ροή ειδήσεων

Ντου από ταξιτζήδες στη νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Ρόδο! Άρχισαν οι καταδρομικές…

Μάθανε ότι τους βαράνε (τους Πασόκους) …και πλακώσαν και οι “ταρίφες” …

Απόψε το βράδυ ταξιτζήδες μπούκαραν σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο…

“Ακταίον” της Ρόδου, ζητώντας να μην ισχύσει η απελευθέρωση των επαγγελμάτων στον κλάδο τους.
Φώναζαν συνθήματα κατά του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Γ. Πόκκια και ζήτησαν από το Δημήτρη Χαλκιώτη, Γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής να μεταφέρει το αίτημά τους στο Ραγκούση.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε μετά από περίπου μία ώρα…

olympia.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/7/11 09:57

    Ουστ ρε σκατοταρίφες.. Εσείς δλδ τι είστε ? ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ? ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/7/11 10:09

    το εχουν παρακανει ολοι τους που για να πας καπου πρεπει να βαλει αλλους 2-3 για να παρει τετραπλασια ταριφα.Αρκετα να ειναι πολλοι για να δουλευουν σωστα.Λιγα εχουν κανει στους τουριστςες που τους γσινανε.Ολλοι να δουλεψουν.Εδω υπαρχει ανεργια και δισκολευονται να τα βγαλουν περα.
    Να δουλευουν σωστα.
    Αυτο ειναι το καλυτερο που εχει κανει το ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/7/11 11:08

    τα επαγγελματα πρεπει να ειναι ανοιχτα,ολα!
    δεν καταλαβα δηλαδη, αυτος που εχει πατερα ταξιτζη-δικηγορο-συμβολεογραφο-ιδιοκτητη φορτηγου-φαρμακοποιο κλπ γιατι να εχει ευνοικοτερη μεταχειρηση αποτι εναν που δεν εχει τον πατερα του στο ιδιο επαγγελμα?¨
    μπραβο στο ΠΑΣΟΚ,δειχνει οτι δεν σταματησε να ειναι αριστερο....μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/7/11 12:02

    ΕΥΓΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΡΟΔΙΤΗ,ΗΔΟΝΙΖΕΣΑΙ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ...ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΗ,ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ...Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ,ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΟΥ,ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ,ΣΥΓΧΡΟΝΕ ΕΦΙΑΛΤΗ,ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ,ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΣ....ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/7/11 12:12

    η απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων είναι ένα σωστό μέτρο .

    Όταν όμως γίνεται σε μια τέτοια χρονική στιγμή όπου ο κόσμος, οι συμπολίτες μας δεν έχουν πια ούτε αρκετά χρήματα για να εξασφαλίζουν το καθημερινό τους φαί καλά καλά, μια τέτοια καθολική απαλευθέρωση θα εξοθίσει μαθηματικά χιλιάδες συμπολίτες μας στην φτώχια και την ανέχεια !

    Για παράδειγμα οι ταξιτζήδες που πήραν κάποιο δάνειο για να αγοράσουν τα ταξί τους και τα αποπληρώνουν ακόμη, πως θα μπορέσουν να τα ξοφλήσουν , εάν βγούν και άλλες άδειες ταξί, δηλαδή διπλασιατούν οι οδηγοί, άρα μειωθούν τα εισοδήματα απ τις κούρσες ?

    Και μιλάμε για εισοδήματα πείνας όπου καλά καλά δεν φτάνουν να βάλουν τα πετρέλαια τους στα οχήματα .

    Έτσι αν και θεωρώ σωστό το μέτρο του ανοιγματος των κλειστών επαγγελμάτων, θεωρώ επίσης πως σήμερα όπως έχει διαμορφωθεί η κοινωνική κατάσταση, μια τέτοια κίνηση δεν είναι ορθή αλλά καταστροφική !

    Έτσι κατανοώ τους ταξιτζήδες, όπως και όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες μου που στην πλειοψηφία τους σήμερα ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/7/11 12:13

    προς 7/7/11 12:02 κανενας δεν χαιρεται οταν βλεπει επαγγελματιες να ταλαιπωρουνται
    και ειδικα στην περιπτωση των ταξι το θεμα ειναι κατα ποσο αυτη η απελευθερωση θα εχει καποιο θετικο αποτελσμα
    πιθανο μεγαλες εταιριες να μπουν στον χωρο με πολλα αυτοκινητα
    απο την αλλη βεβαια το ερωτημα ειναι πως μια αδεια που περνει καποιος απο το δημοσιο την κοστολογει στα 250 000 και την πουλαει
    γιατι τοσο ζητουσαν μεχρι πριν λιγο για να πουλησουν την αδεια τους
    και γι αυτο γινεται τοση φασαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/7/11 13:07

    Ποιος είπε ρε παιδια ότι δεν θα ανοιγε το ταξι? Αυτο είχε συμφωνηθεί με τον κ. Ρέππα και την ΤΡΟΙΚΑ αλλά με τις σωστές προυποθέσεις όπως σε όλη την Ευρώπη αλλά επειδή του την βάρεσε του Ραγκούση έρχεται και λέει σας ανοιγω τωρα και σε τρείς μήνες σας λέω τους όρους, μην τρελαθούμε, του ήρθε ενα πρωί και τα έβαλε με τα ταξί γιατί δεν τα βάζει με τους συμβολαιογράφους ή τους φαρμακοποιούς??? γιατί δεν κάνει το ίδιο δεν τολμάει αναρωτηθείτε γιατί???? και μετα μιλάτε για τους ταξιτζήδες που είχαν ήδη συμφωνήσει να ανοιξει το ταξί με τον Ρεπα αλλα σιγά σιγά με τους όρους που έκρινε η Τρόικα. Γιατί παντού χρειάζονται την Τρόικα και το μνημόνιο καιστους ταξιτζήδες όχι αναρωτηθείτε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/7/11 13:59

    ΒΑΡΑΤΕ ολους τους πολιτικους και τα βρωμοτσιρακια τους που σπαταλανε το δημοσιο χρημα !!!
    Πληρωστε τα δανεια το ταξιτζηδων τωρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/7/11 14:43

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΝΟΜΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ. ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ? ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΤΑΞΙ Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!! ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ.....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΙΣΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/7/11 14:44

    ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ? ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ 300.000 ΕΥΡΩ!! ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ 10.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ!! ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ...ΟΛΟΙ ΕΧΟΥ Ν ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΡΙΚΟΙ!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/7/11 14:51

    Εγω παλι ταξιτζης ειμαι και συμφωνω να απελευθερωθει το επαγγελμα μας ειμαι απο τους λιγους ταξιτζηδες που διαφωνω με τουσ συνεδελφους μου! Αλλα μια προυποθεση...Να ανοιξουν ΟΛΑ και τα φαρμακεια και οι συμβολαιογραφοι δικηγοροι ΟΛΟΙ! μονο τοτε θα πω ΝΑΙ ειναι δικαιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/7/11 15:46

    πάντως οι Πασόκοι στα Δωδεκάνησα και την Ρόδο πολύ χαλαρά την έχουν δεί.. σαν να ξεχνούν ποιοί τους ψήφισαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/7/11 17:14

    ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΤΟ ΑΝΗΓΜΑ ΤΟΝ ΤΑΞΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΘΕΙ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ! ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ Κ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤ 12ΩΡΟ Η ΜΙ ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΒΓΑΖΕΙ 25-30 ΧΙΛΛ Ε ΤΟΤΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΒΕΣΗ Κ ΣΤ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΩΛΕΜΕΝΗ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΝΑ ΠΕΙΝΑΗ, ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος7/7/11 18:14

    14:51 δεν εισαι ταξιτζης εισαι ενας οδηγος ο οποιος θελει να ανοιχτη για να παρει δικο του ταξι ευκολα και γρηγορα.δεν εχεις τ'αρχιδια να αγορασεις δικο σου οσο το πηραν οι ιδιοκτητες ουτε προκειτε να τα εχεις βλακα.οσο για τα φαρμακεια βλακα θα πρεπει να μαθεις οτι οσα φαρμακεια εχει η θεσσαλονικη τα εχει ολη η Γαλλια ανα ανοιχτη το επαγγελμα θα πεινασει και αυτος ο κλαδος οπως θα πεινασουν και οι ταξιτζηδες γιατι ειναι ηδη υπεραρκετα τα ταξι στην ροδο και γενικα στην Ελλαδα.ο αλλος ο χαζος που λεει για 10.000 δηλοση στην εφορια μετα απο αγορα 300.000 ειναι για κλαματα και ουτε θα κατσω να του εξηγω.να ανοιχτη το επαγγελμα αφου πρωτα δωσουν την αποζημιωση στους ταριφες.Ελληνες πρεπει να καταλαβετε οτι απο εδω και περα οτι γινετε στην πατριδα μας δεν γινετε για καλο δικο μας ειναι μονο και μονο για τους δανειστες μας που μας τους φορτοσανε.πρεπει να ξυπνησουμε και να μην χειροκροτουμε τετοιες κινησεις χωρις να σκεφτομαστε λογικα.εσυ φιλε 17:14 που την ειδες την δουλεια 7 μηνες??μηπως εχεις μεινει λιγο πισω στην δεκαετια του 90 που και παλι δεν ηταν 7 μηνες πλεον η σεζον ειναι 3 μηνες.βλεπεις φιλε μου οτι η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια.ο χειμωνας που ερχετε θα ειναι πολυ δυσκολος για ολους μας οποτε μην χειροκροτατε το σπιτι του γειτονα σας που καιγετε.συγνωμη για τις βρισιες στους συμπολιτες μου αλλα πρεπει να σκεφτομαστε λογικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος7/7/11 19:52

    ekane kai ena kalo afti i anyparkti kyvernisi!!!kala na sas kanoun!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος7/7/11 19:55

    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΗΛ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ??? ΑΣΕ ΡΕ... ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΕΝΕΙΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑΞΙ. ΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ... ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/7/11 20:17

    καλα ορισμενοι απο εδω ειναι στον κοσμο τους παρτε ταξι αυριο για δεν πατε θα σας αφησει ετσι ο αλλος που ιδρωσε ο κωλος του για το παρει μονο στις πατσιες θα ειστε και θα γυρνατε ασκοπα κοροιδα η χουντοκυβερνηση θελει να βγαλει λεφτα απο εσας κοροιδα με την αγορα τις αδειας του αυτοκινητου τα καυσιμα το κοστος αναταλλακτικων ετσι ευκολα θα την βγαλετε καθαρη οποιος απο εδω κα περα παρει αδεια μεσα σε 3-4 χρονια θα τα παρατησει γιατι θα τον κυνηγανε η τρπαεζες ΞΥΠΝΥΣΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/7/11 20:19

    πανακριβα τα ταξι ναι.τις τιμες δεν τις οριζουν οι ταξιτζηδες εξυπνακηδες ξερολες.αν σας κλεψουν καντε καταγγελια και μην βγαινετε στο ασχετο να λετε μαλακιες.τους βριζετε τους ταξιτζηδες αλλα ολοι θα θελατε να εχετε ταξι γι'αυτο φωναζετε να ανοιχτη.δεν θα σας περασει ομως δεν προκειτε να γινει τιποτα και θα φατε σκατα ολοι μαζι βρωμιαριδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/7/11 20:47

    ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΝΟΣ ΤΑΡΙΦΑ 7/7/11 20:19 ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑΡΙΦΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/7/11 22:20

    ante vre koproskila tarifes!!! kala sas kanou!! oloi paidia na vgaloume adeies taxi!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/7/11 22:26

    7/7/11 22:20 αντε ακομα καθεσαι τραβα κοροιδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος9/7/11 08:41

    ousttttttt re eisate oixeiroteroi. antipathitikoi. kala sas kanoun..xaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος9/7/11 08:44

    thimithite posa exoun kanei oi tarifes ola auta ta xronia. apo viasmous apo soria troxaion apo anarmosth sumperifora apo klepsies. ti na poume.eiste gnostoi den xreiazete na sxoliasoume tipota allo......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος9/7/11 08:49

    diladi ego pou anoigo magazi k kano ependusi 250000 euro k erxete o allos apo dipla mou k anoigei k pame k oi duo sto diaolo ti na po. to idio den einai;ta taxi diladi giati na mhn anoiksoun.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος10/7/11 22:22

    ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ. ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΩΟΣ. ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΑΡΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ Η ΜΠΑΛΑ {ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΕΣ} ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΑΤΩΜΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ {ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΚΡΙΜΑ}

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *