ροή ειδήσεων

Ρόδος: Έκκληση ξενοδόχων προς ιδιοκτήτες ταξί

Έκκληση στους ιδιοκτήτες ταξί να επιλέξουν πιο ήπιες μορφές διαμαρτυρίας για να μη πλήττεται ο τουρισμός, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου...
διερμηνεύοντας το κλίμα ανησυχίας που επικρατεί στις τάξεις των τουριστικών επιχειρηματιών του νησιού.
«Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου εκφράζει τη ζωηρή της ανησυχία για τη συνεχιζόμενη κινητοποίηση των ιδιοκτητών ταξί, οι οποίοι ανεξάρτητα από το δικαίωμα που έχουν να υποστηρίζουν τα συμφέροντά τους, στη χρονική στιγμή και με τη μορφή της διαμαρτυρίας που επέλεξαν, πλήττουν σοβαρά τον τουρισμό μας, τον μοναδικό τομέα για να ξεπεράσουμε τη δεινή οικονομική κρίση ως χώρα», αναφέρονται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα, ύστερα και από την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι επισκέπτες του νησιού από τον ολιγόωρο αποκλεισμό του αεροδρομίου.
«Κάνουμε έκκληση στους ιδιοκτήτες ταξί να επιλέγουν τρόπους διαμαρτυρίας που δεν θίγουν τις υπόλοιπες επαγγελματικές ομάδες, δεν εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία του νησιού και δεν ταλαιπωρούν τους επισκέπτες που μας επέλεξαν για τις διακοπές του. Τέτοιες διαμαρτυρίες αμαυρώνουν την εικόνα της Ελλάδας και του τόπου μας στο εξωτερικό με όλες τις συνέπειες που και οι ίδιοι οι οδηγοί ταξί θα υποστούν αφού επαγγελματικά εξαρτώνται κι’ αυτοί από τον τουρισμό», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων.
newscode.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/7/11 08:35

    κάθε ευσυνείδητος πολίτης όταν βλέπει τουρίστα πρέπη να τον ρωτάει που πάει και να τον παίρνει αν μπορεί το έξω κάνει 4 φορές σήμερα μόνο και θα συνεχίσω ώσπου οι κάφροι που κάνουν κακό στον τόπο μου γηνουν άνθρωποι ( αν και δεν πιστευω σε θαυματα!)η χούντα του ταρίφα δεν θα περασει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/7/11 08:41

    Σοβαρα μιλας φιλε μου? Θα πλακωσουν Αλβανοι και πονηροι Ελληνες και θα κατακλεψουν τους ανθρωπους! Η λύση ειναι να βαλει ΔΩΡΕΑΝ 2-3 λεωφορεια η ΡΟΔΑ και το ΚΤΕΛ και να εξυπηρετησουν τους ανθρωπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/7/11 08:43

    ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΑΡΙΦΕΣ!! ΕΠΕΙΔΗ ΘΙΞΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ! ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/7/11 09:09

    Εχτές έτυχα να είμαι πίσω από γεμάτο λεωφορείο και όταν πέρασε από μια στάση η οποία ήταν φίσκα από τουρίστες και δεν σταμάτησε πραγματικά έσκυψα το κεφάλι μου.

    1ον γιατί οι ταρίφες περνούν στον λαιμό τους χιλιάδες οικογένειες που ζουν από τον τουρισμό και ζητάνε συμπαράσταση (?!??!?!?)

    2ον γιατί το ρόδα δεν βγάζει 1-2 λεωφορεία παραπάνω ώστε να καλύψει την ζήτηση που υπάρχει? Δεν τους ενδιαφέρουν τα έξτρα λεφτά και η εξυπηρέτηση του κόσμου?

    Είμαστε ένα απέραντο μπουρδέλο που την πληρώνουν πάντα οι άνθρωποι του μόχθου δυστυχώς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/7/11 09:44

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΟΔΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΗΚΩΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΤΑΡΙΦΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΓΑΖΙ? ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΑΞΙ ΣΟΥ? ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντώνης22/7/11 10:07

    Και επειδή κάνει έκκληση η Ένωση Ξενοδόχων θα ιδρώσει το αφτί τους;

    Πολύ δίκιο έχεις 08.35. Έτσι πρέπει να κάνουμε. Για να αποδείξουμε σε όλους τους τουρίστες ότι δεν είμαστε ίδιοι με δαύτους.

    Βέβαια, μετά κινδυνεύουμε:
    α. να φάμε ξύλο από τους ταξιτζήδες
    β. να πάμε στο αυτόφωρο με την κατηγορία της "πειρατίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/7/11 10:10

    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΙΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/7/11 10:27

    ο κοσμος εχει την δυναμη αν το αποφασισει.Με το ποΥ ληξει η απεργια τους οσες μερες απεργησαν να αποφυγουμε ολοι τα κωλοταξι τους.Να δειτε ποσο θα τουσ πονεσει.Μπορουμε να το πετυχουμε ειλικρινα.Να το διαδωσουν και οι τουριστικες επιχειρησεις οσο μπορει ο κοσμος να τους αποφευγει.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ..ΠΙΣΤΕΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/7/11 10:41

    Οι φιλοι ταξιτζηδες πεσανε στην παγιδα που τους εστησε η κυβερνηση, κατορθωσαν και ηρθανε αντιμετωποι με ολη την κοινωνια,ενω με μερικες απλες και εξυπνες κινησεις θα ειχανε ολη την κοινωνια με το μερος τους,τωρα καταφεραν και εγιναν αντιπαθεις.Αντι να κλεινουν λιμανια αεροδρομια και να ταλαιπωρουν τους τουριστες που ερχονται και μας σκανε τα λεφτα τους και ειναι το μονο που μας εμεινε σαν εσοδο σε αυτην την χωρα,μπορουσαν ανετα να αποκλεισουν την βουλη, το σπιτη του τζεφρυ του ραγκουση τις εφοριες, να ανοιξουν τα διοδια να καταλαβουν τα μουσεια να μπαινουν τσαμπα ολοι,να αφηνουν να περνουν διχως εισητηριο στην ακροπολη στο μετρο να κανουν κατι τετοιο ωστε να ειχανε τους παντες με το μερος τους και οχι να κανουν τσαμπουκα στον τουρισμο, γιατι ο τουριστας μπορει να αγαπαει την Ελλαδα την ιστορια της τα νησια της αλλα δεν ειναι μαλακας, θα παει αλλου και μετα θα δουμε ποιον θα μεταφερουν ολοι αυτοι.Σας λειπη ο κοινος νους αγαπητοι ταριφες αν μπορουσατε να σκεφθειτε λογικα δεν θα ειχατε φθασει να εχετε τους παντες απεναντι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/7/11 10:47

    RAGKOUUSH SE EUXARISTOUME OLOI H ELLHNES GIA TO METRO GIA TA TAXI.MPRABO RAGKOUSI EINAI MEXRI TORA TO MONO SOSTO METRO POU EXEI PAREI TO PASOK.
    OLOI H ELLHNES GIA TO THEMA TON TAXI EIMASTE MAZI SOY RAGKOUSH.MONO H TARIFES H NTROPH TIS ELLADOS EINAI KONTRA SOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/7/11 11:11

    22/7/11 08:43 ESI EISAI O ALHTHS POU DEN KSEREIS KAN TI GINETE KAI APLA VRIZEIS. TI THA EKANES ESI AN EPERNES 250.000 EYRO DANEIO GIA NA AGORASEIA TAXI KAI ADEIA KAI KSAFNIKA TIN EPOMENH MERA TA EDINAN SXEDON DWREANME MIA APLH AITHSH?
    PWS THA ETRWGAN TA PAIDIA SOU ? POU PROFANWS DEN EXEIS KAI MALON EISAI APO TOUS GNWSTOUS TRABOUKOUS POU VRIZOUN TA PANTA ETSI EPIDI TAXOUN ME TON EAYTO TOUS. ANTE HREMISE, VLEPE KAI DIAVAZE KAI ME TA DYO MATIA ANOIKTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/7/11 11:20

    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΝΑ ΚΛΕΙΝΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ?
    ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.
    ΑΣ ΜΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/7/11 11:21

    POTE NA MHN SOSETE NA DOULEUETE TARIFES ,THA KANH O KOSMOS THS METAFORES TON TOURISTON DOREAN RE.
    LAMOGIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/7/11 11:32

    22/7/11 11:11 Αν πήρες δάνειο φέτος είσαι πανίβλακας αφού ήξερες οτι το επάγγελμα θα ελευθερωθεί.Αν το πήρες καποια χρονια πριν τότε θα έχεις κάνει απόσβεση του κεφαλαίου ή εστω ενα μεγάλο μέρος αυτού,γιαυτό κάτσε στα αυγά σου και μην διαμαρτύρεσαι.Και όποιος ταρίφας δεν βγαίνει ας αλλάξει επάγγελμα.Άντε να ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος από τον κάθε βλάκα που έπιασε τιμόνι και νομίζει ότι είναι επαγγέλματιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/7/11 12:02

    Ο αλλος ο ψευτης λεει οτι πηρε δανειο! ρε σε ποιον τα πουλατε αυτα λαμογια! και αν πηρες οπως λες δανειο στην εφορια γιατι δηλωσες 15.000 ευρω? στο λεω αυτο γιατι στην εφορια και με βαση την συνεντευξη του διευθυντη ΔΟΥ Ροδου δεν υπαρχει δηλωση ταξιτζη ανω των 15.000ευρω εδω στη Ροδο! Απο το 2009 ξερατε οτι το επαγγελμα σας θα απελευθερωθει!! Κι εσεις μας λες οτι πηρες δανειο? Σας φτυνει ολη Ελλαδα!! Εχετε κανει τον κοσμο να σας βλεπει και να ξερναει! Αλητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος22/7/11 12:05

    Για το κλείσιμο των δρόμων από τους ταξιτζήδες

    Ειμαι υπάλληλος σε ιδιωτικη εταιρεια και συγκεκριμένα σε ταξιδιωτικό πρακτορείο, μου εκαναν μειωση μισθού.
    Αν λοιπον εκλεινα το δρομο στο λιμανι και δεν αφηνα κανεναν να περασει επειδή μου μειωσαν το μισθό, ειμαι σίγουρος οτι οι πρωτοι που θα με έδερναν θα ηταν οι ταξιτζήδες επειδη τους κοβω το μεροκάματο, να ειστε σιγουροι για αυτο. Τον περασμενο μηνα ειχα χαθει με το αμάξι, ειχα σταματησει με αλαρμ καπου και εψαχνα ενα δρομο, περασαν δυο ταξιτζήδες και μου κορναραν και με έβρισαν επειδη σταματουσα και ρωτουσα περαστικούς για κάποιες πληροφορίες για την περιοχη στην οποια χαθηκα. Οταν όμως σταματανε αυτοι μπροστα μου να παρουν πελάτη, εγω περιμενω υπομονετικα και δεν κορναρω ουτε βριζω. Ας ανοίξει λοιπον το επαγγελμα να φυγουν οι "
    της "τετοιας νοοτροπίας" και να ερθουν σωστοι ανθρωποι. Συμφωνώ με τον Ραγκουση 100% .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος22/7/11 12:12

    Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω. Μας γραφουν καποιοι οτι δεν βγαζει ουτε το μεροκαματο το ταξι, και αλλοι οτι πηραν δανειο 250000 η και 300000 για να μπουν στο επαγγελμα. Κατι δεν παει καλα. Εκτος βεβαια, αν πληρωνετε μονο τοκους, και δεν κανετε αποσβεση του χρεους, περιμενοντας να τα παρετε καποια στιγμη απο τον επομενο.
    Και πες οτι η κυβερνηση θελει να βοηθησει αυτους που μπηκαν στο επαγγελμα πιο προσφατα, π.χ. με αποσβεση μεσω μειωμενης φορολογιας.
    Τα δηλωσατε τα 250000; Τα δηλωσε αυτος που τα πηρε; Αλλα και να γινει κατι τετοιο, δεν σας βοηθαει, αφου ηδη ειχατε ειδικη και πολυ μειωμενη φορολογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος22/7/11 12:16

    12:05 Ολοι θα σε εδερναν φιλε μου! Δεν ειναι λυση να κοβεις το μεροκαμματο του αλλου..για να διεκδικησεις οτι πανε να σου παρουν! καποιος ειπε τετοιες τακτικες τις κανουν και τις εκαναν ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ...καταλαβαινεις λοιπον απο που παιρνουν γραμμη αυτοι! Καταφεραν το χειροτερο να τα βαλουν με την υπολοιπη Ελλαδα!! Αντι να πανε στη Βουλη και να την διαλυσουν αντι να πανε στο υπουργειο του Ραγκουση και να τον κανουν καλοκαιρινο προτειμησαν να κοψουν το μεροκαμματο του κοσμακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/7/11 12:23

    RE BLAKA KAI PIOS SOU EIPE NA PAREIS DANEIO???
    TEMPELH.XESTIKA EGO POU ESY XROSTAS GIATI ITHELES NA GINEIS TARIFAS.
    DILADI OTAN KAPIOS PERNEI DANEIO GIA NA KANEI XENODOXEIO KAI GINONTAI ALLA 50 XENODOXEIA KAI XANEI PELATES TI PREPEI NA KANEI RE LAMOGIO TARIFA???
    E BLAKAKO??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος22/7/11 12:45

    Αγαπητοι φιλοι ταξιτζηδες δυστυχως χασατε ο παιχνιδι και οπως λεει και ο λαος χασατε και την μπαλα!Θα μπορουσε ολη Ελλαδα να σας εβλεπε με αλλο ματι...Εσεις κυριολεκτικα πατησατε την μπανανοφλουδα που σας πεταξαν τα κομματα ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ και πηγατε και κλεισατε λιμανια και αεροδρομια...Κανατε δηλαδη οτι εκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ..στην ουσια τα βαλατε με τον κοσμο! Αντι να πατε στη Βουλη να τα κανετε λαμπογιαλο να πατε στον Ραγκουση και να του πεαξετε γιαουρτια και πετρες εσεις κλεισατε τα μαγαζια του κοσμου που περιμενει 4-5 μηνες τον χρονο να βγαλει το φαγητο του χειμωνα! Αντι λοιπον να παρετε δικες σας πρωτοβουλιες εσεις ακουσατε τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Τωρα θα τα λουστειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος22/7/11 12:53

    συμφωνω,και το αστειο ποιο ειναι:
    ενα αριστερο μετρο,που επιτρεπει σε οποιον θελει να επιλεξει το επαγγελμα του οδηγου,χωρις τα λευτα του μπαμπακα του, δεν το θελει η αριστερα!
    μονο και μονο για να πανε κοντρα στο πασοκ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος22/7/11 14:43

    σημερα πηγαν στην λινδο και αφηναν τον κοσμο να περασει χωρις εισοδο στο καστρο. το ιδιο και στις πεταλουδες. μπραβο παιδια, ετσι θα ειμαστε ολοι μαζι σας. συνεχιστε ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος22/7/11 14:48

    ΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΔΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΑΠΗΡΟΙ
    ΑΛΛΟΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΔΕΙΕΣ
    ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΙΚΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 5.000 EURO ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΒΕΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΟΤΙ ΘΑ
    ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ.Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΩ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Η ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΑΚΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΔΙΟΤΙ Η ΡΟΔΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ
    ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΖΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος22/7/11 16:19

    Προτείνω να βγούμε όλοι στους δρόμους με ότι μέσον διαθέτουμε και να εξυπηρετούμε με κάθε τρόπο τους επισκέπτες μας. Έτσι ακυρώνουμε την αλητεία των ταξιτζήδων. Ας θυμηθούμε για λίγο τις παλιές καλές εποχές, που ο καθένας πήγαινε όπου ήθελε με ένα απλό autostop. Ας δείξουμε πόσο φιλόξενοι μπορούμε να είμαστε και ας αφήσουμε τους αυτοκινητιστές να "αυτοκτονήσουν" με αυτά που κάνουν.

    Υ.Γ.Πάντως τώρα επιβεβαιώνεται πόσο απαράδεκτη συντεχνία αποτελούν τα ταξί στην Ελλάδα..(μία από τις πολλές βέβαια που υπάρχουν)

    V.V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος22/7/11 16:50

    oi taksitzides eimaste oi monoi pou kseroume na agonizoumaste pragmatika kai na antistekoumaste otan mas thigousei ta simferonta mas eseis kotoyles to mono pou ekamnate eiton na maeyeste kathe kiriaki sto mandraki kai na to paizete aganaktismenoi kathoumenoi kato !!!1xate na doume stirixte mas ston agona mas kai min mpenete empodio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος22/7/11 17:17

    auta eine theleye ke sibarastasi lamogia. An thelete sibarastasi stamatiste na kleinete tous dromous kai exipiretiste tous turistes pou den ftene se tipota.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος22/7/11 17:36

    se ligo tarifa 16,50 8a metaferis ton eyato sou kai thn oikogenia sou me to taxi giati den 8a yparxoun touristes pou tous dioxnete me ton pio apolitisto tropo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος22/7/11 18:25

    Σε μια άλλη ανάρτηση διάβασα ότι οι ταξιτζήδες προκάλεσαν υλικές ζημιές σε ένα αυτοκίνητο που μετέφερε τουρίστες στο αεροδρόμιο.

    22/7, 16.50, αν αυτό είναι πραγματικός αγώνα και αντίσταση, άλλαξε πλευρό γιατί θα πιαστείς στον ύπνο σου.

    Σου το λέω και σου το υπογράφω ότι η απάντηση που θα λάβετε από όλους τους Ροδίτες το χειμώνα, θα σας πονέσει τόσο πολύ που θα βλαστημίσετε την ώρα και την στιγμή που ξεκινήσετε αυτήν την μορφή αγώνα..........

    Να θυμάσαι ότι το να προκαλείς φθορές σε ξένη περιουσία, είναι ποινικό αδίκημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος22/7/11 18:52

    RE VLAXOTARIFES THELETE APERGIA APERGEISTE ME MAURI SHMAIA KREMASMENH ALLA EXIPIRETISTE TOUS XENOUS. ERXONTE 1 VDOMADA DIAKOPES KAI ESEIS OI MALAKES APERGEITE EIDH 4 MERES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος22/7/11 19:11

    μπραβο στους ιδιοκτητες ταξι... ειναι οι μονοι που πραγματικα απεργουν και δεν καθονται σπιτι τους να κανουν διακοπες. ζουν απο τον τουρισμο αλλα δεν εσκυψαν το κεφαλι και δεν εκαναν τις κοτες μεχρι να περασει το καλοκαιρι... αυτη ειναι πραγματικη απεργια. οτι και να λετε, κανεις δεν θα εκανε το ιδιο. το ξερουν οι ιδιοι οτι στη ροδο μονο το καλοκαιρι βγαζουν χρηματα για να ζησουν ολο το χειμωνα και παρα αυτο το γεγονος, εχουν τα κοτσια να απεργησουν και να διαμαρτυρηθουν. ετσι θα επρεπε να πραττουμε ολοι και οχι να κανουμε τις κοτες. μπραβο σας παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος22/7/11 19:12

    16:50 Εσυ θεωρεις αγωνα οταν μου κοβεις το δικο μου μεροκαμματο για να εξυπηρετησεις τα δικα σου συμφεροντα?Εσυ θεωρεις αγωνα να κλεινεις λιμανια και αεροδρομια ταλαιπωρωντας τους τουριστες? Εσυ θεωρεις αγωνα σπαζωντας το λεωφορειο και την περιουσια ενος ανθρωπου?Αν το θεωρεις αυτο το πραγμα αγωνα μαλλον δεν ξερετε που πανε τα πεντε! Εγω το θεωρω δειλια...αυτο που κανετε και επειδη δεν εχετε επιχειρηματα για αυτα που ζητατε εκβιαζεται μηπως και σας ακουσουν! Ειδες εσυ κανεναν αγανακτισμενο να σου κλεισει το ταξι σου? ειδες κανεναν αγανακτισμενο να κλεισει αροδρομια και λιμανια? Αυτος λοιπον ειναι αγωνας!! Αν εκλεινες την νομαρχια αν εκλεινες το δημαρχειο αν εκανες καταληψη στα γραφεια ολων των βουλευτων του ΠΑΣΟΚ εδω στη Ροδο ποιος θα σου μιλουσε κανεις και θα σας εβλεπε με αλλο ματι ο κοσμος! Τωρα ομως αυτο θα σας γυρισει μπουμερανγκ γιατι κανατε τον κοσμο να ειναι εναντιον σας και βλεπωντας ο Ραγκουσης οτι σχεδον ολη Ελλαδα ειναι κατα σας προχωραει χωρις να φοβατε το νομοσχεδιο του! οπως στρωσατε ετσι θα κοιμηθητε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος22/7/11 19:14

    22/7/11 19:11 το παραπανω σχολιο ισχυει και για σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος22/7/11 19:18

    ΡΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ,ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ,ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΤΕ,ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ.ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΑΝΩΜΑΛΟΙ.ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΟΤΟΥΛΕΣ,ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ,ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΤΕ,ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ...ΜΑΛΑΚΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ,,,ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΑΤΕ,,,,ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος22/7/11 19:22

    19:12 οταν εκαναν απεργια τα βενζιναδικα εκαναν ζημια στους ταξιντζιδες και σε ολους τους επαγγελματιες οδηγους, οταν εκαναν απεργια οι αγροτες και οι φορτιγαντζιδες και εκλειναν τους δρομους παλι εκαναν το ιδιο κακο. σε ολες τις απεργιες παντα πληττεται καποιος. τωρα βγαζετε ολοι σας τα απωθημενα που εχετε με τους ταξιντζιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αντώνης22/7/11 19:31

    19.22, όταν ταλαιπωρούμε γιατί εσύ, ο φορτηγατζής, ο αγρότης, ο βενζινάς, μου στερείτε κάτι με τις κινητοποιήσεις, όχι μόνο θα αντιδράσω, αλλά θα σε μισήσω μέχρι θανάτου.

    Γιατί δεν απεργούσατε με άλλον τρόπο, ειδικά στη Ρόδο. Καταστρέφετε τα πάντα, το έχεις πάρει είδηση;

    Χειροδικείτε σε απλό κόσμο. Προκαλείτε φθορές σε οχήματα. Συνειδητοποιείς τι κάνεις;

    Έχεις σκεφτεί, 19.22, γιατί σας μισεί όλη χώρα; Έναν λόγο θέλω. Και μην ακούσω κανένα......."μας ζηλεύουν". Τι να ζηλέψω από σένα ρε κακομοίρη ταρίφα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος22/7/11 19:40

    19:31 δεν ειμαι ταξιντζης, απλα σκεφτομαι πιο λογικα. στη ροδο κανουν τις λιγοτερες κινητοποιησεις απο ολη την ελλαδα αλλα σε αυτον τον τοπο μονο μισος ξερουμε να βγαζουμε. τους ταξιντζιδες ανεκαθεν δεν τους συμπαθουσαν. δεν τους μισησαν τωρα και το ξερουμε πολυ καλα ολοι μας. μια ωρα εκλεισαν το αεροδρομια συμβολικα αλλα χωρις να ταλαιπωρηθει ο κοσμος. απεργωντας αυτη τη περιοδο, οι ταξιντζιδες πληττονται αφανταστα αλλα δεν τους ενδιαφερει γιατι ξερουν οτι αν δεν κανουν κατι αμεσα τα χανουν ολα. γιατι δεν τα βαζετε με τον ραγκουση που μεσα στο καλοκαιρι εκανε αυτο το πραγμα, γνωριζοντας τις αντιδρασεις. πολυ απλα γιατι στοχος τους ειναι να φαγωθουμε μεταξυ μας ολοι οι ελληνες. μονο ετσι δεν θια εχουμε δυναμη ως λαος. και εμεις πεφτουμε στην παγιδα. μπραβο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος23/7/11 01:53

    Έκλεισαν το αεροδρόμιο συμβολικά? Δηλαδή αν πάω με το αυτοκίνητό μου που ακόμα το χρωστάω, για να παραλάβω 2 ηλικιωμένους, θα με αφήσουν να περάσω ή θα μου το σπάσουν οι αλήτες? Οι αλήτες που ποντάρουν στην χρήση βίας, με τον τσαμπουκά τους, για να αποτρέψουν κάτι το οποίο έχει προγραμματιστεί χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος23/7/11 02:12

    ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ... ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΞΙ!!! ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *