ροή ειδήσεων

Γιατί βιάζεται τόσο για το τζαμί η κυβέρνηση;

Αυτή η βιασύνη, που επιδεικνύει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό, δεν μπορεί να εξηγηθεί…
Προφανώς, η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να εξωραΐσει την εικόνα της στo εξωτερικό με κάθε μέσο, με κάθε κόστος… Ακόμη και με την ανέγερση ενός τζαμιού στον Βοτανικό, χωρητικότητας περίπου 350 ατόμων, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.
Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση καθυστερεί σημαντικά την θέσπιση δεκάδων άλλων νομοσχεδίων, που είναι αναγκαία για να βγούμε (αν βγούμε) από το τέλμα, στο οποίο έχουμε περιέλθει…
Την ίδια στιγμή, τα σχολεία κινδυνεύουν να μην ανοίξουν σε πολλές περιοχές της χώρας, λόγω ελλείψεων σε προσωπικό και υλικό, ενώ είναι ακόμη άγνωστο τι θα συμβεί με τα Πανεπιστήμια…
Την ίδια στιγμή, χιλιάδες νέοι προστίθενται κάθε εβδομάδα στις στρατιές των ανέργων, που βλέπουν το κράτος να τους γυρίζει την πλάτη και να τους καταδικάζει σε «αφανισμό»…
Την ίδια στιγμή, η ελληνική κυβέρνηση, προσπαθεί να… επιταχύνει και να περάσει με τροπολογία το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα, ενώ η χρηματοδότηση της κατασκευής του λατρευτικού χώρου θα γίνει αποκλειστικά από το ελληνικό Δημόσιο!
Όλοι οι συναρμόδιοι φορείς, μάλιστα, με επικεφαλής το Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισαν να παραχωρήσουν χώρους του ΣΕΦ, αλλά και του ΟΑΚΑ, στους μουσουλμάνους, για τη μεγάλη προσευχή του Ραμαζανιού, που είναι στα τέλη Αυγούστου. Τέλη Αυγούστου αναμένεται, μάλιστα, να ψηφιστεί στη Βουλή και το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα και δια της πλαγίας οδού και του τζαμιού στο Βοτανικό… Τυχαίο;
prionokordela.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/8/11 14:32

    Οι Τουρκοι της Ροδου τι λενε για ολα αυτα? Μηπως θελουν να τους κανουμε ενα ακομα τζαμι εδω? Ηδη εχουν 3 τζαμια και 2 νεκροταφεια! Εγω προτεινω να τους κανουμε ακομη ενα νεκροταφειο θα τους χρειαστει τα επομενα χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/8/11 15:44

    Ειμαι υπερ της ανεγερσης τζαμιου, γιατι κι εγω οταν ημουν στο εξωτερικο, μας δοθηκε αδεια να χτισουμε ορθοδοξη εκκλησια. Απλα στην σημερινη συγκυρια, δεν θα χρηματοδοτουσα και την ανεγερση. Τα εξοδα θα μπορουσαν ανετα να καλυφθουν απο δωρεες μουσουλμανων η μουσουλμανικων κρατων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/8/11 15:51

    15:44 Να λες ομως και που εδωσαν αδεια ετσι? Ησουν στην Τουρκια? ησουν στο Πακισταν? ησουν στην Παλαιστινη? ησουν σε Αραβικες χωρες? Γιατι εκει δεν δινουν αδεια φιλαρακο μου! Μην κανεις λοιπον τον εξυπνο γιατι το τζαμι ειναι για αυτες τις χωρες που ειπα πιο πανω...Και επειδη ξερουμε τι θα ακολουθησει αν γινει τζαμι..καλο ειναι να το ξανασκεφτει η κυβερνηση! Ασε που μαλλον δεν εισαι και ορθοδοξος Χριστιανος...Κανεις Ορθοδοξος δεν θελει το τζαμι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/8/11 16:05

    16/8/11 15:44 ΡΕ ΚΟΜΜΕΝΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ? ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΚΑΚΙ! ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/8/11 17:35

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ...

    ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/8/11 17:51

    http://baitulhikm.blogspot.com/2010/04/blog-post.html

    Διαβαστε δυνατα, για να συνηθισουν τα αυτακια σας!

    Αλλαχ ου ακμπαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος16/8/11 17:54

    Ασ Σαλάαμου αλέϊκουμ βα ραχματουλάχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/8/11 17:57

    Ετιχιαγιάτου λιλάχι βασ σαλαβάτο βαταγιαμπάτου ασσάλαμου αλέϊκα αγιουχανάμπι βαραχματουλάχι βαμπαρκάτουχου ασσάλαμου αλέϊνα βαλα ιμπάντιλαχισ σαλιχίν ασχάντου λα ιλάχα ίλαλάχου βα ασχάντου αννά μοχάμμαντουν αμπντουχου βα ρασούλουχ.

    Μετάφραση: Όλη η δόξα, προσευχές και λατρεία ανήκουν αποκλειστικά στον Αλλάχ. Ειρήνη σε εσένα ο Προφήτη και η ελεημοσύνη και ευλογία του Αλλάχ. Ειρήνη σε εμάς και σε όλους τους ενάρετους δούλους του Αλλάχ. Μαρτυρώ πως κανείς δεν είναι άξιος λατρείας εκτός του Αλλάχ και μαρτυρώ πως ο Μοχάμμαντ είναι δούλος και προφήτης Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/8/11 18:03

    Τι ακριβως πετυχατε στην ζωη; Υπερηφανευεσται για την θρησκεια, που σας βαφτισαν, χωρις να σας ρωτησουν, και για την εθνικοτητα, που κι αυτη απλα σας ετυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος16/8/11 18:28

    18:03 ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΚΟΜΜΕΝΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ...ΕΓΩ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΛΕΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΕΝΑ...ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΡΕ ΚΟΜΜΕΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΑΧΧ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΙΛΑΦΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΠΟΥ ΛΕΣ!

    ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ



    1.( Πιστεύω εις ένα Θεόν,) Πατέρα, παντοκράτορα, ποιητήν ουρανού και γης, ορατών τε πάντων και αοράτων.

    2. Και εις ένα Κύριον Ιησούν, Χριστόν, τον Υιόν τoυ Θεoύ, τον μονογενή, τον εκ του Πατρός γεννηθέντα προ πάντων των αιώνων. Φως εκ φωτός, Θεόν αληθινόν εκ Θεού αληθινού, γεννηθέντα ου ποιηθέντα, ομοούσιον το Πατρί, δι’ ου τα πάντα εγένετο.

    3. Τον δι’ ημάς τούς ανθρώπους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των ουρανών και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος ‘Αγίου και Μαρίας της Παρθένου και ενανθρωπήσαντα.

    4. Σταυρωθέντα τε υπέρ ημών επί Ποντίου Πιλάτου και παθόντα και ταφέντα.

    5. Και αναστάντα την τρίτη ημέρα κατά φας Γραφάς.

    6. Και ανελθόντα εις τούς ουρανούς και καθεζόμενον εκ δεξιών του Πατρός.

    7. Και πάλιν ερχόμενον μετά δόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς, ου της βασιλείας ουκ έσται τέλος.

    8. Και εις το Πνεύμα το Άγιον, το κύριον, το ζωοποιόν, το εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πατρί και Υιώ συμπροσκυνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν δια των Προφητών.

    9.Εις μίαν, αγίαν, καθολικήν και αποστολικήν Εκκλησίαν.

    10.Ομολογώ εν βάπτισμα εις άφεσιν αμαρτιών.

    11 Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών.

    12. Και ζωήν του μέλλοντος αιώνος. ’Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος16/8/11 19:07

    Τωρα εισαι περιφανος, που μπορεις να απαρνηθεις οποτε θελεις, αυτο που τοσο φανατικα υπερασπιζεσαι.
    Πλακα εχετε!

    9.Εις μίαν, αγίαν, καθολικήν και αποστολικήν Εκκλησίαν

    Αληθεια σε αυτο πιστευεις; Η μηπως τα εχεις τσουγκρισει με τους υπολοιπους χριστιανους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος16/8/11 19:08

    "Και περιήγεν ο Ιησούς τας πόλεις πάσας και τας κώμας, διδάσκων εν ταις συναγωγαίς αυτών και κηρύσσων το ευαγγέλιον της βασιλείας και θεραπεύων πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.(Κατά Ματθαίον ευαγγέλιο 9:35)"

    Εδώ μέσα όμως δεν έρχεται ο Χριστός να θεραπεύσει την "μαλακίαν" που δέρνει όλους εσάς!

    Δεν ντρέπεστε ρε, που το παίζετε και θεοσεβούμενοι, να λέτε να πεθάνουν οι άνθρωποι και να γεμίσουν τα νεκροταφεία? Τι σας έκαναν? Εσείς νομίζετε ό,τι είστε καλύτεροι? Στην κόλαση καιείτε εσείς, πρώτοι απ'όλους, όσο και αν παρακαλάτε τον Θεούλη να σας σώσει. Ανεγκέφαλοι που μου έχετε και internet. Κολλημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος16/8/11 19:14

    Πες τα χρυσοστομε!

    Προς τους αλλους; Ειστε σιγουροι οτι εχει γραψει καποιος μουσουλμανος εστω και μια λεξη σε αυτη την συζητηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/8/11 19:16

    Σχεδόν ΣΕ ΟΛΕΣ τις Μουσουλμανικές πόλεις που έχω πάει (πάνω από 30), υπάρχουν Χριστιανικές εκκλησίες και οι ντόπιοι δεν έχουν κανένα κόμπλεξ όπως εσείς. Αλλά αν δεν έχετε βγει από τα κωλοχώρια σας, που να το ξέρετε. Ότι προπαγάνδα σας πουν, αυτά πιστεύετε. Αν επέλεγα πάντως να πιστεύω σε κάποια θρησκεία, ο Χριστιανισμός θα ήταν σίγουρα ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ. Πιο κολλημένα και επικίνδυνα μυαλά δεν υπάρχουν. Πρώτα εσείς και μετά οι Μουσουλμάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος16/8/11 19:19

    Εγω παντως δινω τον αβολο μου για να γινει ενα νεο νεκροταφειο για τους κομμενους! Οτι αλλο κυκλοφορει στον πλανητη εκτος απο τους Χριστιανους ειναι ολοι τους σκουπιδια!Αντε σκατοκομμενοι σας εχουμε κανει πλουσιους εδω στη Ροδο μιλατε κι ολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος16/8/11 19:30

    Εισαι σιγουρος οτι υπαρχει μουσουλμανος στην συζητηση;

    Για μενα σκουπιδια ειναι αυτα που λες και σκεφτεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος16/8/11 19:34

    Φίλε μου, προσπαθείς να κάνεις συζήτηση με κάποιον που πιστεύει πως η γη είναι 5000 ετών. Άσε, μην χάνεις τον χρόνο σου με τον "κομμένο"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος16/8/11 19:34

    19.19 ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ...ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ 19.30 ΤΙ ΕΙΣΑΙ? Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΕΝΩΝ? Η ΠΗΔΑΣ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙΣ Ε ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕ? ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος16/8/11 19:37

    ΘΡΗΣΚΕΙΑ: Το μεγαλύτερο κακό που συνέβη ποτέ στον πλανήτη.

    ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Αυτή εδώ η "συζήτηση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος16/8/11 19:41

    Ενω εσυ τι ακριβως εχεις πετυχει με τα μυαλα που κουβαλας;

    Ειστε χειροτεροι απο τους πιο φανατικους μουσουλμανους. Καμια διαφορα! Το ιδιο μισος σας εχει θολωσει τα μυαλα.

    Εχετε πολυ πλακα! Μα ποσο σας εκνευριζει οταν καποιος τολμαει να διαφωνει μαζι σας. Δεν σας το χουν μαθει αυτο. Να σεβεστε το διαφορετικο. Σαν προβατα ακολουθειτε ολοι τους πνευματικους σας ηγετες, στο μαντρι. Ουτε αμφισβητηση, ουτε δικη σας σκεψη. Απλα αναμασατε τις αηδιες που σας εμποτισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/8/11 19:43

    Το προηγουμενο βεβαια δεν απευθηνεται στον αμεσα προλαλησαντα 19:37

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος16/8/11 19:48

    Ξέρουν αυτοί που απευθύνεσαι φίλε μου, μην ανησυχείς... Άλλωστε όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται λένε, και όλοι οι δήθεν θεοσεβούμενοι λατρεύουν τις αποκτήσεις αγαθών. Είτε λεφτά είναι αυτά, είτε δωρεές, είτε... μύγες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος16/8/11 19:48

    ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ...ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ! ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ..ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ! ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑς! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Ε? ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΕΝΩΝ ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος16/8/11 19:50

    Ετσι ετσι...Θανατος σε καθε Μουσουλμανο για να καθαρισει ο πλανητης απο αυτη την αρρωστια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος16/8/11 19:53

    Μα δεν θα μου περναγε ποτε απο το μυαλο, να πω σε κανεναν συνανθρωπο μου να αλλαξει την πιστη του. Γιατι να το εκανα αυτο;
    Εσυ που ταυτιζεσαι με τους σταυροφορους εχεις το προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος16/8/11 19:55

    Ποια η διαφορα αναμεσα σε αυτα που γραφετε κι ευχεστε , και σε αυτα που σας ενοχλουν στους μουσουλμανους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος16/8/11 20:20

    ΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΝΕΣΕΝΤΟΝΟ...ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2011 ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ! ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ... ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ? ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος16/8/11 20:46

    Τουρκος καλος μονο νεκρος! Εγω υπερητησα την μαμα πατριδα και εκπεδευτικα για να σκοτωνω τουρκους! περιμενουμε την ωρα που θα μας πει η μανα πατριδα σφαξτε ολους τους κομμενους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απόστολος16/8/11 20:48

    Δύσκολα τους έβαλες φίλε μου 19:55. Άσε, θα σου πω εγώ τις διαφορές:

    Λοιπόν:

    Ο Χριστιανισμός είναι μονοθεϊστική θρησκεία... εμ... α, ναι, είναι και ο μουσουλμανισμός.

    Ο Χριστός γεννήθηκε από παρθένα... Ωπ! Και ο Μωάμεθ γεννήθηκε από παρθένα!

    Οι χριστιανοί λένε πως θα έρθει η λύτρωση αν είσαι πιστός και κάνεις καλές πράξεις... Α! Ρε κοίτα να δεις... Ο Μουσουλμανισμός λέει πως θα έρθει η λύτρωση αν είσαι πιστός και κάνεις καλές πράξεις!

    Ο χριστιανισμός λέει πως αν είσαι πιστός και καλός θα πας στα ουράνια δίπλα στον θεό... Χμμμ... και ο Μουσουλμανισμός λέει πως θα πας στον Παράδεισο.

    Ο χριστιανισμός λέει πως αν δεν είσαι πιστός και καλός, θα καείς στην κόλαση! Α, βρε κοίτα να δείς... και οι Μουσουλμάνοι λένε πως καίγεσαι σε μια λίμνη φωτιάς...

    Ο Χριστός θα ξανάρθει στη γη στη δευτέρα παρουσία και θα σώσει μόνο τους πιστούς... Ωπ! Μα... και ο προφήτης Μωάμεθ θα έρθει ξανά και θα σώσει μόνο τους πιστούς!

    Στον Χριστιανισμό θα ακουστούν σάλπιγγες που θα σημάνουν την μέρα της κρίσης... Αλλά... και οι Μουσουλμάνοι λένε πως οι σάλπιγγες θα ηχήσουν πριν το τέλος των αλλόθρησκων...

    Οι μαθητές του Χριστού πέθαναν για την πίστη τους. Ωπ... και οι 12 ακόλουθοι του Μωάμεθ πέθαναν ως μάρτυρες...

    Ουφ... τα παρατάω... άμα συνεχίσω θα γράφω μέχρι αύριο... Βρε λες να είναι όλοι ίδιοι τελικά?

    Βρε κοίτα να δεις... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος16/8/11 20:52

    Εσυ δηλαδη νομιζεις οτι ζεις στον πρωτο η τον δευτερο κοσμο; Κι αν ναι αυτο ειναι κατορθωμα σου, η απλα σου ετυχε;
    Το Κορανι το εχεις διαβασει, η απλα αναμασας προπαγανδα;
    Εγω αυτους που γνωρισα παντως απλα ηθελαν να ζησουν ειρηνικα τις οικογενειες τους.
    Εσυ που αναφερεις σταυροφορους, μαλλον παρομοιαζεις ολους τους μουσουλμανους, με κατι αντιστοιχο δικο τους.
    Γιατι να μην μιλαω; Δεν αντεχεις διαφορετικη αποψη;
    Σε φοβιζει το διαφορετικο; Αισθανεσαι μονο δυνατος, οταν γυρω σου ολοι εχουν τις ιδιες αποψεις με σενα; Ισως απλα τις ιδιες φοβιες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος16/8/11 20:59

    Και ηρθε ο Αποστολος, και σου εγραψε πως τελικα δεν ειναι και τοσο διαφορετικα τα πραγματα. Οποτε χαλαρωσε, ασε το μισος, και ξεχνα τις φοβιες σου.
    Κι εσυ 20:46, σπουδαια πραγματα αναμενεις στην ζωη σου.
    Αν ειχες λιγο μυαλο, θα ευχοσουν να μην ερθει ποτε μια τετοια ωρα.
    Ελπιζω μονο να μην περνας τον χρονο της αναμονης σου βασανιζοντας αδεσποτα. Πολυ φοβαμαι οτι τοσο μισος καπου εκει θα σε οδηγησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος16/8/11 21:01

    Σας το ξαναλεω...Εκπεδευτηκα για να σκοτωνω τουρκους! Να ειστε τυχεροι οταν ερθει εκεινη η ωρα να φυγετε και να κρυφτειτε καλα....γιατι το νεο νεκροταφειο που θα φτιαξουμε δεν θα σας χωραει κομμενοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Απόστολος16/8/11 21:04

    Γκάου - μπίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος16/8/11 21:09

    Τελικα εισαι 1000% ΕΛΛΗΝΑΣ εσυ εκπαιδευμενε!
    Αποδεικνυεται απο το γεγονος, οτι θελεις να φτιαξεις μια υποδομη, που ηδη ξερεις οτι δεν θα εξυπηρετησει τον σκοπο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος16/8/11 21:12

    21:04 χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    Τα ειπες ολα με 2 λεξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος16/8/11 21:15

    Εγω δεν σου μιλαω για θρησκεια..στα παπαρια μου που πιστευει ο καθενας σας! Εγω αγαπω την πατριδα μου και με οδηγο τον Στρατηγο Θεοδωρο θα σας σφαξουμε ολους!Κομμενοι η ωρα σας ειναι κοντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Απόστολος16/8/11 21:18

    Ρε συ Ράμπο 21:01, νομίζεις πως είμαστε και εμείς που σου μιλάμε τόση ώρα Τούρκοι?

    Κακώς... γιατί αν όντως ήμασταν και ξέρουμε τόση καλύτερη ορθογραφία και γραμματική της Ελληνικής γλώσσας από εσένα, θα έπρεπε να βγάλεις την περόνη και να καταπιείς μια από τις χειροβομβίδες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος16/8/11 21:23

    Οτι και να'σαι στα παπαρια μου..Και μονο οτι μιλας με τετοια απαξιωτικο τροπο για τους Ελληνες φαινεσαι τι αρχιδι εισαι! δεν αξιζετε να ειστε Ελληνες εσεις...Για τουρκος θα εκανες σιγουρα μισοριξια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος16/8/11 21:28

    Με τον Παγκαλο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος16/8/11 21:30

    21:23 ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΙ... ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ! ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΖΙ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ!! ΟΥΣΤΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Απόστολος16/8/11 21:32

    Νευράκια, νευράκια, και αρχίσαμε τα μπινελίκια Ράμπο? Το πρώτο αίμα! Σιγά τα αίματα, σιγά! :P

    Και εσύ δεν αξίζεις να λέγεσαι άνθρωπος, άλλα ας μην το κάνουμε και θέμα τώρα! Το τι αξίζει ο καθένας το κρίνουν αυτοί που διαβάζουν, μην ανησυχείς.

    Έσυ δεν είσαι που έγραψες παραπάνω το πιστεύω? Στον 5ο στίχο λες "κατά ΦΑΣ γραφάς". Ε, μιας και είσαι καλοφαγάς, φάε και ένα χαπάκι να ηρεμήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος16/8/11 21:35

    Οταν καταλαβει και ο τελευταιος, οτι το μισος δεν οδηγει πουθενα, οταν παψει ο ελληνας να πιστευει πως αυτο που τον προσδιοριζει ειναι το μισος κατα των τουρκων, μονο τοτε θα εχει αυτος ο τοπος την ευκαιρεια να παει μπροστα. Προτεινω συναντηση με τουρκους συνανθρωπους, μπας και καταλαβετε επιτελους οτι κι αυτοι στην καθημερινοτητα τους εχουν τα ιδια προβληματα, τα ιδια ονειρα. Μην εξυπηρετειτε τα συμφεροντα της βρωμικης πολιτικης. Της πολιτικης τριτων, που εχουν θυσαυρισει και συνεχιζουν ακομα με την αντιπαραθεση αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος16/8/11 21:42

    21:35 ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ...ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος16/8/11 21:49

    Ολα αυτα που λες συμβαινουν, αλλα ειναι τα βρωμικα παιχνιδια της πολιτικης. Κανενας σοβαρος απλος πολιτης, δεν θελει τον πολεμο.

    Νομιζω οτι κι οι δικοι μας δεν κανουν σωστα την δουλεια τους. Δεν ταιριαζουν οι λεονταρισμοι των στρατιωτικων, με την εικονα ξεφραγου αμπελιου που εχει δημιουργηθει. Οποιος θελει μπαινει, οποτε θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος16/8/11 21:52

    Δεν ειμαι ακριβως αθεος. Απλα δεν χρειαζομαι μεσαζοντες, για να ειμαι ηθικος στην ζωη μου. Δεν μπαινω σε καλουπια, και εχω την δικη μου αποψη, που υπερασπιζομαι μεχρι να μου αποδειξει καποιος με επιχειρηματα το αντιθετο. Οταν συμβει αυτο, παραδεχομαι το λαθος μου, και λεω και συγνωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος16/8/11 22:04

    21:52 Μπορεις να πιστευεις οπου θελεις..αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα να ακυρωνεις τους αλλους!Χιλιαδες πιστοι στην Ελλαδα δεν βλακες κι εσυ ο εξυπνος..Για σκεψου λιγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Απόστολος16/8/11 22:09

    Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά mr.Rambo, αν οι χιλιάδες πιστοί στην Ελλάδα λένε και αυτοί να σκοτώσουμε και να θάψουμε όλους τους αλλόθρησκους, τότε ναι, είναι βλάκες. Και εγκεφαλικά νεκροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος16/8/11 22:27

    22:04 Ευχαριστω για την ευγενικη παρακληση, να σκεφτω λιγο, αλλα προτιμω να συνεχιζω να σκεφτομαι πολυ. Στο 3ο Ραιχ εκατομμυρια ακολουθησαν τον Χιτλερ.
    Επειδη ηταν πολλοι ηταν και σωστοι;
    Το λεω αυτο σαν παραδειγμα, οτι οι πολλοι δεν ειναι αυτοματα και οι σωστοι. Δεν θελω να θηξω κανενος την θρησκεια με αυτο.

    Δεν αμφισβητω την θρησκεια και την πιστη κανενος εξ αλλου. Ουτε ενοχλουμε, ουτε θελω να επιβληθω.
    Στην Ελλαδα αισθανομαι οτι υπαρχει πιεση απο την πλειοψηφια των ορθοδοξων, να επιβαλλει ενα δογμα, καθοδηγοντας, και αποτρεποντας την ελευθερη σκεψη.

    Εξ αλλου η Ελλαδα τις καλυτερες εποχες, τις ειχε πριν την ελευση του χριστιανισμου. Απο κει αντλουν πολλοι ακομα την εθνικη τους υπερηφανια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος16/8/11 23:05

    22:27..εχεις μπερδεψει τον Χιτλερ και το 3ο Ραιχ με τους Ελληνες πιστους! Λαθος συγκριση εκανες παλικαρι μου και ειναι ντροπη και μονο που το σκεφτεσαι! Μην ακυρωνεις λοιπον 10 εκ. Ελληνες δεν σου ειπε κανεις να πας στη εκκλησια εξαλλου ατομα σαν εσενα αφου ειναι πιο εξυπνα απο 10εκ. Ελληνες εχουν θεση μονο στην ΝΑΣΑ..δεν ξερω αν σου προταθηκε για προεδρος της Αμερικης? Προφανως δεν θα εχεις και φιλους...ποιος θα σου εκανε παρεα με τετοια εξυπναδα! Καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος16/8/11 23:07

    ΡΕ ΚΟΜΜΕΝΕ...ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΝΕΣΕ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ 2-3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ! ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος16/8/11 23:21

    23:05
    Διαβασε ξανα, εαν εχεις την ικανοτητα να κατανοησεις τον γραπτο λογο.
    Με το παραληρημα σου απλα επιβεβαιωνεις αυτα που εγραψα, οτι η ελληνικη κοινωνια δεν μπορει να δεχτει κατι το διαφορετικο.
    Δεν ακυρωσα κανεναν. Εσεις προσπαθειτε επιμονα να ακυρωσετε καθε τι το διαφορετικο.
    Φιλους πραγματι εχω λιγους, αλλα καλους.
    Δεν ειμαι εξυπνος πανω απο τον μεσο ορο, αλλα πες μου: Η κοινωνια αυτη εχει προβλημα να συναναστεφεται με εξυπνα ατομα;
    Γιατι αυτο μας γραφεις. Κι αν ειναι ετσι, νομιζω πως χανει πολλα.
    Ειλικρινα νομιζεις οτι η θεση του προεδρου της Αμερικης απαιτει εξυπναδα;
    Η συμμετοχη η μη σε μια θρησκευτικη κοινοτητα ειναι δεικτης εξυπναδας κατα την αποψη σου;
    Καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος16/8/11 23:24

    23:07
    Ενω το επιπεδο της δικης σου αναρτησης σου εξασφαλιζει τον απολυτο σεβασμο ολων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος16/8/11 23:52

    16/8/11 23:21 re file exo diavasei ola ta sxolia sou ki ego aporo filous exeis?fysika den 8a exeis kai gynaika.. xoris na ksero pio eisai moy deixneis atomo gliodeis pou pragmatika den ua i8ele kaneis dipla tou!! sorry kiolas pou milao etsi... alla auti tin eikona bgazeis! den sou leo na allakseis giati tetoiou idous an8ropoi san esena einai panta etsi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος17/8/11 00:16

    23:52
    Pws akribws eftases sta simperasmata soy?
    Gliodeis einai oti den mporoume na antimetopisoume me epixeirhmata?
    Ta simperasmata sou pantws einai lathos, kai deixnoun, oti h ellhnikh koinonia exei fobera kollhmata.
    Ti akribws prepei na allaksw? Na brizw? Na xaraktirizw ki egw toys synomilites moy? Na misw ki egw oti einai diaforetiko?
    Blepeis sou grafw kai sthn dikh sou glwssa.
    Exetai oloi problima me oti einai diaforetiko. Oloi prepei na einai sto idio kopadi, kai na mhn bgainoun apo to mantri. Etsi den einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος17/8/11 00:27

    ΨΑΡΑΣ ΕΙΠΕ:

    http://to-adifago-kitos.gr/

    Και τωρα , αντε γεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος17/8/11 03:43

    Γιατί πρέπει να φτιαχτεί ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ τζαμί στην Αθήνα; Την στιγμή που υπάρχουν ήδη κάποιες δεκάδες τα οποία μάλιστα λειτουργούν κανονικότατα; Δεν απάντησε κανείς. Κάθεστε και σκοτώνεστε χωρίς να εξετάζετε τα γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. http://mavroseolous.blogspot.com/2010/11/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος17/8/11 06:57

    Eξαιρετικά αφιερωμένο...στον 00.16. Για να σταματήσεις να είσαι "διαφορετικός" χωρίς επιχειρήματα!Σχετικά με τους μουσουλμάνους και την προσευχή τους. Για μία ακόμη φορά στην Ελλάδα έχουμε χάσει το μέτρο.
    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν λέμε τα πράγματα ως έχουν.Ήμασταν ποτέ μουσουλμάνοι και δεν το ήξερα? Έχει πλημμυρίσει η Ελλάδα από λαθρομετανάστες μουσουλμάνους το μεγαλύτερο μέρος των οποίων μένουν στην Αθήνα.
    Τους ανθρώπους αυτούς δεν τους κάλεσε κανείς, ήρθαν μόνοι τους για να βρουν καταφύγιο στην χώρα μας. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να καταλάβουν ότι όταν πάνε σε μία χώρα που τους φιλοξενεί, χωρίς μάλιστα να έχουν ερωτηθεί οι κάτοικοι της για αυτό, θα πρέπει να σέβονται την χώρα αυτή. Έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν όπου θέλουν αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να κλείνουν κεντρικούς δρόμους και να προκαλούν ταλαιπωρία σε χιλιάδες κατοίκους επειδή θέλουν να εξασκήσουν την προσευχή τους!
    Και όχι μόνο αυτό, να απαιτούν να τους φτιάξουμε και τζαμί! Τι λέτε ρε παιδιά? Σε ποια χώρα τα είδατε αυτά?Εισβάλλουν σε μία φτωχή χώρα σαν την Ελλάδα και απαιτούν? Αν θέλουν να κάνουν τζαμί, ας μαζέψουν τα χρήματα, ας καταθέσουν την πρόταση τους και η πολιτεία με την σύμφωνη γνώμη των πολιτών ας το προχωρήσει. Πρώτα όμως να ρωτήσει τους Έλληνες κατοίκους.Μας ρώτησε κανείς αν θέλουμε να γίνουμε χώρα 'πολυπολιτισμική' και 'πολυεθνική'? Εδώ και χιλιάδες χρόνια Έλληνες ζούσαν εδώ, αμέτρητο αίμα έχει χυθεί για την πατρίδα μας και μια μέρα ξυπνάμε και βλέπουμε 2,5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες να απαιτούν! Και όχι μόνο αυτό, μετά τον νόμο Ραγκούση να ψηφίζουν κι όλας! Να μην μιλάνε ελληνικά, να μην έχουν ιδέα για την χώρα μας αλλά να αποφασίζουν για εμάς!Όλες οι χώρες της Δυτικής Ευρώπης έχουν εδώ και πολλά χρόνια χιλιάδες μεταναστών επειδή απλούστατα είχαν εγκληματίσει εναντίον πολλών χωρών του τρίτου κόσμου μέσω των αποικιών τους. Εμείς χωρίς ποτέ να έχουμε εκμεταλλευτεί τους κατοίκους και τους πόρους άλλων χωρών γινόμενοι αποικιοκράτες όπως οι 'πολιτισμένοι' λαοί της Δυτικής Ευρώπης, είμαστε υποχρεωμένοι να δεχθούμε ως δεδομένο τα εκατομμύρια των μεταναστών! Και όχι μόνο αυτό, αλλά να υπακούμε και στις απαιτήσεις τους!Πρέπει επιτέλους να δουλέψουν οι νόμοι και θεσμοί σε αυτόν τον τόπο. Είναι δυνατόν μια χώρα 10 εκατομμυρίων ανθρώπων να έχει 2,5 εκατομμύρια μετανάστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος17/8/11 06:58

    Συνεχεια...
    Έχω βαρεθεί σε αυτήν την χώρα να μας φέρνουν προ τετελεσμένων γενονότων. Αφήνουν πρώτα να φτάσει ο κόμπος στο χτένι, επιπρόσθετα δημιουργούν και τις συνθήκες για να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο και μετά μας λένε διαλέξτε αυτό ή εκείνο.Χρεοκοπία ή ΔΝΤ, μετανάστες ή ρατσισμός?
    Πόσο γελοία είναι αυτά τα διλήμματα? Δηλαδή αν κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να μπει κάποιο όριο στον αριθμό μεταναστατών είναι αυτόματα ρατσιστής? Αν κάποιος πιστεύει ότι όπως εμείς πρέπει να σεβόμαστε τους μετανάστες έτσι και αυτοί θα πρέπει να σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί, είναι ρατσιστής? Αν κάποιος πιστεύει στην ανεξιθρησκεία αλλά δεν πιστεύει σε αυτήν την βίαιη προσπάθεια αλλαγής της σύνθεσης της κοινωνίας μας είναι ρατσιστής?Μα και στην Αφρική υπάρχουν εκατομμύρια δυστυχισμένα παιδιά που πεθαίνουν από την πείνα. Σαν χώρα προσπαθούμε να βοηθήσουμε, ατομικά επίσης πολλοί συμπολίτες μας προσπαθούν να βοηθήσουν. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Αυτό όμως τι σημαίνει, ότι θα πρέπει να καλέσουμε όλον τον πληθυσμό που υποφέρει απανταχού της γης στην Ελλάδα? Τι γελοία διλήμματα είναι αυτά?Τα εκατομμύρια που θα στοιχίσει το τεράστιο τζαμί (το μεγαλύτερο στην Ευρώπη) που έχει σκοπό η κυβέρνηση να τους χτίσει γιατί δεν τα μοιράζουμε στους λαθρομετανάστες (αεροπορικά εισιτήρια και κάποιο χρηματικό ποσό) ώστε να πάνε στην χώρα τους ή όπου αλλού θέλουν? Κάτι τέτοιο δεν θα είναι καλύτερο και για αυτούς αλλά και για εμάς αφού είναι δεδομένο ότι αυτή η χώρα δεν μπορεί να μας θρέψει όλους? Δεν είπαμε να τους πετάξουμε έξω τους ανθρώπους, είπαμε να τους δώσουμε τα υλικά εφόδια να πάνε να αναζητήσουν την τύχη τους κάπου αλλού. Με την τεράστια ανεργία και οικονομική κρίση, είναι δυνατόν η Ελλάδα να μπορεί να σηκώσει επιπρόσθετο βάρος 2,5 εκατομμυρίων ψυχών?Απλή λογική θέλει και πάνω από όλα μέτρο.Κάτι που σε αυτήν την χώρα τό έχουμε χάσει προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος17/8/11 07:55

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΥΛΟΙ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΤΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΠΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ. ΠΡΟΒΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΣΤΕ. ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ; ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος17/8/11 08:49

    07.55 ΠΕΣΤΑ ΧΡΙΣΟΣΤΟΜΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος17/8/11 09:52

    @6:57 6:58
    Απολυτα σεβαστη η αποψη σου, και στα περισσοτερα σημεια συμφωνω μαζι σου. Η αρχικη αναρτηση ηταν για το τζαμι. Μετα καποιοι το γυρισαν σε θεμα για τους μουσουλμανους της Ροδου, και σε θεμα ελληνο-τουρκικο. Γενικως αυτο εγινε απλα με υβρεις.
    Προσπαθησα να τους προκαλεσω, αποφευγοντας χαρακτηρισμους. Απλα εκανα ερωτησεις για καθε σημειο που εγραφαν, αλλα κανενας τους δεν μπηκε στον κοπο να απαντηση με επιχειρηματα.
    Απο τους υπολοιπους ζητω συγνωμη αν τους κουρασα.

    Εγω μεσα απο τις αναρτησεις ειδα καποια πραγματα, που με επιβεβαιωσαν σε καποιες εκτιμησεις μου.

    Για τους ανυπομονους που ευχονται να ερθει μια στιγμη για να χυσουν αιμα:
    Σας πληροφορω, οτι κι εγω υπηρετησα, και εκπαιδευτηκα, για να υπερασπιστω την πατριδα. Απλα δεν ευχομαι να ερθει μια τετοια στιγμη. Εαν ερθει ομως μπορει, να ειναι τα δικα σας σπιτια που θα δεχτουν μια εισβολη, και να μην ειμαι εγω αυτος που φωναζει βοηθεια αλλα εσεις. Τοτε να ειστε σιγουροι οτι θα ειμαι διπλα σας. Η διαφορα ειναι απλα, οτι εγω δεν ευχομαι να ερθει μια τετοια στιγμη.

    Να μαστε ολοι καλα, και καλη σας μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος17/8/11 13:56

    07:55 Εχουν γινει περιπου 65 σχολια..ο Μοναδικος αγραμματος εισαι εσυ κοπριτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ανώνυμος19/8/11 08:41

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ! ΕΛΑ ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΣ. ΓΙΩΤΑΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΣΥ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΗΑ. ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *