ροή ειδήσεων

Κίνητρα στα ξενοδοχεία που θα μείνουν ανοιχτά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου

Με στόχο τα ξενοδοχεία να μείνουν ανοιχτά μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, το υπουργείο Πολιτισμού - Τουρισμού χαράζει την πολιτική του σε ό,τι αφορά την επιμήκυνση...
της τουριστικής περιόδου και υπόσχεται κίνητρα σε όσους επιχειρηματίες συμβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ο υφυπουργός κ. Γιώργος Νικητιάδης, μιλώντας σε ημερίδα με θέμα την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, εισηγήθηκε μεταξύ άλλων:
Μείωση στα τέλη προσγείωσης και του "σπατόσημου" στα αεροδρόμια, επιδότηση των επιχειρήσεων για την απασχόληση εργαζομένων με το ίδιο ποσοστό που επιδοτείται σήμερα η ανεργία, παροχή διευκολύνσεων που αφορούν τις ασφαλιστικές εισφορές και τη φορολόγησή τους.
Ισραήλ - Κίνα
Ας σημειωθεί ότι φέτος με το άνοιγμα σε νέες αγορές, όπως το Ισραήλ και η Κίνα, υπάρχει αυξημένη ζήτηση για καταλύματα και άλλες τουριστικές υπηρεσίες και το φθινόπωρο.
Από την πλευρά τους οι επιχειρηματίες τουρισμού, όπως ανέφερε μιλώντας στην ημερίδα ο πρόεδρος Ξενοδόχων Ρόδου κ. Α. Καμπουράκης: θα πρέπει να δοθεί οικονομικό κίνητρο, από πλευράς δήμου, σε όσες επιχειρήσεις (ξενοδοχειακές και εστίασης) δεσμευτούν ότι θα λειτουργούν σε 12μηνη βάση, σε ό,τι έχει να κάνει με τις χρεώσεις που τους επιβάλλει.
Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να εξασφαλιστεί -από την πλευρά της πολιτείας- η απρόσκοπτη λειτουργία των ελάχιστων απαιτούμενων αρχαιολογικών χώρων. Και να δοθούν ειδικά κίνητρα στα κρουαζιερόπλοια που προσεγγίζουν εκτός εποχής τουριστικούς προορισμούς.
Ταυτόχρονα, δε, θα πρέπει να στηθεί πλάνο πολιτιστικών ή άλλων (σε επίπεδο events) εκδηλώσεων για τη χειμερινή περίοδο. Και αυτές οι εκδηλώσεις να προβληθούν οργανωμένα και στοχευμένα στις αγορές, από όπου προσδοκούμε επισκέπτες.

manostravel.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/6/11 13:28

    καλύτερα μη βάζετε τη φάτσα του κοπρίτη στα άρθρα σας γιατί προκαλεί εμετό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/6/11 14:32

    Sostos, apo tin mia mas katastefei me tin ipografei tou gia to Mniminio, kai apo tin ali mas koroidewei na diksi oti endiafereta gia tin Rodo, Kousourna kai afto ischi kai gia senane

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/6/11 18:09

    ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ.
    ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ (EVENTS) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΩ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
    ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΑΠΛΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/6/11 18:14

    ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ" ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΜΥΚΗΝΘΕΙ Η ΣΑΙΖΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ EVENTS ΠΑΓΟΣΜΙΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΥΕΡΗΣΗ 15 ΕΤΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ EVENTS...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/6/11 18:22

    ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΜΥΚΗΝΘΕΙ Η ΣΕΖΟΝ ?

    ΜΕ ALL INCLUSIVE ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ?

    ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΣΤΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ?

    ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/6/11 23:21

    Swstos o 18:14.kai epipleon me ta lefta poy pernoyn aytoi oi mauhteyomenoi kai oi allodapoi kai ta ependyoun stis xwres toys osoi epimykhnsh kai na yparxei axrhsth 8a einai afoy to xrhma den menei sthn Ellada!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/6/11 19:38

    ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ..ΠΑΣΟΚΕ

    Λοιπόν τέρμα η πλάκα φίλε ΠΑΣΟΚΕ. Σε ξέρω και με ξέρεις 30 χρόνια. Φανατιζόμασταν πάντα πριν από τις εκλογές και με μικρά διαστήματα κατά την διάρκεια της εκάστοτε τετραετίας. Αλλά πάντοτε τα ξεχνάγαμε και πάντοτε λέγαμε ότι η φιλία μας θα είναι πάνω από κόμματα και ιδέες. Πίστευα ότι ήσουν ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ και ότι πίστευες στον σοσιαλισμό.
    Αυτά μέχρι τώρα.

    Από ένα σημείο και μετά κατάλαβα ότι είσαι ένας κοινός παρτάκιας.
    Κατάλαβα ότι για σένα ο διορισμός σου στο δημόσιο ήταν ένα συμβόλαιο με το κόμμα σου που θα το τηρούσες με όρους ΜΑΦΙΑΣ.
    Όπου διορισμός δικός σου βάλε διορισμό γυναίκας,παιδιών,συγγενών.

    Να σου πω κάτι.Πάντοτε ζήλευα γιατί το ΚΟΜΜΑ σου σε πρόσεχε και σε βόλευε.Αλλά ένιωθα ότι το δικό μου κόμμα μου άφηνε περισσότερη ελευθερία σκέψης, πράγμα που με έκανε να νιώθω πιο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.
    Δεν χρωστούσα και δεν χρωστάω σε κανένα κερατά. Όχι ότι δεν διόρισε και το δικό μου κόμμα,αλλά εκ των υστέρων ρε φίλε αυτό αποδείχθηκε ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ.

    Ανέχθηκα τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ σου,ανέχθηκα τα καταπράσινα παπαγαλάκια σου,ανέχθηκα τα ΛΑΜΟΓΙΑ τους συνδικαλιστές σου,ανέχθηκα το ότι με πήγες σε 3 απανωτές εκλογές το 1989 καταστρέφοντας την οικονομία,ανέχθηκα να ξεγυμνώνουν τους ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ οι ΣΤΑΜΟΥΛΟΚΟΛΛΑΔΕΣ, ανέχθηκα την ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2000 με τους ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ, ανέχθηκα τα κόλπα με τα δαχτυλίδια του ΣΗΜΙΤΗ και του ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ανέχθηκα τις πυρκαϊές του 2007,ανέχθηκα την καταστροφή της Αθήνας, ανέχθηκα τα ΨΕΥΤΟΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ,ανέχθηκα,
    ανέχθηκα..........

    Δεν θα ανεχθώ όμως παλιόφιλε,το ξεπούλημα της πατρίδος μου,
    δεν θα ανεχθώ το κόψιμο της σύνταξής μου, γιατί ρε φίλε όταν εσύ κοπροσκύλιαζες δεξιά και αριστερά,εγώ ξεστραβωνόμουν στο διάβασμα για κάτι καλύτερο στη ΖΩΗ.

    Δεν θα με αναγκάσεις να παίρνω σύνταξη ανειδίκευτου εργάτη.

    Δεν θα μου πάρεις το πατρικό μου σπίτι,με την επιβολή τεράστιων φόρων,για να το εκποιήσουν οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ για ένα πιάτο φαι.

    Δεν θα μου στείλεις το παιδί στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ για να βρει δουλειά,την στιγμή που το ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΛΟ ο υιός σου διορίστηκε από τον ξάδελφό σου τον ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ.

    Δεν θα με κάνεις να πουλήσω το 1600 κυβικών αμάξι μου βάζοντας μου τρελούς φόρους.

    Ως εδώ και μη παρέκει.Τέρμα οι πλακίτσες και οι αγκαλιές και τα φιλιά. Με πήρες τηλέφωνο χθες για να μου πεις να κάνω ΥΠΟΜΟΝΗ και ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ξέρει τι κάνει.

    Μετά από 30 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΙΛΕ γύρισα και σου είπα ΑΝΤΕ ΑΓΑΠΗΣΟΥ.
    Εκεί με έφτασες ρε παλιόφιλε.

    Το χειρότερο δε είναι πως ΣΕ ΜΙΣΩ.
    Πως θέλω ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ.
    Πως νιώθω όπως ένιωθαν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας στον ΕΜΦΥΛΙΟ.

    Γιατί αν δεν το έχεις καταλάβει φίλε,εκεί μας οδηγεί το κόμμα σου. Αυτή την φορά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Από την στιγμή δε που χλευάζετε τους υπόλοιπους ΕΛΛΗΝΕΣ δείχνοντας μια συμπεριφορά ΚΑΤΑΚΤΗΤΟΥ τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο.

    Επειδή δε ένιωθα και τύψεις που σε έβρισα,στην τελευταία συγκέντρωση έξω από την βουλή,στις 15-6, δυστυχώς για σένα είδα για πρώτη φορά πολύ κόσμο σε χειρότερη κατάσταση από μένα.

    Δυστυχώς εκεί που φέρατε τα πράγματα ΦΙΛΕ,
    η εσύ θα επιβιώσεις, η, εγώ.

    Προκειμένου δε να πεινάσει η οικογένειά μου,ας πεινάσεις εσύ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑ Η ΠΛΑΚΑ ....ΦΙΛΕ ΠΑΣΟΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *