ροή ειδήσεων

Η ΤΕΝΤΑ (γιατί;) του Διαγόρα

Διάβασα σε ρεπορτάζ του Μ. Δούβαλη με τίτλο: ‘Η ώρα των αλλαγών έφτασε για τον Διαγόρα’:
… Αναφερόμαστε αυτή τη φορά στο κλειστό γυμναστήριο που έχει παραχωρηθεί...

στο σύλλογο, στο οποίο έχουν ξεκινήσει ήδη οι βελτιωτικές εργασίες. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά η τέντα στα πλαϊνά μέρη, θα αντικατασταθεί από πάνελ, ώστε το γήπεδο να έχει λιγότερη υγρασία και πιθανότατα μόνο η οροφή θα παραμείνει με την τέντα. Επίσης αναμένεται να γίνουν βελτιωτικά έργα στα αποδυτήρια του γηπέδου, τα οποία είναι σε κακή κατάσταση. Αν και αρχικά υπήρχαν οι σκέψεις για τη συνένωση των αποδυτηρίων με το κλειστό γυμναστήριο και μάλιστα οι κυανέρ! υθροι παράγοντες έχουν στα χέρια τους μελέτη για το έργο, τελικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Πιθανότατα για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα, το γήπεδο θα κλείσει, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες....."

1ον. Ήθελα από χρόνια να ρωτήσω γιατί το ανοιχτό γήπεδο που παίζαμε μικροί όταν με χρήματα του Δήμου κλείστηκε με "τέντα" και παραχωρήθηκε για κάποια χρόνια αποκλειστικά (!) στον Διαγόρα συνεχίζει να κάνει χρήση αποκλειστικά ο Διαγόρας;

2ον. Γιατί από το 2007 στα Island Games (άλλη αμαρτία αυτή) που πάλι με δημόσιο χρήμα μπήκαν air condition (δεν έχει παράπονο ο Γιωργάκης - ο τραπεζίτης ντε - παίζει με τους κολλητούς τα βραδάκια μπάσκετ) εμείς πάλι πληρώνουμε το ρεύμα.
3ον. Τα τωρινά τα έργα με τι χρήματα γίνονται; Και μη βιαστείτε να μου πείτε ότι γίνονται με χρήματα του Διαγόρα γιατί θα σχηματίσουν ουρά (και δεν είναι λίγοι) όσοι ‘κάνουν να παίρνουν’.
4ον. Κύριε Δήμαρχε, κύριε Μπαράκα ξέρετε πόσα σωματεία 'σκοτώνονται' για μια ώρα προπόνησης στο Βενετόκλειο ενώ λίγα τετράγωνα πιο κάτω το μπάσκετ του Διαγόρα έχει προπονήσεις από το πρωί έως το βράδυ στο κλειστό της ΤΕΝΤΑΣ για όλα τα τμήματά του, μίνι, παμπαίδες, παίδες …παραπαίδες, …κόρες, …ψυχοκόρες κτλ με το αζημίωτο βέβαια. Α.. ξέχασα παίζει και ο τραπεζίτης!

Κύριοι, Άρχοντες του Ενιαίου (πια) Δήμου, θα πληρώνουμε για πολύ την ΤΕΝΤΑ (γιατί;)του Διαγόρα ή θα αποφασίσετε επιτέλους να μπει και κανένας άλλος roditis να γυμναστεί εκεί;

Αμάν πια, τι φοβάστε επιτέλους;
Κι αν ήταν κάτι που έπρεπε να φοβάστε παλιά, τώρα το φοβάστε ακόμα;

Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι βάλτε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί ο 'Επιτετραμμένος' όσο κι αν θέλει να κάνει κάτι δέχεται πόλεμο από παντού (τους πάγκους λίγο κούνησε και ακόμα τον βρίζουν).

Περιμένω αντιδράσεις…

ένας παλιοRODITIS

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/7/11 00:02

    πέστα να αγιάσει το στόμα σου!! άντε γιατί ...ααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/7/11 11:32

    Θυμάμαι ότι όταν ήμουν στο αθλητικό σχολείο και είχαμε προπόνηση στην τέντα πάντα ήταν μούσκεμα το παρκέ από την υγρασία, για να μην πω και για όταν έβρεχε που γινόμασταν μούσκεμα. Όσο για τα αποδυτήρια 3 χρόνια εκεί ποτέ δεν τα είδα, ποτέ δεν ήταν ανοιχτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/7/11 13:44

    εξω οι ομβραίοι από την τεντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/7/11 16:26

    Ποια ομαδα δηλαδη θα επρεπε να κανει εκει προπονησεις δηλαδη ρε παιδια για να καταλαβω?καλως η κακως ο διαγορας ειναι αυτη η στιγμη η ομαδα με τα περισσοτερα τμηματα του ερασιτεχνικου σε διαφορα αθληματα σε ολες τις ηλικιες,και απο τις ελαχιστες που κανουν σοβαρη δουλεια με εκατονταδες παιδακια και δεν πρεπει να εισαι διαγοριτης,εβραιος,ελαφι,κολοσσος η οτι αλλο θες για να το δεις αυτο...παραπονιεσαι δηλαδη που πανε να βελτιωσουν τις συνθηκες στις οποιες ολα αυτα τα παιδακια θα κανουν προπονηση???ποιοι θα επρεπε να κανουν προπονηση εκει,οι ομαδες τυπου δωριεα,ζεφυρου κτλ που καθε χρονο διαλυουν και ξαναφτιαχνουν και συμμετεχουν ετσι απλα για να συμμετεχουν στα πρωταθληματα....η θα προτιμουσες να το αφηναν ανοικτο με τσιμεντο η ασφαλτο κατω για να παιζει οποιος να ειναι???ανοικτα γηπεδα για εμας αν δεν κανω λαθος υπαρχουν,εεε ας αφησουμε και 1-2 γηπεδακια που ειναι καπως της προκοπης για τα παιδια που ασχολουνται με το αθλημα...και επισης τα εκατονταδες παιδια των τμηματων αυτων λοιπον ποιανων παιδια ειναι???
    μην ψαχνετε φαντασματα παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/7/11 16:59

    έχεις δίκιο (12/7/11 16:26). Κακώς άνοιξε το θέμα. Αντί αυτού έπρεπε να μπει ένα μόνιμο τέλος στα δημοτικά τέλη (Διαγορόσημο) ώστε να μαζευτεί ένα σοβαρό ποσό για να κατασκευαστεί και ένα κολυμβητήριο για τα παιδιά του Διαγόρα (που είναι το μοναδικό σωματείο που κάνει σοβαρή δουλειά). Και άσε τον Ζεφυρο και το Δωριέα να κάνουν προπόνηση στα ανοιχτά.

    Σα δε ντρέπεσαι λίγο λέω εγώ...
    Εσύ αν ήταν να διαλέξεις που να στείλεις το παιδί σου θα το έστελνες στο σύλλογο που κάνει σε ανοιχτό. Ας μοιραστούν σωστά οι ώρες στην Τέντα και θα δεις τι δουλειά γίνεται στον Δωριέα και στον Ζλεφυρο. Και τότε οι πολίτες ας επιλέξουν μόνοι τους

    παλιοRODITI, έχω τις 'άκρες' που χρειάζεται και θα το φτάσω το θέμα εκεί που πρέπει.
    άστο πάνω μου
    ΔΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/7/11 02:04

    kala ta leei to kopeli apo panou. na mpainoun oloi mesa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *