ροή ειδήσεων

Παιδόφιλοι ... άτομα υπεράνω υποψίας!

Άτομα υπεράνω υποψίας, άτομα της διπλανής πόρτας, οικογενειάρχες με παιδιά, μορφωμένοι, οικονομικά ευκατάστατοι...
Αυτοί είναι τις περισσότερες φορές οι παιδόφιλοι που συλλαμβάνονται από τους αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου...
Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα επιχείρηση για τη σύλληψη ατόμων που διακινούν υλικό παιδικής πορνογραφίας σε ολόκληρη τη χώρα, (θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα), ενώ τελευταία χαρακτηριστική περίπτωση ήταν η σύλληψη ενός 33χρονου υπαρχιφύλακα που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Γερμανού στη Φλώρινα, στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκαν 2.500 αρχεία παιδικής πορνογραφίας !
Απ' το 2004 μέχρι και σήμερα, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει εξιχνιάσει περισσότερες από 1.000 υποθέσεις με παιδόφιλους, ενώ έχει συλλάβει 680 άτομα. Εκπαιδευτικοί, γιατροί, στρατιωτικοί, επιχειρηματίες, ακόμη και ιερείς «πιστοί» στο αρρωστημένο τους πάθος !
Πέντε δισ. ευρώ... τζίρος που ξεπερνά το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών
Κάποιοι, είναι ψυχικά άρρωστοι, κάποιοι άλλοι όμως θησαυρίζουν απ' την παιδική πορνογραφία, αφού θεωρείται παγκοσμίως η τρίτη πιο επικερδής «επιχείρηση» μετά το εμπόριο ναρκωτικών και όπλων, με τζίρο ετησίως που φθάνει τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ !
Τα στοιχεία προκαλούν σοκ. Υπάρχουν περίπου 200.000 ιστοσελίδες με υλικό παιδικής πορνογραφίας, κάθε μέρα σε παγκόσμιο επίπεδο «ανεβαίνουν» στο ίντερνετ 200 νέες φωτογραφίες με γυμνά παιδιά ακόμη και βρέφη, ενώ παιδόφιλοι για να δουν live βίντεο με βιασμό παιδιού πληρώνουν από 3.000 έως και 12.000 ευρώ !
Και βέβαια πολλοί παιδόφιλοι δεν ικανοποιούν το αρρωστημένο πάθος τους μόνο με βίντεο και φωτογραφίες, αλλά επιδιώκουν και συνάντηση με τα υποψήφια ανήλικα θύματα τους, μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών, παριστάνοντας τους συνομήλικους για να τα ρίξουν στην παγίδα τους. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σύμφωνα με έρευνα, ένα στα 7 παιδιά έχει δεχτεί πρόταση μέσω ίντερνετ, με μοναδικό σκοπό την κακοποίηση !
Στη χώρα μας μέχρι στιγμής δεν γίνεται παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας ή τουλάχιστον δεν έχει εντοπιστεί κάτι τέτοιο, παρά μόνο διακίνηση. Το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα παιδικής πορνογραφίας παρουσιάζουν στασιμότητα, υπάρχει όμως το φαινόμενο της «ανακύκλωσης».
Τι σημαίνει αυτό; Με το νέο πρόγραμμα TLO που προμηθεύτηκαν οι αρχές απ' τις Η.Π.Α. πριν από 4 μήνες, οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος εντοπίζουν σε πραγματικό χρόνο τους παιδόφιλους. Εκείνοι όμως παρόλο που ξέρουν ότι θα συλληφθούν και αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης μέχρι 10 ετών... συνεχίζουν! Γιατί όπως λένε κι οι αστυνομικοί, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς την παιδική πορνογραφία!
newsbomb.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/7/11 11:16

    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΥΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ. ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ.
    ή ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/11 11:29

    Καλύτερα είναι νομίζω να τους κόβουν τα αρχ---α και μετά να τους τυφλώνουν!!!

    Ούτε να αισθάνονται ούτε να βλέπουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/7/11 11:59

    Ρε μεγάλοι κριτές .

    Αυτοί που κάνουν τέτοια ειναι αρρωστοι και μάλιστα βαρειάς μορφής.
    Το πάθος τους ειναι χειρότερο απο τους χρήστες ναρκωτικών.

    Ενας άρρωστος απο κάποια βαρειά αρρώστια δεν πετάγεται στον "Καιάδα".Σε ποια εποχή και που ζούμε?
    Για εσάς ο "Καιάδας" για αυτούς ειναι η ιδανική λύση.
    Για κοιτάξτε και εσείς τον εαυτό σας αν σκέπτεστε σωστα!!!.


    Και με την φυλάκιση τους δεν θεραπεύεται το πρόβλημά τους.


    Καλό θα ηταν να υπήρχε και τέτοιο κέντρο απεξάρτησης οπως των αλκοολικών και των τοξικομανών, οπου να μπορούν να απευθύνονται για να θεραπευτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/7/11 12:13

    11:59 ...ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ? ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΑΡΡΩΣΤΟΙ"...ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΜΕ ΜΩΡΑ! ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...ΑΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!! ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!
    ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ! ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ? ΑΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΛΑ! ΕΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ? ΜΙΛΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ...ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΥΓΙΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΛΕΣ ΕΣΥ!! ΠΑΡΑΓΜ ΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/7/11 12:17

    ρε φιλε 16/7/11 11:59 ξερεις κανεναν που να θεραπευτικε απο τα ναρκωτικα?? εγω δεν ξερω.μην λεμε μαλακιες τωρα .ολα για τα φραγκα γινονται και γιαυτο δεν υπαρχει θεραπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/7/11 12:17

    16/7/11 11:59 Μακρια απο τα παιδια αληταρα! κατι τετοιοι σαν εσενα δεν επρεπε να υπαρχουν στη Γη!! Πας να δικαιολογησεις τους φονιαδεςκαι τους βιαστες των παιδιων κοπριτη! Ουσττ αληταρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/7/11 12:18

    συμφωνω με τον 16/7/11 12:17 .οταν του βιασουν το παιδι του να ερθει να πει αυτα που γραφει τοτε.
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/7/11 12:20

    ΦΙΛΕ 16/7/11 11:29 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΩς ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΝΑ ΦΑΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. αΝ ΟΜΩς ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11:59 Είπες για τους βιαστές είπες για τους ναρκωμανείς...Εκανες την θεραπεία τους..Αλλα άφησες τα μωρά που τα βίασαν και τα σκότωσαν ολοι αυτοί που θεράπευσες εσυ με το σχόλιο σου! Ντροπή φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/7/11 13:13

    Eιμαι ο 11¨59.

    Απάντηση σε ολους τους επικριτές μου.

    Ο βρασμός , ο θυμός σας, και δεν ξέρω τι άλλο δεν σας αφήνει να διαβάσετε επ΄ακριβώς τι γράφω.

    Δεν θα απαντήσω σε καννέναν με χαρακτηρισμούς που μου προσάψατε, αλλά με ηρεμη φωνή.

    Λοιπόν αν διαβάζατε με ψυχραιμία το σχόλιό μου θα βλέπατε καθαρά οτι σχολίασα την ανάρτηση που αναφερόταν για τους παιδόφιλους του διαδυκτίου που κατεβάζουν τέτοιου ειδους σάϊτ , και ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ. Και οχι μόνο.
    Καταδικάζω γενικώς ολους τους βιαστές και τους εμπόρους και διακινητές τέτοιων προγραμμάτων.
    Αυτοί να πληρώσουν και μάλιστα σκληρά.


    Ο σχολιασμός μου ηταν για αυτούς που κατεβάζουν επι πληρωμη η μη τέτοια προγράμματα για να ικανοποιησουν το αρρωστημένο πάθος τους.

    Αυτοί θέλουν πράγματι βοήθεια.
    Ελλείψει τέτοιων αρρωστημένων μυαλών θα σταματήσει και το εμπόριο του πάθους τους.
    Μόνο με κατασταλτικά μέτρα δεν λύνεται το πρόβλημα.

    Ελπίζω να καταλοάβατε το σκεπτικό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/7/11 14:07

    Αγαπητε φιλε 13:13 κανεις τους δεν δικαιολογει αυτη την δολοφονικη πραξη! Ειτε ειναι επι πληρωμη ειτε οπως αλλιως νομιζεις εσυ! Καποιος ειπε κατι πιο πανω..εχεις παει ποτε να ρωτησεις το παιδι και τους γονεις αυτου του παιδιου πως ειναι η ζωη τους? Αν το κανεις αγαπητε φιλε τοτε θα αλλαξεις γνωμη και θα λες αλλα! Προσωπικα σε τετοια σοβαρα θεματα επρεπε να υπαρχει η θανατικη ποινη...ηδη ο Βιαστης εχει σκοτωσει πολλες ψυχες γυρω του! Εχουμε παιδια και ειμαστε πολυ ευαισθητοι σε τετοια θεματα! Δεν ειμαστε σκληροι αλλα Γονεις...Αν καταλαβες το σκεπτικο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/7/11 15:18

    @ 16/7/11 14:07

    Και πάλι δεν έγινα ίσως αντιληπτός.

    Και εγώ γονιός είμαι και καταλαβαίνω τον πόνο του κάθε γονιού αν τύχει τέτοιο κακό και για οποιοδήποτε άλλο κακό στο παιδί του.

    Επαναλαμβάνω τα σημεία που προανέφερα.
    .................. // και ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ. Και όχι μόνο.
    Καταδικάζω γενικώς όλους τους βιαστές και τους εμπόρους και διακινητές τέτοιων προγραμμάτων.
    Αυτοί να πληρώσουν και μάλιστα σκληρά.// ........

    Εγώ όπως βλέπεις καταδικάζω όλους τους βιαστές και όχι μόνο των μικρών παιδιών.

    Για το θέμα της θανατικής ποινής που αναφέρεις ότι τους αξίζει, έχω την 'άποψη αν αυτός φύγει τουφεκισμένος γλύτωσε και ξέγνοιασε.
    Καθαρά και ξεκάθαρα θα τον λυτρώσουν έτσι και από τις Ερινύες του.

    Ο αργός θάνατος της μακροχρόνιας φυλάκισης και η ...... περιποίηση του ιδίου είδους που θα υποστεί εκεί μέσα, είναι η χειρότερη τιμωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/7/11 15:41

    15:18 Αγαπητε φιλε Νομιζω η φυλακη δεν ειναι λυση..αλλα του δινεις την ευκαιρια να το ξανακανει και μαλιστα λογω της στερισης που θα εχει εκει μεσα..αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του γιατι στην Ελλαδα ζουμε κι εδω γινετε το ελα να δεις..βγει ή το σκασει τοτε θα παρει κι αλλες ψυχες!Θανατικη ποινη με ενεση και οχι τουφεκισμο για να γλυτωσουν πολλα παιδακια απο την μανια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/7/11 16:16

    kai parakalaw tn mama mou na mou exei empistosynh pou na mou exei empistsynh me ayta p blepoun poph

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/7/11 17:28

    ΦΙΛΕ 16/7/11 15:18 ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΕΣ ...ΠΟΥΘΕΝΑ.... ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ "Ρε μεγάλοι κριτές ."
    ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/7/11 18:21

    15:41 ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΒΓΟΥΝ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ! Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΤΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/7/11 18:58

    ego leo na tous kanoun oti ekanan oi germanoi stin katoxi, tous evreous,basanismos mexri telikis ptosis,kai kathimerina enan skullarapa na tous peripieite analogos,mexri na ftisoun aima,kathe mera vasanismoi.den exoun lipisi autoi..einai oi xeiroteroi eglimaties.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/7/11 21:12

    @ 16/7/11 17:28
    Και οποιος άλλος θίχτηκε με το Ρέ.

    Αναγνωρίζω οτι ειναι λάθος αυτή η προσφώνηση οπως γράφτηκε.
    Βρε ηθελα να πώ το οποίο δεν ειναι μειωτικό αλλά λόγω κεκτημένης ταχύτητας γράφτηκε απο μέναν ως Ρέ. .
    Ηταν αργά πλέον οταν το ειδα ως Ρέ.

    Για τις απόψεις μου σχετικά με το θέμα της ανάρτησης, νομίζω οτι εχω γίνει σαφής τι ηθελα να εκφράσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος17/7/11 09:55

    16/7/11 21:12 Το ΡΕ δεν πείραξε κανένα το "Μεγάλοι κριτές" είναι που πονάει. Και τελικά εσύ πρέπει να είσαι πολιτικός. Μόνο αυτοί κρατάνε τη ξύλινη γλώσσα που χρησιμοποιείς. Παρδέξου πως στη ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ δεν ανέφερες πουθενά τις επόμενες δικαιολογίες.Τελικά είσαι πολιτικός ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος17/7/11 22:35

    @ 17/7/11 09:55

    Δεν ειμαι πολιτικός και ευτυχώς για αυτό.

    Οσο για δικαιολογίες που αναφέρεις , δεν το περίμενα οτι κάποιοι δεν θα μπορούσαν να καταλάβουν τι πρωτοέγραψα.

    Το μεγάλοι κριτές γράφτηκε για τα παρακάτω γραφόμενά σας. .... ........
    ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ.
    ή ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ;
    .
    .
    Καλύτερα είναι νομίζω να τους κόβουν τα αρχ---α και μετά να τους τυφλώνουν!!!

    Η ανάρτηση έγραψε για αυτούς που πληρώνουν μέσω Ιντερνέτ για να παρακολουθήσουν παιδεραστίες και αλλες απεχθείς πράξεις με παιδιά.

    Εγώ στο σχόλιό μου έγραψα οτι αυτοί οι ανθρωποι που πληρώνουν για να ικανοποιήσουν το πάθος τους ειναι άρρωστοι και μάλιστα βαρειά και ψυχικά ακόμα αρρωστοι.

    Η άποψή μου ηταν οτι λύση δεν ειναι ο Καιάδας η τιμωρίες που έγραψαν αυτοί που θίχτηκαν, αλλά η θεραπεία τους .

    Και η δημιουργία κέντρων θεραπείας των οπως των τοξικομανών και των αλκοολικών ειναι μία λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *