ροή ειδήσεων

"Ψαλίδι" στους μισθούς των κληρικών!

Θα μειωθεί η κρατική δαπάνη για τη μισθοδοσία του κλήρου, σύμφωνα....
και με ανακοίνωση του Υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος παρουσίασε τις εξειδικεύσεις του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος την Παρασκευή (10/06
Ο κλήρος είναι προβληματισμένος σχετικά με τις ανακοινώσεις του Υπουργού, ενώ σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές η περικοπή της συγκεκριμένης δημόσιας δαπάνης μπορεί να επιτευχθεί μέσω του "παγώματος" των προσλήψεων νέων κληρικών.

Σε συνδυασμό και με τις συνταξιοδοτήσεις ιερέων τότε, εκτιμούν οι αναλυτές, σίγουρα θα μειωθεί η κρατική δαπάνη για τη μισθοδοσία.

Βεβαίως ουδείς αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξουν και περικοπές στους μισθούς,  πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας χωρίς να υπάρξει διάψευσή της.

Με βάση τα στοιχεία του φετινού κρατικού προϋπολογισμού για τη μισθοδοσία αρχιερέων και κληρικών θα διατεθούν 232.200.000 ευρώ.
cosmo.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/6/11 14:13

    Ειναι τοσοι πολλοι οι ιερεις που ξεπερνουν και τους τεμπεληδες του δημοσιου! βεβαια ολοι τους τρωνε ελια και παξιμαδι...και οδηγουν 4χ4 με λογαριασμο στην τραπεζα που θα ζηλευε και ξενοδοχος! Ενα ομως ειναι σιγουρο..το επαγγελμα του μελλοντος ειναι Παπας και Βουλευτης!! Σιγουρο μελλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/6/11 14:36

    ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΣ ΤΟΝ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΠΡΟΣ.Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ.ΘΑ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΜΑΣΕΙ Η ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΟ.Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΕΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΟ 5/1 ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΑΡΙΣ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/6/11 14:45

    kairos itan !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/6/11 14:55

    14:36 Με ολο τον σεβασμο πατερ μου..οι ιερεις ποτε θυσιαστηκαν για την Ελλαδα? Γιατι εγω ξερω αλλοι εδωσαν το αιμα τους! Εμεις Πατερ μου τοσα χρονια δινουμε το αιμα μας αφου ολα τα κυβερνητικα μετρα ειναι μονο για εμας τους αμαρτωλους! Εσας ποτε σας εβαλαν μετρα? Πατερ μου με συγχωρεις που τα λεω ετσι Ωμα αλλα αυτη ειναι η αληθεια! Καιρος ειναι να κοψουν και κατι απο εσας...Δεν προκειται να παθετε κατι! Εδω δεν παθαμε εμεις που τοσα χρονια ασελγουν πανω μας! Ολοι να πληρωσουμε οχι μονο εμεις...να κοψουμε την πιτα στα ισα! βεβαια αλλοι τα φαγανε..αλλα να μην τα πληρωσουν παλι οι αμαρτωλοι ειναι κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/6/11 15:20

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ 14.55 Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ο ΚΛΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ.ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΒΡΕΣΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΤΥΠΑΣ ΜΕ ΑΔΙΚΙΑ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ?ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ?ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/6/11 15:25

    Μια ερώτηση θέλω να κάνω , γιατί τους πληρώνη το κράτος , εμείς δηλαδή , και όχι η εκκλησία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/6/11 15:28

    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΣ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΙΣΟ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΟΥΝ .ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΤΩΝΕΙ,ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΣΤΕΓΟΙ ,ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ?? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ( ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΤΣΙ)?? Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ .ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Η ΕΣΤΩ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ''ΙΕΡΕΙΣ'' ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 10% ΑΛΛΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΘΕΗ (ΟΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΛΙΠΣΙ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΤΙΟΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος11/6/11 15:33

    ΔΙΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος11/6/11 15:43

    ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΤΗ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΚΤΟΜΕΝΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΗΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΥΣΙΤΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος11/6/11 15:52

    ETSI MPRABO.APO TA EXTRA POU PERNOUN EXOUN KANEI OLOI TERASTIES PERIOUSIES.KANONIKA EPREPE NA MHN PERNOUN OUTE ENA EURO.
    GIATI H EKKLHSIA DEN BOITHAEI TORA POU EXOUME ANAGKH???
    POSA DISEKATOMYRIA PEROUSIA EXEI???
    METOXES???
    AS APANTISEI EAN GNORIZEI KAPIOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/6/11 16:21

    ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος11/6/11 16:31

    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ 15.52 ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ!!! ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/6/11 16:40

    11/6/11 16:21 καλά τα λες. ντροπή στους παππάδες που στο όνομα του θεού καταχράζονται το όνομα του και τις θυσίες Του και εκμέταλλευονται τον ανθρώπινο πόνο σε στιγμές που ο κόσμος χάνει τους ανθπρώπους του και εκείνη ζήτάνε '' δωράκια'' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/6/11 19:37

    να τους τα κόψει γιατί σε λίγο θα πρέπει να πληρώνει τους Ιμάμιδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/6/11 20:06

    ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ.Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/6/11 21:43

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ.ΣΥΜΦΩΝΩ.
    ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ.ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ?
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΝΟΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ Α.Μ.Κ. ΤΡΑΠΕΖΩΝ.Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ....
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ Η ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
    ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΣΜΒΗΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΨΗ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος12/6/11 00:17

    ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ?
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ?
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ?
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΩΣΤΟΥΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?
    ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ?
    ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ?
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΑ ΠΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ? ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΘΟΣ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/6/11 01:25

    ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2.Η ΜΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΝΩ ΦΑΡΜΑΚΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.ΚΑΚΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΛΛΑ Η ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ(ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΦΑΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΩ) ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/6/11 07:51

    Η περιουσία που έχει το ΚΚΕ μόνο του σαν κόμμα αρκεί και περισσεύει για να πληρώσει το χρέος της Ελλάδος, μη βάλουμε μαζί το τι έχουν και τα άλλα κόμματα.
    Αυτά γιατί κανείς δεν τα αγγίζει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αντώνης12/6/11 09:20

    Μου δίνεται και πάλι η ευκαιρία να παρέμβω σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Και χαίρομαι που συμμετέχει και ιερέας σε αυτήν.

    Πρώτα πρώτα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι, τα γραφώμενά μου είναι πέρα για πέρα αληθινά και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

    Επίσης, θέλω να πω ότι δεν είμαι ιερέας, αλλά είχα την τύχη και την τιμή να υπηρετήσω την Εκκλησία από άλλη θέση, για πολλά χρόνια.

    Για αυτό το λόγο, θέλω να καταθέσω κάποιες σκέψεις μου:

    1. Οι ιερείς, σαν δημόσιοι υπάλληλοι, φορολοφούνται.

    2. Η κάθε Εκκλησία, έχει ΑΦΜ και αυτό σημαίνει ότι κάνει φορολογική δήλωση, αποδίδει ΦΠΑ και ότι άλλο κάνει μια εταιρεία

    3. Η Εκκλησία φορολογείται ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, με το 30%, επί των ακαθαρίστων εσόδων της.

    4. Η κάθε Εκκλησία πληρώνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ, τις ΔΕΚΟ (χωρία καμία μείωση) και επίσης τους μισθούς νεωκόρων, ψαλτών κλπ.

    5. Η Εκκλησία παράγει τεράστιο φιλανθρωπικό έργο. Όμως, δεν το διαφημίζει. Και δεν το διαφημίζει, γιατί τότε θα χάθεί η έννοια της φιλανθρωπίας.

    6. Ενδεικτικά αναφέρω μέρος του έργου της:
    Καθημερινλα συσσίτια, κέντρα φιλοξενείας κακοποιημένων παιδιών και μητέρων, γηροκομεία, ορφανοτροφεία, βρεφοκομεία, ιατρεία, υποτροφίες σε άπορους φοιτητές, κέντρα φιλοξενείας αστέγων και άλλα πολλά.

    7. Η Εκκλησία παράγει το φιλανθρωπικό της έργο από ιδίους πόρους. Το κράτος δεν συμμετέχει καθόλου σε αυτό.

    8. Συμφωνώ ότι η Εκκλησία μπορεί να παράξει μεγαλύτερο φιλανθρωπικό έργο.

    9. Συμφωνώ ότι πολλοί από τους λειοτυργούς του Θεού, με τη συμπεριφόρά τους σκανδαλίζουν τους πιστούς.

    10. Διαφωνώ ότι οι ιερείς δεν έχουν θυσιαστεί για την Ελλάδα. Είναι ένα μεγάλο ψέμα και κρίμα σε αυτόν που το έγραψε.

    11. Αν η κυβέρνηση μειώσει τους μισθούς των ιερέων, δεν θα πληγούν περισσότερο αυτοί που έχουν παιδιά που σπουδάζουν;

    12. Οι νέοι δεν πάνε στην Εκκλησία, από αντίδραση. Όχι γιατί τους απομακρύνουν οι ιερείς. Και όπως καλά γνωρίζουμε όλοι, στο ναό πας για να παρακολουθήσεις τη λειοτυργία και όχι για τον ιερέα.

    13. Η Εκκλησία ήταν η πρώτη που κατέθεσε ένα μεγάλο ποσό στο Ταμείο κατάτης Φτώχειας, που δημιούργησε ο Πρόεδρος της Βουλής. Ξέρει κανείς τι έγιναν εκείνα τα χρήματα που συγκέντρώθηκαν στο ταμείο αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος12/6/11 11:57

    ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ.
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ (ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟΣ)ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ.
    ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΣΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ 1000 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ(ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ),ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αντώνης12/6/11 12:22

    Φίλε, 12/6/11 11.57, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Τα κόμματα δεν ελέγχονται από πουθενά και κανένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος14/6/11 18:28

    Η εκκλησία είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση!! Αλλά χιτώνες...δε δίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αντώνης15/6/11 09:00

    14/6 18:28, έτσι νομίζεις.

    Η Εκκλησία κάνει έργο. Άνοιξε τα μάτια και θα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *