ροή ειδήσεων

Αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τη βία κατά των διαδηλωτών

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αποδεικνύεται ότι δεν έχει κανένα σχέδιο αντιμετώπισης των λίγων "γνωστών αγνώστων"...
ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης. Τόνισε ότι οι ευθύνες του κ. Παπουτσή είναι αυταπόδεικτες και τεράστιες.

Σε διατεταγμένη υπηρεσία κουκουλοφόροι και ΜΑΤ, αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του, καταγγέλλοντας τη στάση της αστυνομίας έναντι των διαδηλωτών.

Η κυβέρνηση εδώ και ώρες έχει κηρύξει στρατιωτικό νόμο στην πλατεία Συντάγματος και στις γύρω περιοχές αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ. Συγκεκριμένα αναφέρει, «Αυτή τη στιγμή εκατοντάδες πολίτες κινδυνεύουν από την ανεξέλεγκτη χρήση χημικών και τις αστυνομικές επιθέσεις. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που πριμοδοτεί τη στρατηγική της έντασης και της βίας και ζητάμε την άμεση απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από το κέντρο της πόλης».

Για επιθέσεις «χωρίς προηγούμενο σε βιαιότητα και ένταση» της αστυνομίας σε βάρος των διαδηλωτών κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Έκκληση προς όλες τις πλευρές «να σταματήσουν οι συγκρούσεις εδώ και τώρα και να επανέλθει η δημοκρατική ομαλότητα στην πόλη» απευθύνει με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.

Καλεί επίσης την αστυνομία «να πάψει να χρησιμοποιεί ανεξέλεγκτα τα χημικά και να προχωρά σε επιθέσεις κατά ειρηνικών διαδηλωτών ενώ την ίδια ώρα οι κουκουλοφόροι επιδίδονται σε τυφλές πράξεις βίας».

skai.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *