ροή ειδήσεων

Αυτά τα καθάρματα θα μας σώσουν; Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θεωρεί τον εαυτό της Αμερικανίδα και όχι Ελληνίδα

Έκπληξη και ερωτηματικά προκαλούν οι τοποθετήσεις της βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Έλενας Παναρίτη σε ερωτήσεις δημοσιογράφου της βρετανικής εφημερίδας The Guardian...


στο πλαίσια συνέντευξης που η τελευταία έδωσε αναφορικά με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Aditya Chakrabortty προσπαθώντας να καταγράψει την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης και των δραστικών περιοριστικών οικονομικών μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση, επισκέφτηκε μεταξύ άλλων και την βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Έλενα Παναρίτη.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τον μεγάλο αριθμό των υπολογιστών Apple που έχει στο γραφείο της, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε αποστομωτικά ότι «αυτό συμβαίνει διότι δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα» (That's because I'm not Greek, I'm American).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και ο ίδιος ο δημοσιογράφος εκφράζει την απορία του για την γενικότερη στάση της βουλευτή όσον αφορά την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τα επώδυνα οικονομικά μέτρα που η κυβέρνηση έχει λάβει σημειώνοντας ότι «Και για έναν Έλληνα πολιτικό που εμπλέκεται στην προώθηση μερικών από τα πιο αιφνίδια, επώδυνα οικονομικά μέτρα στην ιστορία της χώρας, αυτή δεν φαίνεται ιδιαίτερα Ελληνίδα» (And for a Greek politician involved in pushing through some of the most abruptly painful economic measures in the country's history, she does not seem especially Greek).

Μετά από αυτές τις δηλώσεις ποιος μπορεί να αντικρούσει τα επιχειρήματα ορισμένων που ισχυρίζονται ότι η σημερινή κυβερνώσα πολιτική ελίτ φαντάζει περισσότερο ελληνόφωνη παρά ελληνική.

Για του λόγου το αληθές ολόκληρο το δημοσίευμα του δημοσιογράφου της βρετανικής εφημερίδας μπορείτε να το βρείτε στην ακόλουθη διεύθυνση http://www.guardian.co.uk/world/2011/aug/01/greece-panic-change

defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Το ότι είναι ελληνόφωνοι ΔΕΝ σημαίνει ότι είναι και ΕΛΛΗΝΕΣ αυτοί που μας κυβερνάνε! Ακόμα και οι ξένοι το έχουν πάρει χαμπάρι...να δούμε εμείς πότε! Η σκληρότητα των μέτρων που έχουν παρθεί εναντίον του ελληνικού λαού αποτελούν αυταπόδεικτο στοιχείο. Ο χειρότερος εχθρός να μας κυβερνούσε στην παρούσα φάση θα ήταν πιο επιεικής με τον ελληνικό λαό παρά αυτά τα Νεοτάξικά σκουλήκια που στην προσπάθεια τους να κερδίσουν πόντους απέναντι στα ΑΥΘΕΝΤΙΚΆ τους, πατάνε πάνω από πτώματα....των Ελλήνων τα πτώματα!

Κέρβερος

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/8/11 14:15

    Η εν λογω κυρια βγηκε σημερα το διεψευσε φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/8/11 15:06

    na paei sta ana8ema sthn skatoamerikh mazi me to afentikotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/8/11 22:52

    προδοτες ελεινα καθικια ειναι ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *