ροή ειδήσεων

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ;

ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΛΟΙ ΛΟΓΟΙ:
1.Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ.
2.ΤΑ ALL INCLUSIVE ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.
3.ΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΡΗΚΜΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΚΟΨΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
4.ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ.
ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΥΜΦΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ.
5.ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ.
6.Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ή ΣΤΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΦΤΗΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Αντώνης21/6/11 20:08

    Εν μέρει συμφωνώ. Πρώτα απ' όλα, φταίει η νοοτροπία του Νεοέλληνα. Ειδικά των νέων. Οι γονείς, ποτήσαμε το μυαλό των παιδιών μας με το "σιγά να μην πας να δουλέψεις για 600 €". Μέγα λάθος. Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς, που είμαστε πάνω από 30, τα καλοκαίρια μας δουλεύαμε. όχι από ανάγκη, αλλά για να αρχίσουμε να συνηθίζουμε. και δεν πάθαμε τίποτα.

    Όσο για το θέμα του all inclusive, ήθελα να σας πω ότι είναι ένα σύστημα που υπάρχει σε όλον τον τουριστικό κόσμο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εσχάτως έφτσα και στην χώρα μας. Δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς τουρίστες μεσαίου εισοδήματος να κάνουν διακοπές, χωρίς να έχουν να σκεφτούν φαγητό και ποτό. Και όλοι ξέρουμε τι....."ξύρισμα" τους κάναμε στα εστιατόρια και τις καφετέριες του νησιού μας.

    Για τους αλλοδαπούς, είναι θέμα των ξενοδόχων και των άλλων εργοδοτών του τουριστικού κλάδου να μην τους προσλαμβάνουν. Αλλά, μπορούν να βρουν Έλληνες που να δουλεύουν σαν αυτούς; Δυστυχώς, όχι.

    Το μέγα λάθος, κατ' εμέ είναι οι αλλοδαποί μαθητές που έρχονται και δουλεύουν στα ξενοδοχεία. Αυτό έπρεπε να πατάξει το κράτος.

    Αλλά ποιο κράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/6/11 20:54

    21/6/11 20:08
    Μαγαζί έχεις και ο βασικός μισθός για εσένα είναι 600ευρω αντί για 740ευρω?

    Όσο για το all inclusive να μάθουν οι επιχειρήσεις επιτέλους στην ροδο να απαντούν με ανταγωνιστικότητα το πουλώ ήλιο και θάλασσα εχει πεθάνει εδώ και χρόνια ας βελτιώσουν επιτέλους τον τριπλό βασικό κανονα όπως ολοι ΠΟΙΟΤΗΤΑ/ΑΠΟΔΟΣΗ/ΤΙΜΗ.Δεν είναι βλάκες οι τουρίστες να πληρώνουν τα μπλουζάκια 40 ευρω και το εστιατόρια 70 ευροω ας ξεκολλήσει επιτέλους το μυαλό τους!!!!.(ας μην αναφέρω και τις καφετερίες –BAR-CLUB εκει θέλουν σκότωμα….)

    Οι αλλοδαποί δεν ειναι ΘΕΜΑ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ειναι θεμα του κρατους ,τον καιρο που επερναν μιζες να αφηνουν να περνανε οι αλλοδαποι και να τους τσιμπανε οι επιχειρησεις με μαύρη εργασία δεν έλεγαν τίποτα τώρα μέχρι και να κλείσουν τα σύνορα λενε τα λαμογια.

    Και φυσικα το ιδιο υσχυει και για τους μαθητες τελειως ανεξελεκτο αυτο το θεμα κανενας απολυτος έλεγχος τιποτα που ειναι το ΙΚΑ που ειναι το υπ.παιδειας που ειναι το γραφειο Εργασιας ?
    Πολύ απλά πουθενά, ολοι μιζες περνουν και τα δήθεν που πιάνουν για μαυρη εργασία παιδιά ειναι μουφες τιποτα δεν γινεται ξερω απο πρώτο χερι οτι το ΙΚΑ εχει να βγει παγανια στις αγορές ΜΗΝΕΣ τωρα εφόσον οπως λενε δεν εχουν προσωπικό τι μαλακιες ειναι αυτές που γραφει συνέχεια η ΡΟΔΙΑΚΙ για τους ελέγχους ψέματα ολα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/6/11 21:22

    Ωραια φιλε μου κατα την γνωμη σου φταινε ολοι αλλοι εκτος απο αυτους που κυβερνουν αυτο το μπουρδελο! Και κατα την δικη μου γνωμη εισαι ενας ΠΑΣΟΚΟΣ κομματοσκυλο του κερατα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/6/11 00:09

    Τωρα και οι ελληνες θα δουλευούν με τον βασικό μισθό.Οι λαθρομετανάστες δουλεύουν με 15 € την ημερα η 3 με 4€ την ωρα για έκτακτα αυτοι καταστρεφουν την εργασία για τους ΕΛΛΗΝΕΣ, και το χειροτερο επιδεί δεν ξοδεύουν τιποτα εδω και στέλνουν τα λεπτά εξω κάνουν διπλό κακό στην χώρα μας και τους εργαζομένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/6/11 01:27

    Εμ και καλα κανουν και φευγουν οι Ελληνες οταν τους λενε 4 ευρω η ωρα και μαυρα σωπα ρε φιλε , πας να φας απο εμενα ?
    Εαν παθω τιποτα τι θα γινει θα μου πληρώνεις τα ιατρικα εξοδα?
    Εαν μεινω απο δουλεια πως θα πάρω ανεργεια?
    Τα παιδια μου πως θα τα ασφαλίσω?
    Πως θα αποδειξω προϋπηρεσία?
    Πως θα παρω συνταξη(καλα αυτο παίζεται )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/6/11 01:46

    Νύχτα θα φύγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/6/11 01:49

    Γιατι αφήνουν να μπαίνουν ανεξέλεκτα λαθρομετανάστες; gap εχει κρεμάλα για ολους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/6/11 01:56

    χωράφια υπάρχουν ακόμα στη Ρόδο, στα Αφάντου εκεί στου τραγανού τα rooms to let νυχτερίδες και αράχνες, έχουν κάνει κατάληψη στη γη. Στο Γεννάδι όλη η εύφορη γη έχει χτιστεί από μεζονέτες, κάστρα, γκλάμουρους "φτωχικά" με γκαζόν και φοίνικες τριγύρω! χέρσα η γη στη Κατταββία , παρατημένη... στις 13:00 όλες οι καφετέριες στο κέντρο είναι γεμάτες από "λογιστές", γραφιάδες σε γιαλαντζί γιάπηδες, εικονικούς λεφτάδες, ενώ οι οργισμένοι υβριστές του blog καραδοκούν να καθυβρίσουν από την ασφάλεια της ανωνυμία τους, την ανικανότητά τους στην εργασία.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντώνης22/6/11 07:58

    21/6 20.54, σε αυτό κόλλησες; Λάθος μου που έγραψα 600 € το βασικό. Σου ζητώ συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/6/11 00:51

    καλημερα σε ολους. οπως ειδα προαναφερθηκατε σε αλλοδαπους. αυτο που θα ηθελα να επισημανω ειναι οτι καταβαθος δε φταινε αυτοι αλλα καθε ενας που τους παιρνει στη δουλεια τους νοικιαζει σπιτια.αληθεια αν δεν τα ειχαν αυτα τι θα εκαναν? αλλα καλα θα κανει μια ανωνυμη ομαδα απο το παραδεισι που θα παει στη σδοε, να καταγειλλουνε ,πρωτα τους ιδιοκτητες των σπιτιων ,που ενοικιαζουν σε αλλοδαπου χωρις να υπαρχει συμβολιο και επισης να καταγγειλουν κ καποιους που τους παιρνουν για δουλεια.το πιο τρελο φυσικα ειναι οτι στα σπιτια καποιων πακιστανων γινεται μεγαλη χρηση αλλα και διακινηση ναρκωτικων!!!! καλα ρεεε βιλλανοβιατες περιμενατε ανωνυμη ομαδα να τα κανει? οι υπολοιποι τι κανετε? οι τοπικη διοικηση του τοπου σας που ειναι??? α ρεε καημενοι !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *