ροή ειδήσεων

MIRAMARE - Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την διεύθυνση ότι τους τρομοκρατεί

"Η νέα διεύθυνση της επιχείρησης προσπαθεί με διάφορους τρόπους να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους. Η τρομοκράτηση ξεκίνησε...
με το περιβόητο “meeting” του νέου γενικού διευθυντή προσπαθώντας απροκάλυπτα να φορτώσει στις πλάτες μας την κρίση να μας περάσει το συναίσθημα της συνενοχής για μια κρίση η οποία καμία σχέση δεν έχει με τους εργαζόμενους".

Αυτή την κρίση την οποία δεν την προκαλέσαμε εμείς αλλά η μεγαλύτερη ένταση του βαθμού εκμετάλλευσης των εργαζομένων για περισσότερα κέρδη. Παράγουν για να κερδίζουν και την ίδια ώρα υποσκάπτουν τη αγοραστική ικανότητα των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν πολύ λιγότερα και όταν αυξάνεται η πίτα και όταν μειώνεται. Είναι οι μεγάλοι χαμένοι στη φάση της κρίσης.

Τώρα η εργοδοσία επινοεί καινούρια τερτίπια υποχρεώνοντας το προσωπικό κάθε Πέμπτη ένας εργαζόμενος από κάθε πόστο να τρώει μαζί με τον εκπρόσωπο της εργοδοσίας προσπαθώντας καθαρά να υποσκάψει την ενότητα των εργαζομένων στην επιχείρηση ως αντίδραση στις συντονισμένες και συλλογικές ενέργειες που γίνονται από την πλευρά των εργαζομένων.

Η δημιουργία ταξικού επιχειρησιακού σωματείου τους φοβίζει γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι θα υπερασπιστούμε πλήρως τα δικαιώματα των εργαζομένων και ότι δεν έχουν να κάνουν με συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που εύκολα μπορούν να ελέγξουν σε βάρος των εργαζομένων στο κλάδο.

Η προσωρινή διοίκηση του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων MIRA MARE WONDERLAND απευθύνεται στους εργαζόμενους και τους καλεί να απορρίψουν τέτοιου είδους πρακτικές και να αρνηθούν τη συμμετοχή τους σε αυτή την παρωδία.

Κανείς εργαζόμενος δεν υποχρεούται και δεν είναι στις αρμοδιότητες του να γευματίσει μαζί με τον εκπρόσωπο της εργοδοσίας και μάλιστα εκτός του ωραρίου εργασίας .Αν η εργοδοσία θέλει να γευματίζει μαζί με το προσωπικό, τους καλούμε να έρθουν στο εστιατόριο προσωπικού την ώρα που συγκεντρώνονται εκεί όλοι οι εργαζόμενοι.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΣΟΥΡΟΥΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 


Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ

trypofrakths.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/6/11 22:08

    Εγω να σας ρωτησω κατι...???

    Εαν..λέω εάν...
    Απεργήσετε ΟΛΟΙ για κάποιες ημέρες τι θα κάνουν αυτοί..??

    Φίλε εργαζόμενε...

    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ
    ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/6/11 22:10

    ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ! ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΔΙΤΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ? ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ! ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/6/11 22:17

    ΑΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΦΙΛΕ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΥς..ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!Η ΜΟΝΟ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ..ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΒΡΕΞΕΙ...ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/6/11 00:06

    δηλαδή στο mira mare εργάζονται κάνα δυo του ΠΑΜΕ - φίδι στο κόρφο τους-, -κούκος στη φωλιά τους- και καταγγέλλουν τις εργασιακές σχέσεις, ευρωπαϊκού επιπέδου που η νέα διοίκηση προσπαθεί να εφαρμόσει....ενώ οι του ΠΑΜΕ φαντασιώνονται εργασιακές σχέσεις Κούβας , ένα κομουνιστικό παράδεισο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/6/11 05:22

    Η ξυλινη γλωσσα των σκατο-κομμουνιστων διαφαινεται απο το αρθρο. Σουταρεται τα σκουλικια αυτα, και δειτε τι θα κανετε. Ταξικο επιχειρησιακο σωματειο και κολοκυθια τουμπανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/6/11 08:53

    Κύριοι, αυτά που γράφετε είναι copy-paste οι ανακοινώσεις του ΠΑΜΕ!
    Εσείς άραγε ξέρετε να γράψετε κάτι μόνοι σας;
    Κάτι που να εξηγεί στους εργαζόμενους γιατί τα προβλήματά τους έχουν το χρώμα του ΠΑΜΕ, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σ' ενα ξενοδοχείο;
    Μα φυσικά! Είναι απλό!
    Για να διαφυλάξετε τις θεσούλες σας επειδή ξέρετε ότι ο νόμος που όποτε σας γουστάρει σέβεστε σας προστατεύει από την απόλυση!
    Για να φυλάξετε των κ.... σας εσείς την στιγμή που οι άλλοι θα πληρώνουν τις δικές σας μα.....
    Αργά ή γρήγορα όμως θα σας πάρουν χαμπάρι οι εργαζόμενοι και τότε να δούμε ποιος θα το φάει το ξύλο!!!!!
    Όπως η αγαπημένη σας Λιάνα που στην τελευταία της επίσκεψη σε εργασιακό χώρο, την περιποιήθηκαν καλά!!!!!
    Αντω λοιπόν ωρέ !!!!! Τι κάθεστε!!!! Δουλέψτε τους εργαζόμενους λίγο ακόμα !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/6/11 09:55

    aparadekta! apo ti miga ksigi?
    aste tous ergazomenous na doulepsoun!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/6/11 11:56

    ΕΙΣΤΑΙ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ???????? ΝΑ ΚΑΤΟΙΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ? ΕΛΛΕΟΣ ΡΕ... ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑΖΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ?ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΤΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/6/11 12:35

    κάνεις δεν τα έβαλε με τους εργαζόμενους, τα σχόλια είναι για τους συνδικαλιστές του παμε, που δεν δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/6/11 14:46

    Στην ανταρα ο λυκος χαιρεται λεει ο λαος μας.Και οταν δεν υπαρχει ανταρα δημιουργει.Προσεξτε αγαπητοι φιλοι του ΠΑΜΕ γιατι τις σφαλιαρες θα τις φατε απο τους ιδιους που παρασυρετε για να εφαρμοσετε τα υποχθονια και κατευθυνομενα σχεδια σας.Και θα ειναι τοσες πολλες που θα παρακαλατε και για καμμια κλωτσια ετσι για να σπασει η μονοτονια.
    Τα ψεμματα εχουν κοντα ποδια.Προσοχη λοιπον.Μην πιεζετε την τυχη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/6/11 21:50

    etsi TORA AN THELETE KATHESTE ALIOS TON POULO.
    TOSA XRONIA TO PEZATE TORA THELETE MEROKAMATO
    THA MAS PARAKALATE TEMPELIDDES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντώνης11/6/11 07:44

    Η κατάσταση με το ΠΑΜΕ έχει φτάσει στο απροχώρητο. Επειδή είμαστε μικρή κοινωνία, ξέρουμε ονόματα, πρόσωπα και πράγματα.

    Ας βγουν οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στη Ρόδο, αυτοί που ηγούνται των αγώνων, να μας πουν ποιο είναι το επάγγελμά τους. Μήπως είναι τυχαίο ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι, στον ΟΤΕ και αλλού; Μήπως έχουν δεμένο το γάιδαρό τους αυτοί; Γιατί δεν μιλάτε;

    Τα συνδικαλιστικά κινήματα κατέστρεψαν την χώρα μας. Ο πολύς συνδικαλισμός και η πολλή δημοκρατία, κάνει κακό στους Έλληνες.

    Τώρα, όσον αφορά την καταγγελία, προσωπικά, δεν το βρίσκω κακό να θέλει η εργοδοσία να συμφάγει με εργαζομένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος11/6/11 10:20

    Πες τα, που ξεσηκωθηκαν για το τιποτα. Απλα τους χαλαει το προφιλ, να βλεπουν διαλογο. Μαχητικοτητα απο συνηθεια, και για να δικαιολογησουν την περιττη υπαρξη τους. Ο συνδικαλισμος αυτου του τυπου μας εφερε στον πατο. Απο εργατοπατερες πολιτικοι και παει λεγοντας.
    Εδω το σκατομοντελο τους απετυχε, και κανεις στο ανατολικο μπλοκ δεν το θελει πισω, κι αυτοι το βιολι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/6/11 14:03

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Ν ΑΝΑΦΕΡΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΘΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ! ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ!! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΟΥΝ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *