ροή ειδήσεων

Τι πρόκειται να γίνει με την μήνυσή μου τώρα?

Ως γνωστόν η Εισαγγελέας Εφετών -σύμφωνα με τα άρθρα 59, 60,61,62 και 86 του Συντάγματος- διέταξε την κατάθεση στην Βουλή της μήνυσής μου κατά των βουλευτών, των μελών της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας...
για Εσχάτη Προδοσία κατά της Ελλάδος, διότι εκχώρησαν παράνομα την Εθνική Κυριαρχία της Ελλάδος στην Τρόικα (ξένους δανειστές του ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ). Η Βουλή είναι όμως, για το συγκεκριμένο έγκλημα, υποχρεωμένη να δώσει άδεια δίωξης εναντίον των ίδιων των μελών της!
Αν όμως η παρούσα προδοτική και παράνομη Βουλή δεν τον κάνει και αντίθετα αρχειοθετήσει την υπόθεση κατά τα άρθρα 5 και 6 του ν.3126/2003 «περί ευθύνης υπουργών», τότε υποπίπτει η ίδια στα εγκλήματα της «συνέργειας σε εσχάτη προδοσία» (ΠΚ 134), «κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας» (ΠΚ 239), «παρασιώπηση εγκλήματος» (ΠΚ 232), «παράβαση καθήκοντος» (ΠΚ 259), για τα οποίο βέβαια θα την μηνύσω.
Περαιτέρω, μια ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, που θα προκύψει από νέες εκλογές και ενεργούσα νόμιμα, έχει το δικαίωμα και την δυνατότητα δικονομικά, αλλά και κυριαρχικά (δηλ. με την ψήφιση ειδικού νόμου) να ανασύρει την υπόθεση από το αρχείο και να την δικάσει. Και τούτο διότι η αρχειοθέτηση της υπόθεσης από την παρούσα προδοτική Βουλή, κατά τα άρθρα 5 και 6 του ν.2136/2003 «περί ευθύνης υπουργών», δεν δημιουργεί απαγορευτικό δεδικασμένο, διότι συνιστά μια αρχειοθέτηση με εισαγγελική πρόταση κι όχι με απόφαση του (ειδικού) δικαστηρίου. Επιπλέον, λόγω του διαρκούς του εγκλήματος αυτού (της Εσχάτης Προδοσίας) πληρούνται οι προυποθέσεις επανεξέτασής της (σύμφωνα και πάλι με τα άρθρα 5 παρ.5 και 6 παρ.4 του ν. 3126/2003).
Είναι περιττό βέβαια να πώ, ότι αποκλείω την πιθανότητα η παρούσα προδοτική Βουλή να πάρει στα χέρια της την «βόμβα» αυτή, εν μέσω της κατάστασης εμφυλίου στην οποία έχει εισάγει την χώρα.
Σε κάθε περίπτωση, οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν, ότι εάν πράγματι θέλουν να δικαστούν και τιμωρηθούν οι νύν Προδότες Πολιτικοί, ΩΦΕΙΛΟΥΝ να ψηφίσουν μια ΕΝΤΕΛΩΣ 100% ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, εξορίζοντας πολιτικά και τους 300 νυν Προδότες δια παντός από την πολιτική ζωή κι όχι μόνο. Οι ποινές των προβλέπονται από τα άρθρα ΠΚ 134, 134Α.


Δημ. Αντωνίου Προέδρου της «ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»
zoidosia.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/7/11 21:19

    stin ellada zoume tha pane oli san ta probata pros tin sfagi na psifisoun nea dimokratia 40 xronia afto ginete mia pasok mia nea dimokratia pote epitelous tha ksipnisete kai na papsete na psifizete ta idia komata kai tous idious bouleftes ? einai kairos na ksipnisete kai na psifisete neous pou exoun orama gia afto ton topo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/7/11 21:32

    Προσοχή με την πολύ ζέστη τους διάφορους αργόσχολους γραφικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/7/11 00:32

    εχει και πανσέληνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/7/11 01:28

    14/7/11 21:32 , esi ti akrivws eisai ? grafikos argosxolos.......h ilithios?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/7/11 12:25

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ!!
    ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...................

    ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ.....

    Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *