ροή ειδήσεων

Αγκαλιά με το αβγό του φιδιού

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Αν κάποιοι σήμερα επιχειρούν να ανακαλύψουν πίσω από τους τεχνικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης το αυγό του Κολόμβου, είναι γιατί ηθελημένα ή αθέλητα επιχειρούν να συγκαλύψουν... το επικίνδυνο αυγό του φιδιού που επιμελώς κρύβεται στον κόρφο της Ελληνικής κοινωνίας. 

Η χώρα έχει μπει σ ένα καθεστώς παγιωμένης αβεβαιότητας και μιας ανεξέλεγκτης δυστυχίας που θερίζει τα πάντα στο διάβα της.

Τα κορυφαία εθνικά της μέτωπα παραμένουν ορθάνοικτα, και η επαπειλούμενη έκρηξη που θα στοχεύσει ευθέως την αποσύνθεση του κοινωνικού της ιστού βρίσκεται ίσως ένα βήμα πριν την εφιαλτική εκδήλωσή της.

Παρ όλα αυτά, τα παπαγαλάκια κάθε απόχρωσης, αντί να στοχοπροσηλωθούν στην αφύπνιση και την οργανωτική προετοιμασία αυτού του λαού εν όψει των ραγδαίων και εν πολλοίς ανεξέλεγκτων εξελίξεων που κυοφορούνται, επιμένουν να καταγίνονται με φλυαρίες που περιγράφουν το μέγεθος του πολιτικού εγκλήματος που έχει συντελεστεί σε βάρος του τόπου, και επιχειρούν να ανιχνεύσουν την πολιτική μεθοδολογία που θα ακολουθηθεί μέχρι την ολοκλήρωση αυτού του εγκλήματος.

Τι ξεχνούν??? (και το ξεχνούν σκόπιμα).
1. Ότι το έγκλημα έχει θύμα. Και θύμα του είναι μια κοινωνία ολόκληρη που την παράτησαν στην άσφαλτο να ψυχορραγεί.
2. Ότι το έγκλημα έχει ενόχους. Και αυτοί οι ένοχοι πιάστηκαν με το όπλο στο χέρι και δεν αναζητούνται στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα μας. Και…
3. Ότι για τους ενόχους υπάρχει τιμωρία. Και γι αυτή την τιμωρία κανείς δε μιλά...

Το τελευταίο «φρούτο» σ αυτήν την καθ όλα σκόπιμα αποπροσανατολιστική «πολιτική αναζήτηση», είναι οι αμπελοφιλοσοφίες για τη μεθοδολογία των ενόχων προκειμένου να «χτίσουν» το άλλοθί τους, αλλά και να δημιουργήσουν ένα πλέγμα συνενόχων γύρω τους, για την πολιτική ασπίδα που τους είναι απαραίτητη, με στόχο τη διάχυση της ενοχής μέσα στο χρόνο.

Για όλους αυτούς, φαίνεται πως η αναζήτηση ενόχων και συνενόχων σ αυτό το εφιαλτικό «παιχνίδι» που γύρισε την Ελληνική κοινωνία στο Μεσαίωνα, είναι μια εντελώς «τεχνική» διαδικασία, που χωρίς αυτήν αλλού πατάνε κι αλλού βρίσκονται.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η απόπειρα ανίχνευσης των προθέσεων της κυβέρνησης να αναζητήσει αυξημένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, με την Ελλάδα όμως ήδη να οδηγείται στο κρεματόριο των δημίων της.
Και όλα αυτά ενώ το Σύνταγμα έχει ήδη καταλυθεί… Τραγική ειρωνεία!!!

Τι επιδιώκουν μέσα από αυτή τη φλυαρία της πολιτικής αρλουμπολογίας???
1. Να κρατήσουν το λαό καθηλωμένο, τροφοδοτώντας τον με την «παραμύθα» της απατηλής προσδοκίας ότι η πολιτική εναλλαγή θα τον απαλλάξει αυτοδίκαια από το μαρτύριο του Γολγοθά στον οποίο τον καταδίκασαν.
2. Να συγκαλύψουν πάσει θυσία τα ονοματεπώνυμα των συνενόχων που είναι και δεδομένοι και πασίγνωστοι και διόλου δεν καλύπτονται από τη σκόνη που σηκώνουν οι γενικόλογες φλυαρίες.

Όλους αυτούς που επιχειρούν δήθεν να προσδιορίσουν (και δεν το κάνουν τυχαία) την πιθανολογούμενη πολιτική πρακτική που θα ακολουθήσει ο κυβερνητικός θίασος, τους ρωτάμε ευθέως:

Τι πιστεύετε κύριοι???
Θα βρει συνενόχους αυτή η κυβέρνηση στο παιχνίδι «τεχνικής» με ζητούμενο τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς ή δε θα βρει???

Αν πιστεύετε ότι δε θα βρει, τότε πείτε μας:
Που είναι αυτό το μπλοκ των μη συνενόχων???
Γιατί δεν οργανώνεται καταδεικνύοντας στην Ελληνική κοινωνία τη διαδρομή της πολιτικής ανατροπής αυτών που κατέλυσαν το Σύνταγμα και εκχώρησαν αδίστακτα την εθνική κυριαρχία???
Ποιες συγκεκριμένες πολιτικές αποφάσεις δεσμεύτηκε αυτό το μπλοκ των «μη συνενόχων» ότι θα καταργήσει – από την πρώτη κιόλας ημέρα – αν αύριο ο Ελληνικός λαός του εμπιστευθεί την πολιτική εξουσία???
Θα εκδιώξει με πολιτική απόφαση τους νταβατζήδες από τον τόπο???
Θα βάλει τα δυο πόδια σ ένα παπούτσι στον τραπεζικό νταβατζή που ασυδοτεί???
Θα κηρύξει άκυρες τις «διεθνείς συμβάσεις» που υπέγραψε μια παράνομη κυβέρνηση που έχει καταλύσει το Σύνταγμα???
Θα επαναφέρει τους μισθούς και τα επιδόματα που καταργήθηκαν???
Θα επανακρατικοποιήσει με πολιτική απόφαση τη δημόσια περιουσία που βγήκε στο σφυρί???
Θα δικάσει και θα τιμωρήσει παραδειγματικά όλους αυτούς που ασέλγησαν σε βάρος της χώρας, της δημοκρατίας, του Συντάγματος και της Ελληνικής κοινωνίας???

Ή μήπως δε θα κάνει τίποτε απ όλα αυτά - και τόσα άλλα – και θα αρχίσει δειλά – δειλά να επαναφέρει τα περί «σεβασμού των διεθνών υποχρεώσεων και των υπογραφών της χώρας και λοιπά κουραφέξαλα»???

Αν πάλι πιστεύετε ότι θα βρει συνενόχους, τότε γιατί δε τους κατονομάζετε???
Να βοηθήσουμε εμείς στο άνοιγμα αυτού του καταλόγου???
Γιατί εμείς πιστεύουμε ότι θα βρει συνενόχους.

Και δε θα τους βρει μόνο στα εξαπτέρυγα των πατριδοκάπηλων που συνυπέγραψαν την άνευ όρων παράδοση της χώρας στους νταβατζήδες.

Οι συνένοχοι σ αυτό το εθνικό έγκλημα υπάρχουν σ όλους εκείνους που υποκρίθηκαν αντιμνημονιακή πολιτική και από την πίσω πόρτα υπερψήφιζαν μνημονικές αποφάσεις.

Οι συνένοχοι υπάρχουν σ όλους εκείνους που επιμένουν να αποπροσανατολίζουν τον Ελληνικό λαό υποβαθμίζοντας το σχέδιο της δικτατορίας των νταβατζήδων, και καλλιεργούν αυταπάτες πως με φορολογικά ημίμετρα θα μπει ο τόπος σε μια άλλη πορεία.

Οι συνένοχοι υπάρχουν μέσα σ αυτούς που επιμένουν να κρύβουν πως η Ελλάδα βρίσκεται στην περιδίνηση μιας πλανητικά σχεδιασμένης στρατηγικής, που δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την παραγωγική υποδομή ή την όποια αναπτυξιακή δυνατότητα της κάθε χώρας. Χτυπά αδιάκριτα και επιχειρεί να επανακαθορίσει το στάτους όλου του πλανήτη.

Η συνένοχοι βρίσκονται ανάμεσα σ όλους αυτούς που συστηματικά αποκρύπτουν το χαρακτήρα που πρέπει να έχει η σύγκρουση με τις επιλογές της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και τροφοδοτούν με επικίνδυνες αυταπάτες την Ελληνική κοινωνία.

Κι αν κάποιοι σήμερα επιχειρούν να ανακαλύψουν πίσω από τους τεχνικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης το αυγό του Κολόμβου, είναι γιατί ηθελημένα ή αθέλητα επιχειρούν να συγκαλύψουν το επικίνδυνο αυγό του φιδιού που επιμελώς κρύβεται στον κόρφο της Ελληνικής κοινωνίας.

ellinikoforum.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/8/11 17:50

    Το φίδι σίγουρα θα εκκολαφτεί.
    Το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιόν θα δαγκώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *