ροή ειδήσεων

Κι από την Ρόδο « ἔσσεται ἦμαρ » !

Η φράση προέρχεται από τον στίχο Δ 164 της Ιλιάδος: «ἔσσεται* ἦμαρ ὅτ' ἄν ποτ' ὀλώλῃ Ἴλιος ἱρὴ»... Επαναλαμβάνεται και στον στίχο Ζ 448.

*ΕΣΕΤΑΙ Ή (ΠΟΙΗΤΙΚΩΣ) ΕΣΣΕΤΑΙ

Ολόκληρο το σχετικό απόσπασμα, Δ 148-170είναι το εξής:

Ῥίγησεν δ' ἄρ' ἔπειτα ἄναξ ἀνδρῶν Ἀγαμέμνων
ὡς εἶδεν μέλαν αἷμα καταῤῥέον ἐξ ὠτειλῆς·
ῥίγησεν δὲ καὶ αὐτὸς ἀρηΐφιλος Μενέλαος. 150
ὡς δὲ ἴδεν νεῦρόν τε καὶ ὄγκους ἐκτὸς ἐόντας
ἄψοῤῥόν οἱ θυμὸς ἐνὶ στήθεσσιν ἀγέρθη.
τοῖς δὲ βαρὺ στενάχων μετέφη κρείων Ἀγαμέμνων
χειρὸς ἔχων Μενέλαον, ἐπεστενάχοντο δ' ἑταῖροι·
φίλε κασίγνητε θάνατόν νύ τοι ὅρκι' ἔταμνον
οἶον προστήσας πρὸ Ἀχαιῶν Τρωσὶ μάχεσθαι,
ὥς σ' ἔβαλον Τρῶες, κατὰ δ' ὅρκια πιστὰ πάτησαν.
οὐ μέν πως ἅλιον πέλει ὅρκιον αἷμά τε ἀρνῶν
σπονδαί τ' ἄκρητοι καὶ δεξιαὶ ᾗς ἐπέπιθμεν.
εἴ περ γάρ τε καὶ αὐτίκ' Ὀλύμπιος οὐκ ἐτέλεσσεν, 160


ἔκ τε καὶ ὀψὲ τελεῖ, σύν τε μεγάλῳ ἀπέτισαν
σὺν σφῇσιν κεφαλῇσι γυναιξί τε καὶ τεκέεσσιν.
εὖ γὰρ ἐγὼ τόδε οἶδα κατὰ φρένα καὶ κατὰ θυμόν·
ἔσσεται ἦμαρ ὅτ' ἄν ποτ' ὀλώλῃ Ἴλιος ἱρὴ
καὶ Πρίαμος καὶ λαὸς ἐϋμμελίω Πριάμοιο,
Ζεὺς δέ σφι Κρονίδης ὑψίζυγος αἰθέρι ναίων
αὐτὸς ἐπισσείῃσιν ἐρεμνὴν αἰγίδα πᾶσι
τῆσδ' ἀπάτης κοτέων· τὰ μὲν ἔσσεται οὐκ ἀτέλεστα·
ἀλλά μοι αἰνὸν ἄχος σέθεν ἔσσεται ὦ Μενέλαε
αἴ κε θάνῃς καὶ πότμον ἀναπλήσῃς βιότοιο.

Νομίζω ότι η φράση « πάλι με χρόνια, με καιρούς » είναι ταιριαστή.
Η φράση κυριολεκτικά σημαίνει « θα έρθει η μέρα ».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/6/11 12:30

    Ο κεραμιδάς και τα βιβλια του!!!!
    ερχεται η μερα γιατι?
    ποια μερα ??
    εγω αυτο που ξερω ειναι οτι μεχρι χτες αυτο το χρησιμοποιουσαν τα φασισταρια !!!
    ο καιρος γαρ εγγυς
    ομαδα 3Ε και αλλες πιπες
    εδω στην περιπτωση που κολλαει ???
    αγανακτησμενοι με κατι μπυροκοιλιες νααααα.....!!!
    ἔσσεται ἦμαρ για αδυνατισμα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/6/11 12:42

    ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΛΙΕΣ,ΟΧΙ ΑΠΟ ΜΠΥΡΕΣ,ΑΠΟ ΘΥΡΟΕΙΔΗ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ,ΕΥΤΗΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΗΘΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΜΑΓΚΑ,,12+20 ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ,ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ,ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ.ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ?????ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/6/11 13:23

    Κύριε 12:42 εγώ βλέπω τόσες κοιλιές ( καμιά 10ρια ) όλες από θυρεοειδή είναι ???
    Και δεν καταλαβαίνω το ἔσσεται ἦμαρ τι προσδιορίζει??? ( τι σημαίνει )
    Σε αυτό το μπλοκ τη συγκεκριμένη φράση την βλέπω εδώ και 5 μήνες που μπαίνω και την έγραφε κάποιος ( Τηλέμαχος ) που έλεγε να κάνουμε πόλεμο στους τούρκους τα μογκολακια, ο Γ.Α.Π. είναι μασόνος και μπιλντερμπεργκ ότι πρέπει να αγοράζουμε όπλα και διάφορα ανάλογα.
    Και να σου πω ότι ειδικά για ιστορία και μάλιστα για την αρχαία ελληνική μην μιλάς σε έμενα είμαι ιστορικός - αρχαιολόγος
    και τελικά εγώ το έθιξα γιατί την συγκεκριμένη φράση χρησιμοποιούν μέχρι τώρα ο Κεραμιδάς ο Λιακόπουλος ο Άδωνης και άλλοι παρόμοιοι για αυτό όταν το είδα την πρώτη φορά αποχώρισα από την συγκέντρωση !!!!!!
    τι σημαίνει στην περίπτωση μας η φράση μια εξήγηση ειλικρινά περιμένω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/6/11 13:35

    sthn anarthsh ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ... pisw apo thn terastia shmaia - plakat eianai o trykilhs proedros twn oikodomwn ayta einai ta akomatista kai akydemoneyta
    koymoynistes kai fasistes mazi ston dromo toy laikismoy oi polites den ftene se tipota einai agioi les kai oi koproi politikoi einai monoi toys stis karekles kai ta rousfetia mas parakalane na mas ta kanoyne oso den paradexomaste thhn symenoxh mas oti megethos kai an eixe den prokitai na na apalagoyme apo tis pathogenies kai tha ksanerthoyme sthn idia thesh opws kai apo thn metapoliteysh sthn shmerinh katastash !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/6/11 13:36

    Εχεις δικιο ο Τηλεμαχος και οι αλλοι ανηκουν στους δωδεκαθειστες κλπ και καποιοι στην χρυση αυγη, ειναι γνωστοι σε πολυ κοσμο εδω , ανηκουν ε ρατσιστικες ομαδες ενω καποτε ηταν στην αριστερα παρακαλω,,, δειτε λιστες υποψηφιων στις δημοτικες εκλογες πριν λιγα χρονια.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    κατ αρχην ειναι ολοι ανορθογραφοι και στο διαδικτιο και αλλου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/6/11 14:05

    Ορθογράφε. διαδίκτΥο. Ισως και να σου ξέφυγε αλλά ο 12:42 να καυχιέται για την λατρεία του στην Ελλάδα και να μην ξέρει να γράφει την ελληνική γραφη ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/6/11 15:44

    Και στα Χανια ειχαμε προβλημα με τις σημαιες. Η πιο σωστη αποψη ηταν οτι η σημαια συμβολιζει για τον καθενα διαφορετικα πραγματα, αλλα μεγαλυτερη σημασια εχει αυτος που την κραταει πώς την κραταει.
    Ο νοων νοειτω.
    Καποιοι κραταγαν τη σημαια γιατι τους θυμιζε το Μπελογιαννη. Αλλοι παλι την κραταγαν ως φυλετικο προσδιορισμο και μολις ακουσαν το παραπανω φωναζαν στον ανθρωπο που μιλαγε οτι ειναι Αλβανος.
    Επισης οταν ψηφιζαμε εξω ο ρατσισμος και ο φασισμος απο τη συνελευση της πλατειας, υπηρξαν κανα δυο σημαιακιδες που ψηφισαν κατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/6/11 16:05

    ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΕΙΣΤΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ,ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ,Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ.367 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΑΙ ΜΥΑΛΟ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/6/11 16:17

    ΡΟΔΙΤΕΣ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ,ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΛΕΙΤΕ,ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΑΙ,ΚΑΝΤ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΦΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ 11+30 ΤΟ ΒΡΔΥ ΕΩΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ...ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΓΚΕΤΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΤΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/6/11 16:20

    Ναι ρε...δικιο εχουν...η σημαια μας...το συμβολο που καθιερωσε ο Οθωνας ωστε να δειξει στους Ευρωπαιους οτι βασιλευει ενα κρατος οπως τα αλλα...Σας τρομαζει..

    Ελεος με τα φασισταρια παλι εδω μεσα. Ρε κουμπαρο, σε πειραξε ο Αλβανος στην Ορφανιδου; Μηπως πηδαει πιο ευκολα τις Σουηδεζες απο εσενα πιθηκομουρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/6/11 16:29

    Αρχηγε μου 16,17 εσυ που γυρνας μετα τα μεσανυχτα εως το πρωι στα μπαρακια της ορφανιδου οπως μας λες ασε μας εμας να κοιμομαστε με τις οικογενιες μας στο σπιτι μας και καθαρισε εσυ τα τις νυχτος... εχω δουλεψει δεκατρια χρονια στην νυχτα και θα σου πω οτι αυτοι που κυκλοφορουν την νυχτα κατα το μεγαλυτερο τους ποσωστο ειναι αποβρασματα. οποτε αν ειναι ελληνες η αλβανοι η αμερικανοι δεν μας ενδιαφερει ... οπος αλλοστε και το φασιστικο κλιμα ποθ θες να μεταδοσεις...

    φιλικα παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/6/11 16:36

    16,05 δεν ειμαι ροδιτης αλλα ουτε και τους συμπαθω...να χαραχτηριζεις ομως μια κυνονια ως "τουρκοσπορους" διχνει ξεκαθαρα οτι εισαι για φτυσιμο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/6/11 17:21

    ΕΣΥ 13:36.ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ,ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,ΠΟΥΣΤΡΑΚΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΣ ΜΕ ΣΚΥΛΟ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΑΛΛΩΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/6/11 17:26

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΘΑΜΕ...ΠΑΤΡΙΔΑ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ...ΑΜΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ,ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/6/11 19:06

    esy 7/6/11 17:21 eisai pou sou egleifa thn plath x8es brady? me 8es k simera pre? elpizw na mhn efages fasolia kai klaaneis san x8es. lougra!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/6/11 19:19

    AN O ELINAS FENETE APO TIN GRAFI TOU EISE POLI MALAKASSSSSSSSSSSSS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/6/11 02:07

    Αν εναγωνίως και με μένος αναζητούνται φασίστες με χαρά και υπερηφάνεια να σας υποδείξω ακόμη δύο μαζί με το βίο και την πολιτεία τους.

    Δέσποινα Αχλαδιώτου Δωδεκανήσια: http://www.pare-dose.net/?p=2048

    Σπύρος Καγιαλές. Κρητικός
    http://www.pare-dose.net/?p=158

    Αν ακόμη ντρέπεστε για τους δύο παραπάνω τότε μην την κρατήσετε ποτέ. Αν θεωρείτε γραφικούς και απεχθείς ανθρώπους σαν τους Αργεντίνους της εξέγερσης του 2001 που πληγώθηκαν, σκοτώθηκαν και ακρωτηριάστηκαν από τις σφαίρες του καθεστώτος της ΔΝΤίστικης Χούντας κρατώντας όχι απλώς σημαίες αλλά φορώντας μέχρι σώβρακα και φανέλες της εθνικής τους ομάδας τότε φτύστε την, κάψτε την, ξεφτιλίστε και εσείς την δική σας. Κανείς δεν σας τιμωρεί. Έχετε το δικαίωμα καθώς η Χούντα που ζούμε το επιτρέπει σιωπηρώς, το διδάσκει και το ενθαρρύνει στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα με τους κατεστημένους πανεπιστημιακούς καθηγητάδες με τις Πόρσε και τις φοιτήτριες που περνούν τα μαθήματα με την… «αξία» τους και που εσχάτως «εξεγείρονται». Το κράτος αυτών είναι που το απολαμβάνει χαιρέκακα. Ένα απλό γαλανόλευκο πανί που όμως οι ανήθικοι εξουσιαστές της Ελλάδας ηδονίζονται όταν το παίρνει ο αέρας.
    Σε όσους όμως πάλι το επιθυμούν αναγνωρίστε τους το δικαίωμα το κωλόπανο αυτό να το κάνουν σημαία, να την κρατούν και να αντιστέκονται σε αυτούς –ντόπιους και ξένους-στο όνομά της.

    Κάποιοι δεν έχετε μάθει πως η Ελλάδα έχει υποστεί κατοχή σε κάθε επίπεδο καθώς το κράτος της Ελλάδας, όχι η Ελλάδα, αυτή είμαστε εμείς, κράτος είναι κάποιοι σαν τους παραπάνω που προανέφερα, υπέγραψε την παράδοσή της- των ζωών μας δηλαδή-ατιμωτικά άνευ όρων και άνευ αντιστάσεως. Δεν σας και δεν μου ανήκει τίποτε. Ούτε καν τα όργανά σας μετά θάνατον. Μας τα παίρνουν όλα. Μέχρι και το χαμόγελο. Το μόνο που έμεινε-αποκρουστικό και απεχθές ωσάν το βλέμμα της Μέδουσας για τους εκποιητές μας- και για αυτό αυθόρμητα και ίσως ανεξήγητα, σύμβολο αντίστασης και ελευθερίας για κάποιους ένα απλό πανί.

    Όσο για την Ομηρική φράση της φωτό που πολύς γίνεται λόγος θυμήθηκα απλώς τον ποιητή:

    "Έξω του αφέντη αρμάδα
    φυλάει, με μπούκα ορθή,
    το λείψανό σου, Ελλάδα,
    μην ξάφνου αναστηθεί! "

    Κώστας Βάρναλης

    Πότε αλήθεια έρχεται η "μέρα εκείνη" της ανάστασης; Ποιος ΕΛΛΗΝΑΣ δεν την προσμένει με λαχτάρα;

    Υ.Γ. Ξέρω μία χώρα πολύ μακρινή, νησιωτική και αυτή όμως σαν την δική μας, που μοιάζουν οι σημαίες μας πολύ. Άσπρο και μπλε και εκείνη. Στα σχολεία της μάλιστα διδάσκονται με σεβασμό και δέος οι αξίες του πρώτου πολίτη όλου του κόσμου -του Έλληνα Σωκράτη. Η φτωχή πλην τίμια Κούβα του Φιντέλ. Αυτού που όταν η κομμουνιστική του επανάσταση επικράτησε ούτε που διανοήθηκε να την αλλάξει ή να την καταργήσει. Με ποια καρδιά άλλωστε; Ήταν άφθονο το αίμα των φτωχών παιδιών της Κούβας που την είχε ποτίσει. Πολύ πριν από αυτόν.
    Όπως ακριβώς και την δική μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/6/11 10:31

    ΑΧΑΧΑΧΑ ! ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ,ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΔΑΦΕΡΗ,ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟ,ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ???? ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΑ ΣΑΣ ΟΡΙΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΓΙΑΛΕ?? ΕΚΑΙΓΕ ΡΕ Η ΚΥΡΑ ΤΗΣ ΡΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΙΔΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΥΝΗΓΥΜΕΝΗ??? ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΓΑ ΠΡΩΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΣΑΝ ΜΠΟΥΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΒΑΘΗΤΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ!!!!!

    ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος8/6/11 14:02

    10+31 ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΗΔΟΝΙΖΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ,,,,ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛ-ΛΗΝ!!!ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛ-ΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/6/11 14:41

    http://ellasnews2011.blogspot.com/2011/06/uck.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/6/11 16:01

    “Γνήσιος Έλληνας είναι ο ψόφιος Έλληνας.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/6/11 16:04

    Ο Λιακόπουλος ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε την πραγματική ιστορία των ΕΛλήνων. Αποφεύγοντας τους διαβολικούς παραχαράκτες, που κρύβουν την αλήθεια, κατάφερε να διαβάσει τα μυθικά χάλκινα περιοδικά. Τα περιοδικά εξηγούν πλήρως την δια πυρός και σιδήρου πορεία του ΕΛληνισμού εν μέσω των αιώνων, αν και λείπουν κάποια τεύχη.
    Η ιστορία λοιπόν ξεκινά 60 εκατομμύρια χρόνια πριν, όταν οι ΈΛληνες έκοβαν βόλτες στον πλανήτη ιππεύοντας δεινόσαυρους. Από τότε οι ΈΛληνες έκαναν στενή παρέα με τον Θεό, που ήταν μεγάλος κατασκευαστής και αρχιτέκτονας, έπιναν ουζάκια μάλιστα στην Θεσσαλονίκη που ήταν το Κολωνάκι της εποχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος8/6/11 16:20

    Δυστυχως φοβαμαι οτι καραδοκουν τα ακραια στοιχεια, να γεμισουν τις δεξαμενες τους. Νωρις αργα θα αποδειχτουν και αυτες βοθροι, που θα μας λουσουν σκατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/6/11 17:47

    ακομα δεν απαντηθηκε τι σχεση εχει η φραση ???
    καλα αυτοι οι φασιστες ολη μερα στα blogs ειναι δουλεια δεν εχουν????
    κριμα για το blog αυτο γιατι ξεκινησε δυναμικα και τωρα ειναι το ανδρο των φασιστων αν και δεν βλεπω να δισαρεστει τους διαχειρηστες αυτο καθολου!
    κριμα ντροπη!!!!
    ολοι οι καμενοι εδω μεσα ειναι !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/6/11 19:43

    απο οτι καταλαυα οι περισοτεροι εδω μεσα εβγαλαν τριχες στην παλαμη τους εχει τροφοδοτηθη οτι ελληνικο ειναι φασιστικο και τι ειναι τελικα το ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥΚΑΙ ΣΕΒΟΜΕ ΤΟΥς ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ αριστεριστικες βλακειες περι παγκοσμιοτητας των ανθρωπων και συμβιωση χωρις συνορα ουτοπιες αριστερων φωστηρων σας εχουν ταραξει τα μυαλα γιατι απλα σας βγαζουν απο τον κοπο να διεκδηκησετε τα ευκολος εννοουμενα ταραχτηκατε οταν η σημαια γραφει το εσεται ημαρ γιατι πολυ απλα ισως και να μην κυλα στο αιμα σας αυτο που ξεχωριζε τους ελληνες απο τους βαρβαρους ο ΙΧΩΡ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/6/11 22:32

    rodiths eisai??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος10/6/11 16:19

    Ακόμα δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι η σημαία ΔΕ σε κάνει να ζεις καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος11/6/11 02:06

    10/6/11 16:19
    Η σημαία είναι ιδέα και σύμβολο. Εσύ μπορεί να νοιάζεσαι μόνο για την ύλη που θα σου γεμίσει το στομάχι και η σημαία να μην σου λέι τίποτα. Σε πολλούς ανθρώπους όμως δίνει δύναμη να συνεχίσουν να παλεύουν για κάποιο σκοπό που δεν αφορά μόνο αυτούς αλλά και όλους τους άλλους και αυτό αρκεί. Με ποιο δικαίωμα και ποιος θα το απαγορεύσει αυτό; Όσο για τη φράση που κάποιος ακόμη περιμένει απάντηση, αυτή δίδεται σε όλες τις πλατείες της Ελλάδας. Πάντως γίνεται κατανοητότατο πως η μισαλοδοξία των διεθνιστών τσακίζει κόκκαλα. Η καλύτερη λύση είναι να τους παραχωρηθεί ένα όμορφο γόνιμο πλούσιο ηλιόλουστο κομμάτι γή όπου όλοι αυτοί θα μοιραστούν το όραμα τους. Σε δύο μήνες λόγω έλλειψης ιδεολογικού αντιπάλου θα έχουν χωριστεί σε δύο στρατόπεδα και σε έναν ακόμη μήνα θα ξεπαστρέψει το ένα το άλλο. Αυτή είναι η ψυχοσύνθεσή τους. ικανοί μόνο για μαζική αντίδραση. Στη συλλογική προσπάθεια παίρνουν ένα μεγάλο μηδεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *