ροή ειδήσεων

Επικίνδυνο παιχνίδι στο λούνα παρκ Κρεμαστής

Χθες πηγαίνοντας στο πανηγύρι της Κρεμαστής είδα στο λούνα παρκ ένα άκρως επικίνδυνο παιχνίδι...
που συμμετείχαν και μικρά παιδιά. Είναι σαν τροχός τεράστιος που μπαίνει ο κόσμος και κάθετε γύρω γύρω και χωρίς να είναι δεμένοι με ζώνες ασφαλείας γυρίζει με μεγάλες ταχύτητες !!! Όσοι έμπεναν έβγεναν σοκαρισμένοι... Ποιος υπεύθυνος της πολιτείας ελέχγει την ασφάλεια αυτών των λούνα πάρκ ;;; Καλά από προσωπικό... όλοι πακιστανοί που δεν καταλάβαιναν τίποτα. Η φωτογραφία είναι την νύκτα με κινητό και φαίνεται στην μέση μακριά.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/8/11 09:51

    Τα παιχνίδια αυτά έχουν ηλικία που σχεδόν αγγίζει τον μισό αιώνα .Αυτο δεν είναι υπερβολή .Τέτοια παιχνίδια υπηρχαν στην Αθηνα την δεκαετία του 70.Είναι δε σίγουρο ότι ουδείς τα έχει ελέγξει απο την πολιτεία .Αν το είχαν κανει δεν υπήρχε περίπτωση να τους χορηγήσουν άδεια .Αλλωστε για αυτά πια υπάρχουν προδιαγραφές της Ε.Ε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/8/11 09:59

    καλα σε αυτο το louna park επικρατει μια απαραδεκτη κατασταση επισης υπαρχει ενας τροχος για μικρα παιδια κατω των 5 που οι πορτες του δεν ασφαλιζουν και ανετα ενα παιδι μπορει να πεσει κατω. παντου πακιστανοι ασφαλιζονται? πανακριβο! εργαζονται δυο μικρα κοριτσακια!!και αυτος ο τροχος ακρως επικινδυνος δεν μπορουσα να το πιστεψω οτι δεν υπηρχαν ζωνες . τελος στο παιχνιδι με τα πιστολια καθως παιρνουσαμε τα σκαγια (δεν ξερω αν το λεω σωστα) με χτυπησαν μια στο χερι μια στο προσωπο δηλαδη ανετα εβγαζαν κανενα ματι παιδιου. Θα το ελεγξει επιτελους κανενας αυτο το απαραδεκτο φαινομενο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννης21/8/11 10:27

    Και εκτός τον άλλον απόδειξη για αυτούς που παίζουν μια στης 100, όλα μαύρα. Το ΣΔΟΕ ελέγχει μόνο τα εμπορικά μαγαζιά (καλώς βέβαια) που είναι τα εύκολα θύματα.Τα σουβλατζίδικα στα πανηγύρια κάνουν χοντρές αρπαχτές και όλα μαύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/8/11 12:36

    πολυ καλο πλακα ειχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/8/11 12:52

    πρώτη φόρα πάτε σε λούνα παρκ....???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/8/11 14:42

    ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/1/12 22:06

      Ζηλεύεις ? τι να κάνουμε , όταν φιλάς τα παπαρια του βουλευτή για να σε διορίσει, πειναλέος θα πεθάνεις δεν το ήξερες ?

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος21/8/11 16:32

    ΑΣΕ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ
    ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΑΥΤΟ ΤΟ επικίνδυνο παιχνίδι...
    που συμμετείχαν και μικρά παιδιά
    ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΕΙ
    ΑΣΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/8/11 18:50

    Πραγματικα δεν ελενχεται τιποτα και λειτουργούν όλα παράνομα!περυση πάλι σε πανηγυρι πήγα με τα παιδια μου στο λούνα παρκ και θέλαν να κάνουν το καρουζελ!τα ανεβάζω ,πληρώνω,ξεκινάει να κάνει γυρω-γύρω και άκούω το γιό μου να φωνάζει ότι κάτι πέφτει με δύναμη και κάνει μπαμ-μπαμ.Βλέπω τριγύρω για να δω τί συμβαίνει και όντωσ η σκοποβολή ήταν πολύ κοντά στο παιχνίδι και τα σκάγια γυρνούσαν πισω με αποτέλεσμα να πέφτουν όπου να ναι!το λέω στον υπεύθυνο και μου απαντάει οτι δεν είναι τιποτα και δεν πονάει γιατι το χει δοκιμάσει!!!!!!!!!!του απαντάω σοβαρά ,αμα παει σε κανενα μάτι ή αυτί τί θα πεισ μετα!Δεν πήρα απαντηση ,σηκώθηκε και εφυγε.Απο τότε δεν πλήρώνω ξανα σε κανένα λούνα παρκ και σε προχειρότητες και λυπάμαι πολυ γιάτι υπάρχουν αρμόδιεσ υπηρεσιες που δεν κάνουν τίποτα και είμαστε αναγκασμένοι εμείσ σαν πολίτεσ να κάνουμε καταγγελίες για τ αυτονόητα!Επίσης οι παιδότοποι αλλό ενα θέμα!να πλήρωνεις 4ε το παιδί και να τους επισημαίνεις κάποια πράγματα για την ασφάλεια τον παιδιών και να σ απαντάνε οτι γι αυτο λέγεται παιδότοπος γιατι την ευθυνη την εχει ο γονιος.Και γιάτι χρεωνουνε λοιπον τον παιδότοπο?Δουλειές αρπαχτες...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/8/11 09:20

    Τώρα είναι πλαστικές μπίλιες στο μέγεθος του μικρού νυχιού, κάποτε ήταν σιδερένια καρφάκια και τα έριχναν με κανονικό αεροβόλο αν θυμόσαστε καλά, και όταν ήμασταν πιτσιρικάδες μαζί με τους πατεράδες μας όλοι τρέχαμε και εγώ και εσείς να ρίξουμε, τότε δεν ήταν επικίνδυνα? η διάσημη μπαλαρίνα και η διάσημη βάρκα που σε κανένα από τα 2 δεν είχε ζώνες ασφαλειας, μπαίναμε άνετα και άφοβα και δεν το θεωρούσαμε επικίνδυνο ναι η όχι? σχεδόν εδώ και τρεις δεκαετίες δεν έχει σημειωθεί κανένα ατύχημα σε λούνα παρκ της Ρόδου, έχει σημειωθεί όμως στο φαληράκι στην σφαίρα και μάλιστα θανατηφόρο αν θυμόσαστε καλά, και γενικά πολλά ατυχήματα στο φαληράκι από πραγματικά επικίνδυνα παιχνίδια, αλλα κανένας σας ούτε κουβέντα για αυτά. Και τα παιχνίδια στο water park είναι πολύ επικίνδυνα αλλα τα παιδιά σας τα πηγαίνετε να πέφτουν από 50 μετρα ύψος μέσα σε τσουλήθρες και διαφορα αλλα με κίνδυνο να σπάσουν ακόμα και αυχένα. Λίγα περιστατικά έγιναν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/8/11 13:21

    πω πω δυσκοιλιοτιτα ! ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/8/11 18:05

    to louna park einai akrws akindyno gia opiadipote hlikia! ola ayta einai ftina logia dioti otan afinete ta paidia sas sto water park kai moy pane sths nerotsoulithres 50 kai 70 metrwn poy einai akrws epikyndines den milisate.... sto faliraki poy eginan tosa thanatifora atyxhmata eidika me thn sfaira poy kai pali ola ta kleisane den milisate.... to loyna park poy einai entelws afobo kai gia mikroys kai gia megaloys me elegmena ola ta paixnidia apo ths antistixes yphresies brhkate na bgalete sto karfi????? ths apopseis toy o kathe gonios ths krataei gia thn dikia toy krish kai exw na kathete na kseftilizei thn kathe epixeirish sto internet..... ntroph re paidia eleos.... kai to oti doyleyoyn pakistanoi kala kanoyn bgazoyn leyta oxi san emas toys ellhnes poy toys les gia doyleia kai soy lene oxi sto loyna park???? rompa tha ginoyme... bebaia eimaste kai onasides theloyme kales doyleies gia na doylepsoyme na eimaste kyrioi... alla h krish krish..... kseftila gineste parte to xampari!!! kai kati telaiyteo den doyleyoyn mikra koritsia sto loyna park mia nearh kopela doyleyei sthn skopobolh apo oti thimame,ta koritsakia ta alla einai paidia toy afentikoy!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/8/11 18:14

    to tapsi einai entelws akindino kai gia ayto yparxei kai san paixnidi dioti an htan epikindino den tha to poyloysan kiolas kai an xreazotan zones tha to poyloysan to mixanima me zones kai oxi etsi,alla gia na min exei zones ara den xreiazete..... xalaroste ligo ainte na doyme pia..... gia ayto kai yparxoyn odigies prin mpeis mesa ok???? den kathese kai kaneis boltes mesa h moy kathese orthios kai moy kaneis saxlamares, giati tote nai tha xtipiseis kai tha einai kathara apo dikia soy saxlamara... ntroph ayta poy bgazete gia to loyna park!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/9/11 22:03

    Το συγκεκρημενο παιχνιδι ειναι απολυτα ακινδυνο.. Απορω πως σας κανει τοσο μεγαλη εντυπωση ενω το συγκεκρημενο ειναι φημησμενο ως ταψι και ειναι ενα απο τα ποιο καλυτερα και τα απο τα πιο ακινδυνα ακομη παιχνιδια που μου εχουν εντυπωσιασει προς στιγμη.. Το θεωρω εντελως ακινδυνο διοτι εαν παθει οποιαδηποτε βλαβη οι επιβατες του δεν επιβαρυνονται με σοβαρα ατυχηματα και αυτος ο λογος υπαρχει επειδη το παραπανω παιχνιδι δεν εχει ταλαντωσεις και συνηθιζει να κινηται υπο συνθηκες χαμηλων υψωματων και μαλιστα χωρις ταλαντωσεις.. Θεωρω πως το παιχνιδι αυτο με το μειωνεκτημα ζωνων και ασφαλειων το κανει πιο ευχαρηστο και πιο συναρπαστικο.. αν και δεν υπαρχουν ζωνες..Δεν υπηρξε ποτε κανεις που να ειχε πεσει ενω κρατιωταν υπο τις ιδικες σιδερενιες μπαρες παρα μονο εαν σηκωνοταν απο τη θεση του για πλακα η οποια θα οδηγουσε το πολυ σε ενα μικρο πεσιμο και τιποτα παραπανω.. Πιστευω πως ακομη και ο τροχος "Ροδα" η αλλιως "Μήλος" ειναι ακομη πιο επικυνδηνο παιχνιδι σε σχεση με αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *