ροή ειδήσεων

Αδέσποτα σκυλιά μέσα στην αίθουσα των αφιξεων του εξωτερικού στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Είναι απίστευτο αυτό που συναντας όταν έρχεσαι στη Ρόδο. Περιμένεις να παραλαβης τη βαλίτσα σου και βλέπεις τις κουρτίνες του κυλίνδρου από όπου... βγαίνουν οι βαλίτσες να είναι βρομεσμενες κατάμαυρες ,παίρνεις τη βαλίτσα σου και περπατάς προς την έξοδο και βλέπεις αδέσποτα σκυλιά 2 στον αριθμό σήμερα να προχωράνε μεσα στην αίθουσα . Τα συμπεράσματα για τους υπευθύνους του αεροδρομίου. Ντροπή!!!! τέτοια εικόνα με το καλημέρα Στη Πανέμορφη Ρόδο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/8/11 10:10

    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΕΔΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/8/11 10:11

    ΝΑΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/8/11 10:35

    ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΞΑΝΕ ΤΩΡΑ ......
    Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ?????
    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΙΓΗ ΔΡΟΣΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ , ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ...
    " Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ!!!
    ΕΙΠΕ Ο ΓΚΑΝΤΙ .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ , ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ....ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ......ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΝΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/8/11 10:38

    Έχουν λουράκι δεν ειναι αδέσποτα. Αν και τα συπμαθώ πάρα πολύ και ιδίως το συγκεκριμενο της φωτογραφίας,η αλήθεια είναι ότι δεν είναι σωστό να τριγυρνάνε μέσα στους χώρους του αεροδρομίου. Οι ιμάντες πρέπει επιτέλους να καθαριστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/8/11 12:31

    το παρακατω κειμενο το αντιγραφω απο καπου αλλου και θα παρακαλουσα ολους να το διαβασουν. λεει την ΑΛΗΘΕΙΑ που πολλοι δεν θελουν να δουν

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ, "εγώ" προσπαθώ να βρω σπίτι σε αυτό το αδέσποτο που τριγυρνάει μέρες και μήνες και χρόνια έξω στο κρύο και στη βροχή.. έξω στον ήλιο και τον καύσωνα και "εσύ" πας και αγοράζεις την αγαπημένη σου ράτσα.
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΣΟ "εγώ" προσπαθώ να σε πείσω να στειρώσεις το ζώο σου και "εσύ" γελάς μαζί μου και μου λες "ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΡΩΝΑΝ?", θυμώνεις και φωνάζεις ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΙ!!
    ΘΕΛΩ να σε ρωτήσω αν η φύση θα προστατεύσει όλα αυτά τα άτυχα ζώα που γεννιούνται κατά λάθος και τα καταδικάζεις να ζουν όλη τους τη ζωή μέσα στο άγχος, τον πόνο, την πείνα, το φόβο του δρόμου! Που γεννιούνται επειδή ΕΣΥ δεν επιλέγεις τη στείρωση, επειδή ΕΣΥ αφήνεις το ζώο σου να περνά κάθε τόσο μια τόσο επίπονη και αγχώδη διαδικασία, μόνο και μόνο ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΙ.. Αν είχες δίκιο σε αυτό τότε θα υπήρχαν πτώματα κάθε μέρα στις εθνικές οδούς? Θα υπήρχαν κατατρεγμένα ζώα, υποσιτισμένα και κακοποιημένα?? Μου λες ότι "εγώ θα το βάλω να γεννήσει και τα σκυλάκια θα τα δώσω, έχω ανθρώπους!" Προσπαθώ να σε πείσω ότι ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ! Προσπαθώ.. αλλά δε με ακούς! Σου λέω ότι θα στερήσεις με αυτή τη γέννα σπίτι από ένα άλλο που δεν έχει καμιά ελπίδα εκεί έξω! ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΣ!! ΦΩΝΑΖΩ.. ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΑΚΟΥΣ!! Το ξέρεις ότι τα αδέσποτα που είναι στο δρόμο είναι τόσα πολλά επειδή ΕΣΥ δεν ήθελες να στειρώσεις το ζώο σου?? Επειδή ΕΣΥ τα εγκατέλειψες και τα άφησες να βρουν το δρόμο τους.. "έλα μωρέ.. κάτι θα βρουν να φάνε και θα επιβιώσουν, αντέχουν αυτά!" ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! Η ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ??
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ να μην κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά σου στις κραυγές απελπισίας που ακούς γύρω σου!! ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ.. ΑΚΟΥ ΠΩΣ ΤΡΙΖΕΙ.. ΣΚΟΥΡΙΑΣΕ ΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ.. ΣΑΠΙΣΕ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ, ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ!! ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ!! Κοίταξε το.. Κοίτα τα μάτια του! Κάτσε ένα λεπτό και κοίτα πόσο πολύ υποφέρει!!! Μην πεις ότι θα έρθει άλλος μετά από σένα και θα κάνει αυτός κάτι! ΚΑΝΕ ΕΣΥ!! ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ! ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ!! ΜΕΙΝΕ!! ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ!! ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΙΛΑ ΤΟΥ!! ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ, ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑΣ ΤΟΥ, ΑΚΟΥ ΠΩΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ.. Εσένα θα σου άρεσε να ζεις έτσι?? Θα σου άρεσε να βλέπεις το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΚΥΛΙ, το σκυλί που αγαπάς να είναι καταδικασμένο για όλη του τη ζωή κάτω από ένα δέντρο?? Φυλακισμένο στη σκουριά ενός βαρελιού???
    ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕ!!! ΠΑΡΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΜΙΛΗΣΕ!! ΜΗΝ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΗ ΣΙΩΠΗ!! ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΠΝΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ!! ΜΙΛΗΣΕ!! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ, ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ!! ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΠΑΕΙ ΦΡΑΓΜΑΤΑ!! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ...................... ΘΕΛΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/8/11 14:02

    ναι ρε ηλίθιε , με τόση καφρίλα εκεί μέσα ,τα σκυλιά σε πείραξαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/8/11 15:40

    Τα σκυλιά αυτά παλαιότερα έμπαιναν και στην πίστα και στο διάδρομο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/8/11 16:52

    Το σκυλί στην φωτο μονο αδέσποτο δεν ειναι καλα ρε φιλε το κολαρο δεν το βλέπεις?
    Μήπως χαθηκε και εψαχνε τον ιδιόκτητη του?
    Άλλα αυτο δεν σου περασε απο το μυαλό αλλα για τι μυαλο μιλάμε τωρα κανενας αγαμητος/αγαμητη εισαι με κομπλεξ κατωτερότητας και ξεσπάς στα αδεσποτα που δεν μιλάνε , ελα τραβα απο εκει που ηρθες και την επόμενη φορα τραβα καμια πριν ποσταρεις στο blog μπας και ηρεμήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/8/11 17:27

    ΝΤΡΟΠΗ σε εσενα!!!!ειμαι σιγουρη που εισαι απο αυτους που πετανε χαρτια κατω και σκουπιδια στη θαλασσα κ σ'ενοχλουν τα σκυλια!!!!!ειναι πιο καθαρα κ'απο εσενα...εισαι ενα χαμενο υποκειμενο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος1/8/11 17:58

    Έλεος!!!! Αντι να ακουστούν και μερικά μπράβο για την απλή ένδιεξη ανθρωπιάς (αν δεν είναι απλώς αδιαφορία), ο "πολιτισμένος" θίχτηκε....Άντε να μαζέψετε τα σκουπίδια από τα ρέματα και τα δάση κι άστε τα ζωντανά ήσυχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/8/11 18:40

    Ελα ρε μαγκα στο αεροδρομιο να δεις πως συμπεριφερονται τα σκυλια στον τουριστα και αντιστροφως και μετα να μιλας για ντροπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος1/8/11 18:41

    Ένα μεγάλο μπράβο στους υπεύθυνους που δεν το παίζουν 'ενδιαφερόμενοι' για την κατάσταση του αερολιμένα στην πλάτη των ζώων (Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω εδώ).

    Μια ευχούλα γι' αυτούς που τα φροντίζουν, πως να τους έρθει διπλή η χαρά που νιώθουν τα σκυλιά όταν τους βλέπουν να πλησιάζουν με ένα μπολάκι νερό στα χέρια.

    Τέλος άλλη μια ευχή σε όποιον έγραψε το άρθρο:
    Σου εύχομαι μια μέρα να δώσεις αξία στην ψυχή. Σε ότι έχει ψυχή, πριν είναι αργά. Η ζωή είναι για να χαίρεσαι και όχι για να μετανιώνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/8/11 21:43

    pigeno arketes fores sto aerodromio kai ta exo petixi den kanoun kako se kanenan apla ine kapii touristes pou den exoun megalosi katholou me zoo kai fobounte. alla kala to zoo sas pirakse kai oxi ta xalia pou exi to aerodromio imarton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/8/11 00:04

    ANTI NA BRIZETE KAI NA LETE ALLA TON ALLON PSEFTOFILOZOOI GIATI DEN TA PERNETE SPITIA SAS EEE ? EPIDI VRETHIKANE 2 KAI TOUS VALANE LOURAKI SIMENEI OTI EINAI DESPOZOMENA? EXO GIRISEI SE 100 AERODROMIA SE OLO TON KOSMO KAI TO MONO TOU EIXEADESPOTA EINAI TIS RODOU & LAXEIOPOLES TO VENIZELOS . ELOS O ENAS ELOEOS O ALOS ANTE PSEFTOFILOZOOI PIGENETE NA TA MAZEPSETE NA TA PATRETE SPITIA SAS . ALITHIA I YPA TI KANEI ? O MPOGIAS ? TO KAKO EINAI OTI THA VRETHEI KAPIOS MALAKAS THA TA FOLAREI THA KSEPSYHANE MROSTA STOUS TOURISTES KAI THA GINOUME DIPLA REZILI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/8/11 00:21

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ??????
    ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/8/11 00:42

    2/8/11 00:04
    Nai sosta giati ama ta kani eu8anasia o mpogias den fenomaste k den ginomaste rezili re malaka mas douleuis?
    Edw oi touristes den exoun meso n kikloforisoun,oi dromoi einai misoteliomenoi, i marina den ypaxi kan,o dimos den exi ipalilous den exoume astinomia kai esi les gia 2 skilia sto aerodromio ???? Pas kala re zontobolo?Traba re kamia na sine8lis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος2/8/11 00:58

    φολες στους πολιτικους στα σκυλια και τους ναρκωμανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/8/11 01:11

    edw kaname olokliro aerodromio gia na ipodexomaste tous touristes me ta vraxiolakia.... as drosistoun kai ta adespota...den pirazi kai auta tou theou einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *