ροή ειδήσεων

Ευθύνη όλων μας η καθαριότητα του νησιού μας

Η οικονομική κρίση δεν μπορεί να προταθεί σαν δικαιολογία για την έλλειψη καθαριότητας στο νησί μας. Ολοι οι τουριστικοί δρόμοι του νησιού έχουν καταντήσει σκουπιδότοποι...
και κανείς αρμόδιος δεν συγκινείται. Τώρα θα μου πεις, θα αφήσει την πολυθρόνα του και το κλιματιστικό του και θα πάρει σβάρνα τους δρόμους να δει αν γίνεται καθαριότητα? Οχι δα. Από τέτοια φιλότιμα καταντήσαμε έτσι. Μετά μας φραίνε οι Γερμανοί, οι Τούρκοι, οι Αμερικάνοι και γενικά όλοι οι "βάρβαροι" όπως τους αποκαλούσαν οι αρχαίοι υμών πρόγονοι....μόνο που καταντήσαμε σήμερα να λέμε....πας Ελλην....βάρβαρος. Μετά τα Greek statistics, την αναξιοπιστία στην Ευρώπη από τους κυβερνώντες και το διεθνές πρόσφατο ποδοσφαιρικό σκάνδαλο κινδυνεύουμε να ονομαστούμε σαν την πιό βρώμικη τουριστική χώρα. Δεν βρωμάει το ψάρι από το κεφάλι.....όλο βρωμάει γιατί αν ο καθένας μας έκανε σωστά την δουλειά του δεν θα είμασταν εδώ που είμαστε.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/6/11 22:28

    πες τα χρυσόστομε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/6/11 09:13

    se ligo tha fonaksoun pali tous ethelontes,les kai den uparxoun ston dimo ipalliloi.as bgaloun merikous axristous apo tis karekles,kai na proslavoun pio polous ergates,genikon kathikonton.etsi kai alios oi perissoteroi upalliloi sta grafeia,to pio poli na exoune bgalei to likio,siga tous epistimones.kai na fantasteis posa paidia me ptixeia einai anerga kai parakalane gia opiadipote douleia.Alla vlepeis,fovounte mi xasoune tous psifoforous tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρης, Κρεμαστή26/6/11 20:08

    φιλε 09:13, εχεις φυγει λιγο απο το θεμα.. Οχι πως εχεις αδικο σε οσα λες, αλλα το θεμα που τεθηκε ειναι οτι "μας εχει βγει το ονομα". Με αλλα λογια χασαμε την αξιοπιστια μας, δεν μπορουν να μας εμπιστευονται, εμαθαν οτι ειμαστε της τελευταιας στιγμης και αντε να το αλλαξουμε ολο αυτο. Για το θεμα της καθαριοτητας που αυτο εθιξε ο πρωτος, εχει δικιο και η τελευταια του προταση "Δεν βρωμάει το ψάρι από το κεφάλι.....όλο βρωμάει γιατί αν ο καθένας μας έκανε σωστά την δουλειά του δεν θα είμασταν εδώ που είμαστε.", ειναι μια μεγαλη αληθεια. Αν ο καθενας μας στην Ελλαδα, εκανε σωστα την δουλεια του, δεν θα φταναμε εδω που φτασαμε. Πρεπει να μεγαλωσουν οι γενιες που αποκτουν(;) μια αλλη νοοτροπια για να ελπιζουμε σε καλυτερη Ελλαδα. Τωρα, απλα γινονται καποιες προσπαθειες που τους λειπει ομως η μαζικη συμμετοχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *