ροή ειδήσεων

Η Κινεζοποίηση της Παγκοσμιοποίησης

Όταν πριν ένα χρόνο έγραφα το άρθρο με αυτό το θέμα, δεν περίμενα ούτε κι εγώ πόσο γρήγορα θα πλησιάζαμε σα χώρα σε αυτό το σύστημα...
ούτε και πως θα ήμασταν ο πρώτος λαός της Ευρώπης που θα επιχειρούσαν να το εφαρμόσουν πιλοτικά.
Για να είμαστε όμως πιο δίκαιοι, το πείραμα ξεκίνησε από την ίδια τη Κίνα, εδώ και πάνω από 20 χρόνια και μέχρι τώρα είχε απόλυτη επιτυχία.
Η συνταγή είναι απλή, πρώτα αφήνεις ένα λαό να εξαθλιωθεί, μετά, ακριβώς μια στιγμή πριν τα παιδιά του αρχίσουν να πεθαίνουν φτιάχνεις μια τεράστια βιομηχανία και δημιουργείς εκατομμύρια θέσεις εργασίας με μισθούς πείνας αλλά όχι θανάτου, καταστρέφεις κάθε μικροεπιχείρηση που θα μπορούσε να σταθεί ανάμεσα στις ΔΥΟΜΙΣΥ τάξεις κι έτσι δημιουργείς την απόλυτη Νέα Τάξη Πραγμάτων!
Το όνειρο του κάθε κεφαλαιοκράτη.
Η τάξη των δισεκατομμυρίων που πεινάει αλλά και καταναλώνει, η Τάξη της Ελίτ των επιχειρηματιών και η μισή τάξη των υποστηρικτών τους, οι οποίοι είναι σε ομηρία ώστε τη μια στιγμή να μπορούν να ανέβουν στην Ελίτ, ενώ την άλλη μπορεί να πέσουν στα τάρταρα.
Στη κίνα υπάρχουν πολλές διαφορετικές φυλές, μιλάνε διαφορετικές γλώσσες, έχουν διαφορετικές θρησκείες και πάνω απ όλα μπορούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να βρουν μια δουλειά για μη πεθάνουν από τη πείνα αυτοί και τα παιδιά τους.
Έστω κι αν πρέπει να αλυσοδένουν αυτά τα παιδιά όσο εκείνοι δουλεύουν!
200.000 παιδιά κάθε χρόνο πέφτουν θύματα απαγωγής σε αυτή τη χώρα, παιδιά που δεν βρίσκονται ποτέ, είτε γιατί γίνανε ανταλλακτικά είτε γιατί, στην καλύτερη περίπτωση, δόθηκαν για παράνομη υιοθεσία.
Τι το χειρότερο μπορεί να κάνει μια αλυσίδα κι ένα λουκέτο που θα τα κρατήσουν ακίνητα, απελπισμένα, πεινασμένα, διψασμένα, φοβισμένα, χωρίς καμιά φροντίδα ώσπου να σχολάσει ο μπαμπάς και η μαμά και να τους δώσουν ένα πιάτο φαγητό;
Έτσι δεν κάνουν και με τα σκυλιά; Μια χαρά ζούνε!
Έτσι λειτουργεί σήμερα η περίφημη Παγκοσμιοποίηση, εκείνη η τάξη πραγμάτων όπου όλοι οι λαοί θα ζουν χωρίς σύνορα, χωρίς το φόβο του πολέμου, χωρίς να ξοδεύουν υπέρογκα ποσά για εξοπλισμούς, χωρίς να υπάρχουν σοβαρές θρησκευτικές ή άλλες πεποιθήσεις ικανές να φέρουν διενέξεις, χωρίς, χωρίς….
Προφανώς, οι μεγάλοι αυτού του κόσμου έμειναν ικανοποιημένοι από το πρότυπο της Κίνας, και γιατί όχι άλλωστε αφού στην Αυστραλία τουλάχιστον που βρίσκομαι τώρα, οι πιο πλούσιοι επιχειρηματίες Κινέζοι είναι!
Κι αποφάσισαν πως κάπως έτσι πρέπει να γίνουν όλα τα κράτη της γης.
Μικρά ή και μεγαλύτερα ομοιογενή Έθνη, τα οποία είναι δεμένα για χιλιάδες χρόνια με τα ήθη και έθιμα τους, με τη κουλτούρα τους, με τις παραδόσεις τους, την ιστορία τους, τις όποιες εθνικιστικές φωνές τους, δεν μπορούν φυσικά να ενταχθούν στο σύστημα, αν πρώτα δεν γίνουν κάποιες άκρως επώδυνες μεταρρυθμίσεις.
Και εδώ είμαστε λοιπόν, προδομένοι από τους ίδιους τους Εθνοπατέρες μας, να αποτελούμε το μέρος του πειράματος, αφού πρώτα φρόντισαν αυτοί οι Εθνοπατέρες να αλυσοδέσουν εμάς τα παιδιά τους, ώσπου να κάνουν εκείνοι ανενόχλητοι τις μεταρρυθμίσεις κι όταν καταφέρουν να μας «ρυθμίσουν», θα μας δώσουν αληθινές αλυσίδες και λουκέτα για να δέσουμε με τη σειρά μας τα δικά μας παιδιά.
Όπως κι άλλες πολλές φορές έχω αναφέρει, δεν υπήρξα ποτέ Κομμουνιστής, ούτε Εθνικιστής, αλλά ούτε και ρατσιστής.
Αυτή όμως η Νέα Τάξη Πραγμάτων απέδειξε, σε μας το λαό γιατί εμείς βιώνουμε τα δεινά της, πως η Φύση ή ο Θεός για όσους Τον πιστεύουν, έφτιαξε διάφορες φυλές, διάφορες κουλτούρες, διάφορα χρώματα, διάφορες πεποιθήσεις, ώστε να υπάρχει μια ισορροπία.
Σαν ανθρωπότητα έχουμε κάνει εκατομμύρια εγκλήματα ενάντια στη Φύση.
Και τα πληρώνουμε κάθε μέρα!
Αυτοκρατορίες η Φύση δεν αφομοιώνει σε καμία περίπτωση.
Ακόμα κι αυτή των ΗΠΑ δεν κράτησε περισσότερο από 150 χρόνια.
Όπως δεν θα κρατήσει ούτε της ΕΕ ούτε και της Κίνας και να σκεφθεί κανείς πως ακόμα υπάρχουν έστω και λίγα αντίβαρα εξισορρόπησης.
Πόσο πιστεύουν οι εμπνευστές αυτού του μεγαλόπνοου σχεδίου πως θα κρατήσει μια Αυτοκρατορία που δένει τα παιδιά με αλυσίδες;
Αυτό το άρθρο βέβαια δεν πρόκειται να το διαβάσει κανένας από τους σχεδιαστές της Παγκοσμιοποίησης, μπορεί όμως να πέσει στη αντίληψη κάποιου από τους εγχώριους υποστηρικτές της.
Ίσως να ξυπνήσει και μερικούς από τον ίδιο το λαό μας που ονειρεύονται να ζήσουν τα παιδιά τους στον ιδανικό κόσμο.
Έ λοιπόν Όχι! Ο ιδανικός κόσμος δεν έχει αλυσίδες. Ο ιδανικός κόσμος είναι να ζεις στη πατρίδα σου, πλάι στους τάφους των προγόνων σου, να προσπαθείς για το καλύτερο χωρίς να φοβάσαι τη καταδίκη από τους νεκρούς και τους αγέννητους όπως λέει και ο Παλαμάς, να τιμάς την ιστορία και τα ήθη του τόπου σου, γιατί εσύ έχεις!
Έχεις και ιστορία και παρελθόν και πολιτισμό, έχεις και τους τάφους των ηρώων σου και των προγόνων σου.
Αυτοί που δεν έχουν είναι που θέλησαν να στα καταστρέψουν όλα αυτά και αυτοί που πούλησαν τη ψυχή τους είναι οι συμπατριώτες σου που τους βοηθάνε να το καταφέρουν.
Θα το δεχθείς αυτό Έλληνα;

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/7/11 09:25

    ΟΙ ΦΩΤΟ ΣΤΗ DAILY MAIL ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΟΚΑΡΟΥΝ. ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/7/11 09:29

    Θα το δεχτούν αυτοί που το άρθρο κατανομάζει ως προδότες. Το θέμα είναι με ποιόν τρόπο δεν θα το δεχτούμε οι υπόλοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/7/11 09:38

    Ο Λιαντίνης πρόβλεψε δυόμιση γενιές, ίσως να είναι παραπάνω, αυτές που κλήθηκαν να επωάσουν τα νέα άχρωμα, άβουλα γονίδια ώστε να πραγματοποιηθεί το όνειρο του Θίοντορ Λέβιτ. Η παγκοσμιοποίηση θα έλθει όσο κι αν θλιβόμαστε όσο κι αν αντιδρούμε!
    Ξέρουν πως κάθε γενιά που θα έρχεται θα αντιδρά και λιγότερο. Εκείνο που δεν μπορούν να υπολογίσουν και το άφησαν στη τύχη, πράγματι είναι η αντίδραση της Φύσης. Αν όλοι οι άνθρωποι στραφούν προς την ίδια κατεύθυνση, κάτω από μια Πατρίδα, μια ή και καμιά θρησκεία, κάτω από μια ιδεολογία, κάτω από μια σημαία η Φύση θα αντιδράσει.
    Δεν υπάρχει ζωή χωρίς τις ιδιαιτερότητες που μας χάρισε Εκείνη.
    Ιστορικά δεν υπήρξε κάτι παρόμοιο ή για όσους διαβάζουν θρησκευτικά κείμενα, μια φορά στην πορεία της ανθρωπότητας επιχειρήθηκε αυτό με τα γνωστά αποτελέσματα της Βαβέλ.
    Είμαστε λοιπόν καταδικασμένοι;
    Όσο δεν μπορούμε να αρνηθούμε τις συμμαχίες τύπου ΕΕ , ΗΠΑ και Παγκοσμιοποίησης, ναι είμαστε καταδικασμένοι.
    Αν όμως όλοι οι λαοί ενημερωθούν και για τα δεινά που μπορεί να προκύψουν από τις συμμαχίες κι αν πειστούν πως θα είναι περισσότερα από τα καλά, αν ζητήσουν την ανεξαρτησία τους από κάθε ΔΝΤ, από κάθε ΕΕ, τότε μπορεί κάτι να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/7/11 10:00

    Ρε παιδιά τι άλλο θα πείτε!
    κόπηκαν τα δανεικά σε μια εταιρία που δεν εισέπραττε ποτέ όσα χρειαζόταν, και αντί με τα δανεικά να επενδύσει στο μέλλον της τα κατανάλωσε σε μπόνους στελεχών. Αυτό έγινε στο Ελληνικό Κράτος , και αυτό που ζούμε δεν είναι κινεζοποίηση αλλά δικαιοσύνη. Έλεος πια με τον αμέτρητο Ελληνικό εγωϊσμό.... έλεος και όχι αλλο κάρβουνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/7/11 10:07

    Δικαιοσύνη είναι να βρεις αυτά τα στελέχη που πήρανε τα μπόνους και να τους χώσεις στη φυλακή αφού πρώτα δημεύσεις τις περιουσίες τους. Δικαιοσύνη είναι να βρεις και αυτούς που τους τα έδωσαν και να κάνεις το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/7/11 10:07

    Δικαιοσύνη είναι να βρεις αυτά τα στελέχη που πήρανε τα μπόνους και να τους χώσεις στη φυλακή αφού πρώτα δημεύσεις τις περιουσίες τους. Δικαιοσύνη είναι να βρεις και αυτούς που τους τα έδωσαν και να κάνεις το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *