ροή ειδήσεων

Στην Κω σήμερα ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου

Επίσκεψη στη Κω πρόκειται να πραγματοποιήσει σήμερα  ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από στελέχη της κυβέρνησης...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς και παράγοντες, ενώ πρόκειται να προεδρεύσει σε σύσκεψη που θα γίνει στις 11.30 π.μ. με αντικείμενο την τουριστική ανάπτυξη της χώρας και ειδικότερα ζητήματα.
Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να παραστούν οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων του νησιού και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ είναι πιθανόν ο κ. Παπανδρέου στη συνέχεια να επισκεφθεί και αρχαιολογικούς χώρους του νησιού.

newscode.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/7/11 01:10

    ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ Η ΜΑΛΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΙΔΙ ΧΑΣΕΙ? ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο ΜΙΣΘΣΟΣ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΙΔΙΟΣ? ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΟΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΤΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ. ΓΙΑ ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΟΔΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/7/11 01:43

    01:10 Οταν ερθει στη Ροδο θα τρεχετε ολοι σας και θα του φιλατε τα χερια οπως κανατε και πριν! Τωρα τον βριζετε..οταν τον ψηφιζατε ομως και βαζατε εσεις πρωτοι ταφοπλακα στη χωρα μας λεγατε αλλα! Να ξερετε οσο υπευθυνος ειναι ο ΓΑΠ για την προδοσια της πατριδας μας τοσο υπαευθυνοι ειναι κι αυτοι που του εδωσαν το τιμονι της χωρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/7/11 02:14

    Είναι ακριβώς έτσι....Συμφωνώ απόλυτα με τον 01:43! Και στη Κω τα ίδια θα κάνουν....θα τρέχουν όλοι οι βολεμένοι απο πίσω σαν τα σκυλάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/7/11 08:19

    και πανω απο ολους οι "κυριοι" νικητιαδης-σκανδαλιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/7/11 09:06

    Τωρα κανουν την παπια οι γνωστοί ροδιτες πασοκοι.Προσπαθουν να δικαιολογισουν τα αδικαιολογητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/7/11 11:23

    15/7/11 01:43 den psifisa pasok kai den exw psifisei pote mou pasok kai to thewro prosvolh na psifizei kapios tetious antrhopous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/7/11 11:40

    Δηλαδη για να καταλαβω Αδελφια Πατριωτες εαν ηταν στην Κυβερνηση Νεα Δημοκρατια - Λαος - ΚΚΕ - Συριζα, δεν θα γινοταν τιποτα απο ολα αυτα που μας συμβαινουν τωρα. Δεν θα μπαιναμε στο ΔΝΤ δεν θα χρειαζομασταν εξωτερικη βοηθεια.
    Τοσα χρονια που τους ψηφιζαμε ολους αυτους με μονο στοχο να μας βολεψουν καπου και μας στο δημοσιο ηταν καλα, τωρα παραπονιομαστε. Καλως πρατετε και καλως θα κανετε να μην ξαναψηφησουμε τετοιους πολιτικους. Τα 2 μεγαλα κομματα βλεπουν μονο καρεκλα οπως ετσι εκαναν στο παρελθον τα κομματα τησ Ιρλανδιας και Πορτογαλιας, πανω απ' ολα ομως εβαλαν τωρα μπροστα την Πατριδα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/7/11 11:51

    11:40..Ρε Προδοτη ακομα και τωρα που η Ελλαδα ειναι με τα 2 ποδια στον Ταφο εσυ στηριζεις τα κομματοσκυλα και τους προδοτες! Τοσα χρονια εσυ ψηφιζες τους κλεφτες..Εσαι υπευθυνος για την καταντια της χωρας..εσεις ρε Σκατοπασοκονεοδημοκρατες βαλατε στο τιμονι τους προδοτες εσεις ειστε πρωτοι υπευθυνοι και μετα τα κομματα! Βολεμενε κοπριτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/7/11 12:10

    mpravo stous vouleftes mas!!!akou ekei stin kw.........!!!! anti na ethei sti rodo o xaskas pou tous taizei akoma paei sto nisaki!!!!!!! ANYPARKTOI!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/7/11 12:17

    12:10 παει σε μερη που ειναι καταπρασινα και θα φανε λιγοτερο φτυσιμο! και στη Ροδο να ερθει θα τρεξετε ολοι σας να του φιλατε τα χερια μην ξεχνας ολο το νησι ψηφισε τον ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *