ροή ειδήσεων

ΣΚΥΛΑΚΙ ΔΕΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΝΑ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ...

ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΕΡΟ. 
ΚΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Οποιος μπορεί να κάνει κάτι, είναι πολύ κρίμα... Ούτε καν φαγητό??? (Μακάρι αυτή τη στιγμή που γράφω να έχει τακτοποιηθεί το θέμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/7/11 00:20

    το εδεσαν για να μη φαει τα γατακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/7/11 00:43

    το παρακατω κειμενο το αντιγραφω απο καπου αλλου και θα παρακαλουσα ολους να το διαβασουν. λεει την ΑΛΗΘΕΙΑ που πολλοι δεν θελουν να δουν

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ, "εγώ" προσπαθώ να βρω σπίτι σε αυτό το αδέσποτο που τριγυρνάει μέρες και μήνες και χρόνια έξω στο κρύο και στη βροχή.. έξω στον ήλιο και τον καύσωνα και "εσύ" πας και αγοράζεις την αγαπημένη σου ράτσα.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ "εγώ" προσπαθώ να σε πείσω να στειρώσεις το ζώο σου και "εσύ" γελάς μαζί μου και μου λες "ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΡΩΝΑΝ?", θυμώνεις και φωνάζεις ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΙ!!
    ΘΕΛΩ να σε ρωτήσω αν η φύση θα προστατεύσει όλα αυτά τα άτυχα ζώα που γεννιούνται κατά λάθος και τα καταδικάζεις να ζουν όλη τους τη ζωή μέσα στο άγχος, τον πόνο, την πείνα, το φόβο του δρόμου! Που γεννιούνται επειδή ΕΣΥ δεν επιλέγεις τη στείρωση, επειδή ΕΣΥ αφήνεις το ζώο σου να περνά κάθε τόσο μια τόσο επίπονη και αγχώδη διαδικασία, μόνο και μόνο ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΙ.. Αν είχες δίκιο σε αυτό τότε θα υπήρχαν πτώματα κάθε μέρα στις εθνικές οδούς? Θα υπήρχαν κατατρεγμένα ζώα, υποσιτισμένα και κακοποιημένα?? Μου λες ότι "εγώ θα το βάλω να γεννήσει και τα σκυλάκια θα τα δώσω, έχω ανθρώπους!" Προσπαθώ να σε πείσω ότι ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ! Προσπαθώ.. αλλά δε με ακούς! Σου λέω ότι θα στερήσεις με αυτή τη γέννα σπίτι από ένα άλλο που δεν έχει καμιά ελπίδα εκεί έξω! ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΣ!! ΦΩΝΑΖΩ.. ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΣ!! Το ξέρεις ότι τα αδέσποτα που είναι στο δρόμο είναι τόσα πολλά επειδή ΕΣΥ δεν ήθελες να στειρώσεις το ζώο σου?? Επειδή ΕΣΥ τα εγκατέλειψες και τα άφησες να βρουν το δρόμο τους.. "έλα μωρέ.. κάτι θα βρουν να φάνε και θα επιβιώσουν, αντέχουν αυτά!" ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! Η ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ??
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ να μην κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά σου στις κραυγές απελπισίας που ακούς γύρω σου!! ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ.. ΑΚΟΥ ΠΩΣ ΤΡΙΖΕΙ.. ΣΚΟΥΡΙΑΣΕ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ.. ΣΑΠΙΣΕ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ, ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ!! ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!! Κοίταξε το.. Κοίτα τα μάτια του! Κάτσε ένα λεπτό και κοίτα πόσο πολύ υποφέρει!!! Μην πεις ότι θα έρθει άλλος μετά από σένα και θα κάνει αυτός κάτι! ΚΑΝΕ ΕΣΥ!! ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ!! ΜΕΙΝΕ!! ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ!! ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΙΛΑ ΤΟΥ!! ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ, ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑΣ ΤΟΥ, ΑΚΟΥ ΠΩΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ.. Εσένα θα σου άρεσε να ζεις έτσι?? Θα σου άρεσε να βλέπεις το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΥΛΙ, το σκυλί που αγαπάς να είναι καταδικασμένο για όλη του τη ζωή κάτω από ένα δέντρο?? Φυλακισμένο στη σκουριά ενός βαρελιού???
    ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕ!!! ΠΑΡΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΜΙΛΗΣΕ!! ΜΗΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΗ ΣΙΩΠΗ!! ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΠΝΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ!! ΜΙΛΗΣΕ!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ!! ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΠΑΕΙ ΦΡΑΓΜΑΤΑ!! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ...................... ΘΕΛΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/7/11 13:16

    ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *