ροή ειδήσεων

Βουλευτές: Έχουμε πάθει σοκ από τους προπηλακισμούς

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι βουλευτές που έχουν πέσει θύματα προπηλακισμών των....
Αγανακτισμένων πολιτών, ενώ μερικοί δεν διστάζουν να αποκαλέσουν φασιστικές τις εκφράσεις αυτές, καθώς όπως υποστηρίζουν στο Βήμα της Κυριακής, αποτρέπουν το δημόσιο διάλογο. Την ίδια στιγμή, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκονται στα γεγονότα δηλώνουν απλώς... περαστικοί.
Το Σάββατο (9/7) έρευνα της Καππα Research έδειξε πως ένας στους δύο πολίτες εγκρίνουν τους προπηλακισμούς εναντίον των βουλευτών και μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία αυτών θεωρεί πως είναι αυθόρμητες αντιδράσεις και όχι υποκινούμενες.

Οι 98 συνολικά βουλευτές  που έχουν γίνει δέκτες της αγανάκτησης όμως τώρα δηλώνουν θύματα, υποστηρίζοντας πως έχουν σοκαριστεί από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Είναι χαρακτηριστική η απάντηση της βουλευτού Ολγας Ρενταρή στο σχετικό ρεπορτάζ της κυριακάτικης έκδοσης του Βήματος:

"Περικύκλωσαν το βουλευτικό μου αυτοκίνητο και άρχισαν να μου πετούν πέτρες, γιαούρτια, αβγά και μπουκάλια με νερό. Ενας μάλιστα είχε και μια ντουντούκα και την έβαλε στο αφτί μου και με εξέβριζε με τον πιο χυδαίο τρόπο και χειρονομούσε εναντίον μου. Εγώ που τίποτε δεν με φοβίζει έπαθα εκείνη την ημέρα σοκ.

Και ξέρετε γιατί; Γιατί όλοι αυτοί που με προπηλάκιζαν ήταν άτομα ηλικίας πάνω από 60 ετών. Φαίνονταν “αγανακτισμένοι”, δεν είδα ούτε έναν κουκουλοφόρο ούτε μασκοφόρο ούτε τίποτε. Ηταν ηλικιωμένοι-το καταλαβαίνετε;-αυτοί που μας πετούσαν τα αβγά και τα γιαούρτια. Αυτό ήταν το τραγικό".

Κάτι ανάλογο υποστηρίζει και η κυρία Μερεντίτη η οποία έπεσε θύμα προπηλακισμών κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης:

"Ηταν σοκ για μένα. Ηταν ένα είδος φασισμού εναντίον μου,από τις πιο άσχημες μορφές φασισμού. Πώς να το περιγράψω; Φίμωση; Λογοκρισία; Αυτό επιχείρησαν να μου κάνουν".
cosmos.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/7/11 08:08

    στο ψαχνό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/11 08:10

    Και που είστε ακόμη... Έχετε να φάτε φάπα... Η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο λαός έχει όλο το δίκιο και καλά κάνει και προπηλακίζει. Δεν έχω ακούσει όμως κανένα περιστατικό με τα δικά μας χαϊβάνια και στεναχωριέμαι... Μακάρι να τελειώσει η πολιτική σας καριέρα αύριο κι όλας. Αυτή είναι η κατάντια σας... Αρουραίοι, ψηφοθήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/11 08:54

    ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ. ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΜΕ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΕΙΡΗΝΗ" Ή "ΑΓΑΠΗ" ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΙΣΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ, ΑΝ ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΑΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/7/11 11:41

    ΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! ΞΥΛΟ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/7/11 11:55

    Ti perimenate apo ton kosmaki?eseis ton katantisate se auto to xali.Den ntrepeste kai kovete to epidoma ton paidion kai tin sintaksi tou ilikiomenou?auta ta xrimata pou tou dinete einai dika tou,auto ta doulepse kai exise poli udrota.DEN NTREPESTE? Exete kai toso urasos kai paraponieste ligo? mono autous pou volepsate gia na sas psifizoun,autoi akomi sas psifizoun.NA FERETE PISO TA KLEMMENA ALITES KAI VRIKOLAKES.ZITE APO TO AIMA TOU KOSMAKI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/7/11 14:37

    φέρτε πίσω τα κλέμενα ρε λαμογια και βουλώστε το λιγάκι υπερεγωιστές, αμόρφωτα ζώα που ζείτε με τα χρήματα του κοσμάκι ενώ τον ξεσκίζετε με τα προδοτομνημόνια σας

    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *