ροή ειδήσεων

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ, ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ...
ΜΕ ΔΙΚΥΚΛΟ, ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ Η ΜΗ 'ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ .
ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/7/11 17:05

    Στη παλια ΔΕΗ..κυκλοφορουν δολοφονοι σκυλοι! Στην παραλια Ζεφυρος επισης το ιδιο! Στο Καρακονερο οι σκυλοι κανουν καρτερια και να δεν τον δεις το ποδι σου ειναι τελειωμενο! Βεβαια τωρα θα πεταχτουν παλι οι γνωστοι αγνωστοι φιλοζωοι και θα μας λενε οτι φταιει ο ταδε οτι φταιμε εμεις οτι φταινε οι αλλοι! Το θεμα ειναι ενα ομως μαζεψτε τωρα τα Σκυλια και οχι να τα σκοτωσετε..να τα παρετε καπου να ειναι και αυτα ασφαλη.. γιατι οσο κθκλοφορουν εξω..θα φανε κανενα παιδακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/7/11 18:07

    ti egine de tsibise kanenas apo to moufa parapono.xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/7/11 18:07

    Μ.Πετριδη με Κ.Τσαλδαρι μου επιτέθηκαν 2 φορές όπως ανέβαινα με το ποδήλατο ευτυχώς και τους έδιωξαν περαστικοί με μηχανάκι. Άλλαξα δρομολόγιο και δεν ξανά πάω από εκεί. Προσπάθησα την επόμενη μέρα να επικοινωνήσω με κάποιον υπεύθυνο αλλά όλοι είναι ανεύθυνοι. Η δημοτική μου λέει πάρε στο κυνοκομειο και το κυνοκομειο ποτέ δεν απαντά.Αν μου ξανά συμβεί θα πάρω επιτόπου τροχαία για καταγραφεί του συμβάντος και μετά μήνυση κατά παντός υπευθύνου, γιατί όλοι μονό να απεργούν ξέρουν λες κάνουν καλά την δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/7/11 19:24

    παρακαλω οσους ξερουν να φτιαχνουν φολες να ριξουν παντου για να γλυτωσουμε απο τα σκυλια δολοφονους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/7/11 19:24

    Εμπατε σκυλοι αλεστε! Η λυση ειναι μια και την ξερετε ολοι! ΦΟΛΕΣΣΣΣΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/7/11 19:28

    τον 18.07 να τον δαγκωσει σκυλος το πουλακι του και να του φαει τα κεφτεδακια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/7/11 19:30

    Δεν ειναι τιποτα..παρε λιγο κρεας βαλε μεσα η Ποντικοφαρμακο ή σπασμενα γιαλια ή Δηλητηριο για τους υπονομους! Ο Φονιας θα ταξιδεψει στο αψε σβησε! Καντο και θα δεις εγω το εχω δοκιμασει χιλιαδες φορες και το αποτελεσμα ειναι παντα το ιδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/7/11 20:53

    Το καλυτερο ομως ειναι να φατε εσεις την φολα και να απαλαξετε τον κοσμο απο την παρουσια σας.Κομπλεξικα και αχρηστα ανθρωπακια που μονο με τα ζωα μπορειτε να τα βαλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/7/11 21:16

    20:53 Σου ευχομαι να φαει το παιδι σου την μανα σου και το ανηψι σου για να βαλεις μυαλο! και μετα να το κοιμησεις και στο κρεβατι σου σιχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/7/11 21:35

    O PROTOS PANTWS POU SXOLIASE PREPEI NA EISAI TRELOS KARAGIOZIS POU IDI KSEREIS AYTOUS POU THA PETAXTOUN. KLASIKO MAMOTHREYTO POU TONTAIZEI I MANOULA TOU AKOMH KAI TON PAEI KAI PARALIA. TELOS PANTWN, AN FOVASTE TA SKYLIA NA MIN TA PLISIAZETE , AKOUKEI , TA SKYLIA KARTEROUN STIS GWNIES. RE PAIDIA GAMW TI GELIOTHTA MOU DILADH O KATHENAS!!! NA FOVOMASTE KAI TIS GATES ? OXI LEW EPIDI EINAI AILOURA KAI KRYVONTAI PIO EYKOLA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/7/11 21:47

    21:35 Ρε μαλακα τα σκυλια στη ΔΕΗ δαγκωσαν την Μανα μου και της εκοψαν κρεας βλακα 70 χρονων γυναικα!! 1 βδομαδα τρεχουμε σε νοσοκομεια!! Οι γατες ρε ηλιθιε δεν πειραζουν και το ξερουν ολοι αυτο ωραιο παραδειγμα εφερες! Τοσο μαλακας εισαι!Σου ευχομαι να δαγκωσουν την δικια σου μανα για να δεις πως ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/7/11 22:15

    παντα απορω με αυτες τις αναρτησεις... γιατι ποτε δεν εχει συμβει σε καποιο γνωστο μου, γιατι ποτε δεν εχω δει καποιο τετοιο συμβαν?? μηπως γιατι οταν βλεπω αδεσποτο του δινω λιγο φαγητο ή λιγο νερο ή απλα δεν το κλωτσαω και δεν το διωχνω δημιουργωντας του στρες ή πιο απλα μηπως γιατι όταν βλεπω ενα σκυλο αγριο, απλα συνεχιζω να προχωραω χωρις να του δωσω σημασια ωστε να μην νιωθει οτι απειλειται??? το να ζηταμε συνεχως απο αλλους να αναλαβουν ευθυνες που αναλογουν σε ολους, ειναι αν μη τι αλλο, χαζο. ας κανουμε ολοι κατι. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ας σκεφτει ο καθε ενας τι μπορει να κανει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/7/11 22:21

    9/7/11 21:47: h mana sou moiazei me agelada, giayto tin dagwse o skylos blaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/7/11 22:51

    Όταν είναι μόνος του ένας σκύλος περνάει δίπλα σου εντελώς φιλικά, όταν όμως είναι πάνω από τρία σκυλιά θέλει προσοχή διότι είναι πολύ επιθετικά, τις περισσότερες φορές και είναι πολύ επικύνδινα.
    Επίσης οι κύριου πού κάνουν τούς φιλόζωους γιατί (εκτός από τις ξένες πού μένουν μόνιμα εδώ) δεν κρατάνε γάντι και σακούλα να μαζεύουν τα κακά του σκύλου που οπου βρεί μέρος χέζει και τα πατάμε και τα μεταφέρουμε στο σπίτι μας και όλοι ξέρουμε ότι μπορεί να βγάλεις φούσκες στ πόδι εάν περπατήσεις ξυπόλιτος στο σπίτι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/7/11 06:21

    ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΡΧΗ.
    ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ
    ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ
    ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟ ΝΑ ΔΙΑΙΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟ ΟΛΟΝ ΘΕΜΑ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΗ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/7/11 07:05

    9/7/11 22:21 Καλυτερα να μοιαζει η μανα μου σαν αγελαδα!! Αλλα η δικια σου σε γεννησε με ατυχημα καποτας και ψαχνει τροπο να σε ξεφορτωθει! Βαρος της κοινωνιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/7/11 09:52

    22:21 Πρέπει να είσαι άρρωστος...
    Δεν σέβεσαι....

    Μιχάλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/7/11 10:49

    ntropi sas !!! ean den ta piraksete den sas kanoun tipota ta zwa!!! agapi 8eloun mono.. tipota parapanw!! makari na mporousan na riksoun k se esas folaaa!! etsi sas xreiazetai efoson exete auti ti gnwmi gia ta adespota! ntropi sas megali.... psuxi exoun ki auta.. k malitsa ta zwa einai polu kalutera apo tos an8rwpous!! exoun sunais8imata.. eseis eiste akardoi!!! fola na riksete sta spitia sas mesa!skotoste ta skulia , wraia lusi!! mprabo sas!!! gourounia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/7/11 11:25

    10:49 Swsyotatos!!! ;)

    Kai epishs gia tous MALAKES pou petane foles na kserete oti pleon ean sas parei kapoios xampari h poinh DEN einai eksagorashmh!
    Stamathste na skotwnete zwa.Eseis eiste oi dolofonoi oxi ta skylia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/7/11 11:56

    Mου αρέσει με το πάθος που τα υπερασπίζεται, και καλά κάνεται, είναι εγκληματίας όποιος ρίχνει φόλες, αλλά κανένας σας (από τούς λεγόμενους φιλόζωους) δεν λέει κάτι για τις κυρίες/ους;;; πού χέζει ο σκύλος και δεν τα μαζεύουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10/7/11 12:04

    απο κατηγόρια παντως σε αυτο το blog άλλο τοποτά.Ώρες ώρες απορώ.Λοιπόν κύριοι της φόλας,καλό θαταν να αλλάξετε τρόπους εξεύρεσης τελικής λύσης.Δηλαδή οχι φόλες.Και λοιπόν κύριοι κ κυρίες προστάτες-φιλόζωοι(θέλω να πιστευω οτι ειμαι κ γω φιλοζωος)κ μένα με έχουν απειλήσει αρκετές φορές μόνο κ μόνο που περνώ δίπλα τους.κ οχι μονο εμένα.οπότε γιατι να μην πιστεύετε οσους τα λένε.δεν είναι όλοι άρρωστα μυαλά να προπαγανδίζουν οτι το πρόβλημα ειναι τεράστιο για να βγούν στο τέλος για σαφάρι αδέσποτων.η τελική λύση την έχει ο κάθε "υπεύθυνος" που έχει οριστει, αλλα κ ο καθένας μας ξεχωριστά δεν είναι άμοιρος ευθύνης.Δηλ που βρέθηκαν τόσα αδέσποτα κ γιατί δεν υπάρχει ελεγχος του πληθυσμού τους μεσω στείρωσης(κ όχι αποδεκατισμου)?
    Λουκάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος10/7/11 13:54

    ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ! ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ?ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΜΕ...ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡ-ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ? ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ! ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΦΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙΟΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ "ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/7/11 14:27

    ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑΙΖΩ ΣΚΥΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ..ΕΣΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ! "ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος10/7/11 20:05

    Τι να πούνε οι δήθεν φιλόζωοι....

    Όλο λόγια του αέρα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος10/7/11 20:42

    Χαχαχαχαχα! Ωραιος ο φιλος 10/7/11 14:27 Καλα σας ειπε "φιλοζωοι του Ιντερνετ" ουτε κι εγω θελω τους σκυλους..και πολυ σωστα σας λεει αφου τα αγαπατε τοσο πολυ γιατι δεν πατε να τα μαζεψτε? Τι παραπανω λοιπον κανετε εσεις απο εμας που δεν τα θελουμε? Απλα ειστε φιλοζωοι του ιντερνετ και τιποτα αλλο! Ολο λογια και δηθεν φιλοζωια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος11/7/11 01:09

    το φιλοζωος δεν σημαινει <> ολα τα ζωα απο το δρομο. σημαινει ειμαι φιλος των ζωων.αγαπαω τα ζωα και τα φροντιζω. μπορεις να φροντισεις ενα ζωο δινοντας του φαγητο και νερο. αγαπας ενα ζωο οταν του συμπεριφερεσε με αγαπη τρυφεροτητα. δεν το πετας στο δρομο και δεν το κλωτσας οταν το δεις στο δρομο. οι φιλοζωοι δεν θα μαζεψουν ολα τα αδεσποτα. θα φιλοξενησουν ισως καποια απο αυτα αν εχουν χωρο μεχρι να τους βρουν οικογενεια. οσοι δεν εχουν χωρο τα αγαπουν και τα φροντιζουν εξω απο το σπιτι τους.... δεν καταλαβαινω γιατι εχετε την αντιληψη οτι φιλοζωος ειναι αυτος που θα μαζεψει ολα τα ζωα απο το δρομο...αν πιστευετε οτι οντως ειναι αυτο, τοτε στην πραγματικοτητα δεν ειναι κανενας φιλοζωος διοτι δεν εχει σχεδον κανενας σπιτι 100 στρεμματα.ας σκεφτουμε λιγο πριν πουμε μερικα πραγματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος11/7/11 01:10

    μαζευω ηταν στα εισαγωγικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος11/7/11 07:47

    11/7/11 01:10
    Το ξερουμε οτι δεν μπορειτε να μαζεψετε τα σκυλια αλλα μην κατηγορειτε εμας που δεν τα θελουμε...και οταν λεω οτι δεν τα θελω δεν εννοω να τα κλοτσησω η να ριξω φολα...προς θεου δεν μιλαω για αυτα! Ειναι δικαιωμα του καθενος να εχει ή να μην εχει ζωο! Καποιοι λοιπον θα πρεπει να μαζεψουν αυτα τα σκυλια απο τουσ δρομους γιατι καποια στιγμη θα εχουμε και τραγικη καταληξη!! Εξαλλου η θεση των σκυλων δεν ειναι στους δρομους!! καταντησαμε να μην κυκλοφορουμε εμεις και να κυκλοφορουν τα σκυλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος11/7/11 10:53

    07:47 η 01:10 ειμαι. συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι πρεπει καποιοι να μεριμνησουν για αυτα τα ζωα.μεχρι να γινει αυτο ομως οποιος μπορει καλο θα ηταν να προσφερει κατι σε αυτα τα ζωα. φαγητο, νερο και οτι μπορει ο καθε ενας.

    το προβλημα μου ειναι με την αναρτηση. δεν υπαρχουν δολοφονοι σκυλοι.... ας ειναι πιο λογικοι καποιοι σε αυτο το blog.σαφως αυτοι που δεν θελουν ζωα, δεν υιοθετουν και καποιο. ειναι λογικο αλλα δεν μπορουν αυτοι που θελουν τα ζωα να κανουν κατι για ολα αυτα που ειναι στο δρομο. δεν πρεπει κανεις να ξεχναει οτι τα ζωα ειναι στο δρομο επειδη καποιος τα αφησε εκει ή επειδη καποιος δεν στειρωσε το ζωο του και τα μικρα, επειδη δεν τα ηθελε, τα αφησε στο δρομο. και μια συμβουλη, αν βλεπετε αγριο σκυλο (που και αυτος δεν ηταν απο μωρο αγριος αλλα η συνθηκες στις οποιες ζει τον εκαναν ετσι), αφηστε τον να περασει απο διπλα σας χωρις να του δωσετε σημασια και χωρις να αρχισετε να τρεχετε. αυτοι οι σκυλοι εχουν περασει πολλες ασχημες καταστασεις απο καποιους ανθρωπους, που φοβουνται με το παραμικρο και για να προστατευτουν γινονται επιθετικα.οταν λοιπον αρχισετε να διωχνετε ενα σκυλο ή οταν τρεχετε ο σκυλος αγχωνετε και φοβατε, για να προστατευτει λοιπον γινεται αγριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος11/7/11 13:00

    Τι ωραία που τα λές 10:53
    Με το που δούν οι σκύλοι(εαν είναι πάνω από τρείς -τέσσερις), γυναίκα να κρατάει τσάντες τροφίμων ορμάνε πάνω της και εκεί να δείς τί γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος11/7/11 14:28

    τα σκυλια δεν ορμαμε στην γυναικα για να την φανε και να τη σκοτωσουν. ή μυριζουν κατι στις τσαντες και επειδη εχουν να φανε μερες, θελουν το φαγητο που εχει στη σακουλα ή ακουν το θορυβο της σακουλας και τρομαζουν (οπως και ο δικος μου σκυλος). και επειδη οπως ειπα και πριν εχουν περασει μαρτυρικες στιγμες εκει στους δρομους, τρομαζουν με το παραμικρο και γινονται επιθετικα. οταν λοιπον μια γυναικα οπως ειπες, δει 3-4 σκυλια να πηγαινουν προς το μερος της, καλο θα ηταν να μεινει ακινητη για λιγο και θα δει οτι ολα θα πανε καλα. δεν μας μισουν τα σκυλια και δεν θελουν να μας σκοτωσουν.... ελεος

    επιπλεον καλο θα ηταν η γυναικα να μην κουναει χερια ποδια για να τα διωξει. θα φυγουν μονα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος11/7/11 19:36

    Πολύ ωραία τα λές στην θεωρία.....Στην πράξη όμως είναι εντελώς διαφορετικά όταν τα βλέπης και έρχονται πάνω σου τρέχοντας με επιθετικές διαθέσεις και να σε κοιτάνε στα μάτια....
    Με τίποτα δεν γίνονται αυτά που λές....

    Κάθε πρωΐ κατά τις 07.30 μέχρει τις 09.30 περίπου μεταξύ της εφορείας και του νεκροταφείου στον καινούργιο δρόμο, υπάρχουν τέσσερα σκυλιά που κοινηγάνε στον δρόμο ότι περάσει γαυγίζοντας πολύ ασχημα, δέν φεύγω πρίν τις 09.30 μέχρι να κουραστούν και κατέβουν στην παραλία και κάτω από τον τοίχο στην σκιά, για να κοιμηθούν, τότε φεύγω...
    Πραγματικά κάνε μία βόλτα και θα δείς τι γίνεται.-
    Επιμένω, όταν είναι αγέλη ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος12/7/11 00:16

    παρακαλώ να μην γράφουν γυναίκες γιατί μας μπερδέβουν και χάνουμε το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος12/7/11 07:23

    Ο 19:36 γραφει μια πραγματικοτητα και ο 00:16 ειρωνευεται.
    00:16, για βαλε την μανα σου να τα διαβασει και μετά αντικρισε την στα ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος25/7/11 10:00

    Το επίπεδο όλων μαρτυρά την παιδεία που έχουν. Τα ορθογραφικά λάθη και οι βρισιές επιβεβαιώνουν πως άνθρωποι σαν και αυτούς παρατάνε τα σκυλιά στους δρόμους και έχουν την απαίτηση από τους υπεύθυνους να αναλάβουν ευθύνες! Ποιες ευθύνες??? Αυτές που δεν ήταν άξιος να αναλάβει ο καθένας από αυτούς! Εμείς οι φιλόζωοι μπορεί να στεναχωριόμαστε με την αδιαφορία τους αλλά δεν πειράζει στην επόμενη ΖΩΗ θα γυρίσουν ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ και θα λάβουν την πληρωμή τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος25/7/11 10:08

    Ρόδος - Μακάβριο θέαμα αντίκρισε φιλόζωη γυναίκα το πρωί της Κυριακής 24.07 στην πρώην χωματερή (πλησίον Ιντερμπετόν), με σκυλιά, γατιά ακόμη και κοράκι να είναι νεκρά από ισχυρό δηλητήριο.

    Τα σκυλιά και τα γατιά που βρίσκονταν στην περιοχή και τα φρόντιζαν 3 φιλόζωοι έπεσαν θύματα υπανθρώπων. Δύο σκυλιά βρέθηκαν νεκρά, σε τραγική κατάσταση με αίμα να ρέει από μύτη και στόμα.

    Ένα γατάκι δεν πρόλαβε καν να μετακινηθεί απ' το σημείο της θανατηφόρας ουσίας και ξεψύχησε δίπλα στα πιατάκια που είχαν τοποθετήσει φιλόζωοι για τα ζώα.

    Ο άρρωστος δράστης είχε το θράσος να ρίξει τη δηλητηριασμένη τροφή μέσα στα συγκεκριμένα δοχεία, με αποτέλεσμα τα ζώα που γνώριζαν ότι εκεί βρίσκουν την τροφή τους να μετακινηθούν κατευθείαν προς το σημείο! Ακόμα και ένα πεινασμένο κοράκι έπεσε θύμα!

    Το άψυχο σώμα μιας γάτας μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για νεκροψία, ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου καθώς και το είδος της θανατηφόρας ουσίας.

    Δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί "άρρωστοι δολοφόνοι" ζώων που έχουν μορφή ανθρώπου και πάσχουν ψυχικά, με αποτέλεσμα τα οικογενειακά, οικονομικά, σεξουαλικά και άλλα προβλήματά που τους απασχολούν να τους μετατρέπουν σε δολοφόνους αθώων ζώων, που την ώρα της αποτρόπαιης πράξης τους, νιώθουν ανακούφιση γιατί γλυτώνουν από την ενόχληση που πιστεύουν ότι τους προκαλούν τα ζώα.

    Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με αυτά τα άτομα που πέραν του τι προβλέπει η νομοθεσία για τέτοιες πράξεις, το περιβάλλον τους οφείλει να τους συμπαρασταθεί για να αποβάλουν το μίσος που κουβαλούν μέσα τους για τα ζώα, μίσος που οφείλεται στην έλλειψη ψυχικής ισορροπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος3/8/11 17:33

    Οσο για τους ποδηλατες, εαν σας κυνηγανε σκυλια η διαδικασια ειναι απλη, σταματατε, σηκωνετε το χερι με τον δεικτη ψηλα και λετε, σπιτι σου!! Το σκυλι οσο αγριο κ αν φαινεται θα αλλαξει δρομο.. Πιανει παντα, δοκιμασμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος12/8/11 00:25

    ΕΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΕ ΔΑΓΚΩΣΑΝΕ ΠΟΤΕ...ΠΑΡΑΞΕΝΟ..ΜΑΛΛΟΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝΕ..ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΤΙΚΤΟ..ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΑΠΕΙΛΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΑΠΑ ΘΑΡΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος7/10/11 21:32

    Καλά λέτε ότι θέλετε. Εγώ δεν έχω απλώσει ποτέ χέρι σε ζώο και ούτε θα το κάνω. Πήγαινα πέρσι βόλτα με τη μηχανή, με την κοπέλα μου πίσω και ξαφνικά πετάχτηκε ένας σκύλος και της δάγκωσε άγρια το πόδι. Τρέχαμε νοσοκομεία αντιτετανικούς κτλ. Τώρα ούτε τροφή στις σακούλες έψαχνε ο συγκεκριμένος ούτε τίποτα, και δεν ήταν ούτε καν στον δρόμο μου να πεις ότι φοβήθηκε. Αυτό έγινε έξω από του πάππου στο μαντρακι. Καρφί δεν μου καίγετε για το ποιος έχει δίκιο η όχι. Εγώ δεν θέλω σκύλους στους δρόμους της πολύς. Και εκτός αυτού μου την έχουν πέσει και άπειρες φορές όταν οδηγάω μόνος μου. Ε με αυτό το φόβο θα ζω τώρα, και θα λέω αχ τα κακόμοιρα τα ζωάκια?? Δίκιο έχουν κάποιοι που δεν θέλουν φόλες, αλλά εφόσον οι αρμόδιες αρχές είναι ένα μάτσο άχρηστα κορμιά θα πρέπει να λουστούμε τα κοπρόσκυλα?? Από κυβέρνηση μέχρι τοπική αυτοδιοίκηση μας γράφουν στα @@ τους φωνάζουμε δεν φωναζουμε....αρα αν είστε φιλόζωοι κινητοποιηθείτε και πάρτε πρωτοβουλίες για να βρουν τα "ζωάκια" τα κακόμοιρα τροφή και στέγη αλλιώς γίνετε θεατές του συνδρόμου της φόλας. Γιατί έχω δεν έχω δει άνθρωπο που να απειλείτε η σωματική του ακεραιότητα και να κάθετε με σταυρωμένα χερια.....θα πρέπει να είναι παθητικός μαλακας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *