ροή ειδήσεων

Γιούχαραν τον Παπανδρέου χωρίς να είναι εκεί! - Δείτε το βίντεο

Η αγανάκτηση κατά της κυβέρνησης έφτασε μέχρι και τους Special Olympics, όπου οι χιλιάδες συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν έντονα μόλις ακούστηκε το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου...

Εν μέσω των ήχων της μπάντας που έπαιζε Χατζηδάκη, η πρόβα κυλούσε ομαλά με όλους στις θέσεις τους και το κοινό να χειροκροτεί την προεδρική φρουρά και την πρόεδρο των Special Olympics.

Η “εκεχειρία” έληξε όταν ακούστηκε το όνομα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, καθώς αυθόρμητα ο συγκεντρωμένος κόσμος άρχισε να αποδοκιμάζει, άλλοι οργισμένοι και άλλοι κάνοντας πλάκα, ενώ άλλοι χειροκροτούσαν.

Από τη γιούχα δεν γλίτωσε ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας – κατά την αναπαράσταση της δικής του εισόδου στο στάδιο - , ωστόσο εκεί οι τόνοι ήταν πιο χαμηλοί.

Το Γιουχάισμα στο στιγμιότυπο στο 5.39 




newsit.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/6/11 15:32

    Σήμερα λοιπόν αποκαλύπτουμε την εταιρεία που διατηρεί ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου στην Ελβετία, με μοναδικούς εταίρους αυτόν και την σύζυγο του κυρία Μαριάνθη Αλεξίου.
    Δείτε τα στοιχεία της εταιρείας:
    Κλικ στην εικόνα για να δείτε καθαρά τα στοιχεία.
    Η εταιρεία λοιπόν ονομάζεται Institute for Climate and Energy Security
    Όνομα που ξεκάθαρα ταυτίζεται με το ακρωνύμιο “I4CENSE”, το δημοσιοποιημένο όνομα της εταιρείας δηλαδή, μέσω της οποίας λαμβάνονται χορηγίες από κρατικούς φορείς, οργανισμούς αλλά ακόμα και τη …SIEMENS!
    Συνεχίζοντας την έρευνα διαπιστώσαμε ότι η επωνυμία της εταιρείας δεν βρισκόταν γενικώς στον τηλεφωνικό κατάλογο αλλά και στην συγκεκριμένη διεύθυνση δεν φαινόταν εταιρεία με αυτό το όνομα.
    Σε αυτοψία λοιπον που κάναμε στο κτίριο (φωτό), είδαμε ότι όντως δεν υπήρχε ούτε ταμπελάκι, ούτε καν κουδούνι (!). Βλέποντας ότι ως αποδέκτη αλληλογραφίας ο κύριος Παπανδρέου είχε δηλώσει το όνομα Etude Häsler, είδαμε ότι στο ίδιο κτίριο στεγάζεται το γνωστό δικηγορικό γραφείο H&B LAW, (κλικ στην φωτό για μεγένθυση), όπου υπεύθυνος είναι ο κύριος Hasler Marc. Την αυτοψία επιβεβαιώνει και η καταχώρηση στον τηλεφωνικό κατάλογο.
    Η εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, στεγάζεται στο δικηγορικό γραφείο H&B LAW, γραφείο που φημίζεται για τις δραστηριότητες τους σε …Venture Capitals, συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών, δραστηριότητες με μεγάλη ζήτηση από ανθρώπους με διαθέσιμα κεφάλαια, για τους οποίους η Ελβετία είναι ακόμα “ασφαλές λιμάνι”. Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία έχει ειδικό division για Ρώσους πελάτες.
    Το τι είδους εταιρείες στεγάζονται σε δικηγορικά γραφεία με τέτοιον τρόπο, ρωτήστε κάποιους ειδικούς να σας διαφωτίσουν όσοι δεν το γνωρίζετε.
    Δείτε σκαναρισμένα αποσπάσματα του καταστατικού της εταιρείας, με την επίσημη σφραγίδα του Ελβετικού κράτους και τις υπογραφές τους. Το καταστατικό είναι στην διάθεση των αρχών και των ΜΜΕ που θα θελήσουν να παρουσιάσουν το θέμα, αλλά κυρίως στην διάθεση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που πρόσφατα έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Στο μνημόνιο δεν γνωρίζατε τι ψηφίζατε κύριοι. Τώρα δεν μπορείτε να επικαλεστείτε άγνοια.

    ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ"
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΤΟΥ Α Ι Ω Ν Α ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/6/11 17:47

    ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ. 10 ΟΥΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/6/11 23:37

    ημουν εκει στην προβα.δεν ηταν 10 ου ολο το σταδιο γιουχαρε κ ο εθελοντης που ειχε βγει και καλα ως παπανδρεου δεν ηξερε τι να κανει κ γελουσε.γ αυτο και δεν ηρθε ο παπανδρεου στην εναρξη , φανταστειτε τι θα γινοταν. το ου κατα τη γνωμη μ πρεπει να παει στη δεσποτοπουλου, καλα τα φαγε κ τα τρωει τα λεφτα.δεν ηρθε καν στην προβα ΑΥΤΗ που υποτιθεται ειναι προεδρος και πρεπει να υποστηριζει τους αγωνες, ενω αντιθετα ο Μαριος Φραγκουλης, η Μαρια Μενουνος η Βανεσα Ουιλιαμς κα ηταν εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/6/11 00:03

    Τα ουυυ απο τωρα και στο εξεις θα γινουν μεγλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *