ροή ειδήσεων

Απάντηση στο... Απογοητευμένη με την Σύμη

Η Σύμη είναι ένα όμορφο μικρο νησάκι που όσα της προσάπτουν μερικοί ασυνείδητοι δεν βασίζονται στην αλήθεια...
τα εστιατόρια δεν έχουν τη βρωμιά που περιγράφει κάποιος, που ταχα δουλεψε σε αυτά.. Μήπως τον απέλυσαν η μηπως ηταν ανικανος να εκπληρωσει τα καθηκοντα του.. πρεπει να ντρέπονται οσοι προσπαθούν να αμαυρώσουν τη φημη του νησιού. όσο για της φουσκωμένες τιμες αυτό υπάρχει σε ολο τον κοσμο και εξω απο την Ελλαδα. μαλλον κυριοι συκοφάντες χρειαζεσται ενα! ταξιδάκι στον οφθαλμίατρο σας γιατι η βρωμια βρίσκεται στα γυαλια και τη ψυχη σας


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/7/11 15:20

    ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΤΑΠΕΡΑΚΙ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΠΑΘΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!
    ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ? ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.. ΑΥΤΗ ΗΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ!! ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ Η ΣΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΝΗΣΙ...ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΔΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΙΧΛΑ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ...ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ! ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΝΗΣΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/7/11 15:38

    φιλε(τροπος του λεγιν) που σου αρεσουν τα σχολια περι του νησιου που μενω,μηπως και ξαναλεω μηπως ηρθες συμη με την γυναικα/γκομενα σου και την πη...ξε κανας συμιακος...και λεω εγω με το μικρο μου μυαλο οτι μαλλον αφτο θα ειναι το προβλημα σου.αμα βρωμαμε ρε ζωο τοτε τι ερχεσε τα σαββατοκυριακα?ειμαστε γεματοι σκουπιδια?τα μονα σκουπιδια που βλεπω στους δρομους ειναι εσυ και οι ομοιοι σου,οι ανθρωποι τριτοκοσμικοι?μαλλον θα ειναι ειναι οι συγκενεις σου που ηρθατε μαζι διακοπες συμη και κατι τελεφταιο πολλι γουσταρω που ζω σε ενα ξερονησι που το επισκεπτονται 1000 καθιμερινα και αν θυμαμε καλα το λενε και χαιδεφτικα "νυμφη του αιγαιου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/7/11 15:48

    ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!

    Ρε σταματήστε να ασχολείστε. Δεν φταίνε αυτοί που είναι Συμιακοί. Έτσι γεννήθηκαν. ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/7/11 16:11

    ROUND 2! FIGHT! .....ΖΩΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/7/11 16:22

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΗ...ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΣΕΖΟΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ...ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙ ΗΜΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΓΙΑΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ. ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ...ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΜΑΓΕΙΡΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΟΦΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΣΑΝΑΣΕΡΒΙΡΕΙ ΖΕΣΤΗ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ...ΤΑ ΜΙΣΟΦΑΓΩΜΕΝΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΑ ΔΑΓΚΩΜΕΝΑ ΨΩΜΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΕΦΤΕΔΕΣ(ΤΗΝ ΨΙΧΑ) ΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΡΙΧΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ...ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ! ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ..ΑΦΟΥ ΜΙΑΛΩ ΜΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ...ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ! ΣΗΜΕΙΟΤΕΩΝ..ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΕΠΕΙΔΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΠΤΑΣΙΑ!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ...ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΑΚΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ..ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ!! ΠΑΛΙΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΕΡΟ..ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ! ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/7/11 16:26

    15:38 Πω πω...Φιλε μου εγω δεν θα πω αν ειναι καλη η κακη η Συμη...Αλλα ρε φιλε ορθογραφια δεν εμαθες στο σχολειο? Ειναι ντροπη να κανεις σχολιο και να κανεις ρεζιλι το νησι σου...Ολοι θα λενε μα καλα τοσο αγραμματοι ειναι? Μεχρι και οι βρισιες σου ειναι λαθος!! Πω πω ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/7/11 16:28

    16:22 ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΣΤΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΗ! ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ? ΦΤΙΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/7/11 16:33

    ναι ειδες κανω πολλα λαθοι επειδη δεν χρησιμοποιω cntr+a δεξι κλικ και μετα διορθωση... συγνωμη αν σε προσβαλουν τα ελληνικα μου αλλα εμενα με προσβαλει ο τροπος που μιλανε για το νησι που μενω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος6/7/11 18:20

    Ρε συμιακοί έλεος πια.. Σταματήστε να απαντάτε σε μαλακίες. Έχετε δείξει μηδενικό επίπεδο και αυτό δεν σας τιμά καθόλου!!!!!

    Όσοι έρχονται στο νησί ξέρουν αν είναι βρώμικο ή όχι και αυτό αρκεί. Δεν δυσφημίζεστε από τις αναρτήσεις αλλά από το επίπεδο που δείχνετε..

    Φτάνει πια. Δώστε τέλος σε αυτό το έκτρωμα.
    Απαντάτε σε κάθε troll και αυτόματα γίνεστε χειρότεροι.. ΣΤΟΠ!! ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ!!

    Ένας ροδίτης που γουστάρει Σύμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος6/7/11 18:26

    θα επρεπε να ντρεποντε για αυτες τις συνθηκες! μονο αυτο εχω να πω ειναι ενα τοσο ομορφο νησι και με αυτα που κανουν απλα το καταστρεφουν...μεσα δεν εχω δουλεψει για να ξερω αν γινεται οντως αυτο (που αν γινεται θα επρεπε να παει το υγειονομικο να τους κλεισει ολους, ολους ομως αν δουλευουν ετσι) αλλα οι τιμες ειναι απαραδεκτες πηγαμε περσυ μια φορα τεσσερις κοπελες παρεα δεν πηραμε σχεδον τιποτα και πληρωσαμε 100ε και μεσα στον λογαριασμο μας χρεωσανε μεχρι και το ψωμι που υπηρχε ηδη πανω στο τραπεζι 6ε αν ειναι δυνατον δηλαδη, ας εχεις τετοιες τιμες αλλα να προσφερεις την αναλογη ποιοτητα οχι αποφαγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/7/11 18:28

    olloi apla goustaroume Symi giati einai monadiki.telos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/7/11 18:35

    Καλησπέρα και από μένα. Είμαι και εγώ Συμιακός αλλά μόνιμος κάτοικος Ρόδου. Λίγο πολύ τα στραβά του νησιού μου τα ξέρω όπως επίσης και τί ράτσα είναι οι συμπατριώτες μου αλλά διαβάζω διαβάζω παράπονα λες και οι Ροδίτες την καμπούρα τους δεν την κοιτάνε. Όποιος είπε ότι είπε για τη Σύμη ας το παίξει τουρίστας και να πάει να φάει και να πιει καφέ στα μαγαζιά απέναντι από το σιντριβάνι στην Παλιά πόλη και σε οποιοδήποτε πολυσύχναστο μέρος υπάρχει στη Ρόδο. Το ίδιο ισχύει και για τα μαγαζιά έξω από τη νέα αγορά. Όσο για την ακρίβεια και την ποιότητα, ας πληρώνει 7 και 8 ευρώ το ποτό στο Sand και κάθε Sand και να πάει για σφηνάκια στην Ορφανίδου όπου έχει καταντήσει γιάφκα με τόση μπόμπα που κυκλοφορεί εκεί μέσα. Δεν λέω και εγώ τσαντίζομαι όταν πάω να φάω στο γυαλό και μου πιάνουν το κώλο δυστυχώς είναι υπερβολικοί και κλέφτες αλλά το ίδιο φαινόμενο υπάρχει σε οποιοδήποτε τουριστικό μέρος (βλέπε Μύκονο). Τώρα γιατί σας έχει κάτσει στραβά μόνο η Σύμη εγώ μόνο ζήλια μπορώ διακρίνω. Δείτε λοιπόν εσείς οι Ροδίτες τα χάλια σας και αν θέλετε να φάτε αν όχι πολύ φθηνά τουλάχιστον μέτρια αλλά ποιοτικά υπάρχει η ταβέρνα του Γιώργου (καταπληκτικά μπουρεκάκια γαρίδας) στο χωριό και της Καθολικής στο Πιτίνι μαγαζιά όπως θα ήταν και αν τρώγατε σε κάτι όχι τουριστικό στη Ρόδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος6/7/11 18:56

    Είμαι Ροδίτης και το καλοκαίρι σχεδόν κάθε σαβατοκύριακο είμαι Σύμη.Τα φιλαράκια μου είναι τα καλύτερα παιδιά,και κορίτσια και αγόρια.
    Περνάω υπέροχα και τρώω και κοιμάμαι πολύ φτηνά και καλά,παντού είναι πεντακάθαρα και οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί και ευχάριστοι όταν τους γνωρίσεις.
    Τώρα οι άνθρωποι έχουν δίκιο που βρίζουν γιατί όλα αυτά που γράφετε είναι ψέματα και συκοφαντίες και να ξέρετε ότι τους ροδίτες μας αγαπούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος6/7/11 20:06

    ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΧΝΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΣΥΜΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΘΑΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/7/11 20:24

    Για το μονο που αξιζει αυτο το νησι ειναι οτι εχει ωραια μερη για ψαρεμα! Τωρα σαν νησι εγω δεν ειδα κατι καλο ολα στραβα ειναι! μποχα και τα εστιατορια δεν κανουν ουτε για χοιροστασια! καλα δεν ελω για τους κατοικους..αυτοι ειναι αγραμματοι και βουνισιοι!

    Υπερηφανος Ροδιτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος6/7/11 20:33

    Η ΣΥΜΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΑ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΟΡΦΗ ΕΧΕΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΗΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΡΑΙΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ..ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΛΟΣ Η ΧΑΛΚΗ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ! Η ΣΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΚΙ ΚΙΤΣ ΠΙΑ...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος7/7/11 00:44

    Το νησί της Σύμης, όμορφο με πολυ τουρισμό (και πολύ χρήμα!).. Είμαι 1 χρόνο+ στο νησί και δουλεύω εδώ. εχω δουλεψει σε καφε, εστιατόρια, μπαρακι κτλ..
    Είμαι έτοιμη να τα μαζέψω να φύγω...
    γιατί πολύ απλά η ΒΡΏΜΑ στο νησι είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ !
    Έχουμε και λέμε: εστιατόρια.. αν δειτε που μαγιρευετε το φαγητο που σας πουλανε, δεν θα ξαναφατε στη ζωη σας. Τα λαδια στα σκευη ειναι ΜΑΥΡΑ και εχουν κανει πετσα καναν πόντο. Η λατζες τους ειναι γρηγοραδα ξεπλημα με νερακι γιατι δεν παιζει και πολυ νερο εδω.. ασε που ΟΛΑ ειναι "φρεσκα" εδω. Τρομαρα τους, ολα ειναι στους καταψυκτες, ΧΡΟΝΙΑ.. Δεν λεω για τιμες, αυτη ειναι αλλη ιστορια!
    Τουαλετες σε μαγαζια ?? Α πα πα. Θεε μου, προτειμω να τα κανω σε καμια γωνια εξω.
    Καφετεριες.. Α καλα.. Το σεικερ πχ που κανουν τον φραπε, εχει κανει πετσα καναν ποντο και αυτο. Οσο για το μπρικι που σας κανουν τον ελληνικο σας καφε, μονο μπρικι δεν ειναι, δεν τα πλενουν ΠΟΤΕ ! Απλα ενα ξεπληματακι με λιγο νερο και ειναι ετοιμο για τον επομενο και ας ειναι την αλλη μερα! Η μηχανη στιβει πορτοκαλια, θελει Υδραυλικο να ττην ξεβουλωσει απο τα κομματακια πορτοκαλιου που δεν εχουν καθαριστει ΠΟΤΕ! Τα ψυγεια τους βρωμανε στην κυριολεξια! Ασε που πολλα αναψυκτικα, μπυρες κτλ ειναι λιγμενα και πουλουντε ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Πχ, περσυ μου παραγγελνει ενας πελατης μια μπυρα ντραφτ, και το αφεντικο στο μπαρ, ανοιγει μια λιγμενη 2 μηνων αμστελ και την βαζει στο ποτηρι της ντραφτ.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα! ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑ!

    Μπαρακια ?? χαχαχαχ.. τις μπομπας το καγκελο! Το πιασατε πιστευω.. μονο μπυρα και αυτη με προσοχη..!

    Και ρωταω τώρα.. το Υγειονομείο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ σε τετοια μαγαζια ? Η πεφτουν και εδω μιζες και ειναι ολα καλα ?

    Ααα.. Και το τρελο ειναι οτι απο περσυ δεν εχουν αλλαξει ουτε το φπα στις ταμειακες τους.. ΟΤΙ Να ναι.. Ελεγχοι στο νησακι δεν γινονται απο κανεναν..

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ....

    Μια αναγνωστρια που περιμενει το καραβι να φυγει απο κει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος7/7/11 00:51

    ΣΥΜΙΑΚΟΙ...ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΣΑΤΕ! ΦΥΓΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ! ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ! ΣΥΜΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΠΟΧΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος7/7/11 06:37

    Μην μιλατε για τους Ροδιτες Συμιακοι αν κατι
    γινεται στην Ροδο δεν ειναι Ροδιτης η Αλβανος η Ρωσος η Αλλοδαπος η Ελληνας εκτος Ροδου
    Εμεις στην Ροδο τους Τουριστες τους προσεχουμε
    ενω εσεις Αφεντικα ειστε οι Συμιακοι στην Συμη
    εκτος παλι αν γινει κατι στην Ροδο θα ηταν απο Συμιακο.Πιο βρωμιαρηδες δεν υπαρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος7/7/11 08:08

    ΡΕ ΣΑΡΔΕΛΟΤΖΟΥΜΙΑ...ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΡΕ? ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΑΣ? ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ? ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/7/11 08:11

    7/7/11 08:08 Σωστός ο φίλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος7/7/11 10:37

    Οταν σας μιλαει το σμαραγδενιο νησι εσεις θα ειστε σουζα βουνισιοι καταλαβατε?Εμεις εχουμε το καρπουζι εμεις και το μαχαιρι!! Για αυτο λιγα με τους Ροδιτες Δεν φτανει που σας ταιζουμε βγαλατε και γλωσσα βρωμιλοι!!Μην ξανακουσω να πειτε κατι για το Νησι που σας εκανε ανθρωπους!Ασε που η μιση Συμη δουλευει στη Ροδο...Τρωτε κι απο εδω πεινασμενοι! Θα ακουτε ΡΟΔΟΣ και θα χτυπατε προσοχη νουμερα!

    Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος7/7/11 15:02

    Για μια φορά ακόμα, οι συζητήσεις σε αυτό το blog ξεφεύγουν από τα όρια και της λογικής και της ευπρέπειεας. Στην παραπάνω κουβέντα θα προσθέσω μόνο δύο λόγια. Συμφωνώ ότι η Σύμη είναι πανάκριβη στο φαγητό της. Βαράνε αλύπητα Έλληνες και ξένους. Αυτό στη Ρόδο δε γίνεται. Τώρα από ποιότητα φαγητού πιστεύω ότι τα ακραία αίσχη που γράφτηκαν παραπάνω θα είναι εξαιρέσεις και όχι ο κανόνας και σίγουρα δεν αφορούν μόνο στη Σύμη, αλλά και σε άλλους τόπους με ανύπαρκτους υγειονομικούς ελέγχους. Πάντως, καλό θα ήταν οι φίλοι Συμιακοί να αναπροσαρμόσουν τις τιμές και τη ληστρική συμπεριφορά τους. Υπόψιν, είμαι από τη Ρόδο, έρχομαι κάθε καλοκαίρι 2-3 Σαββατοκύριακα στη Σύμη, αλλά πάντα διαπιστώνω τα ίδια απαράδεκτα πράγματα και ακούω τα ίδια παράπονα από φίλους που έρχονται κι αυτοί διακοπές στο νησί σας. Φίλοι Συμιακοί, κάντε κάτι. Θέλω να πιστεύω ότι είστε έξυπνοι άνθρωποι και όχι κουτοπόνηροι.

    Αλεξάνδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/7/11 17:55

    Αλεξάνδρα...Κουτοπονηροι ειναι! Δεν αλλαζουν αυτοι οι ανθρωποι το ειπες και η ιδια οτι καθε χρονο βλεπεις τα ιδια και χειροτερα...αρα κοιτουν μονο πως θα παρουν τα λεφτα του πελατη! Δεν προκειται να αλλαξον αυτοι..ετσι ειναι η φαρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/7/11 18:37

    Αλεξάνδρα...ΣΕ ΘΕΛΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/7/11 20:59

    ΜΩΠΟΜΥΑΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΗ!ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΡΟΔΙΤΕΣ .ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΟΠΩΣ Η ΡΟΔΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ.ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΡΙΜΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΥΜΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ . ΟΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ (ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ΥΓ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος25/7/11 01:37

    φιλε αυτα που γραφεις για το πανεμορφο νησι την Συμη ειναι σωστα,αλλα για την ομορφια του Νησιου
    πλιν ομως υπαρχουν ΚΑΘΙΚΙΑ και ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ που κανουν το νησι βρωμικο.Ακομη και αυτοι οι Συμιακοι
    που εχουν καταστηματα τα νυχια των χεριων τους ειναι μαυρα απο την λιγδα.Και ο φιλος 7/7/11 20.59 γραφει Η ΡΟΔΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ συμφωνω πλιν ομως ειναι ΚΑΘΑΡΟΙ ενω εσεις βρωματε Βρε ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος25/7/11 01:46

    ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΙΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.Ο ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ
    ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΩΣ ΕΧΩ ΛΑΘΡΑΙΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΙ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΤΗ.ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΓΕΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ.ΕΧΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος26/7/11 10:51

    Ρε σεις,τι βλακειες λετε; Δεν ντρεπεστε εκατερωθεν να ριχνετε λασπες ο ενας στον αλλο; Θεωρητικα ειμαστε Δωδεκανησιοι! Ελληνες! Ντροπη.. Βγηκε μια προβληματικη ψυχη να πει κατι και ολοι συμφωνειτε χωρις να ξερετε. Η Συμη ειναι πολυ ωραιο νησι,με τους περισσοτερους ανθρωπους να ειναι καταπληκτικοι. Οπως και στην Ροδο. Κακοι επαγγελματιες υπαρχουν παντου. Ελεγχετε τις τιμες εκει πριν καθισετε και ολα καλα,εγω αυτο κανω χρονια τωρα. Χαλαρωστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *