ροή ειδήσεων

Από τα στρατολογικά γραφεία στα ΚΕΠ

Στα ΚΕΠ μετατάσσονται οι πολιτικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στις πόλεις, όπου καταργούνται τα στρατολογικά γραφεία...

Τη μετάταξή τους προβλέπει κοινή απόφαση των υπουργών Εθνικής Αμυνας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στόχος της οποίας είναι οι υπάλληλοι αυτοί με τη σχετική εμπειρία που διαθέτουν, να βοηθήσουν το έργο των ΚΕΠ επί των νέων στρατολογικών διαδικασιών, τις οποίες θα κληθούν να διεκπεραιώνουν.

Με έγγραφό του στη Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, ενημερώνει ότι "η υλοποίηση των συγχωνεύσεων των στρατολογικών γραφείων θα περατωθεί εντός του Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μην καθυστερήσει η υλοποίηση των μεταθέσεων του στρατιωτικού προσωπικού".

Ακόμη, τονίζει ότι "η συγχώνευση των 57 στρατολογικών γραφείων της χώρας και η συγκρότηση 18 νέων στρατολογικών υπηρεσιών στις έδρες των περιφερειών, σκοπεύει στην εξυπηρέτηση των πολιτών από πλήρεις, νέες και πολυδύναμες ψηφιοποιημένες στρατολογικές υπηρεσίες, με σημαντική εξοικονόμηση πόρων και ανθρωπίνου δυναμικού".

Ο Π. Μπεγλίτης υπογράμμισε ότι, "επειδή οι νέες στρατολογικές υπηρεσίες θα στεγάζονται σε κτίρια ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Αμυνας και του Δημοσίου, μόνο από τη μη καταβολή μισθωμάτων θα εξοικονομηθούν 170.000 ευρώ ετησίως, που σήμερα δαπανώνται για τη μίσθωση 18 Στρατολογικών Γραφείων, που στεγάζονται σε μισθωμένα κτίρια

news247.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *