ροή ειδήσεων

15 εκατομμύρια ευρώ θα κοστίσει το τζαμί στους Έλληνες "Γκιαούρηδες"!

Σε άμεση προτεραιότητα και με διαδικασίες κατεπείγοντος η ελληνική κυβέρνηση ξεκινά μέσα στο 2011 την ανοικοδόμηση του ισλαμικού τζαμιού στο Βοτανικό....

Το τέμενος, το οποίο θα ανεγερθεί στην πρώην βάση του ναυτικού στον Ελαιώνα, θα κοστίσει 15 εκατομμύρια ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από το ελληνικό κράτος!
Οι διαδικασίες fast track φαίνεται πως επεκτείνονται για την κυβέρνηση μόνο σε παρόμοια «ευαίσθητα» ζητήματα, ωστόσο το μεγάλο κόστος ανοικοδόμησης αναμένεται να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που λεφτά δεν… υπάρχουν στο ελληνικό κράτος.
prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/8/11 17:56

    ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ,ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ,,,,ΤΟΥΣ ΚΑΡΝΤΑΣΗΔΕΣ,ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/8/11 18:00

    Αντι να τους βαλουνε ολους σε ενα καραβι και να τους διωξουν μαζι και το καραβι...τους πληρωνουμε κιολας για να φωναζει το πρωι ο μαλακας ο χοτζας τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/8/11 20:37

    Ο λαικισμός και η τύφλα και τίποτε παραπάνω στο φόρτε του απ΄οτι βλέπω στην ανάρτηση.

    Φαινεται εξυπηρετεί κάποιους να συνεχίζει να διαιωνίζεται η κατάσταση με τα 120 παράνομα τζαμιά σε υπογεια , σε αποθήκες , σε διαμερίσματα , για την περιοχή της Αττικής μόνο.

    Που αυτά τα υποπτα μέρη μπορεί να γίνουν η και να ειναι εν "υπνώσει" κέντρα ματράσες η κέντρα θρησκευτικής καθοδήγησης μισαλλοδοξίας εις βάρος της χώρας μας.

    Οσο για τα λεφτά του κόστους ανέγερσης?
    Ναι! το ξέρω οτι δεν περισσεύουν σήμερα.

    Αλλά ειναι προτιμώτερο να τα δώσει εξ ολοκλήρου το Ελληνικό κράτος πάρα να βρεθούν και να έλθουν
    τα λεφτά απο ξένα ύποπτα ισλαμικά κέντρα που μπορεί να ειναι απο Τουρκία μεριά, απο κέντρα της Αλ κάιντα, η αλλες Αραβικές σκοτεινές πηγές.

    Καλλίτερα ενας καθαρός τόπος τέλεσης των θρησκευτικών καθηκόντων των Μουσουλμάνων στην Αττική παρά η θολή σημερινή κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/8/11 22:21

    Εχει δικιο ο 1/8/11 20:37

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/8/11 23:17

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ:
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΠΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ.
    ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΜΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
    ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥΣ.
    ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ Ή ΑΛΛΩΝ ΠΗΓΩΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΜΕΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ.
    ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΔΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΥΜΟ ΤΟΥ.
    ΕΔΩ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/8/11 23:55

    @ 1/8/11 23:17

    Δηλαδή θεωρείς ως ιδανική λύση να αναλλάβουν ..... αλλοι ενδιαφερόμενοι να κτίσουν το τζαμί και να το θέσουν υπο τον ελεγχό τους μετά?
    Απο χρόνια πολλοί πάντως ενδιαφέρθηκαν για κάτι τέτοιο.
    Το μεγαλύτερο λάθος ειναι να γίνει αυτό στην σημερινή εποχή..

    Και κάτι για το "χαμόγελο του παιδιού" τώρα..

    Πριν κάμποσα χρόνια μια εισαγώμενη ιδέα, εγινε φάμπρικα απο κάποιους εδώ στην Ελλάδα.
    Κάποιοι δημιούργησαν ( δεν χρειάζονται και πολλές διαδικασίες) ενα σωρό φιλανθρωπικά σωματεία για ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ Μπορείς να φανταστείς.

    Αυτοί λοιπόν διόρισαν στο κάθε διοικητικο συμβούλιο τις γυναίκες τους, τα παιδιά τους,τα αδέλφια τους , γενικά δικούς τους ανθρώπους.

    Ολοι τους αμειβόμενοι με παχυλές αμοιβές και φυσικά αργόμισθοι διαχειρίζονταν με σκοτεινές διαδικασίες ενα σωρό διάφορες χρηματικές δωρεές η μή, η κληροδοτήματα.

    Βγήκαν έξω στην κοινωνία ποντάροντας στα φιλάνθρωπα αισθήματα του κόσμου.
    Και για το φτωχο και εγκαταλειμένο παιδί εχει ...... πολύ ψωμί διαχρονικά αυτό απο οτι δήποτε άλλο.

    Οι διάφορες εταιρείες οι βιομηχανίες και αλλοι πολυεθνικοί ομιλοι, αντι να δίνουν τα λεφτά τους στην εφορία, τα εδιναν στα διάφορα αυτά φιλάνθρωικά ιδρύματα , εδειχναν κοινωνικό πρόσωπο στην κοινωνία ονομάζοντας τες "πράξεις κοινωνικής ευθύνης".
    Εξέπιπταν τα ποσά απο την υποχρέωση να τα καταβάλλουν ως φόρους στο κράτος

    Για αυτούς και η πίτα ολάκερη και ο σκύλος χορτάτος.

    Φτάσαμε στο σήμερα.
    Αποκαλύφθηκε πόσοι αργόσχολοι και χαραμοφάηδες εχουν τρυπώσει και σιτίζονται σε αυτά τα ιδρύματα , και δεν παραδίδουν τα στοιχεία καλής διαχείρησης των οικονομικών.
    Κόπηκαν λοιπόν οι φοροαπαλαγές των εταιρειών για δωρεές σε αυτά τα ιδρύματα , κόπηκαν και οι λεγόμενες... πράξεις κοινωνικής ευθύνης των εταιρειών.
    Πρόσθεσε και την οικονομική κρίση που επηρρεάζει τις εταιρείας.

    Κόπηκε η χρηματοδότηση, αρχισαν και οι γκρίνιες και κάποια αλληλοκαρφώματα για σημεία και τέρατα σε αυτά τα ιδρύματα.

    Καλλίτερα να κλείσουν και να φύγουν απο την μέση αυτοί οι αερητζήδες που τα διαφέντευαν και ζούσαν εως τώρα εις βάρος του ευπιστου κόσμου η μάλλον εις την υγεία των κορρόιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/8/11 00:11

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΓΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΖΑΜΙ ΕΧΕΙ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΧΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΗΔΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΕΚΕΙ ΜΗ ΜΠΟΡΟΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/8/11 00:16

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΛΑΤΡΙΑΣ ΤΟΥ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΘΗΜΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ.
    ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ
    ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΙΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/8/11 00:21

    Και το χειροτερο όλων είναι ότι θα προσπαθούν να επιβάλλουν τους δικους τους νόμους, τους νόμους της Σαρία όπως γίνεται τωρα και σε περιοχές όπου μένουν μουσουλμανοι στο Λονδίνο. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ που έχει νόμους που εξεφτελίζουν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα και εξυπηρετούν πολύ βρόμικα συμφέροντα δυστυχώς. Πολύ σωστός ο φίλος παραπάνω ότι στις χώρες τους οι χριστιανοί όχι απλά δεν έχουν κανένα θρησκευτικό δικαίωμα, αλλά δεχοντε συνεχώς τρομοκρατικές επιθέσεις και υπόκειντε σε βιασμούς και θανάτους λόγο της πίστης τους ανεξαρτήτος ηλικίας ή φύλλου. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ 1 ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΕΡΑΤΑΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/8/11 00:51

    @ 2/8/11 00:16

    Γιατί ταυτίζουμε το θέμα με Ελληνο τουρκικά προβλήματα?

    Ειναι θέμα καθαρά ιδρυση τόπου λατρείας των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα αντί να υπάρχουν παράνομα τζαμιά εδώ και εκεί..

    Και η Τουρκία με καννέναν τρόπο δεν ειναι η ηγέτιδα δύναμη των Μουσουλμάνων.
    Και που μάλλον ειναι η χώρα στην σημερινή εποχή με την λιγότερη θεοκρατική επιρροή στον κόσμο.

    Αν θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε ηγέτιδα χώρα και που δεν ειναι τελικά λόγω των αιρέσεών τους , αυτή ειναι η Σαουδική Αραβία, .
    Ενα θεοκρατικό κρατος οπου γεννήθηκε και κινήθηκε ο Προφήτης τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/8/11 02:00

    Για τράβα στην αραπιά να το παίξεις χριστιανός και θα δεις πόσα κομμάτια θα σε κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/8/11 09:59

    ΦΙΛΕ 1/8/11 23:55
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ....ΜΟΥ ΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ Η ΑΠΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ;
    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑ ΕΝ ΜΕΡΟΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ.
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/8/11 10:14

    ΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΙ ΝΑΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΧΑΛΚΗ Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΤΖΑΜΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ...... ΑΛΛΑ ΠΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Η Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/8/11 10:28

    ΤΑ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΝΑΟ....ΜΠΡΑΒΟ.... ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/8/11 11:24

    Kαι πάλι κάποιοι εδώ δεν μπορούν να το καταλάβουν οτι η εννοια τζαμί δεν ειναι Ελληνοτουρκική αντιπαράθεση στο δούναι λαβείν.

    Δεν ειναι Μουσουλμάνοι μόνο οι Τούρκοι που ζούνε στην Ελλάδα για να το οικειοποιηθούν.
    Ειναι μία δεδομένη και διεθνής υποχρέωση να υπάρχει΄και ενας λατρευτικός τόπος για τους Μουσουλμάνους σε επίσημη μορφή υπο τον έλεγχο του Ελληνικού κράτους, και οχι ξένων κέντρων και χωρίς την σημερινή κατάσταση με τα παράνομα τζαμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/8/11 11:37

    @ 2/8/11 09:59
    Σαφώς και ειναι της πολιτείας η υποχρέωση στην προστασία αυτών των παιδιών.

    Για το "χαμόγελο του παιδιού" ομως αυτη η προστασία παρουσιαζόταν σε στυλ πετυχημένου show της τηλεόρασης για να εγείρονται τα ανακλαστικά του φιλάνθρωπου κόσμου.

    Σαφώς και επέδειξαν και κάποιο εργο.
    Ενα έργο ομως που παρουσιαζόμενο κατάλληλα αποσκοπούσε σε κάτι άλλο απο αυτούς.

    Τελικά ηταν κινήσεις εμπόρων ελπίδας στην πλάτη ατυχων στην ζωή παιδιών, και της ευπιστίας αφελών ,η καλοκάγαθων ανθρώπων.

    Πράγμα που έπρεπε απο καιρό να ειχε σταματήσει.

    Θέλουν να βοηθήσουν και πονάνε για τα παιδάκια?

    Να δώσουν τα οικονομικά τους στοιχεία για έλεγχο, και αν πράγματι θέλουν να βοηθήσουν δύο λέξεις υπάρχουν. ""ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ"" και οχι αργομισθίες και υπεράριθμο προσωπικό ημετέρων και απο το συγγενολόΪ.

    Τότε και εγώ θα τους χειροκροτήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/8/11 12:08

    http://www.eglimatikotita.gr/2011/08/blog-post_6265.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/8/11 12:14

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 11,24...ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.....ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ !!! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΥ... ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΜΟΥΦΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!!! ΒΛΕΠΕ ΞΑΝΘΗ.....ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος2/8/11 14:47

    20:37 Δηλαδη αν γινει το τζαμι εσυ εισαι σιγουρος οτι ολα αυτα τα υπογεια τζαμια οπως τα λες θα κλεισουν? Οχι φιλε μου 2000 τζαμια να χτισεις αυτα θα υπαρχουν! δεν αλλαζει τιποτα...και απλα ο Ελληνας φορολογουμενος θα πληρωσει καποια εκ.ευρω για τζαμι...Θα προτειμουσα να τα εδιναν για να προσλαβουν εκτακτο προσωπικο στην πυροσβεστικη τωρα που ειναι σε μεγαλο κινδυνο ολη χωρα.. επισης να προσλαβουν Ναυαγοσωστες για την προστασια των ανθρωπων!! Θα μπορουσαν να εκαναν πολλα....Σε προτρεπω να πας σε οποιαδηποτε ισλαμικη χωρα και δεν σου βαζω την Τουρκια..να χτισει Ορθοδοξη Εκκλησια...και μονο που θα αναφερεις την λεξη Εκκ..θα σε σφαξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος2/8/11 20:48

    @ 2/8/11 14:47

    Ευχαριστώ για τις απόψεις σου που παρέθεσες στο σχόλιό μου.

    Υπάρχει ¨ομως "ενα Αλλά " σε σχέση της Ελλάδος με τις άλλες τριτοκοσμικές ισλαμικές χώρες.

    Η Ελλάδα ειναι μία Ευρωπαική χώρα και οχι ενα αντίστοιχο θεοκρατικό κράτος της Μέσης η Απω Ανατολής.

    Υπάρχουν τεράστιες διαφορές στους τρόπους σκέψης και του τρόπου ζωής των ανθρώπων τόσο σε αυτές τις χώρες οσο και εδώ.

    Δεν πρέπει και για καννένα λόγο να υποβαθμιστούμε πολιτισμικά ηθικα κοινωνικά και να έλθουμε στο επίπεδο αυτών των χωρών, και να λέμε εφ΄οσον εκεί δεν αφήνουν άρα και εμείς εδώ να σκεπτόμαστε και να πράττουμε το ιδιο με ενα αντίστοιχο σκεπτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος3/8/11 10:48

    ΜΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΗΘΙΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ...... ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ.... ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *