ροή ειδήσεων

Είμαι οδηγός ταξί...

...τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Δέν βγαίνει το μεροκάματο πια, διότι ο κόσμος ουτε κυκλοφορεί όπως παλιότερα ούτε εχει την ίδια οικονομική ευκαίρια. Με την πλήρη απελευθέρωση θα πείνασουν όλοι...
και κανεις που γνωρίζει δεν θα αγόραζε ουτε το παράβολο για την άδεια πόσο δε ταξί.Ο λόγος είναι απλός όλοι οι άσχετοι θα πιστέψουν ότι θα οικονομίσουν και θα εκδοθει ανεξέλεγκτος αριθμός αδειών; Mε το προεδρικο διάταγμα Ρέππα γινόταν το άνοιγμα του επαγγέλματος με προυποθέσεις ώστε να υπάρξη μιά σχετική ομαλοποίηση και να μην καταστραφεί η λειτουργια του επαγγέλματος.Αλλα και τώρα θα γίνει με προυποθέσεις που θα εξαγγείλει ο κύριος καλος Ραγκούσης μετα απο τρεις μήνες γιατι άραγε; Είναι απλό γιατι σε αυτή τη χώρα των ηλιθίων, βάζω και τον εαυτό μου μέσα φυσικά μη τυχόν και θιχτούν οι εξυπνάκηδες, πλουτίζουν πάντα οι πλουσιότεροι και φτωχένουν οι φτωχότεροι. Εχει σκοπό να διαθέσει άδειες στην παρέα του πιθανόν μεγαλοεπιχειρηματίες με χαμηλό χρηματικό κόστος για να δημιουργηθούμ εταιρείες που θα αρμέγουν τα φιλέτα της αγοράς όπως αεροδρόμια, ξενοδοχεία, περιοδείες,VIP κούρσες κτλπ.δεν υπάρχει περίπτωση άνεργε να σου δώσει ανεξέλεγκτο αριθμό αδειών διότι θα σήμαινε κυκλοφοριακό κομφούζιο και ταυτόχρονα θα έπαιρνες μια νέα μορφή ανεργίας, την ανεργία εργαζόμενος γιατί δεν θα προλαβαίνεις να φορτώσεις ούτε σκύλο. Φταίνε οι ταξιτζήδες που ταλαιπωρείται τόσος κόσμος ή ο ευφυέστατος και καλός πολιτικός κ.Ραγκούσης που εν όψη καλοκαιρινής σεζόν στο total της αποφασίζει να δημοσιοποιήσει τις αποψεις του αδιάλεγκτα. Γιατι όχι τον μήνα Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο αλλά τώρα γνωρίζοντας τις συνέπειες για τον τουρισμό και την ταλαιπωρια που θα υπέστει ο καθημερινός πολίτης εν όψη διακοπών? Απλά γιατι δεν νοιάζονται για κανέναν παρα μόνο για τις δικές του διακοπές οπού και θα πάει,έτσι και αλλιώς διακόπες ήταν μια ζωή στη Πάρο οπού ήταν και Δήμαρχος.Γιατι τώρα η διαμάχη και όχι τον Οκτώβριο? Για να φαγωθούμε μεταξύ μας!Αυτό τελικά σημαίνει Έλληνας? Πότε επιτέλους θα διαψεύσουμε την Ιστορία?

anti-ntp.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/7/11 01:24

    κάθε ευσυνείδητος πολίτης όταν βλέπει τουρίστα πρέπη να τον ρωτάει που πάει και να τον παίρνει αν μπορεί το έξω κάνει 4 φορές σήμερα μόνο και θα συνεχίσω ώσπου οι κάφροι που κάνουν κακό στον τόπο μου γηνουν άνθρωποι ( αν και δεν πιστευω σε θαυματα!)η χούντα του ταρίφα δεν θα περασει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/7/11 01:30

    ΕΥΓΕ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΕ ΕΛΛΗΝΑ 01¨΄24...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΟΥ...ΕΥΓΕ,ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/7/11 01:46

    FILE TARIFA DYSTIXOS EISTE H NTROPH TOU TOURISMOU.
    GIATI APO IALYSO STHN RODO XREONETE 12 E?
    GIATI GIA APOSTASH 1 XILIOMETROU PERNETE 5-6 EURO KAI OXI 3?
    TREXETE SAN TRELOI .BRIZETE,DINETE PROTEROTITA MONO SE TARIFES.
    APO KAI PERA FILOI MOU OTAN BLEPOUME TAXI APO PISO MAS NA PIGENETE ME 40 XILIOMETRA OSTE NA TOUS SPASOUME TA NEURA.
    PASOK SE EUXARISTO POU TOUS TARIFES KANEIS NA KLAINE SAN GYNEKOULES.
    ETSI NA PEINASETE KAI ESEIS .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/7/11 01:54

    ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΙ Ε-MAIL ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ! ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΔΩ...

    http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/62370aa8-b747-4abe-be45-38ba12aa4b53

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/7/11 02:53

    Μόνο αρρωστημένα πασοκόσκυλα υποστηρίζουν τον Ραγκούση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατερινα τσωρη22/7/11 03:02

    "ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΑΧΙΤΖΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΚΟΠΟ Κ ΧΡΗΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΑΧΙΤΖΗΔΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Κ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΑΧΙ Κ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΩΡΑ!!ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ,ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΑΤΕ? Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΧΥ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΑΣΟΚ Κ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΙΛΑΣ 01:46 ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΨΕΙ ΓΕΝΙΕΣ Κ ΓΕΝΙΕΣ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ?!ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ Κ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ,ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/7/11 03:49

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ? ΕΣΥ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ? ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΑΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΤΣΟΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΕΙΝΑΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ?ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΣΑΣ..ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ? ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΒΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΝΟΥΜΑΙ? ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΙΣΗΣΗ.
    ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ? ΝΑΙ ΣΑΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΡΟΔΟΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ...ΟΛΛΟΙ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΕΙΝΕ.ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗ ΡΟΔΟ,ΤΟΝ τ ο υ ρ σ μ ο
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΙΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/7/11 08:30

    κάθε ευσυνείδητος πολίτης όταν βλέπει τουρίστα πρέπη να τον ρωτάει που πάει και να τον παίρνει αν μπορεί το έξω κάνει 4 φορές σήμερα μόνο και θα συνεχίσω ώσπου οι κάφροι που κάνουν κακό στον τόπο μου γηνουν άνθρωποι ( αν και δεν πιστευω σε θαυματα!)η χούντα του ταρίφα δεν θα περασει! και όσο για το δεύτερο σχόλιο τον χειμώνα τη θα πω στο παιδί μου και πιος σκατοταριφας θα μου δώσει να το ταίσω όσο δεν ντρέπεστε εσείς σκατοταριφές δεν ντρεπομε και εγώ! Σε βάρος μου να την χέσω την απεργεία σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιχαλης22/7/11 09:37

    αν νομίζατε οτι το να παρετε ταξι ηταν ακριβο να μην το αγοραζατε. Κανενας δεν σας υποχρεωσε. Και εγω εχω μαγαζι με ρουχα και εχω σκασει χιλιαδες ευρω για να το ανοιξω, αλλα οταν θελει να ανοιξει και καποιος αλλος διπλα μου δεν θα μπορω να του το απαγορευσω. Εσεις δηλαδη γιατι να ειστε σε άλλο καθεστως;Μονο εσεις νομιζετε οτι πληρωνετε για αδειες;Μονο εσεις εχετε εξοδα; Μονο εσεις φοβαστε την ανεργια; Κατσε να μπουν και αλλοι στην αγορα, και οποιος δεν ειναι καλος και δεν μπορει να φυγει. Αυτο θα κανει ο ανταγωνισμος. Εδω ειστε κρατος εν κρατει. Που ακουστηκε να χρεωνετε χωρις ταξιμετρα, και να κοπανατε 14 ευρω με το τηλεφωνο για να πατε στη Ροδο απο Ιαλυσο;Εγω δε σας βλεπω να πεινατε. Ολοι στη Ρόδο κυκλοφορείτε με ολοκαίνουριες 6ακύλινδρες Ε και S Class mercedes, με πειραγμενους κινητηρες φτιαγμενες εξατμισεις και ζαντες... Λεφτα έχετε, και βγαζετε αρκετα οχι μονο για να ξεχρεωσετε την αδεια σας, αλλα για να ζησουν και τα εγγονια σας. Τη συμπεριφορα σας και το επιπεδο σας το γνωρισα χθες που πηγα να αφησω κατι δανους παλιους πελατες μου στο αεροδρομιο, και μονο που δε με λιντσαρατε. Μου πηρατε τις πινακιδες και με απειλησατε με εισαγγελέα....Μπραβο σας, ετσι να συνεχισετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντώνης22/7/11 10:18

    Εσύ που έκανες την ανάρτηση, έχεις κάποιο δίκιο. Ίσως, αν ήμουν στη θέση σου, εγώ αλλά και όσοι άλλοι γράφουν εδώ, θα έπρατταν το ίδιο.

    Βεβαίως και το μαγελύτερο μέρος της ευθύνης το έχει ο Ραγκούσης και ο πρωθυπουργός.

    Αλλά εσείς, οι ντόπιοι, που ξέρετε πώς περνάμε το χειμώνα, που ξέρετε πόσο δύσκολος θα είναι ο επόμενος χειμώνας, δεν θα έπρεπε να προβείτε σε τέτοιου είδους κινητοποιήσεις.

    Γιατί να μην απεργούσατε εκ περιτροπής; Κάθε μέρα και 100 ταξί. Και τα υπόλοιπα να λειτουργούσατε, έχοντας κρεμασμένη στην κεραία σας μια μαύρη σημαία. Να μην έχουμε πρόβλημα στις μετακινήσεις των τουριστών και να ευαισθητοποιούσατε και αυτούς.

    Έτσι, θα είχατε την συμπαράσταση των πάντων πάνω στο νησί.

    Τι καταφέρατε; Να στρέψετε όλη την κοινωνία εναντίον σας. Και επειδή έχω ακούσει κάποιον λέει ότι θα κάνετε την Ελλάδα άνω κάτω, έχετε σκεφτεί αν υπάρξει αντίδραση από τυος πολίτες εναντίον σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/7/11 10:46

    RAGKOUUSH SE EUXARISTOUME OLOI H ELLHNES GIA TO METRO GIA TA TAXI.MPRABO RAGKOUSI EINAI MEXRI TORA TO MONO SOSTO METRO POU EXEI PAREI TO PASOK.
    OLOI H ELLHNES GIA TO THEMA TON TAXI EIMASTE MAZI SOY RAGKOUSH.MONO H TARIFES H NTROPH TIS ELLADOS EINAI KONTRA SOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/7/11 12:09

    Για το κλείσιμο των δρόμων από τους ταξιτζήδες

    Ειμαι υπάλληλος σε ιδιωτικη εταιρεια και συγκεκριμένα σε ταξιδιωτικό πρακτορείο, μου εκαναν μειωση μισθού.
    Αν λοιπον εκλεινα το δρομο στο λιμανι και δεν αφηνα κανεναν να περασει επειδή μου μειωσαν το μισθό, ειμαι σίγουρος οτι οι πρωτοι που θα με έδερναν θα ηταν οι ταξιτζήδες επειδη τους κοβω το μεροκάματο, να ειστε σιγουροι για αυτο. Τον περασμενο μηνα ειχα χαθει με το αμάξι, ειχα σταματησει με αλαρμ καπου και εψαχνα ενα δρομο, περασαν δυο ταξιτζήδες και μου κορναραν και με έβρισαν επειδη σταματουσα και ρωτουσα περαστικούς για κάποιες πληροφορίες για την περιοχη στην οποια χαθηκα. Οταν όμως σταματανε αυτοι μπροστα μου να παρουν πελάτη, εγω περιμενω υπομονετικα και δεν κορναρω ουτε βριζω. Ας ανοίξει λοιπον το επαγγελμα να φυγουν οι "
    της "τετοιας νοοτροπίας" και να ερθουν σωστοι ανθρωποι. Συμφωνώ με τον Ραγκουση 100% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/7/11 13:02

    ola edw plirononte telika!!! tarifes tosa xronia eisastan oi pronomiouxoi kai kanate oti goustarate.xreonate oti goustarate,kai pernate opious goustarate.......proteino na ginei mia dimoskopisi pannelinia kai na deite ti apixisi exete ston kosmo!!! tha sas kopous ta ar@@@@a gt kanenas dn sas goustarei panelinios!!! afti i kivernisi telika ektos apo to oti exei dialisei ta panta,exei kanei kai ena kalo...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/7/11 13:08

    Τραβα ρε γελιε που λες οτι δεν βγαινει το μεροκαματο αχρηστοι ολοι σας κλεφτες....Δεν ντρεπεστε λιγο,θελετε και τουρισμο μαλακες ε μαλακες,πως ειναι δυνατον να ξαναερθει ο τουριστας στη ροδο οταν ερχεται με το αεροπλανο κουρασμενος απο τοσες ωρες ταξιδι,και δεν εχει ενα γαμημενο ταξι να παρει να παει στο ξενοδοχειο του,ο οποιος εχει πληρωσει.Αυτοι τη σας φταινε ρε αχριστοι της κοινωνιας χαμαληδες,δεν εχετε δουλεψει μου φαινεται κανενας απο εσας να δει πως ειναι η δουλεια.Με την φραπεδια σας στο αμαξι,και foul aircodinthion εισται.Για βγητε να δουλεψετε μεσα στον ηλιο να δειτε πως ειναι.Το μονο που ξερετε ειναι να κανετε ειναι κουρσες απο κιοταρι αεροδρομιο και να περνετε ταριφα 300 ευρω.Αυτα γιατη δεν τα λετε να τα μαθαινει ο κοσμος να δει τη απατεωνες ειστε.Ζητησε μια κυρια απο εναν ταριφα κατα την διαρκεια της διαδρομης να της κοψει αποδειξη και μονο που δεν την καταβασε να την δειρει κιολας,εχθες μαλιστα στο αεροδρομιο ειχε και νταηδες ταριφες με τα ιχ τους τα ιδιωτικα και κυνηγουσαν απεργοσπαστες μες στον κοσμο η γελιοι,που ζουμε ρε μου λετε?Μας εχετε κανει ρεζιλι διεθνος....Καλα να σας κανουν ρε να βαλετε μυαλο.Και στο κατω κατω δεν το καταλαβα επαγγελμα ειναι και οποιος θελει το κανει,δεν το σπουδαζει κανεις να γινει ταριφας,και ουτε εχει περιορισμενο αριθμο θεσεων.Γι αυτο ρε ηλιθιοι ελληναρες χωριατες,ξεκωλατε ποια με της μαλακιες σας,αν θελετε να διαμαρτηριθητε φορτωστε τα αμαξακια σας και τραβατε στη βουλη να τα κανετε αυτα,οχι στους τουριστες που σας ταιζουν,γιατη χωρις αυτους ολοι θα πεινουσαμε,και μετα μου λετε δεν εχει τουρισμο η χωρα,πως να ερθουν διακοπες εδω απο την στιγμη που βλεπουν απεργιες και στασης εργασιας παντου,απο ελεγκες εναεριας κυκλοφοριας,ταξι,πλοια,μεσα μαζικης μεταφορας,και πολλα αλλα.Με τη αρχιδια θα ερθει εδω,για πειτε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/7/11 14:35

    Καλα να παθετε ταριφες! η απληστια, η κακη συμπεριφορα η κερδοσκοπια και η πληρωμενη ψηφος εκει οδηγουνε! τωρα μην μιλατε καθολου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος22/7/11 20:11

    τι δεν βγαινουν και μαλακιες.το πιο φθηνο ταξι στην ροδο αξιζει 40.000-50.000 χιλιαρικα και ειναι ανω των 3000 κυβικων.ουτε καταναλωση τους νοιαζει ουτε τιποτα,αφου βγαζουν τρελα λεφτα.καλα κανουν αλλα οχι και να κλαιγονται κι απο πανω.
    στην αθηνα που πραγματικα υπαρχει κριση βλεπεις και αυτοκινητα δεκαετιας και πολλα υβριδικα που δεν καινε πολυ.γιατι δεν βγαινουν.εδω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος25/7/11 13:38

    Esi dike mou edo 20:11 exeis doulepsei taxi na deis pos vgainei ti vgainei poses ores douleuoume MALLON oxi ara den tha sxoliaso exo apo to xoro ... afou sou aresoun ta aposiopoiitika.
    Stin athina exoun ivridika giati den vgainoun apo tin polli 1on gia na mathaineis kai oxi giati den vgainoun alla giati ekei exoun apo 100-200 amaxia oi mantrades (alla pou na to xereis) kai den iparxoun taxintzides opoios thelei paei dinei kapoia lefta kai douleuei 1 mera 1 vdomada 1 mina 1 xrono oso thelei giauto einai etsi ta taxi stin athina GIDI e GIDI apopsi mporeis na exeis alla prin ti peis psaxto ligo ekei klevoun giati tin alli mera oti kai na ginei feugoun den tous noiazei diko tous einai na to ponane exoun dosei lefta OXI alla katse na ginei etsi kai edo na ta parei OLA ENAS na sou valei pano allodapo pou tha se sfazei kai tha se dernei ama peis tpt kai as ton dioxoun aurio tha paei se alli douleia eno ego den tha klepso giati einai diko mou to ponao kai thelo na doulepso oxi na ploutiso se ena xrono kai meta na pao filaki alla eipame leme oti theloume xoris na xeroume tpt.
    Kante ipomoni an anoixei opos theloun kai se 2 xronakia tha ta poume alla ego tote tha eimai me to kefali psila eno kapoioi apo esas pou den katalavainoun tpt pali den tha to katalavainoun giati den tha tous simferei na peisoun ton eauto tous oti ekanan lathos AUTOI POTE GIDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος27/7/11 18:21

    ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΡΟΔΟΥ .ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ.
    ΣΤΑ 22 ΔΥΟ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ.ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ.ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΣΗΜΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ. ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΗΛΩΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΣΚΕΙΣ ΑΛΛΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΑΞΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ 250 ΕΩΣ 350 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ.ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ "ΚΛΕΦΤΗΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΤΑΞΥΤΖΗΣ.

    ΒΛΕΠΟΝΥΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΕΓΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 15 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 4,300 ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΕ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΤΑ "ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ"(ΑΔΕΙΕΣ)ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΤΟΥ ΤΑΞΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *