και μπορεις βρες καποιον γνωστο που σιγουρα θα εχεις και πηγαινε μαζι του μια μερα να δεις την δουλεια του, και μετα ελα ξανα σ΄αυτο το blog και τυπωσε τις αποψεις σου, ειμαι σιγουρος οτι θα γραψεις αλλα.
    Δεν ειδα μια φορα ενα Ροδιο να τα βαλει μ'αυτους που αφηνουν την οδο Ρόδου - Λινδου στο χαλι που ειναι τωρα, εσυ που πας την Κυριακη εξω με την οικογενεια σου δεν δυσανασχετεις, δεν βριζεις ομως τους καθολα υπευθηνους παρα μονο τους επαγγελματιες που επαναλαμβανω και αυτοι δεν συμπεριφερονται σωστα τις περισσοτερες φορες. Φιλε ο δρομος ανηκει σε ολους οπως και πολλα αλλα πραγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/6/11 10:52

    nai pes mas twra oti eiste kai thigmenoi oi poulmatzides kai eidika oi tarifes........paidia oi tarifes eidika prepei na tous paroun ta diplomata olous,,,eftixws pou anoigei to epagelma kai tha psofisoun tis peinas oi dolofonoi..........opou atyxima kai enas tarifas einai mplegmenos i enas poulmatzis........foniades!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/6/11 11:01

    kala alla ki alla eisai k' esi katalave ti grafei o parapano kai meta grapse oti thes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/6/11 12:25

    katalava re vodi.......AGRAMMATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/6/11 13:20

    Συμφωνα με τον Ποινικο Κωδικα ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΑΡΘΡΟ 231 Υπόθαλψη εγκληματία 1. Όποιος εν γνώσει ματαιώνει τη δίωξη άλλου για κακούργημα ή πλημμέλημα που διέπραξε ή την εκτέλεση της ποινής που του επιβλήθηκε ή του μέτρου ασφάλειας (άρθρα 69 - 76 και 122) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/6/11 13:42

    γεια σου ρε Κούγια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος28/6/11 14:57

    Παλι καλα που εχουμε κατι τυπους σαν αυτον 28//6/11 12:25 και περνα η ωρα
    Να σε καλα αδελφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος28/6/11 15:58

    PROS TO 280611 00:21 . DEN EIPA OTI DEN FTEEI TO LEOFOREIO KATA TIN KATANGELIA TOU ANAGNOSTI . APLOS ANAFERO OTI EXEI KAI MERIDIO EFTHINIS TO SKAPTIKO. TO IDIO YSXEIEI KAI GIAFTOUS POU PARKAROUN STIS GONIES KAI EMPODIZOUN TIN ORATOTITA KAI PROKALOUNETAI ATYXIMATA . O PARANOM A PARKARISMENOS EXI MERIDIO EFTHINIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος28/6/11 16:34

    δεν έγινε κανένα ατύχημα με ευθύνη οδηγού... δεν υπάρχει καμία επισημη καταγγελία καμία πραγματογνωμοσύνη της Τροχαίας και ο δικυκλιστής που τραυματίστηκε (καλά να είναι το παιδί) είναι στο σπίτι του. Μην τα βάζετε με έναν ολόκληρο κλάδο που το μόνο που κάνει είναι να ερχεται κάθε μέρα αντιμέτωπος με λακούβες διαλυμένους δρόμους ανεξέλεγκτα άμοιρα κατσίκια στην Εθνική και κάθε λογής ευτράπελα λόγω της κρατικής αδιαφορίας. Εκεί είναι το θέμα. Τα υπόλοιπα είναι για λαική καταναλωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος28/6/11 19:18

    Προς την ανάρτηση 28/06/2011 στις 16:34 :

    Έγινε ατύχημα με ευθύνη του οδηγού του λεωφορείου, υπάρχουν μάρτυρες ακόμα και ο οδηγός του εκσκαφέα (τσάπα 15 τόνων). Η επίσημη καταγγελία θα κατατεθεί από τον τραυματία δικυκλιστή (που αναρρώνει) τις ερχόμενες μέρες. Το συμβάν έχει καταγράφει από την τροχαία και όπως ορίζει ο νόμος καθώς υπήρξαν σωματικές βλάβες. Ο δικυκλιστής είναι στο σπίτι του αλλά με κατάγματα στο πρόσωπο σπασμένη μύτη και εκδορές σε πολλά σημεία του σώματος.

    Κάλο θα ήταν η εταιρία να τοποθετηθεί και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον δικυκλιστή αφενός και αφετέρου να αποστασιοποιηθεί από τον συμβασιούχο οδηγό διότι όπως και να έχει θα κινηθεί η προβλεπόμενη κατά το νόμο διαδικασία εις βάρος του.

    Όσο για τον κλάδο, τις λακκούβες, τα κατσίκια και την κρατική αδιαφορία δεν έχω να προσθέσω τίποτα καθώς πιστεύω ότι δεν είναι θέματα τα οποία μπορούν να λυθούν από την παρούσα υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος28/6/11 19:41

    Έτρεχε να προλάβει την μίζα του από κάποιο εργοστάσιο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος28/6/11 23:40

    O ODIGOS TOU EKSKAFEA THA KATATHESEI OS TI ? AFOU FEREI KAI AFTOS EFTHYNI GIA TO ATYXIMA . (15 TONON TSAPA EINAI AFTI)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος28/6/11 23:54

    Ως δικυκλιστής, που μαρτυράω στο δρόμο από την γαιδουριά των αυτοκινητιστών, θέλω να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Στο κάτω κάτω απόπειρα ανθρωποκτονίας από αμέλεια και εγκατάλειψη τραυματία είναι αυτή.


    Παρακαλώ τους αστυνομικούς, να κάνουν και κανένα μπλόκο στη Ρόδου Καλλιθέας, και να γαμ***σουν τους οδηγούς λεοφορείων και ειδικά των φορτηγών που πάνε τόσο γρήγορα, που εγώ που κυκλοφορώ πεζός στο ανύπαρκτο πεζοδρόμιο, με παίρνει το ρεύμα αέρα που δημιουργούν από την ταχύτητα.Λες και παίζουν Carmageddon...
    Έχει ήδη σκοτωθεί ένας τουρίστας πρόσφατα εδώ στη Ρόδου Καλλιθέας.


    http://en.wikipedia.org/wiki/Carmageddon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος29/6/11 15:42

    ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΑΞΙ Η ΠΟΥΛΜΑΝ Η ΦΟΡΤΗΓΟ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ.
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΝΕΤΕ.
    ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΟΔΗΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΨΥΧΙΚΑ.ΝΟΜΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗ.ΚΑΠΟΙΟΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ 17 ΩΡΕΣ.ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.
    ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ 2-3 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ 5 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΧΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ 50 ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ 15 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος29/6/11 20:06

    Filaraki autoi paravenoun 400 nomous etsi omws kai opws katalabeneis den einai swsto.... Kati prepei na ginei me to 8ema alliws 8a sinexisoun na skotononte an8rwpoi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος1/7/11 14:31

    Παιδια να καταλαβαινουμε ορισμενα πραγματα ΟΔΗΓΗΣΗ 17 ΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αλλο να οδηγεις 17 ωρες συνεχομενα και αλλο να σε απασχολει ο εργοδοτης 17 ωρες. Ενας γυρος νησιου ο οποιος διαρκει γυρω στις 8 με 9 ωρες η πραγματικη οδηγηση του οδηγου ειναι γυρω στις 4 με 5 ωρες. Οι ιδιοι οδηγοι το γνωριζουν οτι δεν μπορουν να οδηγησουν τοσες ωρες. Η κουραση ερχεται απο την γενικη απασχοληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος25/7/11 01:58

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ . ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΟΥΤΕ ΜΑΛ...ΙΕΣ .
    28/6/11 09:10
    ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ? ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ?
    ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΑΜΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ.ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ....ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος30/7/11 13:26

    έλα να σου δώσω την ψωλή μου να την κόψεις σε φέτες να τρως για κάνα χρόνο και την υπόλοιπη βαλ΄την στον κώλο σου.
    εγώ είμαι ταξιτζής ξεκούραστος 13 μέρες
    να σε κάνω σουρωτήρι παλιό Αλβανό μαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *