ροή ειδήσεων

Η Μέρκελ αποκαλεί «Μακεδονία» τα Σκόπια

«Μακεδονία» απεκάλεσε η Άγκελα Μέρκελ τα Σκόπια, κατά τη συνέντευξή της στην κρατική τηλεόραση της Κροατίας, ενόψει της επίσκεψής της στο Ζάγκρεμπ...

«Εάν κάποιες χώρες έχουν χρέη, δεν θα αφήσουμε τις άλλες στον προθάλαμο εξαιτίας αυτού. Είναι πολύ σημαντικό, για παράδειγμα, η Σερβία να συνεργάζεται με το Κόσοβο, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη να εκλέξει Κυβέρνηση, η Μακεδονία να επιλύσει την εκκρεμότητα με την Ελλάδα γύρω από το όνομα», δήλωσε χαρακτηριστικά η γερμανίδα καγκελάριος, θέλοντας να δείξει ότι οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων προς την ΕΕ δεν θα διακοπούν από την κρίση χρέους.
«Η προοπτική ενσωμάτωσης στην Ε.Ε. είναι ανοιχτή για όλες τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων και αυτό εξαρτάται μόνο από την εκπλήρωση των προϋποθέσεων εκ μέρους των χωρών αυτών. Η σημερινή κρίση χρέους στην Ευρώπη δεν θα επηρεάσει τις χώρες αυτές να γίνουν μέλη της ΕΕ», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στα πλαίσια αυτά, επεσήμανε ότι «εάν η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία έχουν δυσκολίες δεν θα αφαιρέσουμε την προοπτική από άλλες χώρες».
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι το πρώτο ατόπημα της Άγκελα Μέρκελ όσον αφορά το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, καθώς είχε αποκαλέσει παλαιότερα τη χώρα «Μακεδονία», το 2007, κατά την συνάντησή της με τον τότε πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, στην Αθήνα.
prinokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/8/11 09:24

    Kai poli sosta tin apokalese! Makedonia legete! Epeidi diladi fonazoume emeis 8a prepei na einai kai etsi? Na min krubomaste piso apo to daxtilo mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/8/11 09:35

    Ανεξαρτήτως των ανωτέρω που είπε ο σχολιαστής ,στην παρουσα κατάσταση μας ,την οικτρή την οικονομική ,είναι καλύτερα να κοιτάξουμε να επιβιώσουμε .Ας αποφύγουμε την χρεοκοπια κατ αρχήν και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα .Εδω χανόμαστε και μας ένοιαξε το πως αποκαλεί ένα ανύπαρκτο ουσιαστικά κράτος ως είναι τα Σκόπια η κυρία Δανείστρια μας .Η φοράδα στα ΄λόνι .Ας γίνουμε λιγο πιο ρεαλιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/8/11 09:44

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ. ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΗΤΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/8/11 10:13

    DOSYLOGOI POLITIKOI ,DIPLOMOURIDES KLEFTES APATEONES DEN XTYPISATE POTE TO XERI PANO STO TRAPEZI NA PEITE STOU GYFTOSKOPIANOUS OS EDO . VETO PANTOU STON OHE STO NATO STIN EE MONO ETSI THA KATALAVOUN . ALLA .... O PROTOS POU PIGE NA EPENDYSEI ITAN TO OTE KAI I COSMOTE TI PERIMENEIS .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/8/11 11:53

    ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ Ο 09.24 ΤΙ ΝΑ ΠΩ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/8/11 12:06

    ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.....ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΑΚΕΔΟΝΕΣ ΗΤΑΝ 30% ΣΛΑΒΟΙ 30 % ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΝΙΟ .. ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕΤΟΥΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΙΣΕ.... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΑ ΕΞΥΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΦΡΑΠΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΕΞΥΝΑΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΑ .... ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΡΕΝΑΚΙΑ.....ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΤΣΙ Η ΟΧΙ.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ Ο ΚΙΣΙΓΚΕΡ Ο ΤΕΛΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΠΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΝΤΕ ΧΑΘΕΙΤΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/8/11 15:24

    ο 14¨05 μπέρδεψε το ποστ με το πρωσοπικό mail που εστελνε στην μανα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *