ροή ειδήσεων

ΟΙ ''ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ'' ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

Όταν παρακολουθείς το δελτίο ειδήσεων του NEWSKOSMOS σου έρχεται ένας κλαψύγελος. Σχολιάζουν άνθρωποι οι οποίοι προκαλούν αηδία στον κόσμο...
με τα καμώματά τους. Βλέπεις για παράδειγμα να σχολιάζει ο Χρυσοχοΐδης για το καλό της κοινωνία μας χαχαχαχαχαχα και το άλλο φρούτο ο Ζωγραφίδης που όποιος γνωρίζει πράγματα στην επιθεώρηση εργασίας καταλαβαίνει τι λέω. Κύριε Χρυσοχοΐδη έχετε το χειρότερο όνομα στην πιάτσα καταστρέψατε τον ΔΙΑΓΟΡΑ και τώρα έχετε το θράσσος να βγαίνετε και να ασκείτε κριτική!!! Ε λοιπόν να την χέσω τέτοια κριτική απο εσάς. Βέβαια το θάρρος σας το δίνει ο Λοΐζος, άλλος ''σπουδαίος δημοσιογράφος'' που ακόμα περιμένω να ξεσκεπάσει κάποιο σκάνδαλο στην Ρόδο. Μάλλον θα περιμένω άδικα αφού όλα τα καλά παιδιά ''ΚΥΡΙΕ''Λοΐζο είναι φίλοι σας.
Αγαπητοί συντοπίτες πρέπει να ''εκμεταλλευτούμε'' το διαδίκτυο και να αρχίσουμε να ασκούμε κριτική στους ντόποιους δημοσιογράφους που απο ότι φαίνεται είναι διαπλεκόμενοι και εξαρτημένοι απο ντόπια επιχειρηματικά συμφέροντα.
Υ.Γ 1
Δεν είμαι δημοσιογράφος απο κάποιο αντίπαλο κανάλι ένας ξενοδοχοϋπάλληλος είμαι που έχω αγανακτήσει με την σαπίλα της Ρόδου.
Υ.Γ 2
Κύριε Λοΐζο επειδή έχετε βγάλει γλώσσα και γλύφετε το ΠΑΣΟΚ σας λέω ότι ο ανασχηματισμμός δεν πρόκειται να γεμίσει το πιάτο του Έλληνα για αυτό σταματήστε να γλύφετε και να σας τρέχουν τα σάλια.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/6/11 06:19

    ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΑΖΩ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ. ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ! Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ! ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ Χ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/6/11 09:59

    toso kairo stis ekloges eglyfe ton xatzimarko o loizos epeidi tou edine tis diafimiseis ton ypopsifiwn...twra glyfei to pasok... na doume ti allo tha glypsei o anideos poy kathete se mia karekla kai syzitaei me mia kokkinomalla poy aporw pws egine dimosiografos kai 3 - 4 alloys stadar kalesmenous pou lene oti malakia tous katebei mpas kai paroun kamia pentarodekara... eiste gia gelia re

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/6/11 10:05

    Το pistos.gr είναι όλα τα $ παιδιά λέει και πότε θα έλθει η συντέλεια του κόσμου !

    Μιλάμε και πολύ πιότητα να ούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/6/11 10:21

    Ο ΛΟΪΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ; ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΕΤΕ Κ ΛΕΕΙ ΤΟΣΕΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/6/11 12:46

    o loizos kathe kyriaki kanei mpanio stin gly-f-tra sti lardo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/6/11 14:02

    ΧΩΡΙΟ CHANNEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/6/11 18:47

    paidakia sto xeri sas einai to tile-control! patiste to koumpi k allakste an den sas aresei! apla ta pragmata. i katinia pou vgazete edo den exei kai poli noima, den tha idrosei to afti tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *