ροή ειδήσεων

Μεγάλη φοραδιαφυγή στο νησί της Ρόδου

Αφορμη της καταγγελίας μου ειναι η αγανάκτηση που νιώθω σαν Έλληνας φορολογούμενος πολίτης του οποίου υπεκλεψαν εντεχνα και...
αντισυνταγματικα 3 μισθούς, να διαπιστωνω οτι τελικα μονο οι δημοσιοι υπαλληλοι και συνταξιουχοι φορολογουνται, καθοσον υφισταται ανικανοτητα ελεγχου και μη καταβολη φορων απο τους κατέχοντες.
Στη Ρόδο η φοροδιαφυγη ειναι νόμος ουδείς εκδίδει αποδείξεις, άπαντες φοροδιαφευγουν και το κλιμακιο της σδοε αδρανει ειτε λογω γνωριμιων, ειτε λογω μη επαρκούς στελέχωσης όπως το ιδιο αναφερει.
Δεν παει αλλο πια αυτη η κατασταση, ας κανει η πολιτεια κατι. Δεν ανεχομαστε πια τους θρασεις φοροφυγάδες, οι οποιοι πλουτιζουν εις βάρος μας.
Τα νυκτερινα μαγαζια στη παλια πολη και μπουζουκια της πολης βγαζουν μεγαλα ποσα αδηλωτα φοροδιαφευγοντας.
Κλειστε κανενα μαγαζι για κανενα μηνα μήπως και συγκινηθούν και πειθαρχησουν.
Δεδομενου οτι ξεκιναει και η τουριστικη κινηση η φοροδιαφυγη απο τα σχετικα μαγαζια - εστιατορια τουρισμου θα ειναι τεραστια.
Φτανει πια η καταβολη φορων απο εμας τους μισθωτους και συνταξιουχους.

Υ.Γ Ελπιζω οτι θα υπαρξει καποια σοβαρη και υπευθυνη παρεμβαση του πρωθυπουργου στον οποιο εχει αποσταλλει παρομοιο email.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/6/11 18:21

    1) ΣΔΟΕ Ροδου...Αν κανεις καταγγελια για ενα μαγαζι που δεν κοβει αποδειξεις εσου λενε ενταξει κυριε το εχουμε υποψιν μας...αμεσως ειδοποιουν το φοροφυγα και του ενε και τι ωρα θα τον ελεξουν και αυτος ειναι ενταξει. 2)Ξερω καντινα στη Ροδο η οποια καθαριζει την σεζον 6 μηνες δουλεια 150.000 ευρω! Και ο συγκεκριμενος κανει φορολογικη δηλωση 15.000 ευρω!! Καντιτες Εστιατορια Μπαρακια...Εκτος του οτι ειναι ακριβα δεν κοβουν ποτε αποδειξεις..και με επικοινωνια με τον Λογιστη τους του λενε ποσο θα χτυπησει για να ειναι ενταξει!! Αλλα το καρκινωμα ξεκιναει απο την ΣΔΟΕ Ροδου...Αυτους πρωτα πρεπει να διωξουν αν θελουμε να εχουμε σωστους ελεγχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/11 18:43

    Δυστυχώς, στην Ρόδο αλλά και σε πολλά άλλα τουριστικά νησιά η φοροδιαφυγή είναι τεραστία, υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζιά με μηναία εισοδήματα που υπερβαίνουν τα 50.000, που στην τελική δηλώνουν ετήσια εισοδήματα κατά από 20 χιλιάδες ευρώ! Αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι μονό έτσι μπορούν να επιβιώσουν, και ότι λόγο ότι η δουλειά είναι 3-4 μήνες δεν βγαίνουν αλλιώς! Όσα αφορά την ΣΔΟΕ, είναι όπως η πλειονοψηφία του ελληνικό δημόσιο, διεφθαρμένο μέχρι το κόκκαλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/6/11 19:10

    megale sdoe stin rodo den kanei tipota exo katagilei magazi gia mi ekdosi timologion aksias pano apo 50.000 eyro 2 fores egrafos alla tipota aganaktisa toso pou estila email me olla ta stixia sta kentrika athinas katagelontas gia tin adiaforia tis sdoe edo stin rodo gia poli kosmo alla apo oti blepo pera brexei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/6/11 20:23

    STO KINAZIKO XRHSO FARI STHN IXIA XTES KAI EMENA DEN MOU EKOFE APODIXEI GIATI????
    TI MPORO NA KANO????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/6/11 20:54

    Να του ζητουσες ρε συ φιλε αποδειξη να του ελεγες του κινεζου η αποδειξη η τον καταγγελεις,αλλα ολα ξεκινανε και απο εμας λεμε πολλες φορες δεν βαριεσε εγω θα σωσω την ελλαδα?Να απαιτεις αποδειξη βλεπω πως μαγγεψαν και οι κινεζοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/6/11 21:27

    OI KINEZOI KANOYN TOYS KINEZOYS????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/6/11 22:31

    ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΖΗΤΑΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ.ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ!!!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/6/11 00:10

    Τό πρόβλημα είσθε εσείς οι δ.υ. που για κάνετε ενα έργο (α),κοστίζει δέκα φορές πάνω συγκρινοντας εαν το έκανε ιδιωτικος οργανισμος. Ενα μαλάκας δουλεύη και εννέα επιτηρούν τον μαλάκα. Το απόγευμα κάνετε και δεύτερη δουλεια αδήλωτη φυσικά, μαύρα αφορολόγητα και την αλλη μερα κοιμάστε στην υπερησία .Ρεεεεε ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.Οι βιλες στα κοσκινου ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ δεν ειναι πως τα βγαλανε αυτα ολα ασπρα ηταν με 1500€ 2500 € εχουν βιλλες 500 000€ και αυτοκίνητα 40 000€ 60000€ καί σπυδΆζουν παιδιΆ στο εξωτερικΌ .ΠΟΧΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/6/11 11:25

    Μια απορρία έχω για τον κύριο που έκανε καταγγελία για μη έκδοση φορολογικών στοιχείων αξίας 50 χιλιάδων ευρώ και δεν πήρε απάντηση .
    Μήπως έγραψε την καταγγελία του με λατινικούς χαρακτήρες ; Αν ναι τότε να η απάντηση .Αν όχι τοτε γιατι στην ιστοσελίδα αυτή γράφει με λατινικούς χαρακτήρες; Μήπως νομίζει ότι είμαστε στο εξωτερικό και θέλει να διεθνοποιήσει το πρόβλημα του ;.
    Ενας ανώνυμος σκεπτόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/6/11 12:17

    κοψτε ολοι την παλια πολη για ενα μηνα και θα δειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/6/11 14:57

    Ρε κορόιδα η φοροδιαφυγή που κάνουν οι μικροί δεν είναι το πρόβλημα. Δεν μας έφτασε αυτή εδώ. Το πρόβλημα είναι οι επί δεκαετίες μίζες απο ιατροφαρμακευτικό υλικό των νοσοκομείων, απο μιραζ f16 και άλλα αμυντικά συστήματα, από ολυμπιακά έργα και ολυμπιακά πανηγύρια, απο δρόμους γέφυρες τούνελ και ό,τι άλλο φανταστείτε πάντα σε αγαστή συνεργασία με ξένους απατεώνες τύπου siemens. Υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική αιμορραγία και αφαίμαξη από τα ξένα πολυκαταστήματα στην Ελλάδα; Μην βαράτε ο ένας τον άλλο λοιπόν. Αυτό επιθυμει η κομματική δικτατορία, να στραφεί η μία τάξη κατά της άλλης. Μην τσιμπάτε. Σκεφτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/6/11 01:43

    Με τέτοια μέτρα που παίρνουν τα χαιβάνια οι ΠΑΣΟΚΟΙ και η ΤΡΟΙΚΑ πως να μην αυξάνεται ρε βόιδια η φοροδιαφυγή ?

    Μειώστε τους φόρους και τις εισφορές του Ο.Α.Ε.Ε και θα δείτε τα έσοδα να αυξάνονται !

    ΤΟΣΗ ΣΚΕΨΗ ΘΕΛΕΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *